Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Szexről újszerűt?

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > uzsli > 9

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


uzsli blogja


Titkos vágyak
Van olyan, amikor valaki nem különösebben vonzó, sőt, kifejezetten nem tetszik neki az, ami a tükörben megjelenik. Vágyai mégis vannak, ehhez pedig partnert kell találnia. Hogyan valósul meg? A saját kis próbálkozásaimról írok, majd meglátom van-e értelme.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Szexről újszerűt?
#9 2021-11-23 00:16:46
Szeretnék itt létrehozni egy csoportot, ahol a szexualitás nem sokat tárgyalt oldalairól lenne szó.
Hú, ez körülményes volt... Tehát szexről lesz szó, annak pedig olyan (amúgy legális) területeiről, amelyről nincsenek nagyon tartalmak a neten, sem szöveges, sem képes.

Egyébként így is közzé lehetne tenni, meg sok más helyen is, de szeretném ha olyanokhoz jutna el elsőnek, akik értékelik :)
Érdekelnének a vélemények is, de ha valaki "csak" néző kíván lenni, nekem az is jó.

Úgyhogy akit érdekel, örülnék, ha jelentkezne a csoportba.

5 hozzászólás |

Hozzászólások

zoltan#9#5 2021-12-05 09:10:14
jó reggelt nagyon tetszik a képek enbmindenre nyitotbde tartsam keresem ma egy tartalmas kiadós szexre nyitott vagyok mindenre enbzoliv28 éves 21cm méret 177magas 66kg es egesznap egy óra most nem segít imadik idősebb nőket van kamagram is olyan is ami nőknek van
uzsli#9#4 2021-11-29 22:25:23
#pandora: bennem azóta is van egy tüske e miatt. 
Ha tárgyilagos vagyok, akkor egész pontosan azt mondták, hogy a sorozat nem bemutatta azokat a dolgokat amiről írtam, hanem kedvet csinált hozzájuk - ez pedig már az a terület, ami erkölcsileg vállalhatatlan. 

Ha nagyon konteókat akarnék gyártani, akkor talán arról lehetett szó, hogy a tulaj és a főszerkesztő úgy értékelte, hogy az egész egy piszok jó reklám lett volna a bemutatott valamiknek. Gondolom szerettek volna pénzt kapni érte, mégse ingyen szerezzenek másoknak bevételt. Amennyiben így volt (talán egyszer kiderül), akkor annyit kellett volna csinálnia, hogy rendelhetővé kellett volna tennie. Például felhívja a kereskedőt és megállapodik vele valamilyen együttműködésben. Ha meg nem akar ezzel vesződni, akkor közölje le, ha nem is mindet, de legalább a felét.

Dolgoztam olyan helyen, ahol valami hasonló aggály felmerült. Ott leültünk és átdolgoztuk az anyagot. Benne volt +30 óra munka jó pár ember részéről, de olyan olvasottságunk lett, hogy az adott felület a "szakterület" vezető híroldala lett. 

A mai napig értetlenül állok az egész előtt.
pandora#9#3 2021-11-29 21:39:01
#uzsli: 

Fura, hogy egy pornólapnál nem voltak nyitottak a szexuális játékokról szóló sorozatra...

Nekem továbbra is titokzatos, hogy mik lehetnek azok. :D
uzsli#9#2 2021-11-24 14:58:20
#necc: igazad van, bocsánat. Nem akartam sejtelmes lenni, nem tudom miért így írtam.
Szexuális jellegű játékokról lesz szó. Olyanokról, melyek a vágy felkeltését vagy éppen megélését segítik. 

Egy időben dolgoztam egy pornóújságnál, legalábbis volt szerződésem és kaptam fizetést. Oda készítettem el még 1998-ban egy sorozatot ezekről, ami aktualizáltam. Akkor nem engedték közölni, pedig semmilyen illegális dolog nem volt benne. A tulaj és a főszerkesztő azt mondta, hogy ezek nagyon sértik az emberek erkölcsi normáit :) Ahhoz képest, hogy ők milyen "erkölcsös" dolgokat hoztak le képben és szövegben... nevetséges volt :)

Akkor szóba kerültek a számítógépes szexjátékok, gumibabák, ilyen-olyan segédeszközök (amennyire elérhetőek voltak), az online szex, a prostitúció, a szeretők, stb. 16 részes sorozat volt, szerintem feldobta volna a lapot. 

Láttam, hogy az akkor leírt szövegeim kikerültek ide-oda, amivel nincs bajom (hiszen kifizették), csak a nevem helyett más neve szerepel (illetve nevek, mert többen vannak). Még ezért sem sértődöm meg (annyira), csak az 1998-as véleményem óta eltelt jó pár év, ezért változott a világ, nagyon nem úgy vannak már a dolgok, és valamivel több a személyes élményem is.

Ezekről lesz/lenne majd szó. Valamilyen formában (kép és/vagy szöveg) megmutatom ezeket, ott lesz az értékelésem, de nagyon érdekelne mások véleménye. Mármint komolyan érdekelne értelmes vélemény, ezért terveztem el a csoportot. Ha nem lesz elég ember hozzá, akkor majd itt a blogon kezdődik el az ismertetés.
necc#9#1 2021-11-24 07:46:30
Szió!

Hát, ez elég rejtélyes felvezetés... Az eddigi írásaidat nagyon szeretem, de ezek mindegyikében szépen megfogalmazott, természetes és elterjedt szexuális vágyak és cselekvések leírását találtam. Vajon mire gondolhatsz, ami ennyire mellőzött téma a szexualitás terén? Csak nem a BDSM valamelyik ága?

Puszi! :)


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1610BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3761Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba810Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba1510Meleg férfiak egymás között

#zso06300wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1310Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1310Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba900Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.