Emlékek, vágyak, álmok

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > dommaestro51

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

dommaestro51 blogja


Emlékek, vágyak, álmok
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!


Első randi Petrával (PRocher) 1.rész
#39 2023-10-13 10:36:30
(a történet bizonyos részei megtörtént események alapján, más részei a közös fantázia termése)
Petra (PRocher). 
PetraTS, a biszex világom egyik ékköve. Sosem gondoltam, hogy egy sub ribanc ennyi mindent adhat. Élvezetet, azt nem is keveset, de nagyon sok tapasztalatot, érzést. Betekinthettem a TS/CD-k lelki világába, megpróbáltam megérteni, hogy működnek. Fontos a testiség, a megjelenés, az öltözet és a kiegészítők. Megtanultam, úrinő szopáshoz, dugáshoz vagy feketét, vagy pirosat vesz fel. De a legfontosabb az, hogy a ribanc nem áll rendelkezésre azonnal. Nincs az, hogy most felmegyek és elrendezlek. Az hogy elém álljon vagy térdeljen, ahhoz kell legalább két óra előkészület. Érdekes, mert az már a szeánsz része, hogy tíz perc múlva a könnyei elkenik a sminket, a nyála csorog a csodás felsőjére az orális élvezetek közben, az már nem gond. Gond csak egy lehet, de az nagy. Ha elszakad a harisnya. Ha hiperszuper sok DEN-es csoda megsérül. Az világvége, hiszti és nyafogás. Szóval, ha tépni, szaggatni akarod a harisnyát, vetess fel vele egy egyszerű kivitelűt. Ennyi a rapid használati utasítás, a többit lásd a Sissyk használati utasításai között.

Petra. Ha jól emlékszem, ő keresett meg, hogy tetszenek az írásaim, érzi benne azt, hogy nagy része valóban megélt kaland. Beszélgetni kezdtünk, aztán egyre mélyebb lett a kapcsolat. Képek, több órás beszélgetések. Felmerült egy randi, de miután kicsit távol vagyunk egymástól, így megmaradt a lehet fázisban. 
Vannak kötelező elemei egy ribanc szolgálatainak, ilyen a reggeli köszönés. Reggel, mikor felkel, az első dolga, hogy jó reggelt köszön és hoz egy (virtuális) kávét. Egyik reggel a következő üzenet várt: jó reggelt Gazdi, remélem jól aludtál. Engedd meg, hogy alázatos szolgád jelezze, hogy a jövő héten, kedden le kell mennie a nyaralóba. 
Többször megbeszéltük, hogy az első randi lehetne félúton a nyaralóban. Megnéztem a naptáramat, és láttam, szabaddá tudom tenni magamat. Már írtam is a választ: reggel írok, mikor elindulok, onnantól kezdve egy órád van, hogy készen légy a fogadásomra. Pénteken megírom, mit készíts elő, milyen eszközök kellenek. A ruhát rád bízom, de nehéz napjaim voltak, tele vagyok feszültséggel, olyat vegyél fel, ami megsérülhet.
Pénteken küldtem egy listát: fél literes ásványvíz, lovagló pálca, bilincs, Folpack, sikosító. Ha már vidéki fellépésre megyek, ne nekem kelljen mindent vinnem. 
Hétvégén nem beszélgettünk, nekem vendégeim voltak, így hétfőn írtam csak.
Petra, kedden reggel készülődj. Írok, amikor elindultam, készülj fel. Küld el, melyik gombot nyomjam meg, és melyik ajtó. Te várj az ajtóban, felöltözve, csinosan. Legyen előkészítve ital, kávé és egy üres fél literes palack.
Kedden reggel küldtem az üzenetet, és elindultam. Nyaraló negyed, új építésű házak, modern forma, csendes környék. Leparkolok az utcán, a bejáratnál kiválasztom a gombot, rövid csengetés és már berreg az elektromos zár. Lépcsőház, második emelet, saroklakás, felette senki, mellette csak egy közös fal a szomszéddal, lehet huncutkodni. Végigfut rajtam a gondolat, hogy vajon ebben a pár évben, mióta áll ez a ház, mit láthattak a falak. 
Az ajtó résnyire nyitva, csengetni sem kell, engem itt várnak. Belépek, behúzom az ajtót és belépek az előszobába. Falnak támaszkodva, egyik lába felhúzva a falnak nyomva, ott áll Petra. Szerintem próbálgatta a beállásokat, hogy a legjobb a testtartása, hogy várjon. Vajon hogy áll egy vérbeli ribanc? Így. Fekete combfix, csillogó szandál, csinos felső. diszkrét smink.
(Folyt.köv.) 2.

4 hozzászólás |

Banged az erdőben 4.
#38 2023-09-15 08:55:04
Kezét a Vastag fenekére tette, és úgy próbálta magát ráhúzni a dorongra, közben a nyelvével a húgycsövet izgatta, amit a felette álló férfi díjazott, és két hatalmas tenyerével nyomta rá a fejét. Sikerült a fallosz harmadát befogadni, és élvezettel cuppogott rajta, amit a másik két férfi is észrevett.
Tartalékold az erődet ribanc, nekünk is maradjon! Nehogy a Sanyi lefárasszon, aztán rajtam csak nyámmogsz, én is teljes értékű szopást akarok!
 Nem tudott válaszolni a száját kitöltő dorong miatt, ezért csak a kezével jelezte, érti. Közben Sanyi egyre mélyebbre próbálta nyomni a farkát, ReBéka már öklendezett, a nyála csorgott és néha hányingere lett, de nem hagyta abba, mert tudta, ha elengedi a férfit, büntetés lesz a vége. Neki most szolgálnia kell, bármi is lesz a mai nap vége. Nem szerette a büntetést, de tudta, ebben az életformában ez bármikor bekövetkezhet. Annyira belemerült a szopásba, hogy nem vette észre a mögötte térdelő Vezért, csak arra figyelt fel, hogy a hideg sikosító csorog a fenékrózsájára. Próbálta magát ellazítani, de a mögötte térdelő férfi úgy döntött, hogy tágítani fogja, és már egy ujját be is dugta, miközben a többi ujja a heréjére feszült és azt morzsolta. Alaposan megmogyorózta és közben egyre tempósabban ujjazta. Izgató volt a helyzet, közben újabb ujj került a fenekébe, de a szájában levő farok annyira lefoglalta, hogy nem érezte fájdalmasnak. A Vezérnek hatalmas ujjai voltak, vastagok és nagyon kemények. Érezte, hogy szétfeszíti a seggét, de igazából kívánta, hogy végre egy igazi, hús-vér farok behatoljon és alaposan megdugja. Álmában nem gondolta, hogy az három méretes fasz lesz. 
A férfi úgy döntött elég az előkészítésből, meg akarja hágni a szűz ribanc segget. Bekente a farkát is alaposan a sikosítóval és a makkot nekifeszítve lassan benyomta. Szoros volt, de érzéssel csinálta, így a fenék lassan befogadta. Mikor érezte a Vezér, hogy a második gyűrű is kinyílott, erőteljesen megnyomva betolta az egész farkát. Az első határozott mozdulat fájdalmat okozott, de azonnal követte a kéjes érzés, hogy egy dugattyú jár benne. Végre megtapasztalhatja, hogy milyen egy (két-három) férfit kielégíteni. Igazi férfiak használják, és élvezi. Ettől az érzéstől a saját farka is keményedni kezdett, és ahogy ütemesen dugták hátulról, attól még keményebb lett. Vezér hangosan hörögve élvezte tele, érezte, ahogy belerobbant a férfi ondója. Egy két kisebb löket után kihúzta a lassan lankadó farkát. Lajcsika, ide nyalogasd tisztára!
Közben a háta mögött helyet cseréltek, most a Hosszú lökte be a farkát az ondótól síkos fenekébe. Csak tartotta és élvezte a helyzetet. Próbálta Vastag farkát még mélyebben beszívni, amikor teljesen váratlanul belerobbant a szájába. Semmi előjele nem volt, egyszer csak tele élvezte a száját. A meglepetéstől összeszorította a fenekét, ahol abban a pillanatban Hosszú vinnyogva élvezett bele. A seggéből csorgott ki az ondó, a szája tele a langyos kantejjel. Próbálta minden cseppjét benyelni, és a férfit tisztára nyalni.
Gyerünk Lajcsika, feküdj a barátnőd alá, először nyald tisztára a seggét, aztán mert ilyen jó kis ribancot hoztál nekünk, így hálából szopd le a kis hímkurvát. 
Louis alá feküdt és alaposan kinyalta, majd mohón cuppogva szopta. Nme kellett sok, ReBéka tele élvezte a barátja száját. Lihegve dőltek le a takaróra. Már csak Louis farka nem kapott törődést, ezért ReBéka úgy gondolta, ez az ő dolga. Mohón rávetette magát a fiú farkára, hiszen napok óta erre vágyott. Nyelte, szopta és nyalogatta mintha pálcikás jégkrém lenne.
Nézzétek a kisribanc beindult! Jól csinálod kislány, ügyes vagy. Míg ő élvezte a szopást, addig a Vezér odanyúlt a lába közé és valamit matatott. Nem látta, csak érezte, hogy valami hűvös tárgy simul a farkára. 
Na, kiskurva, felraktam rád egy farokketrecet, aminek a kulcsa nálam lesz. Majd értesítlek, mikor és hogyan akarlak látni, de mostantól az én ribancom vagy, és azt teszed, amit mondok. Add oda telefonodat, nyisd fel, mert telepítek rá egy alkalmazást, állandóan figyelni foglak!
(vége)

2 hozzászólás |

Banged az erdőben 3.
#37 2023-09-10 09:56:06
Tudta, ha nem ellenkezik, inkább előre menekül, kevésbé lesz rossz emlék a mai kirándulás. Sokat nem tudott gondolkozni rajta, mert az, aki szopatta, nekiállt dugni a száját. Próbálta minél jobban benyelni, és arra gondolt, milyen jó hogy gyakorolta banánnal a mélytorkozást. Ugyan a banán kisebb volt, de azt sikerült egészen a végéig benyelnie. Itt azért más volt, bár azt gondolta, hogy lehetne sokkal durvábban csinálni. Úgy érezte, hogy a Vezér mintha kicsit óvná. Közben mindkét keze simogatta verte a két farkat. Vastag neki nyomta, mintha éreztetni akarná, hogy mennyire vastag. Hosszú inkább a makkját tartotta oda, megpróbálta az ujjaival a makk vágatát felderíteni. Közben a Vezér egy pillanatra elengedte, így bátorságát összeszedve jelezte, hogy a másik két farok száraznak tűnik, ha megengedik, azokat is egy kicsit megnedvesítené. A fiúknak tetszett az ötlet, és amiért ilyen figyelmes, felajánlották, hogy választhat, melyikkel kezdene.
Hosszút választotta, szerette volna megpróbálni végig benyelni, megnyalni a golyókat. A fiúk helyet cseréltek és megbeszélték, hogy forgósat játszanak, bizonyos időközönként cserélnek. Vihogva közölték, hogy így sokkal rosszabbul jár, mert így jobban bírják.
Tudta, hogy ezzel az idő biztosan megnövekedik, de talán egy kicsit tudja uralni, irányítani a helyzetet. Bekapta Hosszú farka végét, és megállapította, hogy csalóka a hosszúsága, mert közben azért vastag is. Lassan próbálta magát rászívni, közben a Vastag golyóival játszott a Vezérnek pedig lassú mozdulatokkal verte. Mintha villamos vezető lennék, mosolygott magában, mindkét kezemmel más mozdulatot végzek. Centiről centire szívja magába a farkat, de még messze van a töve. Közben a Vastag megunta a golyómorzsolást és határozott mozdulattal a markába tolta a farkát. Verjed ribanc, már fájnak a tökeim, verd egy kicsit aztán úgy is ráhúzom a fejedet.
Jó ötlet cseréljünk, mert nem bírom sokáig, ahhoz képest, hogy kezdő a ribi, egészen jól benyelte. Vastag helyet cserélt Hosszúval és odaállt ReBéka elé. Szemből, közelről még vastagabbnak tűnt, olyan volt, mint egy aludoboz. Vastag, az erek kidagadtak rajta, a fityma félig takarta a makkot. Nyelt egyet és megpróbálta bekapni. Elsőre nem sikerült, ezért egy pillanatra elengedte a másik két falloszt, és megmarkolta úgy próbálta a szájába nyomni.
Na, megint a Sanyi farka miatt nekünk nem jut a jóból. Lajoska gyere ide, addig te kényeztess, míg a kis kurva megpróbálja benyelni.
Örült, hogy nem büntetik, és tudta, nem az első, akinek nem sikerült elsőre a szopás. Markolta a tövét, és miközben a nyelvével nyalogatta próbálta az óriási makkot bekapni. Feszítette az állkapcsát, de már annyira felizgatta a szájában lévő dorong, hogy mindenképpen meg akarta kapni. Átfutott rajta, hogy reméli, mielőtt karóba húzzák, akkor is megtartják a sorrendet és hagyják kitágulni, különben nagyon fog fájni. Emlékezett, mikor dezodoros flakonra próbált ráülni, az mennyire fájdalmas volt.
Közben Louis mellé térdelt, és közben a fülébe súgta, ugye nem haragszol? Parancsra tettem, hidd el. Nagyon sajnálom, de mivel az ő kezükben vagyok, engedelmeskednem kell. Tegyél meg mindent, és akkor jók lesznek veled.
Próbált bólintani, de a farok teljesen lefoglalta, így az egyik kezével megsimogatta jelezve, hogy beletörődött a sorsába.
folyt.köv.

Nincs hozzászólás. |

Banged az erdőben 2.
#36 2023-09-06 09:04:44
Mohón egymásnak estek, simogatáscsókolózás közben szép lassan lekerült ReBéka minden ruhája, kivéve a falatnyi piros bugyit. Annyira kicsi volt, hogy szinte alig takarta ágaskodó farkát, és a golyókat élesen kettéválasztotta a vékony pántja. Louis megsimogatta és közben egy határozott mozdulattal magához húzta. Lehelt egy puszit a bugyira, majd magához húzta a hátizsákot. Nos, akkor kíváncsi vagy a meglepetésre? Hunyd be a szemed. 
Egy vékony sállal bekötötte a szemét, majd egy vastagabb zsinórral a háta mögött összekötözte a kezeit. Lefektette a plédre, hátára fordította és fölé térdelt. ReBéka megremegett, és izgatottan várta, hogy megkóstolhassa a férfi farkát. De nem a farkát dugta bele a szájába, hanem a pólója egy részét. Próbálta a fejét elfordítani, de a férfi térdei erősen tartották. Maradj nyugton, hidd el jobb, ha hagyod magad. 
Na, lássuk Lajoska, mit hoztál nekünk! Ez az a kis ribanc, akiről beszéltél? A szűz kis fiúcska? El sem hiszem, hogy ilyen guszta kis fehér segget hoztál nekünk. Nos, figyelj ide kisköcsög! Ki fogom venni a szádból a ruhát, de ha megmukkansz, akkor nagyon nagy verést kapsz, érthető? Ma van az a szerencsés napod, hogy megmutatjuk, milyen az igazi férfi. Igyekezz a legjobbat nyújtani, akkor kevésbé lesz fájdalmas. Lajoska, te figyeld az utat, senki sem zavarhat meg, míg ezzel a kis ringyóval játszunk. 
Egy erős kéz megfogta, térdre ültette és már egy méretes farok volt a szájába. Nyisd szépen nagyra, had basszam szét a szádat te kis szűzkurva! Próbálgatta már, hogy üdítős üveget, palackot szopni, hogy mekkorát tud bevenni, de így hogy csak egyszerűen bedugják a szájába, ezt nem képzelte. Vastag volt, nagy makkal, és ahogy tolta befelé a szájába, nagyon hosszúnak érezte. Öklendezett közben, de a farok csak nyomult befelé a szájába. Megfogták a fejét két kézzel és húzták rá a fejét. Nem így képzelte élete első szopását, de már mindegy alapon próbálta jól csinálni. Közben azt érezte, hogy mintha még két farok lenne az arca mellett, néha hozzáértek. Aztán meg is győződött róla, mert simán elkezdték két oldalról pofozni. Méretes daraboknak tűntek, de igazából már nem is tudta mi történik, az egyik a száját dugta, a másik két szerszámot pedig folyamatosan az arcához dörzsölték és csapdosták. 
Figyelj ide ribanc, eloldozom a kezed, mert a barátaim is vágynak a kényeztetésre. Ha akarod, a szemedről is leveszem a sálat, hogy megnézhesd milyen az igazi férfi szerszám. Kihúzta a farkát, kioldozta a kezeit, amibe azonnal bele is nyomták a farkukat. Levette a sálat is a szeméről. Az első, amit meglátott, az a farok volt, amit eddig szopott. Hatalmas volt, hasonlóan félbarna volt és a hozzátartozó pasi is félbarna volt. Nem volt kigyúrt, de ápolt teste volt, jó illattal. Oldalra pillantott, az egyik pasi kicsit alacsonyabb volt, és olyan vastag farka volt, mint egy üdítős doboz. Ezzel mit fogok kezdeni, futott át az agyán. A másik oldalon egy vékonyabb, de hosszabb farkat markolt. Nem tudta, mi vár rá, de eldöntötte, bármi is történik, ma végre pasit foghat a kezébe.
Nyugi, nem állatok vagyunk, csak szeretjük a szűz kis fehér puncikat. Nem akarunk bántani, de meg leszel dugva. Volt már igazi farok a seggedben? Nem, ingatta a fejét. 
Akkor gyere és szopjad, közben a másik kettőt pedig simogasd!
(folyt.köv.)

1 hozzászólás |

Banged az erdőben 1.
#35 2023-09-01 12:41:39
ReBéka izgatottan készült a délutánra, az első randi lesz egy hasonló pasiribanccal mint ő. Fantáziált már sokszor, különböző dolgokkal izgatta magát, de az igazi testi élményt még nem élte meg. Vágyott már arra, hogy megízlelje egy férfi farkát, annak nektárját és arra még jobban, hogy valaki megdugja. Három napja írt rá Louis, azóta folyamatosan beszélgetnek. Cseréltek képet, elmesélték, hogy mire vágynak, mi az, amit nagyon szeretnének megélni. Nagyon egyforma vágyaik voltak, Louis gyakorlott volt, így egy rövid idő után ő vette át a beszélgetés irányítását. SUB-nak vallotta magát, de azt mondta, jelenleg nincs gazdája. Első este, szinte hajnalig beszélgettek a privát chat szobában. Végig állt a farka, de próbálta tartani magát, és nem elégült ki. Nehéz volt, de elhatározta magában, hogy tartja magát, hogy nagyobb legyen az élvezet. Másnap felvette Louis egy személyes találkozó lehetőségét. Azonnal elkezdték tervezni a randit, egy csendes erdei pihenőhelyre. Louis szerint tökéletes helyszín, csendes nyugodt, hétköznap senki sem jár arra. Szinte egész nap erekciója volt, több tucat módon eljátszott a gondolattal. Előre élvezte a kiszolgáltatottságot, izgatta, hogy valaki rendesen megköti a kezét, és eljátszik vele. Valóra válnak az álmok és vágyak. 
Louis leírta, milyen ruhában legyen, és melyik parkolóban találkoznak. Vékony pamut térdnadrágban, egy laza pólóban és a csodás piros, fodros tangájába jöjjön. Első este, olyan éjfél körül, teljesen felizgult állapotban küldött pár képet magáról Louisnak, abból választotta ki a kis piros ruhadarabot. Azt ígérte, ha abban jön, kap tőle egy különleges ajándékot.
Végzett a tusolással, borotválkozással, szárazra törölte magát. Ellenőrizte, hogy nem maradt ki valahol szőrszál. Belülről is kimosta magát, felkészülve minden eshetőségre. Alaposan bekente a punciját sikosítóval. Felhúzta az illatos kis piros tangát, amit még tegnap este kimosott, és megszárított. Szíve egyre hevesebben vert, úgy ült be a kis autójába, hogy a farka ki akart szabadulni a bugyiból. 
Bekanyarodott a parkolóba, és leállt félre az egyik távoli sarokba, közvetlenül a bokrok mellé. Ránézett a telefonjára, ott már várta Louis üzenete, két perc és ott van. Ekkor jutott eszébe, hogy igazából nem is ismeri a partnerét, arcképet nem kapott, csak méretes farkáról és hatalmas heréiről. A csendes parkolóban rajta kívül csak két autó volt. Az egyik mellett egy család éppen indulni készült, és a hátizsákokat pakolták bele a csomagtartóba. A másik autó üresen állt, közvetlenül a bejáratnál. 
Egy öregebb kis Fiat kanyarodott be, és egy határozott kanyarodással be is állt a másik autó mellé. Kiszállt belőle egy barnabőrű vékony magas srác, kezében egy hátizsákkal. Határozott léptekkel elindult felé, és már messziről köszönt neki. Szia, ReBéka! 
Azta, de jól néz ki a pasim, és visszaköszönt. Gyere, szállj ki hadd nézzelek! Megforgatta, mint a táncosokat, majd határozottan magához húzta és megcsókolta. Határozottan csókolta, tenyere tartotta a fenekét, és kitapintotta a bugyi körvonalát. Látom, szeretnéd megkapni a különleges ajándékomat. Zavartan bólintott, és közben Louis dudorodó nadrágját nézte. Szerette volna megsimítani, lehúzni és mélyen magába szívni. Persze Louis észrevette sóvárgó tekintetét, megfogta a kezét és ráhúzta a domborodó ölére. Remegve tapintotta meg, érezte rajta az ereket és legszívesebben itt és most letérdelt volna. Na, gyere ribanc, megmutatom azt a jó helyet, már én is fel vagyok húzva. Sétáltak egy kicsit, közben többször megálltak, csókolóztak és tapizták egymást. Elérkeztek egy tisztásra, nem volt nagy, és jól megbújt a fák között. Körben bokrok, belátni nem lehetett, bejönni is csak egy helyen a fák között. Louis leterítette a magával hozott plédet, lehúzta maga mellé Rebékát is. Gyere, vetkőzz, meg akarom nézni a bugyidat.   
folyt.köv. 

Nincs hozzászólás. |

Menet közben
#34 2023-08-28 08:48:20
Régóta beszélgetünk már, de sajnos, mint oly sokszor, a távolság miatt nem sikerül a találkozás. Egyik nyári napon reggel, jött egy rövidke üzenet:
Járok arra, ma délelőtt, ha tudsz velem találkozni, keress.
Nézem a telefont, kell, pár perc mire rájövök, hogy ki az. Hmm, lehetne egy kicsit huncutkodni. Felhívom és egyeztetünk, másfél óra múlva a város szélén a parkolóban. Küldök egy üzenetet, ne legyen rajtad alsó.
Volt egy randi tervem, amit a kedves „partner” egy vízi kaland miatt eldobott, gondoltam az eszközök kéznél, csináljuk meg. 
Találkozunk a parkolóban, kinyitom az ajtót, beül mellém. Én kiszállok, átmegyek a másik oldalra, szemére egy fekete szájmaszk (köszönjük a covid védekezési eszközt), kezek hátul gyorskötözővel megkötve. Elindulunk, keresek egy csendes helyet. Kivezetem az autóból, besétálunk a fák közé. Keresek egy kidőlt fát, szerencsére az elmúlt időjárása bővelkedett viharokkal, így találtam egy ölelhető méretet. A gyorskötöző az újfajta, bontható és többször használható. Kibontom a kezeket, ráhajtom a fatörzsre és alul visszazárom a kötözőt. Lehúzom a gatyáját, csak a vékony nadrág, nincs alsó, az utasításnak megfelelően.
Hagyom a fán, elmegyek és keresek egy szép ágat. Találok egy pofás kis darabot, majdnem egy méter, még friss, kellően hajlékony. Letépem az ágakat, leveleket és kipróbálom, milyen a húzása. Egy közeli bokor levelei szenvednek sérülést, mondanám, hogy szinte letépte azt, ami az útjába került. Visszasétálok a fához, és a tenyeremmel végig simítom a hátát. Ne aggódj, fájni fog, ahogy ígértem. Megmarkolom a farpofákat, megszorítom, és néhány ütéssel felmérem a kellő távolságot és beállást. Olyan ez, mint a golf, nagyon sok múlik a testtartáson. Csattog a pálca a fenekén, már szép piros. Nem akarom véresre verni, csak annyira, hogy még holnap reggel is rám emlékezzen. 
Hátra húzom a farkát és a golyóit, és azok is megismerkednek a botommal. Aztán hagyom egy kicsit pihenni, megyek és szedek egy marék csalánt. Szépen bele teszem a gatyájába és felhúzom rá. Kap egy alapos golyó és farok masszázst, hogy az illóolajok felszabaduljanak. 
Lebontom a fáról, próbál úgy mozogni, hogy minél kevesebb csalán érje. Hiába, nehéz műfaj a vega, ezért a tenyeremmel alaposan megcsapkodom, hogy ami még nem csíp, az is tegye a dolgát. 
Letérdeltetem, lehúzom a pólóját, és a fejét ráhúzom a farkamra. Alaposan szájba dugom, nyála fröcsög mindenhova. Kihúzom a szájából a farkamat és ráélvezek az arcára és a mellkasára. Szépen csorog, jutott mindenhova.
Felveszem a pólóját a földről, beletörlőm a farkam, majd elkezdek vizelni. A végét, hogy nem vesszen kárba, a pólóra locsolom, szagolja csak a szégyen szagát. Ráadom a pólót, és visszakísérem a kocsihoz, beültetem. Visszamegyünk a parkolóba, leveszem a kezéről a kötözőt és a szeméről a maszkot, kinyitom az ajtót és kilökőm. Nem szólók hozzá, behúzom az ajtót és ott hagyom.

Egy óra múlva csippan az sms: jövő héten is erre járok.

Nincs hozzászólás. |

André első kártyapartija 8. (vége)
#33 2023-08-22 10:42:08
Akkor, ha indulhat a móka, térdre ribancok. Természetesen André is részt vesz, hiszen én is nyerni szeretnék. A szolgák, hátukon a poharakkal, négykézláb várakoztak. Az első induló Suzy volt, aki a második körben az egyik kanyarban leejtette a poharat. Hülye ribanc, nem tudsz figyelni, miattad vesztettem egy jó szopást, baszod. Ha hazamentünk, emlékeztess, hogy harmincat verjek a seggedre!
A következő Rosette volt, akinek ma már gyakorlata volt a négykézláb sétálásban. Sikerült neki, három kör, az időt nem mondták meg, de elismerően bólogattak. Következett Dius, aki már az első kanyarban elhagyta a poharat. Tudtam, hogy te ehhez balfasz vagy, te hülye ribanc. Nem baj megpróbáltuk, nyugtázta a Hajós. Következett André, aki már tudta, nem ezt nem fogja megnyerni, biztosan nem tud olyan gyors lenni. Szomorúan vette tudomásul, hogy sajnos Vadászt kell három órán keresztül szolgálnia. Hátára rakták a poharat, és elindult. Nem akart gyorsan menni, féltette a poharat, és tudta, nagyon fájdalmas lesz az, ha leesik a pohár. Két rossz közül próbálta a kevésbé rosszat kiválasztani. A harmadikkör elején érezte, hogy csúszik a pohár, próbálta a hátát lejjebb engedni, hogy ne essen le a pohár. Sikerült az utolsó kört is megtenni. Kívülről könnyűnek tűnő feladat, de megtenni roppant fárasztó. Több mint fél perccel később ért be így a Vadász farkát nyerte meg.
A gazdája egy lendületes tenyeressel küldte be a vendégszobába, majd bekísérte a vendéget is.
Barátom, a szabályokat ismered, kérlek annak megfelelően élvezkedj. Nincs bántalmazás, a segge az tabu. Száját nem foghatod be, és ha kiabál, azonnal jövök érte. Tudom, tudom, igyekszem jó fiú lenni, dünnyögte a Vadász. Ahogy bezárult az ajtó, már tolta is le a gatyáját. Gyere, fejezd be az előzőt, mert az nagyon jó volt. André letérdelt és azonnal mélyen magába engedte. Lassabban, ne kapkodj, élvezni akarom a nyelvtudásodat. Szépen, finoman csináld. Kényeztesd az egészet, a golyókat is.
Tudta, mégsem lesz olyan egyszerű ez a három óra. Beletörődött sorsába, és minden részre kiterjedő orális kényeztetést nyújtott. Ahhoz képest, hogy az asztal alatt azt gondolta, hogy pár pillanat és elsül a vendég, most elég sokáig kellett kényeztetnie. Szopás közben a nyelvét bedugta a makk közepébe, közben az ajkai szívták a makkot. Ez már közelebb vitte a Vadászt az orgazmus felé, és minden előjel nélkül tele lőtte a száját. Meglepte Andrét az élvezés, mert nem volt előtte semmiféle testi jelzés. Próbálta mindet lenyelni, amit három pumpálással juttatott a szájába. Kevés kicsorgott a szája szélén, azt azonnal lenyalta. Helyes, nyeld az összeset, nehogy kiköpd nekem, nem azért termeltem, mordult rá a vendég. Nyald tisztára, aztán indulj el lefelé, nyalogasd a tökeimet! Nyalogatta a farok tövét, majd egyenként szopogatta a golyókat. Próbálta mindkettőt bekapni, de ahhoz nagyok voltak. A férfi láthatóan élvezte a helyzetet, majd hirtelen lenyomta a fejét, rá a fenék rózsára. Gyerünk seggnyaló, add a valagamnak a rabszolgacsókot, járjon benne a nyelved. André érezte, hogy az egésznap bélelt nadrágban tartott fenék fülledt, férfias illattal rendelkezik. Nem szerette, ha nem volt megfelelően ápolt, de most nem volt más választása. Gazdája ezeket a kényeztetéseket mindig fürdés után kívánta meg, sőt néha úgy tűnt, hogy még külön be is masszírozta valami krémmel. Óvatosan belenyalt a fenékbe, de abban a pillanatban már csattant is a vendég tenyere a nyakán, és nyomta rá, hogy amilyen mélyen tudja, nyaljon bele. Időérzékét teljesen elvesztette, szinte ugrált a farok, a herék és a fenék között, ahova éppen terelte a Vadász tenyere. Meglepetten vette észre, hogy máris félmerev állapotban van a farka, így szabályosan torkon dugta. Azt hitte, lesz majd egy kis lazításra lehetősége, de a vendég egyértelműen jelezte, hogy a rendelkezésre álló idő minden másodpercét élvezni akarja. Ha már esetleg a kielégülés közelébe jártak, azonnal lehúzta a fejét a farkáról a Vadász és terelte lejjebb. Elhatározta, már csak az orgazmusokat számolja. Nem kímélte a vendég, már érezte, hogy az állkapcsa kiakadt, és teljesen elzsibbadt. A harmadik élvezésnél már csak cseppek jöttek elő, amikor gazdája hangosan bekiabált. Letelt az idő, André azonnal gyere ki!
(vége)

2 hozzászólás |

André első kártyapartija 7.
#32 2023-08-11 15:17:46
Elindult lefelé, a golyókhoz, ám ekkor elhangzott a stop! Kicsit csalódottan ment a gazdája lábai elé, mert tudta, ebben a körben már nem fognak magukkal bírni és teleélvezik a száját. Gazdája farka szárazon, de feszesen várta, ezért azonnal egy bő nyálas csókkal köszöntötte. A lábizmok megfeszültek, és tudta, ha most nem áll meg, akkor a saját ura fog elsőként elélvezni. Megállt, csak a makkot tartotta a szájában, körbe táncolta a nyelve, majd a farok tövét kezdte nyalogatni. Állj meg ribanc, váltás van! Következett Sportos farka, ami már nagyon várta. Tudta, az előző körből, hogy ha ezen nem élvez el, akkor a Vadásznál biztosan, és nem fog eljutni újra a doronghoz. Arra az elhatározásra jutott, inkább őt szeretné megjutalmazni.
Átmászott a lábak között, és a fejét Sportos térdére fektette. Mehet! A lábak szétnyíltak és azonnal a jól bevált mélytorkos nyeléssel köszöntötte. Benyelte és a golyókat nyalogatta, amit mély sóhajjal nyugtázott Sportos. Összeszorította az ajkait, szívta, de közben a fejét húzta hátra. A lábak remegése jelezte, jól csinálja. Még jobban szorította, szívta a kemény szerszámot. A comb belső felén az izmok egyre erősebben remegtek, tudta, mindjárt el fog élvezni. A feszültség a bezárt farkánál is egyre erősebb lett. André is közel járt ahhoz, hogy elélvezzen. Szopott tovább, és próbálta erősebben szívni. Meg is lett az eredménye, pár pillanat múlva Sportos hörögve élvezte tele a száját. Finom íze volt, és viszonylag sok, megtöltötte a száját teljesen. Nyelte és közben tisztogatta a lassan ernyedő makkot. Mikor tisztának ítélte, hátrább csúszott, és megnézte a földön a belőle kifolyt tócsát.
Aaahhhhh basszus, ez a ribanc nagyon tud szopni, add kölcsön, tanítsa meg az enyémet is. Nem lehet, tudod a szabályt, csak itt és csak az engedélyemmel. Viszont te vesztettél, így a csinos subod már vetkőzhet is. Ja, és takarítsa fel a nyelvével André nyomait. Suzy kiállt középre és vetkőzni kezdett, közben lassú mozdulatokkal próbálta a hangulatot fokozni. Ne riszáld a valagad, inkább takarodj be az asztal alá takarítani, ti meg gyertek, folytassuk a kártyázást, nyerni akarok, szólt határozottan Sportos. 
Ne haragudj drága barátom, de az este házigazdája én vagyok, én majd irányítok. De, természetesen igazad van, folytassuk a játékot. Azt gondolom, hogy a figyelmetek már eléggé más irányba mutat, így ne a kártyázást folytassuk, hanem itt az ideje egy kis gokartnak. Négykézlábra minden szolga, teszek a hátatokra egy kristály poharat. Azzal szépen elindultok itt az asztal körül, az nyer, aki előbb megtesz három kört, és épségben visszaadja a poharat. Ha a pohár leesik, összetörik, azt az adott szolga gazdája egy új hatos készlettel, később pótolja. Azt hogy milyen módon teszi jóvá a szolga ezt a kiadást, vagy milyen büntetést kap, a legközelebbi találkozón megtudjuk. Uraim, indulhatnak a ribancok? Ennek a játéknak az eredménye alapján hirdetünk nyertest. A nyertes megkapja Andrét 3 órára. Kizárólag csak orális gyönyört nyújthat, és nem kínozható. 
(folyt.köv.)

Nincs hozzászólás. |

André első kártyapartija 6.
#31 2023-08-07 08:35:36
Ebben a pillanatban felhangzott a stop szó, így megállt és hátra tolatott. Közben a lábak között kinézve látta, hogy Rosette nyalja a padlót, és az asztalnál ülők hangosan utasítják. Ott is maradt még pár csepp, ne csíkosra nyald ribanc és a lakkot meg ne karcold! Röhögve koccintanak és élvezik a helyzetet. Na, André gyerünk, folytasd munkát, nem szeretném, ha lelankadna az érdeklődés! Lent a lába között erre a parancsra inkább nőtt a feszültség, érezte, hogy a kalodából már több helyen kilóg a farka. Kezdet a következő kört, bekúszott gazdája lába közé és kacéran szembe nyalta a makkot. Ahhh, hallatszott a sóhaj a gazdájától.  Határozottan rácuppant szívta és közben a makkot masszírozta a nyelvével. Hol szorosan rászívta, hol lazán csak szopta. Érezte, hogy még keményebb lett gazdája nemiszerve, és már kétszer érezte a combján belül az izmok feszülését, ami jelezte mindig, hogy már közel a robbanás. Lassított és inkább csak lazán szopva tartotta az ajkai között. Stop! Megkönnyebbülve csúszott át Sportos hosszú szerszámára. Start, hangzott el újra, ekkor azonnal a mélytorkos kezdést választotta. Sikerült benyelnie annyira, hogy megnyalogatta közben a golyókat. A farok megfeszült, megkeményedett és az egész teste beleremegett. André tudta, érezte, itt már nem kell sok, hamar el fog élvezni, de még nem akarta. Végig akart menni még a körön, mert nagyon vonzotta a nagy szerszám. Be akarta kapni, érezni akarta, ahogy kitölti a száját és feszíti. Lassított közben a szopáson és csak finoman szorította az ajkaival. Elhangzott a három perces időjelző, és átmászott a Vadász lábaihoz. Tartva attól, hogy ismét összezárja a lábait, a két vállát a térdeknek feszítette, és a fejével dőlt rá a farkára. Ahogy felhangzott a start szó, azonnal mélyen beszívta magába, és hasonlóan az előzőhöz, itt is meg nyalta a golyókat. Itt erősebb volt a reakció, és szinte megfeszült az egész test. André tudta, ilyen kényeztetésben még nem volt része a Vadásznak, és most nagyon élvezi, ezzel el is terelte a figyelmét a szorításról. Honnan szedted ezt a szopóművészt, kérdezte elfúló hangon a ház urától a Vadász. Szerezz nekem is, vagy tanítsa meg Rosettét így szopni. Ahhh, ez nagyon jó, ilyet akarok otthonra is. Menjetek a francba, nem akarom elengedni, szopjon még! Lejárt az idő, add át a dorongnak. Hosszú még az este, bármi lehet. 
André örömmel nyugtázta, hogy védik és figyelnek rá. Ő viszont csak egyre tudott figyelni, Vitorlás farkára. A farok bilincs feszítette, de ő csak azt látta, hogy előtte meredezik élete eddigi legnagyobb kihívása. Vajon Dius hogy tudja befogadni ezt a méretet? Kíváncsi volt rá nagyon, és remélte megtudhatja, érezheti. Csodálkozott magán, hogy ennyire felizgatta egy olyan méret, amit normál esetben elutasított volna. Mehet, hangzott fel a parancs, André azonnal bekapta a makkot amennyire tudta. Mennyivel könnyebb lenne, ha a két kezével ráhúzhatná magát erre a dorongra. Próbálta az ajkait szélesebbre nyitni, és szinte milliméterenként beljebb nyelni. Feszítette a száját, szinte kiakadt az álkapcsa, de közben lent szinte a húsba vágott a farokbilincs, annyira izgatta a helyzet. Nem tudott betelni vele, minden részét meg akarta kóstolni, kiélvezni. Kiengedte a szájából, és csak a makkot kényeztette. Körbe nyalta, a végét csücsörített ajkai közé szívta, közben a nyelvével ismét a vájatba hatolt. Itt is megkapta a testbeszédtől a visszajelzést, még mindig határozottan tetszett a farok gazdájának. 
(folyt.köv.) 

Nincs hozzászólás. |

André első kártyapartija 5.
#30 2023-08-01 13:27:52
Nos, André, nyertél magadnak egy szopókört, ügyes vagy, csapott a fenekére a gazdája. Töröld meg magad, aztán gyerünk az asztal alá, átvenni a nyereményedet. Itt kezdesz nálam, és az óramutató járásának megfelelően körbe. De előtte hozd be a tojásfőző órát a konyhából, azzal mérjük az időt. Kezed nem használhatod, ezért hozz egy bilincset is, hogy hátra tudjam kötni a kezed. 
Háta mögött összebilincselt kézzel bekúszott az asztal alá, és gazdája rászólt, hogy csak akkor kezdheti az orális kényeztetést, ha hallja a mehet szót, és a stop szóra pedig azonnal abba kell hagyni. Az úr már letolta a nadrágját, és hetykén ott meredt előtte a gazdája farka. Lassan körbe nyalta, finoman ízlelgetve, tudta, hogy szereti. Esténként volt, hogy kétszer is le kellett térdelnie, és kényeztetni az úr nem kicsi péniszét. Formás, mondhatni arányos farka van a gazdájának, olyan 18-20 cm hosszú, és viszonylag vastag. Nem akarta, hogy hamar elélvezzen a házigazda, jó lenne, ha nem neki kellene meztelenül lennie. Bekapta a makkot és nyelve hegyét a vájatba tolta. Azonnal reagált a gazdája teste, megremegett egy kicsit jelezve, hogy szereti az ilyen játékot. Abbahagyta és inkább laza szájjal szopni kezdte. Időérzékét teljesen elvesztette az asztal alatt, és meglepetten hallotta a stop felkiáltást. Hátrább csúszott és elindult a Sportos lába közé. Csinos farka volt, teljesen borotvált, vékonyabb, de hosszabb, mint az előző. Meghallotta a mehet parancsot és azonnal rácuppant a farokra. Finom íze volt, érezte az előváladékot, amit alaposan letisztított. A kalodába szorított farka, ami eddig is feszült, most érezhetően jobban duzzadt, érezte, hogy nagyon izgatja a tudat, hogy még két farok van hátra, amikkel meg kell ismerkednie. Nem volt még ilyen hosszú játékszere, így szerette volna kipróbálni, meddig tudja benyelni. Lassan rászívta magát és próbálta megnyalni a golyókat. Hatalmas sóhaj hallatszott az asztaltól. Érezte, ez nagyon tetszik a farok tulajdonosának, és lehet, hogy ilyen élményt még nem kapott. Élvezte a hosszúságát, le és fel mozgott rajta. Stop, hangzott el a parancs, így próbált átmászni a Vadászhoz. Azt már most látta, hogy vastag, de kisebb farok várja, mint az eddigiek. Szőrös volt, és a makkot félig takarta a fityma. Tudta, ezt nehezebb kényeztetnie, de bízott a nyelvtudásában. Mehet, hangzott el a parancs. Óvatosan vette a szájába, ízlelgette és próbálta hátrább tolni a fitymát, legalább addig, ahol a makkhoz csatlakozott. A Vadász kicsit szétnyitotta a lábát, így beljebb csúszott ő is, és a vastag farok is a szájába. Teljesen kitöltötte a száját, de érdekes hogy ez is inkább izgató volt, mint fájdalmas, lent a bezárt farkának. A vendég a combjait még jobban szétnyitotta, így teljesen becsúszott közé. Ekkor a lábak összezáródtak, és nem tudott mozdulni a szorításból. Stop, hangzott fel az utasítás, de lábak nem engedték. Ne már, pont kezdtem belemerülni, mondta a Vadász. Engedd el, a szabály az szabály, nyugi jön vissza hamarosan, ha kibírja Tedet!
Ezzel inkább csak felizgatták, ezek szerint valami dorong várja a negyedik széken. A szorítás lazult, ki tudta húzni magát, és átmászott a Vitorláshoz. Mikor odaért, látta, hogy már alul meztelen, és a combján pihent egy óriási farok. Igazi bigdick kategória, a pornófilmeken lehet ilyet látni. Andrénak még nem volt ilyennel dolga, igaz sok gyakorlata nincs is. Nézte és próbálta kitalálni, így hátrakötött kézzel mit fog vele kezdeni. Ha megfoghatná, megsimogathatná, lenne egy kis idő, míg rá hangolódik, de felhangzott a start szó. Próbálta bekapni, de nem tudta akkorára kinyitni a száját, így csókolgatni kezdte. Végig nyalta le egészen a tövéig, majd körbe a makkot. Izgató volt a mérete, lüktetett, és ha belegondolt abba, hogy ez belehatol, lehet, hogy szétszakad. Ne nyalogasd, baszod nem pálcikás jégkrém az, szopjad rendesen, hangzott a parancs az asztaltól. Szétnyitotta a száját, ahogy tudta, érezte, hogy az állkapcsa nem díjazza ezt az állapotot, de így legalább a makk egy részét be tudta kapni, és a nyelvével kényeztetni. Többször határozottan körbe nyalta, közben rászívta magát amennyire tudta. Igyekezett kárpótolni az urat, és belenyalt a makkon lévő vájatba. Azonnal jött is a reakció, a test megrázkódott és egy mély sóhaj nyugtázta, jó a terv. 
(folyt.köv.) 

Nincs hozzászólás. |

André első kártyapartija 4.
#29 2023-07-28 08:15:03
André elfoglalta a helyét, és így apránként felfedezhette a társaságot. Az első hang, aki belépett egy tömzsi bajszos férfi volt, vadász ruhában. Mellette négykézláb állt a harisnyás láb, egy vékony nőies pasi volt, csinos fekete koktélruhában, és egy elegáns bőrnyakörvvel, amit egy aranyozott láncos póráz kötött össze a Vadásszal. A következő széken a piros tornacipő ült, aki sportos kényelmes ruhában volt. Az Sportos szolgája egy izmos kigyúrt fiú volt, egy testre feszülős rövid biciklis nadrágban és tangapapucsban. Az Úr másik oldalán ült a vitorláscipő tulajdonosa, halásznadrágban és lezser selyemingben. A Hajós mellett térdelt a szandálos rózsaszínre festett köröm gazdája. Nem tudta eldönteni, hogy nő vagy egy szépen kidolgozott femboy van a szék mellett a padlón. 
Uraim! Addig is, míg mi kártyázunk, javaslom, hogy játszanak a kísérőink is. Készíttettettem elő jeget, álljanak a subok négykézlábra, teszek a nyakukhoz, és akinek először cseppenik a víz a padlóra az vesztett. Akinek a leglassabban olvad el, az győzött. A nyertes jutalma, hogy az asztal alatt körbe mászva, mindegyikünket 3 percig szopnia kell. Addig megy körbe, míg az első gazda elélvez. Az a gazda, aki elélvez, annak a szolgája levetkőzik meztelenre, és kitaláljuk a büntetését. Aki a jeges játékban veszt, legelőször cseppenik róla annak az lesz a jutalma, hogy a játék végén felnyalja a padlóról az összes vizet. Mehet a játék?
Az asztal mellett ülők lelkesen bólogattak, és fogadásokat kötöttek, ki lesz az első. Közben mindenki maga mellé terelte a szolgáját. A házigazda körbejárt, tett mindenkinek a nyakához 5-5 darab jégkockát. Miután már lassan egy órája ki lettek készítve, szinte csepegtek, mikor elővette őket. André kapta meg utoljára, nyilván nem véletlenül választotta a gazdája ezt a sorrendet. Próbálta a két vállát kicsit felhúzni, hátha így lesz egy kis gödör, ami talán lassítja a folyamatot. Semmi esetre sem akart padlót nyalni, viszont a szopás izgatta. Kíváncsi volt, kinek milyen szerszáma van, talán jobb lenne így felfedezni. A farokketrec kezdett kényelmetlen lenni, az olvadó víz nagyon hideg volt, próbálta elterelni a gondolatait róla. Izgatta a lehetséges nyeremény, jó lenne így gyönyörben részesíteni a vendégeket, és ha ügyes talán azt is befolyásolni tudja, kit lásson meztelenül. A femboy-ra volt a legjobban kíváncsi, de izgatta a Vadász harisnyás szolgája is.
Nem mert oldalra nézni, hogy a többiek hogy állnak, csak az izgatott zsivajból sejtette, hogy van, már aki a vesztes lesz. Az asztalnál ülők nem a kártyára koncentráltak, a padlót figyelték, hol jelenik meg az első csepp. Hangosan bíztatták a saját szolgáikat, hogy figyeljenek. 
Látjátok, ott, ott van az első csepp, barátom a te ribancod veszett! Ne már, Rosette, ennyit sem lehet rád bízni, horkantott fe a vadász. Tessék, most mit tegyek veled, szégyenben hagysz, nyalhatod a padlót vendégségben, ripakodott rá, majd a tenyerével egy nagyot húzott a hátára. Az ütéstől a jégkocák szerte szétrepültek, megnövelve a nyalni való területet. André közben próbálta tartani magát, érezte, hogy egyre nagyobb a tócsa a hátán, de nagyon izgatta a szopás gondolata. Nem volt még olyan helyzetben, hogy négy férfit elégítsen ki egymás után. Izgatta, a helyzet, hogy vajon milyen és mekkora hímtagokat rejtenek a nadrágok, és a közben egyre jobban szorító bilincs is fura érzés volt. Nem érezte még ezt a kéjjel keveredő fájdalmat, ami inkább volt jó érzés, mint kellemetlen. Közben a Sportos szolgája is kiesett, a mérges gazdája egy lábmozdulattal feldöntötte és közben szidalmazta. Így újabb tekintélyes tócsa keletkezett, amit majd fel kell Rosettének takarítania. A szidás közben kiderült, hogy a szolganeve Suzy, ami nagyon megalázó lehetett a kigyúrt pasinak.  Igen, gondolta magában André, a gazdája többször is említette azt a mondát, hogy a Dom - Sub viszony nem demokrácia. Nem látta a másik szolgát, de az izgatott beszélgetésből arra következtetett, hogy lassan véget ér a játék. Volt, aki őt bíztatta hangosan, és volt aki Diust bíztatta, hogy a legutóbb annyira finoman szopott, hogy ma is szeretné azt az élményt. Most már tudta André az összes szolga keresztnevét, és megállapította, hogy csak ő kapott pasi nevet. 
(folyt.köv)

Nincs hozzászólás. |

André első kártyapartija 3.
#28 2023-07-25 09:08:31
Tom hordta a tálakat, André helyet csinált a nagy pulton, és ízlésesen elhelyezte. Visszavitette az asztalt, tudta, hogy kemény büntetés jár azért a kerti szolgáknak, ha rendetlenség van, vagy valami nincs a helyén. Egyszer látta a konyha ablakból, hogy térdelve, négykézláb másznak a fűben, gazokat és oda nem illő dolgokat keresve. Több napos ketrecre számíthattak, ha az Úr barátnője meztelen talpa megsérülne. Amikor a rózsát és a fákat vágták, nagyon alaposan kellett mindent átnézni, de a Gazda így is talált ágdarabokat. Nem tudja André mi történt, de az Úr aznap nagyon mérges volt, és neki kellett a pálcákat elraknia a szekrénybe, miután alaposan eltisztogatta.
Gyorsan bejött az udvarról, és azon gondolkozott, hogy kérdezze meg azt, hogy milyen italokat készítsen elő és melyik jeget szeretné az úr. A nagy gömböket vagy a hegyi forrás vízéből készíttetett kis kúpokat. Nem kellett sokat várnia, már hallotta is a Gazda lépteit. Fejét illedelmesen lehajtotta és a kezét a pohár mellé tette, jelezve kérdezni szeretne. Sosem szólíthatta meg a Gazdát, csak akkor, ha engedélyezték. A felfele fordított tenyér jelezte, hogy szeretne kérdést feltenni.
Igen? Pár szóban felteszi a kérdést, nem szeretik a felesleges locsogást. Az Úr elsorolja az italokat és a kisebbik jeget készítteti elő. Igyekezz, mindjárt jönnek a vendégek. Szabályok ma estére: te az én szolgám vagy, másnak csak akkor engedelmeskedhetsz, ha én megengedem. Én határozom meg, mit tehetnek veled, semmi mást nem tehetsz, és nem tehetnek, érthető? André lehajtott fejjel biccentett, és már izgalomba is került, mire gondolhat az Úr. A ketrec szűk volt, és kényelmetlen, de ennek ellenére roppant izgató. Ekkor megszólalt az ajtócsengő, jelezve hogy megérkeztek a vendégek. André halkan oda ment az ajtóhoz és leszegett fejjel kinyitotta, az ajtót. Na, végre, mire kellett ennyit várni, honnan jöttél csicska, a holdról? Kicsit meglepte a durva, nyers modor, de nem mert felnézni. Nézte a lábakat, elsőnek egy fekete lovaglócsizma jött be, utána egy csinos harisnyás láb próbálta tartani az ütemet, egy magassarkú cipőben botladozva. Lánc zörgését is hallotta, innen tudta, hogy a harisnyás láb egy sissy lesz, akit pórázon vezet a gazdája. A következő láb egy lezser vitorláscipő volt, közvetlenül mellette egy csinos női szandál, rózsaszínre festett körmökkel. A láb formás volt, gondozott, akár lehet női is. Aztán megjött az utolsó láb is, egy erősen használt piros magasszárú cipő, mögötte egy viszonylag erős vádli egy tangapapucsban. Itt van mindenki, becsukhatod az ajtót te nyomoronc, szólalt meg az utolsó, tornacipős láb gazdája. A hangja mély volt, konyak és szivar illat kísérte. André becsukta az ajtót és a vendégek után ment a nappaliba, ahol félkörben álltak a vendégek. 
André gyere ide, tölts a vendégeknek a pálinkából, én pedig addig elmondom a mai este szabályait. 
Kedves Barátaim! Azért gyűltünk ma össze, hogy bemutassam új szolgámat, Andrét. Három hónapja van itt, ennyi idő kellett, hogy megtanulja a ház szabályait, és azt hogy én mit követelek meg. Elérkezett az ideje, hogy megmutassa mit is tud. Tehát a mai kártyajáték főnyereménye André.  Aki a legjobban játszik ma, nem csak a nyereményét viheti, hanem Andrét is. DE! A nyeremény csak az általam meghatározott módon használható, és csak az engedélyezett keretek között. Kérek mindenkit, hogy nincs durvulás, verés. Büntetni nekem van jogom, és nem akarok egy hétig véraláfutásos sub segget nézegetni. Ha elfogadjátok az este szabályait, akkor ezzel a pohárka itallal pecsételjük meg és kezdődjék a játék. Egészségünkre uraim! André gyere ide, a szolgáknak a helye a gazdája mellett van. Ide ülj le törökülésbe.

2 hozzászólás |

André első kártyapartija 2.
#27 2023-07-20 12:54:07
A hideg is kirázta az emléktől, ha ki kellett mennie a kertbe, inkább a másik oldalon ment, nehogy rá kelljen néznie.
Mikor végzett, indult megkeresni a gazdáját, megmutatni, hogy elégedett a sub megjelenésével. Gazdája körbe forgatta, lehúzta az alsóneműit és a punciját alaposan megvizsgálta. Jó lesz André, csinos vagy. Dőlj egy kicsit hátra, felrakom a farokketrecedet. A legkisebbet választotta, felhelyezte, majd a lakattal lezárta. André tudta, ha bármi olyan izgató impulzus éri, akkor nagyon fájdalmas lesz az este. A kulcsokat gazdája eltette a zsebébe. Már most izgatott lett, mi fog történni, ettől a hangtól, ahogy a lakat bezáródik, már érzi, hogy szűk lesz a bilincs.
Kezdj el az étkezőben az asztal körül elpakolni, azt akarom, hogy egy méter szélességben, körben az asztal körül legyen hely. Semmi ne legyen az útban, még a szőnyeget is szedd fel. Azt vidd ki, rázd ki, és szépen feltekerve rakd el. De nehogy rád fújja a szél a port, mert akkor egész este olyan gusztustanul leszel.  Aztán az asztalra négy főre készíts fel poharat, a talpas borost, pálinkás kelyhet és vizes poharat. Eddig jegyezted ribanc? HA fent vannak a poharak, menj ki a nyári konyhába, hozd be a hidegtálakat, Tom majd segít, ő rakta be a hűtőkamrába.
Tom az egyik udvari szolga volt, ő tartotta rendben a kertet, a medencéket, és ha az Úr kint pihent, akkor kiszolgálta. Ritkán beszélhettek Tommal, igazából semmit sem tudott róla, csak annyit, hogy eddig még nem érdemelte meg, hogy a házba lépjen. Kint lakott két másik társával a nyári konyha melletti fészerben és neki nem jutott melegvíz. 
André tudta, figyelnie kell arra, hogy Tom még véletlenül sem léphet a lépcsőre sem, ezért odavitetett egy Tommal egy kerti asztalt és kérte, hogy arra hordja oda a tálakat, majd ő onnan beviszi. Pár szót még beszéltek, és gyorsan elmesélte Tom, hogy tegnap a Gazda kiment a kertbe szivarozni, és hogy kényelmes legyen, Tom négykézláb tartotta a lábait. Ez nagy dolog volt a kerti szolgának, ők nagyon nem érintkezhettek az Úrral, a közelébe csak akkor mehettek, ha hívta őket. 
(folyt.köv)

Nincs hozzászólás. |

André első kártyapartija 1.
#26 2023-07-17 10:37:48
Csendes hétköznapnak indult, az Úr reggel korán elment, addigra André frissítette az ivóedényét, majd kötelességtudóan négykézlábra állt a rongyszőnyegre. Gazdája rácsatolta a láncot, amivel ki volt rögzítve, bedugta a barna lófarkú plugot, majd rácsapott a seggére. Majd jövök drágaságom, pihenj ma este sok dolgod lesz. André lefeküdt a szőnyegre és onnan nézte a távozó Urát. Pár percet pihent, majd a tökéletesen megtervezett lánctartó rúdon odébb húzta magát, egészen a mosogatóig. Elmosogatta a reggeli tányérokat, elmajszolta a nagylelkűen ott hagyott maradékot, tudván hogy ezek az utolsó falatok, ezek a legfinomabbak, ez nagy kegy a gazdától, hogy neki adja. Letörölgette a pultot, elmosta a saját edényeit, kicsit felseperte a fekvőhelyét. Megfogadva a gazda tanácsát, lefekszik a szőnyegre és alszik egy kicsit. Arra ébred, hogy a kulcs zörög a zárba, gyorsan négykézlábra áll, megigazítja a lófarkát, majd fejét lehajtva várja gazdáját.
A gazda kemény tenyércsapással jelzi, hogy elégedett a látvánnyal. Leveszem a láncodat menj, fürödj le, készítsed elő magad az estére, vendégek jönnek. Borotválás, egy szőrszálat sem akarok látni rajtad. Utána kimosod magad rendesen, és oda készítettem a ruhádat felveszed. Ma este te leszel a szobalány, szükség lesz a kezedre, szádra és a seggedre is.
Különös gondosággal tisztálkodik, inkább kétszer is áthúzza a borotvát, amibe új betétet tett. Hála az égnek, a gazdája nagy hangsúlyt fektet az ápoltságra, rendelkezésre állnak a samponok, tusfürdők és eszközök, de ami nagy dolog, hogy a meleg vizet is használhatja. Alaposan megtörölközik, átvizsgálja magát, apróbb korrekciók szükségesek, azt elvégzi. Felhúzza a fekete combfixes harisnyát, az apró kis tangát, majd arra a szép. selymes anyagú bugyit. A kis fekete trikó rásimul a mellkasára, a tükörben ellenőrzi, hogy megfelelő a megjelenése. Azt semmiképpen sem szeretné, hogy gazdája visszazavarja. Súlyos büntetés jár ebben a házban a hanyagságért, kellett már meztelenül a kertben a szolga kennelben aludnia.
(folyt.köv)

Nincs hozzászólás. |

Medvetánc: SissySzofi, a kezdetek
#25 2023-07-08 10:03:03
Reggel egy szál bugyiban megfőzöd a kávémat. Szofibaba, ma lesz a számodra egy kis meglepetésem, mondom. Főzz magadnak egy rövid kávét, ristrettót, de ne erőset, inkább crema legyen. Tedd a csészét az asztalra és gyere szopni. Ne kapkodj, lassan, és vigyázz nehogy a szádba élvezzek. Érzékien csinálod, szerintem egyre jobban szopsz. Mindjárt elélvezek, kihúzom a szádból. Fogd meg a csészédet, tartsd a markodban. Beleélvezek a kávédba, de egy kicsi a szélére cseppen. Azt nyald le, aztán lassan kortyolgatva idd meg a kávédat. Nincs cukor, csak fehérje.

Most menj tusolni, mosd meg magad, a seggedet készítsd elő. Tegyél a melledre és a zacskódra csipeszt, a rózsaszín fodros bugyit és a hozzá illő melltartót akarom látni rajtad.

Izgatottan készülsz, addig én is felkészülök a napra. 

Vegyél fel egy lapos papucsot morranok oda. Felteszem a nyakadra a kedvenc nyakörvet. Fekete széles bőr, belül piros plüssel van bevonva, és egy nagy fém karika gondoskodik arról, hogy feszítse a súlyánál fogva, így egy ponton mindig a nyakadnak feszül.

Láncos pórázt akasztok rád,és elindulok kifelé, a lánc megfeszül. Mindig legyen feszes, ha egyszer is lazul büntetés!

Egy furgon áll az ajtó előtt, kinyitom a hátulját, benne egy nagy alu ketrec van, kinyitom, és rád szólok. Nyomás befelé te senkiházi. Bezárom, rajta egy takaró, azt ráhúzom. Becsukom az ajtót, beülök, indítok, és hátraszólok, kapaszkodj kiscsaj.
Lassan megyek, nem kapkodok, kanyargó utakon megyünk, fel a hegyekbe, azt érzed, de nem tudod merre, és nem is látsz semmit. Bent üldögélsz a ketrecben, a csipeszek szorítanak, de nem nyúlhatsz hozzá. Izgat, mire készülök, hova megyünk. Kanyarodok, majd hosszan egy göröngyös úton megyek, lassan, majd megállok. Kinyitom a hátsó ajtót, egy kicsit felhajtom a takarót, kinyitom a ketrecet. Csak a fejedet dugd ki, lefelé nézzél, sehova máshova. Bekötöm a szemedet, kihúzlak a pórázzal. Kiveszek egy táskát, és elindulok. Feszesen a láncot morgok oda. Lassan sétálunk, te óvatosan lépkedsz. Érzed az erdő illatát, levelek a talpad alatt, és érzed, hogy olyan mintha füvön mennénk.
Megállok, még húzom a láncot, állj meg itt. Leterítek egy plédet előveszek valamit, azt hallod hogy valami a kavicsokat súrolja. Térdelj le, hangzik a parancs. Remegsz, attól tartasz, hogy a kavicsok nyomják a térdedet. De nem, egy takaróra kell térdelni. Megmozdul a póráz érzed hogy feszül, de nem tudod miért. Egy praktikus eszközt letekertem a földbe, ahhoz ki tudom kötni a pórázt, ami úgy van beállítva, hogy a takaró szélén tudsz ülni. Lefeküdni nem tudsz, csak úgy hogy a földön fekszel, így térdelni, ülni tudsz csak. 
Vigyázz nehogy koszos legyél, koszos kurvákkal nem kezdek! Csattanó hangon érkezik a parancs. Otthagylak, szemed bekötve, pórázon valahol az erdőben. A csipeszek kényelmetlenek, pisilned is kellene. 

Izgat a kiszolgáltatottság, de egyben félelmetes is, hogy nem tudod mi fog történni. Reménykedsz, hogy csak a gazdád akar használni.
Térdelsz a takaró szélén, próbálod a szagok alapján kitalálni hol vagyunk. Lépések közelednek, majd meghallod a hangom, nyugi Szofika, csak én vagyok. Próbálsz fordulni, de nem enged a lánc. Odalépek, és leveszem a szemedről a takarót. Körbenézel, egy tisztáson vagyunk, mellettünk vadetető, odébb egy szalonnasütő hely, padok asztalok. Ez egy turista pihenő, ide jöhet bárki, bármikor. Melyik az erősebb a szégyen vagy az izgalom, hogy mások így látnak? Nem tudod, erős mindkét érzés. Utálod az állandó kettősséget, a bizonytalanságot. 

Megfoglak, és a vadetetőhöz húzlak. Dugd be a fejed a rács közé! A pórázzal kikötlek, feszül, szinte fojtogat. Hajolj előre! Félrehúzom a bugyit és határozott nyomással beléd hatolok. A fejed a szénában, a rács tartja, és a póráz is tart. Határozott lökések, minden alkalommal a fejedet nyomja a rács, a lánc tart vissza. Csattog a zacskóm a seggeden, a helyzet kényelmetlen, de élvezed. Hörögve beléd élvezek. Kihúzom a farkam, ami rajta van, azt a seggedre kenem. Visszamegyek a takaróra, ledőlök, te pedig maradsz a kiszolgáltatott helyzetben. Lassan a seggedből csorog ki a geci, és folyik a lábadon.
A fejed a keretben, a lábaid zsibbadnak, feszít a póráz, én pedig pihenek. Nézem, ahogy a bugyiból kilógnak a csipeszek, te pedig kiszolgáltatva. Odalépek, megsimítom a hátadat, megrándulsz, és sóhajtasz. Ebben a pillanatban a tenyeremmel rácsapok a fenekedre, mire rájössz hogy mi történt már a másikon csattan. Megfogom a lábadat, felemelem, lehúzom a papucsot, végig simítom a combodat. Tedd szét a lábad, hangzik a parancs. Megfogom a papucsot és úgy csapok rád, hogy az eleje eléri a zacskódat. Felsikítasz, egyszerre fáj, éget és a csipeszeket rápréseli a herédre. Ne sikogass, és csattan a következő ütés. Sírva fakadsz, és könyörögsz, ezt ne, ez fáj. Odalépek, letépem a bugyidat, letörlöm a kifolyt nedveket és megtörlöm a fenék rózsádat, majd a bugyit összegyűrve a szádba nyomom. Visszatérek a papucshoz, és különböző erősséggel oda csapok. Tested rángatózik, zokogsz, valamit mondani akarsz, de csak az elfojtott hangok jönnek ki. Megállok, odalépek a füledhez és belesúgom. Tanuld meg a helyed, és élvezd azt, ami nekem élvezetet nyújt. Bólogatni akarsz de a póráz nem enged. Kapsz még a fenekedre egy csattanósat, majd ellépek mellőled, ott hagylak. Amiről azt hitted hogy kényelmetlen, az már ehhez képest luxus helyzet volt.
A bőröd éget, szádban a koszos bugyid, kifeszítve próbálod tartani magad. Néha megrogynak a lábaid, de tartanod kell magad. Valamivel zörgök a hátad mögött, de semmit sem látsz. Mögötted vagyok, és valamit lassan  a popsidba tolok. Egy dildó, ami egy rúdon van, amit letámasztok mögéd. Végre valami támaszték gondolod, de nem tart meg, csúszol rá. Rádöbbensz, téged most karóba húztak, erről lejönni nem tudsz, csak rácsúszni. Próbálod lábujjhegyre állást, de a záróizmok tartják a dildót, nem jön ki, csak befelé csúszik. Annyira el vagy foglalva magaddal, hogy csak azt hallod, hogy elindul az autó. Az erdő közepén, karóba húzva, betömött szájjal, kifeszítve. Mi lesz ha jön valaki? Gazdám mikor jön vissza? Mi lesz ha nem bírja a lábam és rácsúszok a dildóra?
Nem tudod mennyi idő telt el, csak a közelgő lépéseket hallod, de olyan szögből jön, hogy semmit sem látsz. Egyszer csak egy hegyes fa böki meg a farpofádat, aztán a másik felét. Fáj, de izgalmas, mert nem tudod ki az aki ezt teszi.Egyre erősebb a bökés, de a dildó miatt nem tudsz mozdulni, még éppen az elviselhető helyzetben van. A bökés erősödik, úgy érzed, már átszúrja a bőrt. Abbahagyja az ismeretlen a bökést, fellélegzel, azt hiszed hogy vége, amikor újra csattan a papucs a seggeden. Visitasz, a bugyi a nyáltól összetapadva, tele szájjal csak olyan mintha a víz alatt próbálnál üvölteni. Csattog a papucs (kell a lapos) és nem tudod hogy melyik fájdalom az erősebb. Aztán egyszerre abbamarad a fenekelés. Érzed hogy valami történik, de nem tudod mi. Ma már sokadszorra jön elő a bizonytalanság, de a legrosszabb az hogy még a szemem sem látod, azt sem tudod ki van melletted. Lassan kihúzza a dildót a seggedből, és kihúz a rácsok közül. Lazul a póráz, lassan meg tudsz fordulni, és látod hogy én állok ott.
Mi történt Szofia? Téged bárki megverhet az erdőben, te hagyod magad? A kérdés olyan mintha fejbe vágnának, így csak akkor hívnak, ha valami baj van, rosszat tettél és nagyon mérges a gazdád. Kiveszem a szádból a bugyit, és megfogom az álladat. Szedd össze magad, lassan indulunk, pakolj össze mindent, az autó ott lesz a bokrok mögött. Pakolj be, amíg én pisilek. Két fordulóval de sikerül mindent bepakolni. Kinyitod a ketrecet, letisztítod magad, nehogy koszos legyen. Bemászol a ketrecbe, és ott vársz. Odaérek, és rádkiabálok: te mit csinálsz Szofi? Ki mondta, hogy másszál be? Ne próbálj meg az én fejemmel gondolkozni!
Gyere onnan kifelé, máshogy leszel.

Másszál be a hátsó ülésre, feküdj le hanyatt. Odalépek a biztonsági övvel mindkét oldalon megkötlek. Terítek rád egy takarót, és becsukom az ajtót. Elindulunk, kiérünk az erdőből, érzed hogy az aszfalton vagyunk, megyünk pár percet, aztán lassítok, kanyarodunk, aztán megáll az autó. Kiszállok, hátra megyek, kinyitom a fejednél az ajtót. Felhajtom a takarót annyira hogy a fejed kint legyen, egy kicsit kijjebb húzlak, és föléd állok. Gyerünk SzopósSzofi, láss hozzá. Bekapod a farkam, amit én egyből a torkodra nyomok. Nem látod Szofibaba, de ez egy kamionos parkoló, ahol ha valaki nagyon figyelne, akkor tisztán látja, mit teszel. Tehát ha nem akarod hogy büdös farkú lengyel parasztgyerek dugja beléd a pöcsét, akkor igyekezz. Ha végeztél indulunk, de ha lassan csinálod, és valaki kedvet kap, kölcsön kér, nem fogok nemet mondani. Szopjál kislány egy cseh sofőr már erősen nézi, hogy mit csinálunk. Ezek arról híresek, hogy nem mosnak minden nap farkat, és az alsónemű is kicsit használt már. Na, ügyes, cuppogj szépen, eddig még jók vagyunk. AAHHHHHHH, jól van, látom megértetted, indulhatunk, húzd be a fejed.

3 hozzászólás |

Medvetánc: SissyBabett (mit kezdjünk egy szűzzel?)
#24 2023-07-07 14:57:31
Tavaly szeptember óta kerülgetjük egymást, 3-4 hetente megnézte az adatlapomat, aztán mindig megbszéljük, tök jó lenne, de messze van (65 km). Régóta fantáziál róla, de sosem merte meglépni. Sok a kamus, ijesztő sztorik keringenek így érthető hogy egy stabil egzisztenciával rendelkező pasi nehezen megy bele bármibe.
Februárban már hosszabb beszélgetések voltak, éreztem hogy nagyon izgatom. Aztán két napja ledöntötte a falakat és újra rám írt. Persze az elején sablonos beszélgetés, olvasta a friss bejegyzéseket és újra elmesélte, mennyire izgatja. Semmi gond, gyere el egy rapid randira. Tényleg? Persze (úgy sem jön el, általában előző este eltűnnek, inaktívak lesznek) Folyamatosan napi több órás chat és apró részletek tisztázása. Elmeséli, nagyon izgatott és tart tőle, mi van ha nem jön be, nem tetszik. 
Borotváltan gyere, frissen üdén illatosan. Helyszín egyeztetés, reggel indulás előtt jelzés kérése. Tegnap még délután egy gyors teéefonos beszélgetés, hogy egy kicsit oldjuk a feszültséget. Aztán eltűnt, de csak rövid időre. Nem szoktam ilyet tenni, de írtam, figyi, ha nem indulsz el reggel, bármi miatt, írj de feleslegesen ne járassuk egymást. Éjjel még üzenet hogy jön. Reggel pár szó, persze jövök (hányszor írták, mondták már), aztán ismét eltűnt. Na, ez is kuka. 
Aztán az üzenet. Elindultam. Nem tudok üzenni út közben, ha tudsz hívj fel. Felhívtam, gyere várlak. Kicsit hamarabb érek, tudsz jönni előbb? Persze 3/4 9-kor várlak.
Időben, sőt pár perccel előbb hív, hogy itt van. Gyere, ülj be az autóba. Első randira senkit sem viszek rejtekhelyre. Első randira, ahhoz hogy ne izgúlja túl, nyilvános helyen találkozunk. Nehogy azt gondolja, fogoly lesz, vagy én vagyok a késes tömeggyilkos.
Csinos pasi érkezik beül mellém, pacsi és köszönés. A megbeszéltek szerint rövidnadrág, póló és papucs. Beszélgessünk. Közben az ujjammal cirógatom a nyakát, figyelve hogyreagál a teste. Tetszik neki, lassan oldódik, kérdezek pár dolgot. Mióta szeretnéd, mi volt eddig? Semmi csak a fantázia és a dildóval való szenvedélyes játék. Lecsúszik a kezem, a comjára simogatom, majd határozott markolás. Nagy sóhaj a reakció, test legfeszül a farok pedig egyértelműen jelez. Szabadítsuk ki, told le a nadrágodat. A megbeszéltek szerint borotválva, csinos kis vitéz komoly makkal várja az ismerkedést. Nem hosszú, de viszonylag vastag. Tetszik neki amit csinálok, az ujjaim cikáznak rajta. Másik kezemmel elkapom a fejét magamhoz húzom és megcsókolom. Mélyen, hosszan amit viszonoz. Heves csókcsata, közbe érzem hogy egyre keményebb a cövek. Ráhajolok és adok neki egy puszit, aztán folytatja a kezem a felfedezést. Megvizsgálom a fityma és a makk találkozását majd a makk közepe kap kiemelt figyelmet. Szoptak már le úgy, hogy a nyelvét beledugta a makkodba vagy a fityma csatlakozást kényeztették. Húúúhhhuuunneeemmm, még nneeemmm. Ahhhhh. Megmarkolom, egybe a zacskóval és finoman megmorzsolom. Ahhhhhhhhh, nnnnneeeeee mert mindjárt...és erre kitört a robbanás. Hatalmas adag sperma a markomban. Ejnye, talán jó volt amit csináltam? ÓÓÓÓ, nagyon. Jó, de most le kell takarítani, úgyhogy nyald fel. Erőteljes nyelvcsapásokkal megtette. Ügyes. Köszönöm uram!  

Nincs hozzászólás. |

Medvetánc: újabb rapid randi A2-vel
#23 2023-06-19 10:30:34
Vannak dolgok, amik ha bármi is történik, akkor is jó dolgok. Így van ez A2-vel is. Jó a szex és tudunk beszélgetni is. Kicsit távol vagyunk, de ha sikerül, akkor kiadós élvezet lesz a vége. 
Az elmúlt hetek (érdekes, hogy mióta megírtam a sikerességi összesítést, azóta szinte csak cserbenhagyás történt) tele voltak beszélgetsekkel, de többre nem is jutottunk. Aztán a múlt héten kaptam A2-től üzenetet, hogy hétfőn itt lesz a környéken, talizzunk. Megbeszéltük hogy hol és kb mikor, majd kezdődött az őrületes medvetánc, a fantáziálás. Milyen módon, hogyan és persze a legfontosabb a hányszor.
Több technikai probléma is közbejött, de azért egy óra késéssel összehoztuk. Igaz, ehhez meg kellett fenyegetnem, hogy ha ma nem találkozunk, akkor lesz egy bonus kártyám, ami azt jelenti, egyszer azt csinálok vele, amit akarok. Na ez egy kicsit megijesztette, mert szerinte én egy "vadállat" vagyok. Ezt a BDSM-re érti, nem szereti a fájdalmat, az erőszakot sem, de még a ronda beszédet sem. Nyílván nem fogom megkínozni és elverni.
Szóval randi. Nem szeretnék most a részletekbe belemenni, mert arról már sokat beszéltem. Jó a szex, élvezettel csináljuk, megadtuk a módját. Amiről inkább beszélni szeretnék, az a része, hogy mit is akarsz a másiktól. Egyoldalúságra vágysz, vagy kölcsönös élményekre. Ha igen, ha a kölcsönös, akkor a mi az amit megadsz. Általában ezeken a randikon az a vágya a partnernek, hogy szeretne orálisan kényeztetni. Biszex vagyok, én is szeretek játszani egy kicsit. Ma példáúl már vetkőzéskor szemmel látható jele volt annak, hogy A2 is eléggé izgalmi állapotban volt. Mikor elkezdtem simogatni, elhúzta magát, és kérte, hogy most ne, mert ma délután még teljesíteni kell, és nem akar ott sperma nélkül lenni. Igen, eljutott az ember egy korba, amikor az élvezet megvan, de a jelek csak cseppek. Gyakorlott párok ezt észreveszik, és okozhat kellemetlen beszélgetést. 
Természetesen betartottam a kérést, így csak én távoztam kielégülve. Remélem hamarosan folytatjuk, és én is "játszhatok".

Nincs hozzászólás. |

Kamus vagy kalandos? (sikerességi összesítés)
#22 2023-06-03 12:13:02
Egy rendhagyó bejegyzés következik, amolyan szolgálati közlemény.
Mint a lilaváros egyik bírája, viszonylag sok adatlapot kell megnéznem "hivatalból". Az egyik leggyakoribb megjegyzés az, hogy itt mindenki kamus, senki sem akar élőben, kézzel fogható lenni. Ezzel kapcsolatban szeretnék egy sikerességi összesítést tenni. Hiszen, mint minden (szex)társkereső oldalon, fontos a végeredmény. (spoiler: vannak sikerek)
Nos az elmúlt több mint egy év összefoglalása következik:
sikertelen: sok volt, nem számolom mert nem biztos, hogy a másik okán nem jött össze, én sem mindig akartam.
fél siker: három olyan kapcsolatom van, ami azért nem sikerült, mert valami közbe jött. Itt túl vagyunk már a levelezésen, általában telefon vagy videó híváson is, csak a megfelelő alkalmat várjuk.
SIKER: van, több is. Nők, férfiak, párok. Nem egy alkalmasak, hanem ezek tényleg kapcsolatok, összejövünk és igen SEXelünk. Nem számoltam össze, de van, és annyi kijött hogy olyan 10 (tíz!) partner legalább volt az egy év alatt.
Arra bíztatok mindenkit, tessék próbálkozni, van remény. DE! Fontos, hogy a MINŐSÉGI dolgokat keresik a partnerek. A gyere és dugjunk módi nem kell senkinek. Nem sokan buknak a farok képekre (ezt sosem értettem, miért kell ugyanazt a farkat 27x balról, jobbról és alúlról is lefotózni? A 3. képen is ugyanolyan balfasz mint a többin!). Szóval kedveskéim, irány a minőségi kínálat és a választék. 
Orgazmusban gazdag nyarat mindenkinek!

8 hozzászólás |

Medvetánc: NN a szopós pasiribanc újra
#21 2023-05-31 15:43:30
Eltelt több mint egy hónap, mire újra sikerül a randi. Meg volt beszélve három héttel ezelőtt egy tali. Kicsit előbb érkeztem, sehol senki, vártam 15 percet, de nem ért oda. Megnéztem, nem üzent a szokásos csatornákon. Én viszont igen. Rövid, tömör üzenetet küldtem: ÁTBASZTÁL?
Gondoltam, ez is kuka, egyszer vót sosem lesz. Múlt héten kaptam egy üzenetet, hogy letiltott a mail fiókja, szeretne jönni.
- Jöhetsz, de szólok előre fájni fog és meg foglak büntetni. 
- Jövő héten kedden délután ráérek. Várlak meztelenül, lesz bennem egy plug, bent leszek a fülkében, kék kendő az ajtón.
- Fél öt baszod, de ez az utolsó esélyed!
Hétfőn este még írok neki, de mivel mérges vagyok, így csak parancsok mennek: legyen nálad vagy rajtad egy tangabugyi!
Kedden kicsit előbb megyek, de most látom az autót a parkolóban. Lassan besétálok, a mosdóban hallom, a földön koppanik a plug. Jól van, ideges, de készül. Belépek, az ajtón fent a kék kendő. Leveszem, és beviszem magammal. A sarokban áll, meztelenül, plug a fenekében, a herék pedig lánccal kidekorálva.
- Hmm, látom már készültél a büntire, helyes, de ezzel nem lágyítod meg a szívemet. Hol a tanga? Nem hoztál? Legyen így, akkor ezért is bünti.
A kendőt bebgyűröm a szájába, a kezét pedig megkötöm a háta mögött. 
- Kussolsz, majd én mondom mit csinálj. Fordulj felém!
Megmarkolom a farkát a golyóival együtt. Felszisszen és megrándul.
- Mondtam hogy fájni fog!
Egy szélesebb zsínórral, ami erre van kialakítva, elkötöm a farka és a golyói tövében. Ügyes szerkezet, olyan zsinór, ami magától nem lazul, de könnyen oldható. Szorosra húzom, ismét jelez a teste. Jó, ezt akartam, de még fokozni kell, így a mellbimbóit kicsit megcsipkedem. Közben a markomban a farka, szépen izgatom.
Kihúzom a plugot, és húzok egy szilikon kesztyűt. Bekenem sikosítóval, és megujjazom egy kicsit. Játszok a prosztatájával, izgatom és közben verem a farkát. Még nem tudja, de most jön a java. Előveszek a zsebemből egy gumiba húzott golyós dezodort. (ajánlom a figyelmetekbe, a legolcsóbb és abszolúte diszkrét dildó pótló a N.V.EA golyós dezodor). Bekenem sikosítóval, és lassan feldugom. Látom a szemein, erre nem számított. 
- Tartsd bent! Állj fel, ide elém!
Markomban a golyói, én pedig kicsit benedvesítem a makkot. Megremeg, elkezdem verni, de hogy ne legyen könnyű dolga, egy kicsit szopok. Megrázza magát, mondani akar valamit. Kiveszem a kendőt a szájából.
- El fogok így menni uram! 
- Tényleg? Az a cél, azt akarom hogy elélvezve szopjál le!
- Ne tedd uram, könyörgök, ne!
- Kussolj!
Verem tovább, de lassan finoman, néha bekapva, mélyen torokra eresztve. Remeg, és könyörögve néz rám. 
- Térdre ribanc!
Letolom a nadrágomat, és keményen szájba dugom. Élvezettel tűri, nyalja a golyókat, szopja a farkamat. Hosszan élvezem, néha kihúzom, pofon vágom a farkammal, hogy tudja a helyét. Tudom, hogy lassan indulnom kellene és neki is, erősítek a tempón. Érzi hogy mindjárt elélvezek, és a kis szexi szájával még jobban körbeöleli a makkot. Jól csinálja, pár mozdulat után telelövöm a száját. Lenyalatom vele az utolsó cseppig. Kioldozom a kezeit, és a fülébe súgom, takaríts össze, aztán húzz a picsába. Elindulok kifelé, de visszafordulok. 
- Ki szoktad utána verni? Bólint. - Akkor tedd meg!
Kezet mosok, kiöblítem a számat és elindulok kifelé.
Este a levelek között két üzenete vár.
"Uram! Ugye ismét megírod a blogon a történetet?"
"miután elmentél, kimentem a fülke elé és a fali piszoárok előtt, a padlón fekve kivertem a faszomat. Az se érdekelt volna, ha bejön valaki, mert annyira felhúztam magam."

Egyszer már beszéltünk arról, hogy felveszem útközben, levetkőzik a hátsó ülésen, és úgy viszem ki az erdőbe. Behajol a csomagtartóba, én ráhajtom az ajtót és......
(folyt.köv)

 

2 hozzászólás |

Medvetánc: kaland a szomszéddal 3.
#20 2023-04-25 13:48:02
Míg az ujjammal a fenekét és a puncit kutattam, azon gondolkoztam, vajon most ki akart kit meghódítani? Nem eshetek abba hibába, hogy azt hiszem én irányítom a történetet. Dia meg akart szerezni, vagyis azt akarta, szerezzem meg. Hmm, vigyázni kell, figyelni. Meg kell leckéztetnem, tudatni és éreztetni hogy ki az úr.
-Térdre ribanc! 
Letoltam én is a nadrágomat és elővettem a farkamat.
- Lassan csináld, érzékien, a golyókat is kényeztesd!
Éreztem, hogy izgatott kicsit remegve cuppogott a farkamon. Csak a szájával kellett csinálnia, bekapni és úgy kényeztetni. Igazából azt mondhatni, jól szopott, így azt gondoltam egy kicsit erősítsük az ingert. Benyálaztam az ujjamat és elkezdtem a fenekét izgatni. A plug segített ellezítani az izmokat, de jelezte a teste amikor benyomtam az ujjamat. Azt még nem tudtam felmérni hogy vajon igazi farok járt e már benne, vagy csak az izgató kiegészítők. Próbált a golyóimhoz hozzáférni, de ebben a testtartás és a hasam is akadályozta. Elengedtem a fenekét, és elé hajoltam. -Le és fel a nyelveddel, a farkam tövétől egészen a bejáratig ribanc! 
Éreztem némi habozást, ebből tudtam még nem nyalt feneket. Van mit tanulni, van mit tanítani. 
- Nyald a fenekemet, told ki a nyelved ahogy tudod és azzal dugd meg!
Volt egy pillanatnyi szünet, most kellett egy fontos határt átlépnie. Aztán lassan elindult a nyelve, nyalogatva, bele-bele nyalva. Kezdő létére jól csinálta, már ütemesen dugta a nyelvével. Élveztem. Nagyon. (ha esetleg nem próbáltad csináltasd és csináld a partnerednek)
Nem éreztem biztos helynek a tárolót, úgy döntöttem befejezzük. 
- Jól csinálod, de hagyd abba! Térdelj vissza elém!
Megfogtam a fejét és elkezdtem dugni a száját. 
- Csak a száddal és a nyelveddel, nem bírnám ha megharapnál!
Mozgattam a fejét, mutatva a tempót és a mélységet, hogy meddig nyelje el. Nem akartam elsőre keményen torkozni, de mindenképpen bele akartam élvezni a torkára, hogy ne tudja kiköpni a spermát. Mire végig gondoltam hogyan, addigra el is élveztem. Éreztem hogy megfeszül, és meglepődött. Szájába a farkam, a kezem a fejét fogja, nincs más lehetőség, nyelnie kell. Lenyelte, sőt alaposan le is tisztította. 
- Ügyes kislány! Eloldozlak, aztán itt hagylak, szedd rendbe magadat! Ha végeztél a villanyt kapcsold le, a lakatot csak nyomd össze. Egy darab papírra írtam egy mail címet, ma estig azon jelentkezz, ott folytatjuk!
(folyt.köv) 

Nincs hozzászólás. |

Medvetánc: kaland a szomszéddal 2.
#19 2023-04-20 16:35:31
Másnap délután előbb mentem le a tárolóhoz, a bútorok már nincsenek az ajtóban, odébb lettek húzva, de a krumplis zsák ott volt, szépen lerakva az ajtóba. Behúztam a zsákot, és felmértem a lehetőségeket. Ilyen szemmel még sosem néztem a tárolót, hogy lehetne belőle egy kis kínzó kamrát kialakítani. Hangok nem szűrődhetnek ki, de a belátás korlátozott, csak az ajtóra kell valami. Volt ott egy takaró, az jó lesz ideiglenesen. Eszköz nem volt, pár kampót leszámítva, ezért kicsit rögtönözni kell. Volt zsinórom, egy hosszabb sálat és pár apróságot már vittem magammal. Elsőre úgy is csak felmérem, megnézem mire lehet használni. 
Szöszmötölést hallok a másik tárolóból, kinézek, látom megjött a lány. Még a keresztnevét sem tudom, ezért csak intek neki, gyere be! Lehajtott fejjel lép be az ajtóba és halkan suttogja: üdvözlöm Uram!
Nyújtom felé a kezemet, tudja a dolgát, már térdelve csókolja is a kézfejemet. (hmm, gyakorlott vagy sok ilyen témájú filmet néz)
-Látom tájékozott vagy ebben a csodás világban.
-Nem Uram, csak sokat olvastam és és filmeket néztem, de merszem nem volt átlépni a valóság határát. Inkább azt mondanám, hogy leleks kezdő vagyok, aki nagyon szeretné megélni a határait. 
-Értem, tehát igazából azt sem tudod, mik a fétisek, mik a tabuk?
- Vannak olyan helyzetek, amik roppantúl izgatnak, azt nem tudom, hogy megtudom tenni.
-Ha oda kerülsz, meg kell tenned, remélem ezt tudod? Azt is tudd, hogy ha az elején nem szerepel a tabuk között, akkor később már nem lehet annak nyilvánítani? Vannak szabályok és ha az enyém leszel, azokat be kell tartani!
-Értem, és nagyon kíváncsi vagyok, mi fog történni.
-Először is megkötöm a kezedet a hátad mögött, majd bekötöm a szemed, meg kell tanulnod, hogy bíznod kell bennem, a testedet és az életedet adod a kezembe. Ez felelőséggel jár, nekem is, neked is, érthető?
-Igen uram!
-Kezdhetjük?
-Igen uram!
Meg kötöttem a kezeit, nem túl szorosan, de azért érezhető legyen a kötelék, majd a sállal bekötöttem a szemét.
-Mostantól ha találkozunk, amíg a találkozások tartanak, magázva kell megszólítanod. A biztonsági szó: villáskulcs. Ha a szád be van kötve, akkor tenyérrel három határozott ütésre megállunk. Az ettől eltérő esteben, hiszen lehet hogy a kezed és a szád is korlátozva van, akkor előtte egyeztetünk. Eddig érthető? Csak bólints!
Hátrozott bólintás volt a válasz.
-Rendben. A neved mostantól Dia, DiaCica! Most egy kicsit megvizsgállak, megnézem a testedet, lazíts, engedd el magad!
Egy vékony fekete szabadidő felső volt rajta, hozzáillő nadrággal, lezser fazon, nem mutatott a testéből semmit. Lehúztam a zippzárt, meztelen volt a felső teste, a bimbók meredtek előre, kicsit már megereszkedve, de szép formásan álltak. Mértre olyan marokra való, lehet vele játszani, kötözni. Megmarkoltam a mellét, és finoman megcsíptem a bimbót. Megrezzent de nagyot sóhajtott, jelezve, érzékeny terület, lehet vele foglalkozni. Lehúztam lassan a nadrágot, ott sem volt alatta fehérnemű. Szépen borotvált, egy kis háromszög mutatja, merre kell menni. Végíg simítom a kezemmel, érzem hogy csupa kéjnedv és duzzadt a csikló, jelezve hogy tetszik neki a helyzet. Megfordítom végig simítom a popsiját. Kellemes méret, feszes, látszik hogy foglalkozik vele. Ujjaim a vágatba siklanak, hogy hátúlról is megvizsgáljam, de akadályba ütközöm. Egy rózsaszín köves plug van behelyezve. Megsimítom, lassan kihúzom, megnézem a méretét. Közepes méret, olyan 4 cm lehet a legszélesebb része, alaposan besikosítva. A rózsa és környéke teljesen ápolt, látszik, hogy gyakorlott módon van gondozva.
Ekkor tudatosult bennem, hogy nagyon rákészült az első találkozásra. A ruha, a meztelenség és a plug azt jelezte, hogy azt akarta, érezzem mennyire meg akart felelni. Azt akarta tudatni, hogy ő is akar. Vad vagy vadász?
(folyt.köv)

1 hozzászólás |

Medvetánc: kaland a szomszéddal
#18 2023-04-17 17:27:53
Társasház, középkorú lakókkal, szinte csak aludni járnak haza és néha van aki a lakásban tölti a hétvégét. Köszönő viszonyban, de nem volt az szomszédolós közösség. Két lépcsőház 12-12 lakás, az alagsorban egy hosszú folyosó kötötte össze, innen nyíltak a tárolók, és át lehetett menni a másik lépcsőházba, száraz lábbal. Szabály volt hogy nem lehet a folyosón tárolni semmit, tűzvédelmi okokra hivatkozva. A mi tárolónk volt a szélső, mellettünk már a másik lépcsőház tárolója volt. Nem volt nagy, de azért a szükséges kacatoknak volt hely, sőt akár a zöldséget, almát is lehetett benne tárolni. Hazafelé vettem egy zsák burgonyát, és el akartam rakni. Egy komód volt a bejáratba, mellete egy könyves polc. Már cifrákat akartam mondani, mikor eszembe jutott, hogy mintha lett volna egy kiírás a faliújságon, hogy a másik lépcsőházban valaki felújít, és pár napra leraknak pár bútort. Leraktam a zsákot és elkezdtem odébb húzni, hogy legalább annyira ki tudjam nyitni, hogy a zsákot be tudjam rakni, majd később elrakom. Annyira koncentráltam, hogy nem vettem észre, hogy a szomszéd lánya közben odaért. Csinos, olyan 30 körüli hölgy, filigrán alkattal, az egyik közeli boltban dolgozik. Határozott, azt hiszem boltvezető, egyszer hallottam pattogós hangján irányított.
-Elnézést szomszéd a kellemetlenségért, segítek. 
-Hagyja csak, megoldom, úgy is csak pár nap, aztán újra szabad a bejárás.
-Hát sajnos nem, mert a festő nem ért ide, késik, majd talán 3 hét múlva. 
-Na az ilyet kellene láncra verni, és addig ott tartani, míg nem végzett!
-Sajnos nem tehetem meg, egyrészt távoli rokon, a másik pedig az ebben az esetben büntetendő, bár roppant izgató.
A válasz meglep, most nézem meg alaposabban a lányt. Formás mellek, bár ha jól sejtem, push up, egy kis vizuális tunningal. Erre a típusra szokták mondani hogy filgrán. Ami viszont csak most tűnt fel, az a karlánca. Két bilincs fonódik össze, csillogva vonza a szemet, és ha tisztában van a jelképpel, akkor vagy tulajdona valakinek, vagy jelzi hogy vonzódik a BDSM világához.
Lassan formázom a szavakat, és próbálok olyan választ adni, hogy tudja, értem mire gondol.
- Nem mindegy, hogy kötözni szeretünk vagy megkötözve lenni.
Rám nézett és lassan, halkan mondta ki: az utóbbit kedvelem, aztán leszegte a tekintetét. Megfogtam az állát, és belenéztem a szemébe. Halkan de határozottan kérdzetm meg, nálad van a pincekulcsod? Sajnos a miénkhez nem férünk hozzá.
Elővette a kulcsát, kinyitotta az ajtót és félre állt. Pont annyi hely volt hogy két ember egymás mellett elfért. Megfogtam a kezét, és behúztam, ő pedig az ajtót csukta magától. Megmarkoltam a nyakát neki nyomtam a falnak és halkan, de határozottan beszélni kezdtem hozzá.
- Megsértettél azzal, hogy nem férek hozzá az ajtómhoz. Ezért vezekelned kell, érted? Finoman bólintva válaszol, igen értem. 
-Helyes válasz! Akkor holnap délután itt lent találkozunk, és megbeszéljük a részleteket. Három körül jó? Apró biccentés a válasz. Magamhoz húzom és megcsókolom és közben megmarkolom a mellét. Elfogadja a csókot, érzelmesen belemerül.
-Szólok előre, hogy nagyon kemény és határozott vagyok! Értem Uram, kíváncsivá tesz. -Mára ennyi, mehetsz! Holnap délután itt várj rám! -Van valami különleges kívánsága az úrnak? -Hmm, legyen, de tudod mit, ezt most rád bízom, lepj meg!
(folyt.köv)   

1 hozzászólás |

Medvetánc: NN a szopós pasiribanc
#17 2023-04-12 10:16:05
Késő éjjel jött az üzenet: ha megengeded, leszopnálak ahogy a történetedben a srác. 
Megnézem az adatlapját, itt vagyunk egymás mellett, írok választ, szerintem összehozzuk. Írtam neki egy üzenetet, csak a mail cím volt benne. Nem tellett el egy óra, már jött is a levél. Elmesélte, hogy felizgattam a történettel, meg szeretné érni, tenni ő is. Beszélgettünk, elmesélte imád szopni, de még jobban imádja, ha az megalázó helyzetet teremt neki. A húsvét miatt pár napot kellett várnunk, de tegnap reggel már szinte könyörgött a facért. Kora délutánra beszéltük meg a randit, az egyik bevásárló központnál. Leírta, milyen ruhában lesz. Előbb értem oda, vártam az autóban. Megállt mellettem egy piros kis autó, benne a ribanc, sapkában, ahogy írta. Kiszállt lassan sétálgatott a parkolóban. Hmm, tetszik, nézzük meg. Kiszálltam az autóból, ránéztem és intettem neki, hogy indulj meg befelé. Míg előttem sétált befelé megnéztem a seggét. Ugyan a nadrág csalóka, de azért azt láttam, ha lehet szívesen eljátszom majd azzal is. 
Tudja a dolgát, már megy is be a szélső üres fülkébe, fedelet lehajtva leülve vár. Belépek, ajtót rázárom, aztán hírtelen mozdulattal megfogom a fejét. Fel vagyok izgatva, próbáld meg finoman csinálni, ne kapkodj! Húzd le a gatyád! Szófogadóan tolja le a nadrágot, húzza félre az alsót. Megmarkolom a farkát, kicsit megszorítom. A zacskó tövében szilikon gumi szorítja, így állandóan félmerev a farka. Hmm, úgy látom, engem itt várnak. Na, csüccs le, és tedd a dolgod, de csak a száddal, ne a kezeddel. Mohón kapja be, meg kell fognom a fejét, lassabban baszod, nem szeretném ha elkopna. Élvezettel szopja, hol lasssan, hol mohóbban, közben megfogom a fejét és dugom a száját. Valaki belép a mosdóba, megáll, de a nyelve táncol a makkomon. Megvárjuk, míg kimegy a hang tulajdonosa és folytatja. Érzem, hogy lassan jön az élvezés, mélyen a szájába nyomom és pumpálom bele a spermát. Leszopja az összeset, majd hálásan néz fel, és látom élvezi az ondó ízét a szájában. Ha lenyelted, utána nyald tisztára! Mosolyogva hajol újra rá és nyalogatja körbe. Megsimogatom a fejét, erre vágytál kis kurva? Bólogat, én megsimítom a fejét és közlöm, ügyes vagy ribancom, jól esett. Kilépek a fülkéből, kezet mosok és indulok, ő még öltözik a fülkében. 
Késő délután jön a levél, köszönöm, élveztem én is, folytathatjuk? ui: finom volt a spermád!
Gondolkozom a válaszon, majd írok neki, hogy ma, kora délután a masik mosdóban, de meztelünl várj!
Érkezik a válasz: lyukamat kitágítsam?
(folyt.köv)

2 hozzászólás |

Medvetánc: R a leszbi csaj és az édes3s
#16 2023-03-24 17:08:42
R! Életem egy izgalmas és sok mindenben kiemelkedő időszaka volt a kapcsolatom R-el. Leszbi csaj volt, nagy latin fenékkel, méretes keblekkel és egy felcsatolhatóval. Az hogy ismerkedtünk meg, azt később elmesélem, most inkább életem egyik legfurcsább kalandját szeretném elmesélni. R is hedonista volt, imádta a szexet, ő vezetett be a BDSM világába. Néha előkerült a felcsatolható, és azzal is jókat szexeltünk. Aktív domináns biszex vagyok, volt a kezemben és a számban farok, de a fenekemben nem volt legalább 20 éve. Voltam pasival, gyengéddel és tüzessel de sosem dugott meg senki úgy, mint egy, az élvezetektől felajzott leszbi csaj. Gyengéden indít, aztán ahogy felizgul, akkor tempót vált és mint egy dugattyú dolgozik benned. Szóval jókat mókáztunk, és egyszer szólt, hogy lenne egypasi, aki még csak szopott eddig, de szeretné ha tovább léphetne, mi lenne, ha ketten foglalkoznánk vele?
Régi vágyam teljesülne, legyen, de most mondom, hogy a pasi engem nem dughat meg. Ő is így gondolta, maradjunk a megszokott szerepben. Egy hétköznap délelőttre esett a találka, egy társasház második emeleti lakásában várt minket. Közben R elmesélte az autóban, hogy igazából ő akarja megdugni a pasit, mert az elején olyan fellengzősen beszélt vele, éreztetve, ő a férfi. R imádta, ha egy nagyhangú pasi vinnyogott alatta, néha az volt az érzésem, direkt provokálta az ilyen helyzeteket. Szóval a pasi, Hívjuk Bélának, vár bennünket. Meztelenül térdelt az előszobában. ÓÓ, mondom ez tudja a helyét, jól kezdődik. Gyors bemutatkozás, és már toltam is le előtte a nadrágomat. Nem szopott jól, kapkodott, éreztem hogy túl izgulja, szerintem még őt sem rendezték le úgy igazán rendesen. Szóltam neki, lassíts ne kapkodj. Megfogtam a fejét és irányítottam, közben R is levetkőzött. Mielőtt felcsatolod nyaljon ki, úgy jobban szereted! Oda engedtem Béla leé, én pedig kutya pózba igazítottam a pasit. Megmarkoltam a golyóit, hátúlra kifeszítettem, vinnyogva jelezte, tetszik neki. Bemutatkozás képpen rácsaptam kettőt a golyóira, majd elkezdtem ujjazni. Száraz volt, elővettem a sikosítót (gumi és sikosító mindig van nálam) bekentem alaposan és úgy tágítottam. Mit szeretnél Béla, itt megdugjalak a kövön, mint egy kutyát vagy beljebb megyünk és kényelmesebb helyet keresünk. Nem tudott válaszolni, mert R rányomta a fejét a csiklójára, hogy véletlenül se akkor vegye el a fejét, mikor élvezni akar. Hát jó, akkor gumit fel, és szépen lassan benyomtam a farkamat. Lassan óvatosan, először a makkot, aztán centiről centire befelé. Szerencse, hogy tele volt a szája, mert az egész ház hallotta volna, hogy vinnyog. Ne sikitozz, mert a R farka vastagabb, örülj hogy én kezdtem. Hiába ujjaztam meg előtte a szűz fenék az csak szoros, így hamar elélveztem. Lefordultam róla, közben R is szabadon engedte, így Béla lerogyott a kőre. Szedd össze magad, mindjárt felveszem a farkamat és én jövök! Bementünk a szobába, ledőltem egy kanapéra. Béla gyere, itt a jutalmad! Vedd le a gumit, nyald ki belőle a spermát aztán nyald tisztára a farkamat! De úgy szopjál, hogy felálljon! Közben R szépen felcsatolta a farkát. Odalépett Béla elé, és a szája elé tolta a farkát. Gyerünk poróbáld ki a száddal, aztán megy a seggedbe! Begyűrte a szájába, meglepődött hogy milyen vastag, szerintem ott meg is gondolta magát, de nem volt visszaút. Szopta, nyalta a műfarkat, ismerkedtek. Na jó, mondom, elég, gyere vissza ide, te meg menj és dugd meg. R gumit húzott és alaposan bekente sikosítóval. Mögé lépett és egy mozdulattal bedugta, igazából felnyársalta a szerencsétlent. Jó hogy tele volt a szája (bár így utólag átgondolva, akár le is haraphatta volna a farkamat) és csak a sikitás halkított verzója jutott ki. R nem játszott, energikusan dugni kezdte Bélát. Közben én is újra kemény lettem a látványtól, így a száját kezdtem el dugni. több mint negyed órát dugtuk Bélát elől hátul, mikor láttam R arcán, hogy el fog élvezni. Sosem, azóta sem láttam felcsatolható műfaroktól nőt elélvezni. A látvány és a vele járó hanghatás nálam is beindította a folyamatot, így tele élveztem a pasi száját. Lihegve engedtük el a szétbaszott Bélát, és egymásra néztünk. Jó volt, de fejezzük majd be mi, ahogy szoktuk. Elköszöntünk a Bélától és elmentünk R házába (de ez legyen egy másik történet) folytatni kettesben.

6 hozzászólás |

Medvetánc: a Vadász
#15 2023-03-20 11:47:10
Miért vadász? "Mint a vadász, ki csak ránéz a vadra, és az mozdulni sem mer, csak hagyja, hogy zsákmányul ejtsék." Nem tudhatod te a vadász vagy, vagy te vagy a kiszemelt vad.
Az elmúlt 30-35 évben mindig azt hittem, ÉN vagyok az, én az igazi vadász, aki keresi a nemes vadat. Aztán nagyon sok esetben más tette rám a célkeresztet, én a vad voltam, és igen, férfiasan be kell vallani, levadásztak, csapdába csaltak. Aztán ahogy érettebb lettem, a sok "seb" azért meghozta azt a páncélt, amivel most bátrabban sétálok az erdőben, a vadat keresve. Nemes vadat keresek, sokan befutnak az erdőbe, a tisztásra, de aztán hamar tovább állnak, idő sincs a célkeresztet rátenni. Nőböl sok a nemes vad, de ők talán azt mondhatom, hogy figyelmesebbek, csak a rátermettel kezdenek, az Apróvadat ők is kerülik. De ott a férfi oldal, a sok kis élvezkedővel. Nézed ahogy elédfutnak, megmutatják magukat aztán huss el is tünnek (erről szólt az Apróvadak). Megmutatják magukat. Kérdés, hogy mit mutatnak. A mai modern digitális világban, kb 20 másodperc alatt lehet az átlagos méretből hűha farkat szerkeszteni. Persze fennáll a veszélye, hogy a személyes találkozásnál kiderül, hogy ügyes volt a fotós(shoppos). Nem kell, légy őszinte, és azt add el, amid valójában van. Nagyon gyakran a kérdés az, mekkora farkad van? Nem tudom, hogy azért mert fél, hogy úristen, egy igazi "nagyfasz", vagy attól, hogy kicsi. Olyan, amit az élet adott. Nem azért kicsi vagy nagy, mert kiskorodban ügyesen huzogattad, hanem ezt kaptad a csodás genetikában. Nem méregetem, használom, de még panasz nem volt rá, és nevetve sem futottak el. Biszex vagyok, hozott az élet sokfélét, volt nagyobb, kisebb, ferde vagy hetyke, kanyarodott vagy csak lógott. Nem lehet és nem szabad megkülönböztetni. Használni, élvezni és játszani vele. Biszex vagyok, és vannak akiknek ez a pfúj kategória. Bár a két nő nyalja-falja egymást videók az egyik legnépszerűbb kategória, ha ezt két pasi teszi, az az "undorító" kategória. Nem értem miért, mert közben nagyon sok megkeresés érkezik a heteróktól? hogy szeretnék kipróbálni. Nem megy ez másképpen, csak őszintén. Főleg magunk felé, mert ha egy kicsit is izgat, akkor tessék kipróbálni. Élvezzük, amíg lehet és amit lehet.  
folyt.köv, és ígérem a következő az már egy kaland lesz :)

Nincs hozzászólás. |

Medvetánc: az Apróvadak lelki oldala
#14 2023-03-14 11:09:04
Az előző bejegyzésemre több visszajelzést is kaptam. Ahogy mondani szokták, hideget és meleget (vagy biszexet). De azért a támogató, helyeslő visszajelzés volt a több. Egy biztos, mindenkinek volt már Apróvadja. Arra gondoltam, kicsit válasszuk szét a gyűjtőfogalmat.
Lelkisegély: a weboldalra regisztrálva valahogy kimarad az hogy ez egy sex (társkereső) oldal. Itt akarja megszerezni azt a hiányzó gondoskodást (szeretetet?), amit a magánéletben nem kap meg. Nem vágyik másra, csak buksi simogatásra, vagy az erősítő kommentekre. Ha a szex irányába tereled, azonnal köddé válik (legalább köszönnél el).
Virgin: hála az égnek sok "szűz" van a kínálatban. Ja, nem. Csak annak mondja mágát, majd két perc múlva vastag és nagy és fekete kéjrudat szeretne. Csak szólok, hogy nem csak kezdetben, később is fáj. Fokozatosság elve sokat segít, kérlek erősítsetek meg. 
Képesek (mindenre): ebből két féle van. Az egyik az aki kérdezés nélkül eléd rakja a szerszámot vagy popsit. Komolyan, mint a húspiacon, sorakoznak a hüvelyesek. A másik pedig a mutasdafarkadat vagy a mutasdapuncidat típus. Értem én, de az megvan hogy a mai modern technikai világban, azt küdök amit akarok? Tudom, én mondtam, hogy ez egy szex oldal, de szerintem a többség a valós dolgokat keresi (remélem). 
Statisztikai adatom van arról, hogy itt az átlag emberek jönnek, testalkatra, fenékre, pocakra és átlag farkakra gondolva. Ha nem tudod megfogalmazni, vagy értelmezni a testalkatok című részt, akkor kérj segítséget.
(folyt.köv)

2 hozzászólás |

Medvetánc: Apróvadak
#13 2023-03-11 09:30:02
Azt gondoltam, nem csak arról kellene írni, mikor siker van, az elejtett vad eléd/alád kerül, hanem arról is amikor nem sikerül. Pedig százalékosan ez a több, ahogy én hívom az Apróvadak. Dolgozol, vadászol, beszélgetsz és aztán mikor oda jutunk, hogy valósítsuk meg 3D-ben, akkor az Apróvad elugrik. Szökkenik, menekül és nem akar zsákmány lenni. Órákat beszélgestz vele, elmeséled hogy lesz, milyen egy rapid randi. Aztán huss, és eltűnik, inaktív lesz. Miért? Valós személy vagyok, esélyt adok, legalább jönnél el, és ott megbeszéljük, hogy nem megy. Lehet, sőt kell NEM-et mondani. Nem mindig működik a kémia, nem kell erőltetni, de legalább eddig jussunk el. De nem jutunk el. Miért nem? Nem tudom, vannak feletvéseim, és miután sosem jutok oda, hogy magyarázatot kapjak, azt gondolom, az én feltevésem a helytálló. Van egy szakszavam ezekre a szereplőkre: fotelbuzik. Elolvassa amit írsz, közben maszturbál, jobb mit a porn.ub, és nincs is böngészési előzmény. Számokban? Ebből van a sok. Nagyon sok. Visszanéztem a múlt hetet, volt 12 új személlyel beszélgetésem, a valós randik száma 2, az is régi partnerrel. Remek, tartalmas hét volt, remélem élveztétek, mert én annyira nem. Öreg vagyok már bohócnak, porondmesternek még fiatal. Jobban járok, ha semmit sem csinálok, legalább nem fáradok el. Vad vagy vadász vagy? 

Nincs hozzászólás. |

Medvetánc: rapid randi A2-vel
#12 2023-01-09 11:30:58
Régóta kerülgetjük egymást, többször visszafordultunk a személyes találka előtt. Tavaly karácsony előtt újra egymásra találtunk, persze akkor, amikor másnap indult a téli munkára. Na ebből sem lesz semmi, de azért beszélgettünk. Írta hogy olvasta a Medvetáncokat, és nagyon tetszett neki. Szilveszterkor küldött BÚÉK üdvözletet, és írta, január elején hazajön két napra. Ahh, lehet hogy lesz tali? Rendben, beszéljünk. Vasárnap kora délután írt, hétfőn reggel? Rendben! Reggel egyeztettünk, az egyik bevásárló központ parkolóba beszéltük meg a randit. Szeretem, ha előtte beszélünk, belenézni a szemébe. Megbeszéltük, hogy korán, 9 körül, akkor kevesen vannak. Írtam, milyen autóval leszek, kb 9-re ott vagyok. Pár percet késtem, ő már ott várt, ahogy beparkoltam, már szállt is ki az autóból és indult felém. Biccent és nyúl a kilincs felé. Behuppan, pacsizás. Beszélgetünk, megbeszéljük, hogy ugyan látásból ismerjük egymást, de ebből nincs gond. A testtartás beszédes, felém fordulva, szétnyitott lábakkal ül, látszik hogy nyitott a beszélgetésre. Közben megszólal a telefonja, elnézést kér, fel kell vennie. Bennem a huncut kisördög játszik, hogy szívesen rámarkolnék a farkára, látva, mi a reakció, de nem, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni. Leteszi a telefont, és elnézést kér (tök cuki). Gyere menjünk be a mosdóba, ilyenkor kihalt. Üres a mosdó, behúzom az első fülkébe. Levettük a kabátot, és azonnal a farkamat simogatja nadrágon keresztül. Várj, told le a gatyádat, látni akarom a seggedet. Megmarkolom, csinos, feszes és olyan dugni való. Megsimítom elől is, szép szerszám, reagál a simításra, kicsit még simogatom. Ülj le, mondom hörögve és tolom le a nadrágot. Megmarkolja és azonnal bekapja, majd halkan kérdezi a golyóimat markolva, nem hideg a kezem (annyira cuki)? Nem, nagyon jó csináld. Élvezettel szopott, nagyon tetszett, de sajnos eléggé fel voltam izgulva, és hamar elélveztem. Bocsi, de nagyon felhúztál! Semmi gond közli mosolyogva. Erre vágytál? Igen! Öltözz fel, kint megvárlak. Addig kezet mosok, jön ő is, tisztálkodik. Kifelé, útban az autóhoz még megbeszéljük, hogy akkor folytatás később. Igazi rapid randi, szeretem azokat, akik tudják mit akarnak, és mernek is cselekedni.

8 hozzászólás |

Véletlenül élvezettel B-vel 3. rész
#11 2023-01-03 14:12:53
Zavartan nézett rám, majd lenézve a földre, suttogva, szégyenlősen motyogta: nem, még nem nyaltam, és nem is csinálták nekem. Nem engedted, vagy nem akarták? Csattant a kérdésem, láttam, hogy ez tényleg egy olyan téma, amit nem szívesen elemez. Zavartan bámulta a földet, majd motyogva mondta, nem, én nem engedtem, sosem mertem volna. Megfogtam az állát, felemeltem és mélyen a szemébe néztem. Meg kell tanulnod olyan dolgokról beszélni, amit szégyellsz. Meg kell tenned olyan dolgokat, amiről nem biztos hogy vállalnád. Ebben a szituációban mindent meg kell tenni a közös élvezetért. Állj fel! Fogd meg az asztal szélét és dőlj előre. Még lejjebb és nyisd szét a lábaidat. Végigsímítottam a combjai belső felét, finoman cirógatva a csiklóját, aztán szét feszítettem a fenékpofákat. Végignyaltam a fenék vágat végétől vissza a csiklójáig, majd vissza. Megrezzent, végig futott rajta egy remegés. Lassan körbejártam a fenék rózsát, nyalogattam, csókolgattam, majd belenyomtam a nyelvemet. Apró sikollyal nyugtázta, én pedig folytattam. Nyaltam és döfködtem a nyelvemmel. Nem szépítem, megdugtam a nyelvemmel a fenekét. Amilyen mélyen lehet, belenyomtam, köröztem benne. Éreztem, élvezi az eddig oly gusztustalnnak tűnő gyönyört. Bedugtam a nyelvemet jó mélyen, az ujjaimmal pedig lassan elindultam a G-pontot felfedezni. Megtaláltam. Az egész nő remegett az élvezésben, a combjai belső izmai rángatóztak. Hangosan élvezett, folyt a nedve én pedig még mindig a fenekébe tartottam a nyelvemet. Lassan kihúztam és ezzel újabb orgazmust okoztam. Nos, akkor gratulálok, elélveztél a fenekeden keresztül. Két dolgot tanulj meg, csattantam fel. Az első, hogy neked is így kell nyalnod az én fenekemet. A másik, hogy úgy készülj, legközelebb többet foglalkozom a fenekeddel, meg akarom dugni. Nem kérdés, ez utasítás, érted? Igen, értem hangzik a halk válasz. Nem! Ez úgy hangzik, hogy értettem Uram! Hangosan érthetően. Igen Uram, értem! Na látod, megy ez. Akkor most folytasd a golyóim nyalását, aztán ha a fejedre teszem a kezem, akkor csináld a fenekemen. Apró nyelvével a golyókat nyalogatta, szopogatta, majd amikor már kellően nyálas volt minden, megfogtam a feje tetejét, és rányomtam a fenekemre. A nyelve lassan fedezte fel, aztán szép lassan ahogy felizgatta magát, egyre jobban, mélyebben nyalta, csókolta. Jó, gyere a farkamra, azt szopjad, de közben az ujjad hegye lassan nyomjad be a fenekembe. Lassan, és csak a végét, játsz vele, ismerkedj. Jól sikerült az ismerkedés, tekintélyes spermával jutalmaztam. Nyeld le szépen, és utána nyald tisztára. Úgy, ügyes kislány, mindjárt mindent a szájába vesz. Nos, ma sok dolgot tanultál, de most jön a neheze. Az életünk tovább megy ahogy eddig. Senki sem tudhat arról, ami itt történt és arról sem, ami történni fog. Azt gondolom, sok dolgot meg kell tanítani, mutatni neked. Itt jön a kérdés, hogy te akarod e? Nem kell most döntened, menj, gondold át és jelentkezz, aztán megbeszéljük. Elköszöntünk, egy gyors takarítás és indultunk. Késő este jött egy rövid üzenet: mit tehetek önért Uram?
(folyt.köv)

Nincs hozzászólás. |

Medvetánc: A, hosszan táncolós
#10 2022-12-14 10:45:21
Régóta kerülgetjük többször megnéztük egymást. Amikor újra látom, hogy megnézett, írok neki egy rövid üzenetet, ismerkedős, beszélgetős?
Láttam hogy éjjel ismét megnézett, de a válasz csak reggel érkezett. Próbáljuk meg, bár a BDSm tőle messze áll, hagyományos szex híve. Megírtam, hogy ez csak egy ajánló, egy étlap, választhatsz róla, mit akarsz megélni egy biszex aktívval. Elkezdünk beszélgetni, érzem, hogy tartással van felém. Megígérem, hogy nem rabolom el, és semmi olyat nem teszek, amit nem beszélnénk meg. Áttérünk viberre, ott folytatjuk a csacsogást. Megbeszéljük, hogy jó lenne egy kávéra összefutni, és ott meglátjuk, milyen a kémia.
A beszélgetés szép lassan átkerül az erotika vonalára, mit szeretnél, mit élveznél lista. Próbálom a domináns aktív pasit fékezni, de borzasztóan izgat. Küldök egy izgatsz ribanc üzenetet. Ez az utolsó üzenet, aznap semmi, majd másnap reggel, gondolom egy átgondolkozott éjszaka után, jött egy rövidke üzenet. Szerintem mi nem egymást keressük, sorry. Rendben, tudomásul veszem, de be kell vallanom, borzasztóan izgatott. Sokat gondolkodtam, és írtam egy sajnálom, segíts mi romlott el üzenetet, a végén pedig megerősítem, hogy az ajtó nyitva maradt. Láttam hogy elolvasta, de nem kaptam reakciót. Hmm, újabb kuka, lassan megtelik a kudarcvödör.
Eltelt egy-másfél hónap, közben többször is meglátogat. Hmm, akkor mégis mocorgok benne? Bevallom, izgat, bár sosem láttam, de izgat. Tegnap reggel, látom hogy ismét meglátogatott. Írtam neki a viberen, hogy tartom az ajánlatot, várom egy kávéra. Elküldtem, és közben eszembe jutott, hogy miután figyelmes pasi, biztosan kitörölte az előzményeket. Elküldtem neki az utolsó, nyitva az ajtó üzenetet is. Rövid időn belül jött a válasz, hogy nagyon kíváncsi rám, olvasta az írásaimat, és rájött a BDSM miatt vagyok ilyen határozott, domináns. Igazából a ribanc jelző volt ami megrettentette. Felajánlom, hogy igyunk egy kávét, beszélgessünk. Keresünk egy olyan helyet, ahol lehet úgy beszélgetni, hogy mások nem hallgatnak ki minket. Leírom, hogy ha elfogadja és bízik bennem, akkor nálam a horgásztanyán lehet kötetlenül beszélgetni. Nyugi, nem foglak megkínozni, kötözni és bilincselni, nyugtattam meg.
Kora délután találkoztunk, látásból ismerjük egymást. Első, amit megállapítok, hogy felháborítóan jó segge van. Kézfogás, egy határozott mozdulattal magamhoz húzom, hátra nyúlok és megmarkolom a fenekét. Feszes, pontosan ahogy a nadrág mutatta. Fogom, húzom magamhoz, majd előre csúszik a kezem. Érzem, némi feszültség támadt a nadrágjában. Figyi, szerintem a kávé ráér, a jelek azt mutatják, működik a kémia. Kéjes nyögéssel válaszol, megmarkolom a farkát, és a fülébe súgom, meg akarom markolni a seggedet. Eltolom magamtól, neki nyomom arccal a falnak, és lehúzom a nadrágját. Izmos, enyhén szőrös fenék, markolható. Végig simítom, majd kicsit szétfeszítve a combokat, előre nyúlok, és megmarkolom a heréket. A farka azonnal reagál, belesimul az markomba. Kellemes méret, borotvált, eljátszom vele egy kicsit. Másik kezemmel a fenekét kutatom, érzem hogy készült. Popsi bekrémezve, szerintem egy kicsit tágította is elindulás előtt, vagy lehet hogy már egy orgazmuson túl is van. Farka sima, nincs rajta váladék, ha el is élvezett, megmosta magát rendesen. Ujjaim a fenekét támadják, a másik kezemmel pedig a farka tövét fogva, húzogatom a bőrt. Szélesebb terpeszbe áll, teljesen átadja magát, két kezét a falra támasztja,mintha megmotozták. Finoman ujjazom, izgatom, érzem szinte minden mozdulatra reagál, megfeszül. Neki simul a falnak, szinte beleolvad, fenekét kitámasztja, és úgy élvezi. Érzem, hogy száraz a farka, lehajolok, és bekapom a végét, alaposan megnedvesítem, majd ismét verni kezdem, de közben finoman beleharapok fenekébe. Hatalmas sóhajjal fogadja, aztán elcsukló hanggal kéri, hogy finoman, ne hagyjunk nyomot. Megpaskolom, és folytatom a farka kényeztetését. Két három mozdulat után érzem, megfeszül, és a markomba élvez. Ha volt is előtte orgazmusa, akkor is sikerült tekintélyes mennyiségű spermát kisajtolni belőle. Megfordítom, és a szája elé tartom a markomat, ez a tiéd. Közben lassan letolom a nadrágomat, kicsit hátra dőlök, hogy hozzám férjen. A markomból a farkamra kenem a spermát, finoman megfogom a fejét, és ráhúzom. Kiéhezetten, felizgulva nyalni, szopni kezdi. Alányúlok, a fenekét felhúzom, és szopatás közben a prosztatáját izgatom. Élvezi a szopást, hol végig nyalja, hol mélyen benyeli, hol pedig csak az ajkai szorítják a makkomat. Nyála keveredik az ondójával, igyekszik mindenhol letakarítani. Élvezem, nagyon jól csinálja, és reagál a prosztata masszírozásra is. Megnyomom az érzékeny pontot, az ujjam végével, és mint egy távkapcsoló, azonnal összezárja az ajkait. Erőteljes szívással reagál az irányításra és meg kell mondanom, pasi létére nagyon jól csinálja. Mire a dicséret végigfut az agyamon, addigra a farkam megadja magát. Több adagban élvezem tele a száját, amit azonnal lenyel. Tisztogatja, nyalogatja, én is szép lassan kihúzom az ujjamat. Nem hagyhatom ki, megmarkolom a csodás seggét. Felöltözünk, közben beszélgetünk, elmeséli hogy fura érzés volt a saját spermáját más farkáról lenyalni, de nagyon izgató. Megbeszéljük, hogy a dupla fehérje adag után nem kívánja a kávét, így marad a beszélgetés. A kémia működik, már csak meg kell beszélni, mikor folytatjuk. 

6 hozzászólás |

[1-30] [31-39]


A blog RSS feedje.


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3330BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba6190Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba510Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő

#sopronisub100soproni többes gyertek dugjatok szét
Ajánlott szobák
#homo_szoba3220Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3840Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1010Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1410Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.