Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Legyen elég türelmed...

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 109

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Legyen elég türelmed...
#109 2017-05-29 09:14:19
Rohanás az életünk. Állandóan sietünk, hogy ne késsünk el, hogy végezzünk mindennel, hogy nehogy lemaradjunk. Na meg hát pörögni kell. Mert nem trendi megállni, gondolkodni, meditálni, befelé figyelni.

Azonban ez az őrült tempó az emberi kapcsolatokra is rányomta már a bélyegét. Vannak akik soha nem érnek rá semmire. Nem érnek rá ismerkedni. Nem érnek rá beszélgetni. Nem érnek rá randizni. Csak egy gyors numerára érnek rá, aztán füstcsíkot maguk után húzva már rohannak tovább... Instant szex. Instant kapcsolatok. Gyorsan-gyorsan-gyorsan.

Pedig a csodák lassan jönnek. Halk léptekkel közelednek, csendben osonnak, majd meglepnek igazi varázslattal. Ahogy Einstein mondja, két lehetőségünk van az életben, vagy azt gondoljuk, hogy semmi sem varázslat, vagy azt, hogy minden az. Én ez utóbbiban hiszek. Az élet és abban minden varázslat. ;) 

Varázslat az is, amikor két ember egymásra talál. Amikor nem futószalagon megy az ismerkedés, mint egy üzleti szerződés megkötése, egyeztetve a feltételeket, hanem úgy igazán. Amikor időt szánunk egymásra, mert érdekel a másik, mert meg akarjuk ismerni, fel akarjuk fedezni a csodát ami benne lakik. Amikor nem csak azt strigulázza az illető, hogy ő mit kaphat meg, hanem az a fontos, hogy ő mit adhat. Akkor is, ha nem lesz belőle holtomiglan-holtodiglan. Akkor is fontos, hogy hagyjunk időt egymásnak, megismerni, felfedezni egymásban azt a valamit, amit csak egymásnak mutatunk meg. Amiért a másik egyedi és izgalmas lesz számunkra. Ez a varázslat két ember kapcsolatában. Ez az a varázslat, ami olyan magasságokba emelheti annak a két embernek a kapcsolatát (legyen az bármilyen kapcsolat), amit élete végéig emlegetni fog. :)

Mindenki maga dönti el, hogy rohan, vagy megáll és körülnéz. Ad időt önmagának, hogy a lepke rászálljon a kezére és megcsodálhassa, vagy a sietségben elijeszti. 

Én ráérek. Nagyon ráérek. Nem kell sehova szaladnom. Az ismerkedés nem lóverseny, hogy az elsőként befutó a győztes. Itt a türelem többet ér. :)

"Legyen elég erőd, hogy tudd elengedni a számodra nem megfelelő dolgokat.
Legyen elég türelmed kivárni, amit valójában megérdemelsz." 

18 hozzászólás |

Hozzászólások

ducinyuszi#109#18 2017-05-30 18:58:51
*gaborneteskalandjai: *

Gáborka! Bármilyen fájdalmas is számodra, nem érsz annyit, hogy egyetlen szót is írjak rólad. Szóval ezt buktad. :D 
gaborneteskalandjai#109#17 2017-05-30 18:57:18
#ducinyuszi: az ☺borzasztó gáz ugye? Az önigazolás jelleggelű blogodról kicsit elterelődőtt a figyelem, de nem kell nyávogni, már szidhatsz is a következőben. 

És úgy írd hogy nekem nagyon fontos ám a virtuális figyelem! 
ducinyuszi#109#16 2017-05-30 18:47:23
*gaborneteskalandjai: *

Gáborka, ugye nem baj, ha a saját blogomba azt írok, amit én akarok? Egyszerű, nem kell olvasni. :D :D :D A lőtéri kutyát nem érdekli a hisztis toporzékolásod. Gáz helyzet tudom, de ez van. ;) 
gaborneteskalandjai#109#15 2017-05-30 18:27:40
#pandora: Hát...ehhez már nagyon nem tudok mit hozzászólni.
De megsimizném a buksidat és adnék egy kekszet a szádba☺
pandora#109#14 2017-05-30 18:08:09
#gaborneteskalandjai: 
Pont erről, hogy másolsz. :)
https://www.eropolis.hu/forum/?TID=EPff_4c2cf91&oldal=3#883
gaborneteskalandjai#109#13 2017-05-30 18:01:33
#pandora: ekkora istennő vagy látod :) már csak téged másollak! (Amúgy miről beszélsz?)
pandora#109#12 2017-05-30 17:41:13
#gaborneteskalandjai: 
Bocsi de ezt én írtam neked, bár kicsit jobban megfogalmazva. De úgy látszik ennyit még te is meg tudsz jegyezni. :)
gaborneteskalandjai#109#11 2017-05-30 15:42:39
#pandora: az feke és fehér☺ nyugodtan címezd nekem a lenéző szövegeid, kicsit sem érdekel. De azért fura hogy értelemre hivatkozol amikor nem rendeltetésszerüen használsz vmit és nekiállsz fikázni. Ha 99% a kocsiknak szembejön veled, talán nem ők a hülyék és mennek rossz irányba.
pandora#109#10 2017-05-30 15:31:27
#gaborneteskalandjai: 
Szegényes a gondolkodása annak aki a kettő közötti részt nem látja. :(
Nemhogy színtelen, de a szürke 50 árnyalata sincs, csak feke és fehér. Szomorú lehet így látni a világot. :(
gaborneteskalandjai#109#9 2017-05-30 14:57:02
 pandora: fubazmeg :D indítsunk mozgalmat! Hiszen ez Lélektárskereső! Nem húspiac!
ducinyuszi#109#8 2017-05-29 20:54:55
Köszi gyerekek ezt a tartalmas beszélgetést! Sokat már nem tudok hozzáfűzni! ;) 
pandora#109#7 2017-05-29 17:10:10
#aareesz: 
*Pontosan!!!*
Éppen ezért van az, hogy próbáljuk minél többen, minél nagyobb hanggal tudatosítani a pasikban, hogy ez itt nem az utcasarok ahol az ingyenkurvák repesve várják a bármilyen farkakat, hanem egy olyan ismerkedő oldal, ahol a szexnek kicsit nagyobb a hangsúlya.

Annak a társalgásnak a fő tanulsága az, hogy sok pasi ahelyett hogy figyelne és tanulna a kudarcokból, ragaszkodik egy általa vágyott szituációhoz, ami a valóságban nem létezik. Persze, elhiszem hogy egy ingyenpunci azonnalra katalógus nagyon szépen hangzik a pasiknak, de olyan nem létezik!!! :D :D :D Majd bilibe lóg a kezük és felébrednek, vagy sosem lesz még egy levélre válaszuk sem, nemhogy annál több. :D


aareesz#109#6 2017-05-29 17:03:10
#pandora: 
"még ezek között a pasik között is vannak szép számmal, akik a valóságban mégsem ekkora seggfejek, csak itt veszik fel az egyenruhát"

Szerintem megfogtad a lényeget. Az itt szerzett tapasztalatok alapján azt gondolom, hogy sok pasi tényleg azt hiszi, egy nő aki ide beregisztrált az csak f@szra vágyik. Emiatt szereptévesztésben vannak. Ez a tanulsága a gaborneteskalandjai-val folytatott vitádnak is.
pandora#109#5 2017-05-29 16:55:59
#aareesz: 
Természetesen van jelentősége a nőknél annak, hogy a pasin van farok, beismerem. :) De a legtöbb nőnél ez csak azután kerül képbe, hogy a feje már elnyerte a tetszést és bizalmat. Lehet bármilyen szuperfarka az illetőnek, addig lényegtelen. :D

A "királylányság" a fogalmazásnak szólt. :) Puncit nem terem a türelem, csak nőt. 
Azzal, hogy a többség nem csak puncinak tekinti a nőket, azért vitába szállnék. Itt sajnos a többség csak puncinak tekinti a nőket. Elég hozzá véletlenszerűen elolvasni 10 férfi reglapját (aki egyáltalán írt rá szöveget). Kb 8 reglapon csak a szex technikai részéről van szó és a pasi farkáról. Egy fuvallatnyi emberi sincs benne.

Abban persze igazad van, hogy 
1. az életben nem ezek az arányok
2. még ezek között a pasik között is vannak szép számmal, akik a valóságban mégsem ekkora seggfejek, csak itt veszik fel az egyenruhát

Ha pedig valaki sok vasat tart a tűzben, fennáll a veszélye hogy amikor valamelyik felhevül, és ő épp nincs ott mert másik vassal foglalkozik, akkor másvalaki fogja ütni. :D :D :D

aareesz#109#4 2017-05-29 16:45:33
Van aki sok vasat tart a tűzben, és ki tudja várni, hogy felhevüljenek, mert mindig akad közülük akit lehet "ütni". Ez is egyfajta türelem.
aareesz#109#3 2017-05-29 16:45:11
#pandora: 
Azért ennyire ne legyél már királylány! :D 
Egy férfi-nő kapcsolatban a férfi részéről igenis nagy jelentősége van annak, hogy van punci a nőn, még akkor is, ha szellemi, vagy érzelmi szinten kezdődik a vonzódás. (Sőt a nőknél is, még ha a többségük nem is ismeri be.)
És az nem jelenti azt, hogy a többség csak egy punciként viszonyul a nőkhöz. Tudod te is, hogy igazam van. 

pandora#109#2 2017-05-29 15:10:02
#aareesz
Nem egészen. Aki puncit keres, annak nincs szüksége türelemre, elég ha van pénze a türelmi zónára. :D

Türelem annak kell, aki *embert* keres. Nőnemű emberi lényt, akinek hab a tortán hogy van puncija *is*. Meg személyisége, lelke, agya...
aareesz#109#1 2017-05-29 10:53:36
Türelem puncit terem? :D 


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1710BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba7381Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1110Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4540Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3540Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok500Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak

#nika100Roma csaj
Ajánlott szobák
#transz_szoba2530Transzszexuális csevegő

#nono-trans100A . Nono-trans / Transzvesztita saját szobája !

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.