Nagyotmondó

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > timi-fiu > 15

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

timi-fiu blogja


Egy CD napjai
Hétköznapok, ünnepnapok egy bisex CD életében
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Nagyotmondó
#15 2022-04-16 00:50:25
Egyszer voltam nála korábban. Jó nagyokat szeret mondani, kicsit hősködőnek is tűnt, de csak elmentem hozzá. Megnéztünk egy filmet, aztán kipróbáltuk egymást, de nem volt kitörő siker, csak olyan átlagos.

Pár hónap múlva rám írt, hogy találkozna még. Nem volt ellenemre, de nem is volt lehetőségünk. Néha jelentkezett, de nemigen találtuk a megfelelő alkalmat. Ő csak néha jár erre, én pedig akkor épp nem.
Most tavasszal aztán elég gyakran vagyok itt – nem messze tőle – és épp rákérdezett, mert ő is épp itthon volt. Nagy nehezen megbeszéltük, hogy akkor aznap este mindkettőnknek jó. Jó lett volna ha el tud jönni, nekem sokkal kényelmesebb lett volna, a kocsim se jó, pénzzel sem vagyok most épp dugig. De azt mondta nem tud, viszont kifizeti az utat. De nem csak ez volt a bajom ezzel.
Milyen filmet szeretnék, kérek-e valamit enni, inni, tudok-e még egy lányt magammal hozni… dőltek a kérdések. Igazából nem ragaszkodtam semmihez. Vacilláltam is, hogy akarjak-e most, vagy nem. Nem voltam igazán jó állapotban. De végül beleegyeztem, hogy elmegyek. 

Nem regélem el, a felkészülést: a szokásos. Fürdés, smink, öltözködés, simítgatás.
Elég lassan lettem amúgy kész, de szerencsére nem időre mentem. Aztán elkészültem, elindultam… 
volna, de vagy ötször kellett visszamennem, mert valami elmaradt. Utoljára pár kilométerről fordultam vissza a parfümömért.

No, odaértem. Kijött elém.
- Hogy legyen? - tette fel a konkrét kérdést - Előbb nézzünk valamit, vagy rögtön térjünk a tárgyra, és majd utána?
„Lényegretörő, vicces fiú vagy” – gondoltam.
Bementünk a házba, letettem a táskám, kabátom, és bekéretőztem a mosdóba. 
Micsoda látvány fogadott, amikor kijöttem! Ott állt a mosdó mellett a szoba ajtajában anyaszült meztelenül, álló farokkal, még gumit is húzott rá. Elmosolyodtam, vicces volt. 
- Emeld fel a kezed! - és egy mozdulattal lekapta rólam a blúzomat. Szerencsére volt rajtam kombiné, mert a fűtést azért nem vitte túlzásba. Pláne hogy a nadrágomat is eltávolította a következő mozdulattal, és vele együtt a bugyim se maradt rajtam. Rámenős volt, na.
- Térdelj le! - hangzott a következő utasítás. Kicsit lehetett volna meghittebb is, megvallom. De kívántam is a dolgot, én sem vártam rá, máris a számba kaptam a meredező farkát. Fogta a fejem és ütemesen diktálta, hogy mit tegyek. Elég hosszan elvoltunk így, majd újra megszólalt:
- Térdelj fel az ágyra!
Engedelmeskedtem. Mögém állt, de olyan gyorsan benn akart lenni, hogy nekem ez túl hirtelen volt. 
- Inkább beleülnék először - mondtam.
Akkor én diktálom a tempót, én érzem, hogy milyen gyorsan, milyen mélyen, hogy hatol belém. Kívántam, hogy magáévá tegyen, de magam is meglepődtem, mert másodpercek alatt elnyeltem. Ütemesen kezdtem mozogni az ölében, és az első pillanattól fantasztikus volt érezni, ahogy bennem meredezik. Igen hosszan lovagoltam, nemigen akartam abbahagyni. Térdelésből guggolásba váltva csusszantam fel le a kemény dárdán, ő pedig a fenekem alá nyúlva segített, emelgetett. Amikor elég volt már a pozícióból, hátat fordítva ültem bele, és folytattam a menetet. Ő a combomat simogatta, a bokámat. Nagyon jó érzés volt. Legalább fél óra telt már el azóta, hogy a dolgok közepébe vágtunk és bármelyik pillanatban hatalmas energiával tudtam volna elélvezni. Szóltam is neki, hogy ő érjen fel előbb a csúcsra, és akkor közölte velem, hogy neki még ennél sokkal több idő van vissza. Ez nagyon felvillanyozott! Lehetőségem támadt arra, hogy még nagyon hosszú ideig maradjak ebben a felfokozott állapotban, élvezni, csak élvezni, hogy a csúcs közelében járok, és addig játszom ezzel, amíg akarok!
Elfáradtam, és hasra feküdtem. Értette a hívást, és mögém került. Jobban szerettem volna, ha a terpeszem közé furakodik és rám nehezedik, de összezárta a lábaim és ráült a combomra. Így hatolt be hátulról. Az ágyhoz szorítva kevéssé tudtam mozogni, de nem is volt rá szükség, mert ő tette a dolgát. Nedves, sikamlós farpofáim között furakodott a résembe, és nem volt más lehetőségem, mint tűrni a ritmusát. Pihentünk is közben, mert ő is lankadt, és nekem is fel kellett lélegezni a határozott, erős behatolástól.
Mellette fekve tartottam fenn kézzel az izgalmát, és nemsokára tudtam, hogy megint belém áll, hogy ott folytassa, ahol abbahagyta. Oldalamra fektetett, és úgy nyomakodott be mellettem térdelve. Fantasztikus volt megadóan tűrni ezt a dominanciát. Remegő pillákkal néztem a szemébe, ahogy fölém magasodva dominál.
Kisvártatva azt javasolta, hogy menjünk ki a nappaliba, még jobban feldobná, ha valami erotikus film is menne közben. Sosem szeretkeztem még ilyet látva, gondoltam, miért ne. Kivonultunk, elő is keresett egy számára megfelelő filmet. A laptop előttem feküdt az asztal üveglapján, én előtte térdelve az üvegre támaszkodva. Ő az ágy szélén ült, és maga felé húzta a csípőmet. Határozottan húzott rá kemény férfiasságára, könnyedén csúszott belém. Eszem ágában nem volt nézni közben a laptop képernyőjét, csakis érezni akartam hogy művelje velem azt, amire vágyom.
Nagyon fel voltam már izgulva, legalább egy órája voltam már a csúcs közelében. Úgy feszített már a vágy, hogy majd’ fel robbantam. Éreztem, hogy ő még mindig nem közelít, kis pihenőt tartottam, de ő ösztönzött, hogy ne várjak tovább. Hátradőlve ült az ágy szélén, én pedig neki háttal, beleültem újra, hogy egy végső hajrával kiszakítsam a túlfeszített érzéseimet. A lábaim már remegtek, a hasam lüktetett, az ágyékom a végletekig széttágulva, ellazulva, az agyamat elöntötte a kéj, nemigen tudtam gondolkodni. Nem is volt rá semmi szükség. A feszültség csak nőtt, nőtt, már a gyomromban éreztem, hogy belém hatoltak, felnyársaltak, megbénítottak. Így akartam maradni! Ő csitított, mert önkéntelenül is hangot adtam az állapotomnak. Nem tudom meddig viselhettem el ezt az állapotot, mígnem átszakadt, nem lehetett tartani tovább. Mit érdekelt engem, hogy csitítanak! Megnedvesedett, elfolyt az ágyékom, és lihegve, aléltan ültem még benne. Huhh, órákig elviseltem volna!
Értettem már, miért akart még egy lányt... :)

Persze ő még nem élvezett el, és semmiképp se szerettem volna, ha neki nem adatik meg. Levette a gumit és szorgosan gyúrta magát, én segítettem. Vele szemben ülve az ágyon simogattam, gyúrtam a zacsiját, puha, harisnyás talpammal izgattam a mellét, két talpam közé fogtam nedves szerszámát. Szólt, hogy közeledik. Lélegzete felgyorsult, egyszer-egyszer megremegett, majd lágy, fehér, meleg folyadék ömlött a lábamra, miközben éreztem, hogy ellazul egész testében. Egy percig még így maradtunk, majd kértem egy törölközőt – azért ne kelljen átázott harisnyában haza menni.
Jól esett maradni még, s az is, hogy beszélgettünk egy kicsit. Könyvekről, filmekről.

Elérkezett az indulás ideje, felöltöztem, összeszedtem magam, ő pedig a kezembe nyomta az útiköltséget, ahogy ígérte. Jaj, de furcsa érzés volt! Mint mikor kifizetik az ember lányát egy jó menet után (jóval korábban ajándékot is ígért, de sosem vettem komolyan – mondom, hogy úgy éreztem, szeret nagyokat mondani. S persze nem is kaptam :D )

Aznap éjjel úgy aludtam, mint egy csecsemő.

3 hozzászólás |

Hozzászólások

lesko#15#3 2022-04-17 18:24:14
Nagyon tecet
timi-fiu#15#2 2022-04-16 19:04:45
#pandora: Ha mindketten tudjuk, hogy akár az időbeosztása, akár a távolság miatt inkább alkalminak tekinthető a találkozás, akkor nekem tök érthető.
Ha állandó kapcsolatot építünk, akkor nyilván nem
pandora#15#1 2022-04-16 13:51:48
Annál a résznél, hogy "pár hónap múlva rám írt", elfogott az ismerős érzés, hogy az itteni férfiak nagy részével nekem ez a fő problémám.
Milyen dolog már az, hogy találkozik az ember valakivel, még működnek is a dolgok, aztán pár hónapig jegeli a témát?!
Én olyankor elküldöm oda, ahol addig a pár hónapig volt. :D

Csak nekem fura ez?


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1811BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3321Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba500Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba2001Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2320Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok920Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba600Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.