hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóBűntetés

itt vagy: Eropolis > Türelmi zóna > Blog > trixi > 5

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


trixi blogja


Teljsült vágyak
Teljesitet vágyak. Minden amit velem átéltek a partnereim
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Bűntetés
#5 (2020-10-24 20:31:39)

Ez a történet nem mai, csak még nem volt időm feltölteni ide. Megkeresett egy fiatalember azzal, hogy párját vállalnám e megbűntetni. Még feszegetem ezen a téren a határaimat ezért igent mondtam. Tisztáztuk a határokat, miben meddig lehet elmenni. Természetesen a fiatal hölggyel is hiszen mégiscsak Ő lesz bűntetve alázva.
Délelőtt volt mikor mekérkeztek. csinos volt a hölgy, normál alkat, rövid haj, kíváncsi fürkésző tekintet.
A szoba már elő volt készítve. Bilincsek játékszerek elő és a csigás kötél is fent a helyén a plafonon. Fotelek matracok leterítve lepdővel, sőt matracvédővel alattuk a biztonság kedvéért. Mint kiderült jó volt rákészülni.
Nos térjünk rá a lényegre :)
Bevezettem őket a szobába ahol a párom már az egyik fotelben ült egy száll boxerban. A pasival akkor még nem foglalkoztam, a csajhoz léptem megcsókoltam és a kötelek irányába tereltem. Lassan vetköztettem miközben a kezeim felfedezték a testét. Mikor már felül nem volt rajta ruha, hirtelen a bilincset a kezeire tettem, megfogtam a köteleket a bilncsek végén és rözitettem, hogy ne tudjon menekülni. Ekkor már tudta, hogy nem egy kis hancurra kell számítania. Próbált  lábaival kapálozni de nem sok sikerrel. A combjai közé dugtam a fejem és amíg azt élvezte, hogy hogyan nyalok a lábaira csatolta a békjót ami a földhöz volt rögzitve. Így már a lábai se tudta mozdtani. Ekkor gonosz módon ott hagytam és a pasihoz mentem aki már meztelen volt és maga kezdett hozzá farka izgatásához annyira beindította a látány. Számba vettem meredező vastag farkát és hagytam had öntse el a vágy minél jobban. Majd elé térdeltem és megcsókoltam. kezei azonnal a testem felfedezésére indultak. Melleimen jó sokáig elidőztek és közben szinte felfalta a szám. Majd mind aki nem bír már tovább várni elindult lefelé haladni. Ajkai a nyakamon míg az ujjai már a combjaim közt keresték az útat, hol hatolhat belém. Előntött a mámor. Akartam őt azt, hogy nyaljon ki, ujjazon meg és hatoljon belém. Amit meg is tett. Hatalmasat élveztem amikor nyelve és ujjai egyszerre dolgoztak rajtam. Mikor belém hatolt finoman mozgot ki és be, nem siette el. Azt karta örüljek meg érte. És igaza is lett. Nem bírtam magammal ezért átforditottam és keményen meglovagoltam mindaddig amig  a forró nedű betöltötte hűvelyem. 
Mindeközben acsaj ott állt kikötve és nézte milyen jót élvezkedünk a férjével. Párom eközben többször odament és ujjával minden izgatás nélkül behatolt mindkét test nyilásába, párszor rácsapott a fenekére és ribancozta aki nem érdemel mást csakhogy nézze a férjét. 
Aztán én vettem kezelésbe. Odaléptem hozzá, simogatni kezdtem a testét előbb csak nagyon szeliden aztán végül benyúltam a lába közé éss vadul ujjazni kezdtem. Csiklóját erőssen massziroztam, színte remegett tőle. Ekkor elővettem a dildót és feldugtam neki. Ezt is vadul húzogattam ki és be, miközben már a segge lyukát is ujjaztam. Ezután kapott egy jó vastag análpugot, hogy tudjon tágulni. A pináját még mindig vadul dugtam, végül a dildó helyett ismét a kezem kezdtem használni. Elöször csak 3 majd 4 ujjam volt benne. A legvégén már az egész öklöm. Ekkor párom kivette az análpugot és bedugta neki a vastag farkát. Színte sikoltozott a csaj, de nem hagytuk abba.Már olyan színten remegett, hogy nem tudta tartani magát, ott logott kiszolgáltatva nekünk. És a végén bepisilt nem bírta tovább. Ekkor leengedtem a kötélről. Lába még rögzitve volt, így menekülni nem tudott. Letérdeltettem és nyalatni kezdtem a puncim vele. Mondtam neki nyaljon mert ez a párja gecije. Belenyomtam a puncimba és addig nyalattam amíg el nem élveztem tőle. Ekkor hátrabilincseltem a kezeit a lábaihoz, hogy ne tudjon semerre menekülni. Kimerült volt, de én nem hagytam még pihenni.
Játékom közben a párom elment gyorsan megmosakodott, hogy a következő menethez készen legyen.
Ekkor megint a csaj párjához léptem akinek akkor már ismét meredezett a farka. Már nem sok kellett neki hiszen annyira beinditotta a látvány. Most nem vettem a számba csak kézzel izgattam massziroztam. Közben csatlakozott a párom. Ketten simogattak csókolgattak, én pedig átadtam magam az élvezetnek. Beleültem párom farkába és vonaglani kzdtem rajta, a másik férfi pedig a hátam mögé térdelt és ánusomba helyezte a farkát. Így élveztettek. A pasi ismét elélvezett csak most a popsimba.
A csaj ott térdelt még mindig, úgy hogy nem tudhatta mi vár még rá.
Odamentem hozzá mögé térdeltem és előre nyúltam és ujjazni kezdetm. Ekkor párom elé állt és szopatni kezdte. A fülébe súgtam " szopjál ribanc" én pedig vadul élveztettem. Gyorsan dörzsöltem a csiklóját amitől ismét akkorát élvezett hogy bepisilt. Párom ahogy szopatta jól rátolta fejét és mindenféle mocskos szavakkal illette, néha kicsit a nyakát folytogatta. Persze nem durván, végül beleélvezett a szájábba.
A fiatal pár nagyon elégedetten távozott. Hamarosan újra találkozunk velük.
Addig is remélem lesz még más mesélni valóm is

2 hozzászólás |

Hozzászólások

trixi
#2 (2020-11-08 09:49:24) |
#indi: 
Írj üzenetet és megbeszéljük
indi
#1 (2020-11-08 09:34:59) |
Szuper egy ilyenben benne lennénk veletek.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.