Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Szombat reggel

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > aleksandros > 1

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


aleksandros blogja


Tájképek :D
Tájképek :D 

Művészet tehetség nélkül.
Tehetség nélkül művészet.
 :cigi: 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Szombat reggel
#1 2022-01-10 16:45:28
A férfi fülét és nyakát karcolta a cipők sarkain lévő kis műanyag koptató éles széle. Ilyenkor néha bevillant neki, hogy a nő viccesen megfenyegette párszor, hogy egyszer kikötözi és tövig a seggébe dugja, ha nem jól viselkedik. 
Félig feltérdelve egyre mélyebben nyomta bele a faszát az alatta fekvő nőbe, aki közben belemarkolt az izmos seggébe és mindkét kezével erősen magába húzta. 
Nagyon szerette ezt az érzést, aminél semmi nem jelezte jobban vissza azt, hogy akarják. Mint ahogy az arca mellett kétoldalt a lökések nyomán mozgó cipős lábakat is. Nézte a nő huncut mosolyát ahogy felemelte a fejét, hogy lefelé nézve ő is lássa a csatakos pinájában ki-be járó kemény faszt. Imádta, ha semmi más nincs a nőn csak az a pár 12 centis sarkú feketén csillogó alkalmi cipő, amit pár éve vett neki meglepetésként. Eddig csak szexhez volt rajta. A lökések közben érezte a nő gátfalán keresztül a kemény szilikon dugó váltakozó nyomását. A nő óvatosan, hogy a fasz ki ne csússzon, levette lábait a nyakából és kinyújtva összezárta. A férfi felső testével rádőlt és lábait szétnyitva teljesen leuralta a nőt. Jobb karját a nyaka alá csúsztatva a könyökére támaszkodva vállgödrét és nyakát csókolta, miközben egyre erősebb mozdulatokkal nyomta a faszát a nő csiklójához figyelve a fenekét markoló kezek finom irányítására, hogy a lökések üteme a lehető legjobban igazodjon a nő csípőjének ritmusához és adja a legnagyobb élvezetet párjának az orgazmusa közben. Hangos nyögések után a nő levegő után kapkodva elernyedt és pár másodpercig így feküdtek mozdulatlanul. 
A férfi is majdnem elélvezett, de nem engedhette el magát mert tudta, hogy mindjárt jön a harmadik, ami ernyedő fasszal nehezebben megy, bár sokszor úgy is sikerült. (Sőt, ha a nő kipihent volt a negyedik és ötödik is) Újra kezdték a mozgást, amihez már nagyobb erő kellett, hogy meghozza a kívánt eredményt. Aztán megtörtént. Egyszerre élték át az orgazmus gyönyörét. (Így is jó gondolta a férfi, pedig jobban szerette, ha miután lerendezte a nőt, az feltérdel és hátulról jól megdöngetve a saját ritmusában spricceli teli ondóval a nő pináját, miközben a gyönyörű formás seggét nézi és selymes bőrű, kipárnázott csípőjét markolássza.) 
Lihegve feküdtek egy percig miközben a férfinak az villant be, milyen szép volt a nő hanyatt fekve a párnán szétterülő sötét barna hajával, kisimult arccal amint a vibrátor végét a kisajkak találkozásához nyomva az aktus előtt először elélvezett. (Néha így akarja. Elég neki a dugó és a vibrátor. Aztán jöhet a behatolás és a rendes baszás.) Ilyenkor, a férfi lovaglásban ült a nő combján, meredező faszát a nő kezében lévő vibrátorhoz érintve (vagy a szabad kezébe adva) erős kezeivel a gyönyörű melleit masszírozta tovább fokozva a gyönyört („milyen szép mellek, tökéletesek, sok 25 éves megirigyelhetné”) közben fürkészve az élvezettől a nő arcán kirajzolódó torzulásokat és megfeszülő testét. 
"Igazuk van a csigazabálóknak. 
Tényleg kis halál." 
A férfi lefordul a nőről majd az ágy mellett lévő dobozból kihúz két papírzsebkendőt és a nőnek adja, hogy rakja a lába közé nehogy kifolyjon a testnedveikből keletkezett keverék és megint mosni kelljen a pár napja lecserélt lepedőt és matracvédőt. De magának nem vesz. Odatérdel a nő mellé és a ondótól és pina szafttól csöpögő faszát a nő szájába nyomja. Fiatalon nem szerette, de most könyökére támaszkodva mohón szopni kezdi a még nem teljesen elernyedt faszt. A férfit magához húzva egyre mélyebben nyomja a torkába. Nem olyan régen még ezt se csinálta és korábban a férfinek se volt igénye rá, de a nő rájött, hogy neki milyen jó érzés ha ilyenkor a fasz kőkeménnyé változik egy pillanat alatt és hatalmában van a férfi. Emellett imádja a férfiből előtörő nyögéseket, amiket a faszát ingerlő torok, a rövidre nyírt szőrbe nyomódó orr látványa meg a nő hajába markolás okoz neki. Addig folytatták amíg a férfi ki nem húzta és pár rántással a nő szájába és arcára nem élvezett. Majd a nő fölé hajolt és hevesen csókolni kezdte. Lenyalta a nő arcán elfolyt ondót és belecsókolta a szájába. Annyira mocskos volt… De annyira élvezték. 
Harmincegynéhány év alatt volt idejük kiismerni egymás testét. De még mindig jön új.

-Kérsz még egy kávét? kérdezte a férfi.
-Hozol? Akkor igen. 
(A nő korán kelő. Első dolga reggel, hogy iszik egy kávét. Hajnalban, ha nem bír aludni, felkel és vasal, vagy elindít egy mosást. Majd, amikor elérkezettnek látja az időt lezuhanyozik és friss illatos testtel egy kávéval a kezében ébreszti az alvó férfit.) 

A férfi az ágy széléről felállva káromkodik egyet mert rálép az előző este használt, papírzsebkendőbe csomagolt nagy anál dugóra, ami a szőnyegen az ágy mellett hevert. De mosolyogva, meztelenül elindul a konyha felé. Miközben előszedi a hozzávalókat a konyhaszekrényből, megakad a szeme az étkező ablakában lévő rózsán. „Ki kellett volna dobni már pár napja. Már nem szép. Mondtam neki. De még nem akarta.” 
(A vörös rózsát szilveszter előtt vette, amikor Pesten járt munkaügyben másfél hete. Csak úgy. Hogy örömet okozzon. Pedig semmit olyat nem csinált, ami miatt vezekelni kéne. Egy szál rózsa szalagtól és egyéb szeméttől mentesen. 650 Ft volt. Több mint egy havi előfizetés ára az eropolison. De megérte. Mikor hazaért nem volt otthon a nő ezért vízbe kellett tenni. Pedig mennyivel egyszerűbb átadni, bezsebelni az elismerést és csináljon vele, amit akar? Bosszankodott mert nem talált vázát. Mióta elkészült az új konyhabútor (3 éve) nem nagyon találja a dolgokat. „A régiben a mosogató alatt voltak.” Hirtelen a pult sarkában álló címke nélküli üres boros palackra esett a tekintete. Beletette a virágot.) 
„Milyen finom volt az a Sauvignon Blanc… Újbor, nagyon friss, kellemes. Hozni kell pár kartonnal Nemesnádudvarról, ha arra járok.” 
„Ezt a rózsát meg tényleg ki kell már dobni. 
Veszek neki majd másikat.”

17 hozzászólás |

Hozzászólások

aleksandros#1#17 2022-01-14 19:22:57
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/b/USRf_b400ce6/bfadd894bd0c.jpg
#ninive: :D 
ninive#1#16 2022-01-14 16:20:33
Holnap megint szombat :D
Vajon lesz új rózsa? :P
pandora#1#15 2022-01-13 19:20:42
#aleksandros: 
Áááááá...a 12 táncoló hercegnő nálunk is nagy kedvenc volt anno! :D :D

Valóban, az írásaimban szinte mindig a jó győzedelmeskedik, a szerelmesek egymásra találnak, és mindenki boldog. Ha rajtam múlik, mindennek jó a vége. ;)

Szerintem az életben annyi szarul végződő sztori van, hogy legalább amit én találok ki, az végződjön már jól! :D


aleksandros#1#14 2022-01-13 15:40:05
#waveox: 

Zenét hallgattam. Közben eszembe ötlött amit írtál.

"Ma már kurva nehéz ebben a témában jót, jókat írni.
Az emberek ingerküszöbje az egekbe.
Ma már rohadt nagyot kell pukkantani ebben a témában, hogy a népek felkapják a fejüket."

Nem a videót, hanem a szöveget másolom be.
Ennyit az emberek ingerküszöbéről. :D 

Köpök rátok
Tankcsapda

"Ha a szívemet átszúrnám, ha a fejembe golyót eresztenék
Ha megölném magam a színpadon, talán az se lenne elég
Ha ugranék és a fejem a lábaid előtt loccsanna szét
Akkor is annyit mondanál, hogy megjátssza az eszét

Biztos eladta magát, biztos megvette a halál
Ezentúl nem lesz lakat a számon, ezentúl bárki, ha megtalál
Annak a saját fegyverével intézem el a képét
Ne akarj velem háborút inkább őrizd meg a békét
Őrizz meg!

Lassan mindenki jobban tud már nálam mindent rólam
Hogy a lelkem az ördögé lett és hogy a régi énem hol van
Lassan mindenki jobban tud már rólam mindent nálam
Én köpök rátok, nesztek itt van a véres nyálam

Mennyi nyomorult patkány, mennyi szánalmas féreg
A sötétben haldokoltok közben én a fényben élek
Mennyi szánalmas patkány várja végre a vérem végét
Ne akarj velem háborút inkább őrizd meg a békét
Őrizz meg!

Nem vagyok angyal, látod a fejemen semmilyen glória nincsen
De az ördögtől sem kértem azt, hogy bármiben is segítsen
Nincsen szárnyam nincsen szarvam, embernek szültek
De ott maradnak a szarban mind, akik ellenem készülnek

Mennyi szánalmas patkány, mennyi nyomorult féreg
Mennyi szánalmas patkány, mennyi nyomorult kis féreg
A sötétben haldokoltok közben én a fényben élek
Ti a sötétben haldokoltok közben látod
Én meg a fényben élek"
aleksandros#1#13 2022-01-13 14:03:10
#pandora: 
Ááááá. Neeeem. :D 

Sok Barbi mesét néztem a lányaimmal. 
Kedvencem a Barbie és a 12 táncoló hercegnő.

Azokban vannak hercegnők, boszorkányok és mindig a jó győz.
A hercegek nem egymásba szerelmesek és nincs pöcsük a királylányoknak...
De ezek nem progresszív mesék.
pandora#1#12 2022-01-13 11:15:50
#aleksandros: 
És gondolom én vagyok a Barbi, és te a Tarantino. :D
aleksandros#1#11 2022-01-12 19:06:34
#pandora: 
Többet írni?

Ahhoz tálentum is kéne.
És ez nem álszerénység.
A fantázia és mondanivaló adott, úgy érzem. :napersze: 
De a stílusos, és szemléletes megfogalmazás már bajos.

A szóhasználattal kapcsolatban pedig annyit, hogy a pornó ilyen. :P 

Ha nagyképű hasonlattal akarok élni, akkor összességében egy Barbi mesefilm meg egy Tarantino közötti különbség van a műveink közt. :P 
pandora#1#10 2022-01-12 13:02:00
#aleksandros: 
Mert annak pont így van értelme. Ha csak nők mozognak otthonosan a lakásban, akkor ez mindegyikük számára nyilvánvaló volt.
"Milyen finom volt az a Sauvignon Blanc…" ;) 

aleksandros#1#9 2022-01-12 08:28:43
Vajon akik otthonosan mozognak a lakásban, miért nem rakta át vázába egyikük se a rózsát?
 :rejtely: 
pandora#1#8 2022-01-11 21:17:53
#waveox (5):
Nem, pukkantani azt pont nem kell! :merges: :D 
 
pandora#1#7 2022-01-11 21:12:23
#aleksandros (2): 
Naaaa...ugye nem cukormázas fennköltséggel gyanusítasz?! :merges: 
Azért az én pornós írásaimban sem késsel-villával nyalogatják a farkat. Legfeljebb nem olyan provokatívan disznó mint WO. :D
https://www.eropolis.hu/city/blog/pandora/64/
https://www.eropolis.hu/city/blog/pandora/69/

Szerintem eltekintve a szóhasználattól, ez a kis novellád egyáltalán nem rossz.
Nekem is a vége tetszik a legjobban. ;)
Többet kéne írnod.

aleksandros#1#6 2022-01-11 20:43:38
#waveox: 
Ja.
Nem lehet mindenki Michelangelo vagy Csontváry.
Nekem tetszenek azok a képek is amiknek A.H. monogram van a sarkában, mert nem befolyásol az alkotó személye. :o 
De lehet, hogy csak az ízlésemmel van baj, :D mert azt gondolom, hogy olyan szarokat mint Picasso, két üveg bor benyakalása után mázolnék, ha bezárnának egy műterembe.
Az más kérdés, hogy pénzt nem kapnék érte...
 :cigi: 

Ha csak egy mondat tetszett, már megérte. :pirul: 
Kössssz
waveox#1#5 2022-01-11 19:19:09
Ma már kurva nehéz ebben a témában jót, jókat írni.
Az emberek ingerküszöbje az egekbe.
Ma már rohadt nagyot kell pukkantani ebben a témában, hogy a népek felkapják a fejüket.
Amúgy nem rossz írás, a háromnegyed része dögunalom, de a befejező rész kimondottan tetszik!
ninive#1#4 2022-01-11 13:51:26
#aleksandros: 

Provokatroll :D 
aleksandros#1#2 2022-01-11 11:58:59
#ninive: 
Nem véletlenül nem találkoztál vele.
Én se érzem magamban.
Csodálom azokat a művészeket akik költői képekben tudnak elmondani akár egy kenyérszelést is.
Pornót még sose írtam. :D 
Próbáltam Pandora igényenek megfelelni, de ugyanakkor egy kicsit Waveox provokatív közönségességéből is behozni valamit.
ninive#1#1 2022-01-11 10:06:19
Az írói vénáddal még nem találkoztam "troll" elvtárs :D

Ambivalens érzésekkel olvastam. 
A pornó tartalom mögött/mellett sok üzenete van számomra.

Mi nők is változunk, amit fiatalon el sem tudtunk képzelni,  kezdetben megfelelési kényszerek (szerelmünk, a családunk, és a társadalom felé, később, anyai ösztönök eluralkodása miatti gátlásaink okán, azt harminc - negyven felett, a gyermekek önállósodásával egyenes arányban kezdjük el élvezni. 
Akik együtt érik meg a hormonjaik háborgását és a "kis halált" a párjukkal végtelenül szerencsések. 
Nekem a vágyaim, és az érzékenységem rajzolódtak át a harminc év alatt, és ki kellett lépnem a megéléshez. 

Sokat beszélgettünk ezekről a dolgokról itt a blogok fórumok alatt az elmúlt 5-6 évben. Ez, no meg a csibészeim , akiknek eszükbe sem jut itt olvasni, segítettek át azon a krízisen. Itt találtam meg a válaszokat, és azt is, hogy a hiány az, ami nem változik. Elcsitul hosszabb rövidebb időre, de visszatér néha. :) Anna a hiánya, hogy ezt olyanokkal beszélhessük meg, akik hasonlókat éltek, élnek át.

A tárgyak, a gesztusok szemléltetése emberközelivé teszi.
A mosolyt ez a mondat csalta arcomra : "Pedig semmit olyat nem csinált, ami miatt vezekelni kéne" :)
 hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1610BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3761Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba810Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba1510Meleg férfiak egymás között

#zso06300wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1310Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1310Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba900Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.