hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóTeljsült vágyak

itt vagy: Eropolis > Türelmi zóna > Blog > trixi

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


trixi blogja


Teljsült vágyak
Teljesitet vágyak. Minden amit velem átéltek a partnereim


3-as kaland
#7 (2020-11-09 09:08:08)

Nincs jobb annál mikor nem egy hanem két férfi kényeztete egy női testet. Nem csak a testnek de a léleknek is jót tesz. Ahogy nekem is.
Ez a 3-as kaland véletlenül lett hármas.
Úgy alakult, hogy aki jött hozzám szexelni az szerette volna ha valaki nézi. Ezért egy kukkolót is hívtam. A kukkoló leült a fotelba ahonnan mindent láthatott ( persze teljesen meztelenül), adtam neki a törölközöt ha úgy alakul nyugodtan verje ki közben magának.
A srác aki pedig hozzám jött elém állt, megcsókolt és közben az egyik kezével a fejem tartotta míg a másikkal a testem kezdte felfedezni. Szinte azonnal elszédültem. Éreztem a testét ahogy hozzá ér az enyémhez, farka egyre keményedett. Keembe vettem és finoman simogattam, húzogttam. Másik kezem eközben a testét simogatta, néha magamhoz húztam, hogy szorosabban érjünk össze. Arra vágytam fonodjunk egymásba. Ő már a nyakam csókolgatta és ujjai bennem voltak. Remegni kezdett a lábam, nem bírtam megtartani magam. De ő a másik kezével a derekamat fogta. Ölelt magához szórított, hogy el ne essek. Ekkor már nagyon remegtem, majd hirtelen spriccelve elélveztem.
Ekkor elém térdelt és nyalni kezdte a puncim. Két kezével a popsim fogta húzott magához. Mélyen belém nyomta a nyelvét és ekkor újra remegni kezdtem. Most nem engedte, hogy elélvezzek. Megállt kicsit majd hanyat döntött és egyből belém meresztette kemény duzzadó farkát. Hatalmas élvezet volt ahogy hevesen járt ki-be bennem. Mielőtt elélvezett volna kihuzta és újra nyalni kezdett. Ekkor megint spriccelve élveztem el.
Felültem és megcsókoltam, hátára kényszerítettem és szopni kezdtem a puncimba áztatott farkát. Érzetem rajta milyen nehezen tartja vissza, hogy ne élvezzen a számba. Ekkor beleültem és lovagolni kezdtem rajta, eleinte kicsit lassan, hogy megnyugodjon és ne akarjon egyből belém élvezni. De aztán hevesen folytattam amíg folyni nem kezdtem az élvezettől és Ő nem bírta már tovább. Belém élvezett. 
Ekkor kicsit megpihentem rajta és volt kis időm ránézni a kukkolónkra. Merev volt a farka, lassan húzogatta. Láttam, hogy még nem élvezett el. Kérdeztem a srácot bírja e még egy kicsit esetleg egy második menet hármasban. Nem volt kifogása ellene. Kértem  kukkolót nyalja ki belőlem a gecit. Azt nagyon tudom élvezni. Én meg közben szopni kezdtem a srácot, hogy újra felálljon neki. 
Amikor már állt és én nagyot élveztem a nyalástól, beleültem a kukkoló farbába, a srác pedig betette a popsimba. Nem kellett mozognom, nem is tudtam volna olyan hevesen dugtak. A kukkoló még a melleimet is szopta közben. Színte egyszerre élveztek belém.
Fantasztikus kaland volt. Szó szerint kidöltem mint egy krumplis zsák.

11 hozzászólás |

Reggeli gyors menet
#6 (2020-10-25 19:40:33)

Kora reggel volt, bár az óraátállítás miatt talán nem is lehet annyira annak nevezni. 20 percel az ébresztőm előtt felriadtam, párom akkor jött vissza a mosdóból. Vissza bújt a takaró alá és annyit kérdezett csak "nincs kedved idebújni?" Ebből egyből tudtam, hogy szexet akar. Mondtam neki, hogy kevés az idő mire Ő közölte ennyi még belefér és már ott is volt a lábaim közt a feje, finoman nyalva a puncimat. Hirtelen nagyon nedves lettem és egyre jobban élveztem ahogy a nyelve izgatja a csiklom. Mikor már szinte élveztem az ujjaival benyúlt és elkezdett belülről is izgatni úgy hogy nyalta a csiklom. Hatalmasat élveztem, akkorát, hogy spricceltem is tőle. kkor hanyat feküdt én pedig beleültem az akkor már nagyra duzzadt farkába. Előbb lassan majd már hevesen mozogtam rajta. Addig amíg ismét elélveztem. Ekkor javasoltam csinálja hátulról, de ő egy kis szopásra vágyott. Hát megadtam neki. Mielőtt elélvezett volna gyorsan betette háulról és hevesen mozgott, előbb én majd Ő élvezett el. Fantasztikus érzés volt ahogy teletöltötte a puncimat a meleg nedű.
Hát így is kellett hozzá majdnem 40 perc, de megérte.
Sokkal jobb lett a napom 

2 hozzászólás |

Bűntetés
#5 (2020-10-24 20:31:39)

Ez a történet nem mai, csak még nem volt időm feltölteni ide. Megkeresett egy fiatalember azzal, hogy párját vállalnám e megbűntetni. Még feszegetem ezen a téren a határaimat ezért igent mondtam. Tisztáztuk a határokat, miben meddig lehet elmenni. Természetesen a fiatal hölggyel is hiszen mégiscsak Ő lesz bűntetve alázva.
Délelőtt volt mikor mekérkeztek. csinos volt a hölgy, normál alkat, rövid haj, kíváncsi fürkésző tekintet.
A szoba már elő volt készítve. Bilincsek játékszerek elő és a csigás kötél is fent a helyén a plafonon. Fotelek matracok leterítve lepdővel, sőt matracvédővel alattuk a biztonság kedvéért. Mint kiderült jó volt rákészülni.
Nos térjünk rá a lényegre :)
Bevezettem őket a szobába ahol a párom már az egyik fotelben ült egy száll boxerban. A pasival akkor még nem foglalkoztam, a csajhoz léptem megcsókoltam és a kötelek irányába tereltem. Lassan vetköztettem miközben a kezeim felfedezték a testét. Mikor már felül nem volt rajta ruha, hirtelen a bilincset a kezeire tettem, megfogtam a köteleket a bilncsek végén és rözitettem, hogy ne tudjon menekülni. Ekkor már tudta, hogy nem egy kis hancurra kell számítania. Próbált  lábaival kapálozni de nem sok sikerrel. A combjai közé dugtam a fejem és amíg azt élvezte, hogy hogyan nyalok a lábaira csatolta a békjót ami a földhöz volt rögzitve. Így már a lábai se tudta mozdtani. Ekkor gonosz módon ott hagytam és a pasihoz mentem aki már meztelen volt és maga kezdett hozzá farka izgatásához annyira beindította a látány. Számba vettem meredező vastag farkát és hagytam had öntse el a vágy minél jobban. Majd elé térdeltem és megcsókoltam. kezei azonnal a testem felfedezésére indultak. Melleimen jó sokáig elidőztek és közben szinte felfalta a szám. Majd mind aki nem bír már tovább várni elindult lefelé haladni. Ajkai a nyakamon míg az ujjai már a combjaim közt keresték az útat, hol hatolhat belém. Előntött a mámor. Akartam őt azt, hogy nyaljon ki, ujjazon meg és hatoljon belém. Amit meg is tett. Hatalmasat élveztem amikor nyelve és ujjai egyszerre dolgoztak rajtam. Mikor belém hatolt finoman mozgot ki és be, nem siette el. Azt karta örüljek meg érte. És igaza is lett. Nem bírtam magammal ezért átforditottam és keményen meglovagoltam mindaddig amig  a forró nedű betöltötte hűvelyem. 
Mindeközben acsaj ott állt kikötve és nézte milyen jót élvezkedünk a férjével. Párom eközben többször odament és ujjával minden izgatás nélkül behatolt mindkét test nyilásába, párszor rácsapott a fenekére és ribancozta aki nem érdemel mást csakhogy nézze a férjét. 
Aztán én vettem kezelésbe. Odaléptem hozzá, simogatni kezdtem a testét előbb csak nagyon szeliden aztán végül benyúltam a lába közé éss vadul ujjazni kezdtem. Csiklóját erőssen massziroztam, színte remegett tőle. Ekkor elővettem a dildót és feldugtam neki. Ezt is vadul húzogattam ki és be, miközben már a segge lyukát is ujjaztam. Ezután kapott egy jó vastag análpugot, hogy tudjon tágulni. A pináját még mindig vadul dugtam, végül a dildó helyett ismét a kezem kezdtem használni. Elöször csak 3 majd 4 ujjam volt benne. A legvégén már az egész öklöm. Ekkor párom kivette az análpugot és bedugta neki a vastag farkát. Színte sikoltozott a csaj, de nem hagytuk abba.Már olyan színten remegett, hogy nem tudta tartani magát, ott logott kiszolgáltatva nekünk. És a végén bepisilt nem bírta tovább. Ekkor leengedtem a kötélről. Lába még rögzitve volt, így menekülni nem tudott. Letérdeltettem és nyalatni kezdtem a puncim vele. Mondtam neki nyaljon mert ez a párja gecije. Belenyomtam a puncimba és addig nyalattam amíg el nem élveztem tőle. Ekkor hátrabilincseltem a kezeit a lábaihoz, hogy ne tudjon semerre menekülni. Kimerült volt, de én nem hagytam még pihenni.
Játékom közben a párom elment gyorsan megmosakodott, hogy a következő menethez készen legyen.
Ekkor megint a csaj párjához léptem akinek akkor már ismét meredezett a farka. Már nem sok kellett neki hiszen annyira beinditotta a látvány. Most nem vettem a számba csak kézzel izgattam massziroztam. Közben csatlakozott a párom. Ketten simogattak csókolgattak, én pedig átadtam magam az élvezetnek. Beleültem párom farkába és vonaglani kzdtem rajta, a másik férfi pedig a hátam mögé térdelt és ánusomba helyezte a farkát. Így élveztettek. A pasi ismét elélvezett csak most a popsimba.
A csaj ott térdelt még mindig, úgy hogy nem tudhatta mi vár még rá.
Odamentem hozzá mögé térdeltem és előre nyúltam és ujjazni kezdetm. Ekkor párom elé állt és szopatni kezdte. A fülébe súgtam " szopjál ribanc" én pedig vadul élveztettem. Gyorsan dörzsöltem a csiklóját amitől ismét akkorát élvezett hogy bepisilt. Párom ahogy szopatta jól rátolta fejét és mindenféle mocskos szavakkal illette, néha kicsit a nyakát folytogatta. Persze nem durván, végül beleélvezett a szájábba.
A fiatal pár nagyon elégedetten távozott. Hamarosan újra találkozunk velük.
Addig is remélem lesz még más mesélni valóm is

2 hozzászólás |

szájba pisi
#4 (2020-10-20 18:51:12)

Ismét egy újabb akció. Be kell vallanom ettől a kéréstől tartottam kicsit. Egy idősebb úr járt nálam akinek bár számomra furcsa, mégis az Ő számára teljesen normális kérése volt. Most nem árulom el az elején, hogy mi volt az.
Megérkezett hozzám kissé izgatttam, és kissé bizonytalanul. Egy pisor szexi ruciban vártam. Bevezettem a szobába ahol már előkészítettem a terepet. Halvány világgítás, függőny behúzva. A matracokon pár törölköző. Javasoltam vetközzön le legalább felülről teljesen. Csini rozyaszín bugyi volta rajta- jól olvastátok bugyi. Ő azt szereti és ha szereti támogatom is, hogy azt hordja. Tudjátok sokat számít az ember miben érzi jól magát mert csak abban lehet teljesen felszabadult. 
Odaálltam a matrac közepére Ő pedig elém térdelt. Olyan volt mint egy hálás kutyus aki hizeleg a gazdályának. Tetszett a rajongása. Cirogatni kezdtem a mellbimbóit amitől teljsen beindult. Combjaim közé dugta a fejét és élvezte a törödést. Hanyat fektettem é ráültem a szájára, biztattam nyaljon jó mélyen. Pörögjön jobban a nyelve. Ezt addig erőltettem amíg egy hatalmasat élveztem. Mindeközben tovább cirogattam a mellbimbóit. Ahogy ott nyalt, végig a farkával játszott, színte már közel volt az élvezéshez. Ekkor felemeltem az egyik lábam és én kezdet el ujjazni magam ahogy ott feküdt alattam. Töbször is a szájábba spricceltem amit nagyon élvezet. Majd megfordultam és ugy ültem a szájára, hogy a popsim tudja nyalni. még mindig a melleit cirogattam amikor elélvezett. 
Ajándékul elvitte puncis bugyimat, hogy otthon is érezhesse az illatát és mellé egy üvegecske pisit mert azt nagyon szereti az imádott högytől.
Örülök, hogy ezt a vágyat is tudtam teljesíteni.
Hamarosan jelentkezem

1 hozzászólás |

Esti ráadás
#3 (2020-10-17 06:55:28)

Azt ugyebár már olvastátok milyen kalandban volt délután részem. De azt nem tudjátok este milyen ráadást kaptam. Csak ezt a páromtól el kell, hogy mondjam, párom egyben a legjobb barátom is akivel mindent megbeszélünk. Még a kalandjaimat is. 
Nos az este végeztem a szokásos adminisztrációs munkát a gépemen, párom közben filmet nézet. Fél tíz után kicsivel végeztem. Indultam volna aludni, de Ő vissza tartott, hogy nézzük már meg a filmet. Így hát csatlakoztam hozzá. Mivel kicsit fáztam vettem magamhoz egy pledet es elfeküdtem a kanapén. Mellém bújt. Jól eső melegséget éreztem ahogy simogatta a combjaim. Közbe-közbe eltéved a keze amelleimre is. Izgató volt. Hagytam had fedezze fel a testem és vegye bírtokba. A film végéig csak simogatott, hol a melleim hol pedig a combom, néha a puncim is nagyon finoman.
Amikor vége lett a filmnek bementünk lefeküdni.
Ott hozzábújtam. Éreztem férfissága már nagyon meredezik. Kezembe vettem és gyengéden masszirozni kezdtem. Közben megcsókol és magához húzott. Ujjai újabb kalandozásra indultak felhevült testemen. Ahogy a nyakam csókolta és a fülcimpámat cirogatta egyre nagyobb lett bennem a vágy. Élvezni akartam, méghozzá akkor ott az ujjaival. Benyult és a hüvely felső falát kezdte masszironi, egyre hevesebben. Közben többször is kihuzta és a csiklóm dörzsölte hevesen. Nagyon nedves voltam. Markoltam merev farkát néha talán erősen is, de egy cseppet sem zavarta. Végül nem bírtam tovább és egy hatalmasat élveztem spriccelve. Kellett pár másodperc magamhoz térni. Aztán átvettem én az uralmat. Simogatni, masszirozni kezdtem kemmény farkát. Éreztem hogy duzzad a kezem közt. Ellenálhatalan érzés keritett hatalmába. A számban akartam érezni. Odahajoltam, elöször csak a makkot ingereltem a nyelvemmel végül bekaptam az egészet. Próbáltam minél többet minél többet bekapni belöle. Ahogy szoptam húzogatni keztem rajta a kezem. Néha gyorsabban, máskor lassabban. Nem sokáig bírta, míg végül a számba elsült. Éreztem ahogy a meleg nedű elborítja a számat. Lenyeltem és folytattam a szopást még egy kicsit. 
Kielégülten alundtunk el végül. Hamarosan újra jelentkezem

Nincs hozzászólás. |

Közös maszti
#2 (2020-10-16 18:22:39)

Egy újabb kalandall kedveskedek nektek. Mint már az előzőben is írtam, sok érdekes kéréssel fordulnak hozzá. Kicsit talán perverz vagyok mert némelyiket élvezettel teljesítem. Ma egy Úr kérését teljesítettem. Amikor megkeresett kicsit félénk és bizonytalan volt. Elmesélte, hogy nős és nem akarja konkétan megcsalni a feleségét mert fontos számára. De szeretne valamit amiben a neje nem partner. Azt kérte, hogy közösen masztizzunk.
Eljött a nap. Már az nagy bátorság volt részéről, hogy el mert jönni. Ideges volt és nagyon feszült. Bevezettem a szobába. Hangulatos félhomály volt, langyos de nem túl meleg. Egy badí volt csak rajtam semmi más. Minden egyébb csak zavaró lett volna ebben a helyzetben. Megkértem vetközzőn le. Kicsit segítettem is neki. Nem sokat csak annyit, hogy érezze a kezem simogatását és el tudjon lazuljon. Lefeküdtem hanyat az ágyra és szét tettem a lábaim. Láttam rajat, hogy megremeg a látványtól és a félelmet kezdi felváltani a vágy. 
Már korábban oda készítettem pár játékszert és babaolajat, hogy neki is könnyedén menjen a maszti.
Megkértem térdeljen oda velem szemben a lábaim közé közvetlen. Jó közel a puncimhoz. Lágy zenét kapcsoltam, hogy a hangulat még megnyugtatobb legyen. elkezdtem simogatni a mellem és a puncim. Lassan, nem sietve, hogy Ő is csatlakozni tudjon. Megkértem az egyik kezével simogassa a combjaim és ha akarja akkor a testem és mellem is. De a puncim ne. Ekkor már éreztem, hogy akar. Duzadó farka ott nyújtozkodott csupán néhány centire a puncimtól. Örömmel imogatott miközben a farkát is elkezdte húzogatni. Eleinte olaj nélkül tette, de aztán belátta azzal sokkal élvezetesebb. Én pedig a hüvelyembe helyeztem az egyik dildót, miközben a csiklómat izgattam egy vibrivel. Élvezetes volt. Kissé hangosra is sikeredett az orgazmusom, de úgy láttam neki ez nem volt zavaró. Talán inkább még tetszett is neki. Nem húztam ki a dildót, olyan jó érzés volt, hogy van bennem valami. De a vibtrit félretettem. Csendesen szuszogva usztam még a mámorban amikor hirtelen valami melegséget éreztem végigfolyni puncimon, majd valami el is keni rajat. Ő volt az, rá élvezett a csiklómra és a makkjával elkente rajta. Ekkor még mindig bennem volt a dildó. Óvatosan kihúzta belölem és az ujjait becsusztatta. Hirtelen vágy fogott el, hogy újra élvezni akarok. Ekkor oda hajolt és nem zavarva, hogy csupán néhány percel ezelőtt élvezett rá, nyalni kezdte a csiklóm. Duzzadt lett, akartam, hogy mélyen nyúljon belém. Amit meg is tett. Gyengéd volt mégis lényegre törő. Tudta hol kell ingerelni ahoz, hogy megőrüljek. Előntött a vágy és egy hatalmasat élveztem. Kicsit pihegtem még a hirtelen jött kielégítés miatt, de ennél nagyobb megkönnyebbülést rég éreztem. Megköszönt mindent és egy "talán találkozunk még" elköszönt. Pár órával később annyit írt, hogy köszönöni és nem bájna, hogy megtette. Remélem hamarosan ismét lesz érdekes kalandban részem

2 hozzászólás |

Punci nyalás
#1 (2020-10-15 14:51:38)

Különös vágyakról kapok levelet nap mint nap. Sok furcsasággal. Persze érthető hiszen olyan sok félék vagyunk mindenki valami másra vágyik. Egy napon egy fiatal embertől kapam levelet. Arra vágyott, hogy amint belép ajánljam fel neki a puncim nyalásra. No gondoltam ilyen kívánságot boldogat teljesítek. Abban a pár napban amíg el nem jött a találkozás ideje, többször rám írt. Ebből is tudtam komoyan gondolja.

Végre elérkezett a találkozás napja. Berobogott paripáján ami ebben az esetben egy igencsak jó kategiriás autó volt. Mondanom sem kell, hogy egy hibrid. Amint belépet megcsokoltam. Sokan nem tudják, de egy csókból kiderül ki hogy bánik a nyelvével.
Finom volt a csókja. Ott álltam vele szemben egy kis szexi hálóingben bugyi nélkül. Azért így, hogy mielőbb hozzá férhessen a már amugy is nedves puncimhoz. Nekem ugyanis mindig nedves mivel mindig izgalomra vágyok.Eztuán a szobába mentünk ahol kényelmesebb pozicióban átadtam magam neki és a nyelvecskéjének. Kellemes érzés öntött el ahogy a feje elveszett combjaim közt, színte azonnal elöntött a hév, hogy mélyebben legyen bennem. Meg kell mondanom 2 vagy 3 is lehetett orgazmusom csak a nyelvétől. Simogattam a fejét néha a kezét- keze nagyon hideg volt és engem akkor ott ez sem zavart-. Próbáltam rávezetni, hogy nyúljon be az ujjával ahogyan nyal. Mert úgy mégjobban beindulok. Mikor az ujjai is becsusszantak szó szerint az érzéstől elélveztem. Annyira bennem volt már csak arra eszméltem, hogy az egész keze bennem van csuklóig. Én pedig sorozatban élvezek. Már olyan színten voltam, hogy bepisilek a nyönyörtől. Ekkor megfogtam a kezét, hogy álljon le. Felültem megcsokoltam.
Megkérdeztem tőle, hogy neki biztosan csak ennyi kellett-mire Ő- szeretnél többet? A válaszom igen volt csak nem épp akkor ott folytatni. Megbeszéltük, hogy hamarosan újra találkozunk és akkor tovább lépünk.

2 hozzászólás |

[1-7]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.