Pad a parton

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > timi-fiu > 14

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

timi-fiu blogja


Egy CD napjai
Hétköznapok, ünnepnapok egy bisex CD életében
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Pad a parton
#14 2021-05-10 00:31:31
Beszélgettünk korábban, aztán valahogy mégsem lett belőle eddig semmi.
Most úgy alakult, hogy egyedül voltam a Balatonon. Nagyon szeretem ilyenkor tavasszal ott. Nagy a csend, jól el lehet fáradni a kertben nap közben. Mivel azt ígértem, hogy szólok, ha itt leszek, hát pár nappal előtte megtettem. Jelezte, hogy sajnálatos módon nemigen jó neki, de köszöni, hogy írtam.
Estefelé aztán bejelentkeztem, és nem sokkal később rám írt, hogy szívesen eljönne mégis beszélgetni. Előre megírta, hogy extrára ne számítsak, nem fog menni, ezzel nem lesz teljes az este, de szívesen megismerkedik személyesen. Gondoltam, nem probléma, jót beszélgetünk azért.
Megbeszéltük, hogy mikor érkezik. Én jó két órával előtte elkezdtem készülni. Így van ez: mire tisztába teszem magam – főleg egy hosszú, dolgos nap után – és egy jó sminket is készítek, az nem két perc. 
El is készültem. Hogy minden jó legyen azért kicsit várnia is kellett, mire megszáradt a körömlakk, és a ruhámmal is elrendeztem mindent. Amikor kimentem, már kinn állt a parkolóban. Kedves embernek tűnt, és szívesen fogadta, hogy egy kis sétára invitáltam. Megdicsérte az outfitet és a sminkemet. Jól esett. 
Lesétáltunk a partra, és azt latolgatta, hogy pad sincs, de én tudtam, hogy a sötétben ott vár egy, ahova le is ültünk. A szomszéd nádasban horgászok beszélgettek, egészen közelinek tűnt. Hallgattuk a nádas és a víz zaját, összekeveredve a kivehető beszélgetéssel.

Nem várt sokat, a beszélgetés közben elkezdett az ujjaival játszani a tarkómon, beletúrt a hajamba, a nyakamat simogatta. Jó érzés volt, engedelmesen hajtottam előre a fejemet. Jó hosszan tartott, másik kezével a térdemet simogatta, kellemes érzés volt keze melege a harisnyámon keresztül. Szép lassan került egyre beljebb: a fülemet simogatta, a térdemről a combom felé kalandozott a keze, a nyakamba fúrta a fejét és puszilgatott.
Több perc simogatás után szívesen vettem volna, ha megcsókol. Lassan felé fordítottam a fejem és értette a hajlandóságot, megcsókolt. Finoman, óvatosan, majd egyre szenvedélyesebben. Keze már a szoknyám alatt járt, szemérmesen oda is nyúltam, a parti padon ülve épp elég volt az érzékeny, csiklandós combom. Közben a majdnem mozdulatlan víz neszezett, a horgászok zajongtak, ő hol a számat, hol a nyakamat csókolta, kezét többször is meg kellett állítani a harisnyavonalnál, hogy ne tovább… én pedig egyre jobban lágyultam. Férfias udvarlása erősen izgatta nőiességemet.
Közelebb húzódott, én felé is fordultam, egyik lábamat átvetve az övén, amitől alkalmat talált rá, hogy combom külső felét és fenekemet simogassa. Ettől már teljesen elolvadtam, vágytam rá, hogy folytassa, arra gondoltam, milyen jó lenne szemből az ölébe pattanni és úgy folytatni a csókolózást. Csak a szűk minit, ami rajtam volt, nem épp erre találták ki. Amikor már épp ez sem érdekelt volna, hangokat hallottunk a hátunk mögül. Egy pár közeledett, beszélgetve, gondolom hétvégére érkeztek a szokásos tavaszi rendrakásra és lenéztek a partra. 
Kicsit visszahúzódtam szégyellősen, nehogy meglássanak, meghalljanak – bár valószínűleg nem vehettek észre minket a sötétben, a lámpa fényében állva. Ő nem is volt ennyire szégyellős, csak simogatott tovább, csókkal keresett. Nagyon izgalmas volt, hogy titokban pettingeltünk a padon, miközben ők a vizet nézték és a másnapi teendőket latolgatták. Pár perc múlva aztán sarkon fordultak, és távoztak, mi pedig ott folytattuk, ahol abba sem hagytuk. Ekkorra már nagyon felizgultam. Igen csábító volt a határozott nyomulás, csak törekedett a keze a szoknyám alá is egyre mélyebben. Az ujja hegye többször elérte az ágyékomat, és ha nem lettem volna visszafogott nő, akkor a bugyimba is nyúlt volna talán. Nagyon felizgatott, nedvesedett a bugyim.
Nem tudom, meddig tartott, de akármeddig elviseltem volna ott a padon ezt az udvarlást.
Egyszer csak szólt, hogy menjünk vissza most már. Elindultunk az utcán felfelé, megfogta a kezem. Úgy sétáltunk, mint egy szerelmespár. Persze tudtam, hogy ez csak egy első randi, de mégis ez volt az érzés, kézen fogva sétálni vele a félhomályos utcán, a lámpák közeledő és távolodó fényében. Amikor odaértünk, közölte, hogy hozott egy üveg bort, kivette a kocsiból és bementünk a háza. Kinyitotta a bort, és töltöttünk. Ő épp csak egy kortyot ivott az íz miatt, kocsival volt, nem ihatott.
Leültünk az ágy szélére és mintha mi sem történt volna, folytatta. Simogatott, csókolt tovább.
Ebben az izgalmi állapotban már nem szemérmeskedtem, hagytam, hogy nyomakodjon egyre beljebb. Hanyatt fektemben rám feküdt, és csókolt, fantasztikus érzés volt érezni magamon a súlyát, ahogy szétterpesztett lábaim között feküdt rajtam. Lekerült rólam a bugyi is. A keze nem állt meg, simogatott, csiklandozott, ujjai szűk résemet keresték, aléltan borultam a karjaiba. Nagyon szívesen lovagoltam volna meg, de tudtam, hogy azt nem lehet. 
Azt hiszem ezt most nem részletezném, de ügyes kezeivel kielégített. A hiányérzetem csak az volt, hogy ő nem élvezett. Biztattam, hogy jusson el ő is a csúcsra. Én hiába dolgoztam rajta, de ő a „kezébe vette a saját sorsát”. Én mellébújtam, a lábammal simogattam a combjait és a zacskóját, kezemmel a mellkasát, igyekeztem olyan kedves dédelgetést biztosítani neki, mint ő nekem. Sikerült is, kisvártatva felgyorsult a lélegzete, és a meleg nedű első adagja a combomra repült, majd a többi a lábamra folyt. A harisnyám szomjasan felszívta gyorsan, éreztem a melegét és nedvességét. Nagyon izgató volt ez is. Így maradtunk néhány percig, aztán törölköznöm kellett, egyre hűvösebb volt a nedves harisnya a lábamon.
Nem akartam, hogy gyorsan távozzon, szimpatikus volt és tetszett az őszinte odaadása. Beszélgettünk még, kimentünk az ajtó elé az udvarra, a friss levegőre, jó volt az este hűvöse.
Csak elérkezett persze a távozás perce is. Kiment, én pedig még az ablakból figyeltem, ahogy beül a kocsiba és még egy-két percet szöszmötöl valamivel, mielőtt elindult volna.
Én aztán hevertem még egy darabig, majd lesminkeltem és elrendeztem magam. Hamar elnyomott az álom.

Írt később, hogy igen tetszett neki az este, reméli nekem is… Hát nekem is, igen. Talán találkozunk még. Talán egyszer több is lehet.

3 hozzászólás |

Hozzászólások

baratkozas#14#3 2022-09-15 20:52:39
Igazi nő!
secretchris#14#2 2021-06-13 08:45:50
Izgalmas sztori, valahogy kimaradt a rész miért nem történt több?  
pandora#14#1 2021-05-11 04:56:30
Kellemes este lehetett! ;) 

A Balaton-parti pad nálam is bakancslistás, de valahogy még nem volt meg. :pirul: 



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1611BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3231Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba410Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba1801Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2020Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok600Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba600Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.