Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Az irányító férfi...

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 129

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Az irányító férfi...
#129 2021-11-09 18:32:42
"Irányítani csak az a férfi képes, aki tud engedelmeskedni is. Akiben a nagy erő mellett gyengédség is van. 
Dominancia mellett alázat is. 
Aki tud a nő lelkével is érezni. 
És a fejével gondolkodni...
Kevesen vagyunk képesek rá.

A mai ember lelkülete átláthatatlan őserdőhöz hasonlít, teli elfojtásokkal, feldolgozatlan múlttal, komplexusokkal, az egoizmus vak démonával – és az önismeret teljes hiányával. 
A nemi szerepeinkkel sem tudunk mit kezdeni. Ostoba társadalmi elvárásoknak akarunk megfelelni. Például, azt mondjuk a kisfiúnknak:
“Egy férfi nem sír!” És ez csak egy, a sok léleknyomorító butaság közül.

Harmonikus lélek az, akiben a jin és a jang egyensúlyban van. 
Ha mindkét ősminőséget ismerem magamban. S bármikor élni tudok vele.
A felébredt ember mindkét nem ura. Bal szeme női szem, jobb szeme férfiszem, de ő maga a homloka közepén lévő Örök Ember egyetlen szemével lát... jó párkapcsolatban élni, de még jól szeretkezni is csak olyan férfival lehet, akiben él a női oldal is.
Aki gyengéd.
Érzékeny.
Megérző.
Megsejtő.
Megértő.
Elfogadó.
Ilyen férfire mondják, hogy “tud a nők nyelvén beszélni.” Ismeri a nők lelkületét – és tud a testükkel érezni. 
Tapasztalattal ezt nemigen lehet megszerezni."

(Müller Péter) 

8 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#129#8 2021-11-13 01:52:12
#ducinyuszi: 
A tescósdom szerintem is megérne egy külön posztot! ;) 
ducinyuszi#129#7 2021-11-12 10:17:59
#hedvig: By Ducinyuszi.  :D  :D  :D  Használd egészséggel!   ;) 
hedvig#129#6 2021-11-12 09:10:58
#ducinyuszi: tescósdom :D  :D  :D 
ducinyuszi#129#5 2021-11-12 09:07:15
#hedvig: Így igaz, egy következő blogom témájának tervezem, hogy hogyan is különböztessük meg a gyökér tescósdomot a valóditól... :) 
hedvig#129#4 2021-11-12 06:15:45
…és vigyázzunk azzal a dommal, aki elmondása szerint feszkót vezet le a bdsm dinamikában, mert esélyes, hogy csak egy erőszakos gyökér…
pandora#129#3 2021-11-10 12:56:36
#ducinyuszi: 
Igen, a posztok gondolatébresztők, ezért is írtam le, bennem milyen gondolatokat ébresztett. :)
Jó lenne más véleményeket, gondolatokat is olvasni, de mostanában nagyon inaktívak a városlakók, nem nagyon írnak-olvasnak. A közösségi lét intenzitása a nullához konvergál. :(

Persze, azt szoktam mondani, a blog egy önző műfaj, alapvetően az ember magának-magáról írja. A hozzászólások hab a tortán, de hab nélkül is torta a torta. :)
ducinyuszi#129#2 2021-11-10 11:06:36
#pandora: Ezek a posztok inkább gondolatébresztők. Úgy gondolom, nincs egyetlen egyetemleges valóság, sem igazság. Mindannyan a magunk szűrőjén át szűrjük meg a beáramló információkat. Azt szokták mondani, hogy én csak a saját szavaimért tudok felelősséget vállalni, azért hogy más ezt hogy értelmezi, az az ő felelőssége. :) Ez jelen esetben is így van (bár most MP szavairól van szó, a lényeg ugyanaz). A leírt, kimondott szavak fordítása mindig attól függ, milyen fordítóprogram fut bennünk. Benned ez, amit leírtál, ami többek között a személyiségedből, vágyaidból és a múltbeli tapasztalataidból táplálkozik. Ezek fényében vonod le a következtetést, és fordítod le a szavakat. Bennem valószínűleg egy másik program fut. És ez így van rendjén! Hiszen különbözőek vagyunk! :)

Nagyon sok dolgon gondolkodom mostanában, mert érzem, hogy változom, érzem hogy tisztul bennem a kép a BDSM-mel és a D/s kapcsolattal összefüggésben is. Ezért is ezek a szösszenetek. :) pandora#129#1 2021-11-09 19:46:11
Igen-igen. Nagyon szeretjük Müller Pétert mi nők, itt erón is nagyon sokan sokat idézünk tőle, a Facebook is tele van vele, már kikerülni sem lehet. :napersze: 
Nem véletlenül. Ellensúlyként jó ahhoz a sok lélektelenséghez, érzéketlenséghez, amire a férfiak időnként képesek.

De mint minden ellensúly, túlzás. Müller Péter önmagában szerintem egy hatalmas túlzás.
Engem a nőies, férfiatlan férfiak nem vonzanak szexuálisan. Ha egy férfiben él a női oldal is, akkor számomra már nincs erotikus kisugárzása. Tudom-tudom, hogy ők a főnyeremények, mert érzékenyek, sírnak, és megértik épp mi bajunk van...

DE!

Ők azok, akik férfiként nem nagyon teljesítenek. :napersze:  Márpedig ha férfit keresek, akkor nem barátnőt keresek. Nem lágyságot keresek, hanem keménységet. Nem azt szeretném, hogy női nyelven beszéljen, nőként érezzen, nőként értsen.

Számomra nem az a legfontosabb egy férfiben, hogy megértsen amikor hisztizek, hogy tudja, hogy a menstruáció második napján leharapom a fejét annak aki csúnyán néz rám, vagy elsírom magam a Hair végén. Tudom hogy szubjektív, de nekem mégis az a férfias, ha ő tud uralkodni az érzésein. Mert legyen nálam erősebb. Testileg, lelkileg. Ne oldódjon fel a női lét útvesztőiben, hanem maradjon autonóm férfi, aki más mint a nők.
Aki nem mindig ért meg, aki nem mindig érzékeny, nem mindig sejtő, de fegyelmezett (fegyelmezettebb mint én), erős az önuralma (erősebb mint az enyém), és nem, nem sírja el magát valami könnyen.

Az egész életem tele volt olyan férfiakkal, akiket nekem kellett vigasztalnom, aztán sorra mindenben nekem kellett erősebbnek lennem (lelkileg is), hogy boldoguljunk. Végül én lettem a férfi, és már nem tudtam tisztelni. :(

Én olyan férfire vágyom, aki nem sírja el magát akkor, amikor én elsírom magam, aki nem panaszkodik amikor én már panaszkodnék, aki meg tudja oldani a nehezet, aki a jég hátán is boldogul.
Olyanra, aki számára Müller Péter szövegei nyálasak...

Ez csak egy szubjektív vélemény, ami nem csorbítja a leírtakat, inkább árnyalja.
Néha úgy érzem, igazságtalanul vádoljuk a férfiakat szívtelenséggel, és dörgöljük az orruk alá Müller Pétert. 

Valami hasonló ez, mint amikor a férfiak az ideális nőtől azt várják el, hogy isteni háziasszonyok legyenek, és közben tökéletes sminkben és körömlakkal, szexi fehérneműben heverve várják a pasit. Hogy mellette legyenek okosak, és öneltartóak, de legyen szabadidejük, már csak hab a tortán.
Ezek nagy része vagylagos.

Ahogy szerintem a szuperérzékeny, Müller Pétert értő férfi, és az ellenállhatatlan domináns alfa is bizony vagylagos. :(


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1320BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba5071Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1530Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba210Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba2620Meleg férfiak egymás között

#zso06200wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2540Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba920Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.