Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Ahogy elkezdődött a pályafutásom

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > uzsli > 7

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


uzsli blogja


Titkos vágyak
Van olyan, amikor valaki nem különösebben vonzó, sőt, kifejezetten nem tetszik neki az, ami a tükörben megjelenik. Vágyai mégis vannak, ehhez pedig partnert kell találnia. Hogyan valósul meg? A saját kis próbálkozásaimról írok, majd meglátom van-e értelme.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Ahogy elkezdődött a pályafutásom
#7 2021-10-12 11:27:52
Tehát volt az Annás élményem, aki igazából elindított abba az irányba, hogy nekem prostituálttá kellene válnom. Hát, nem tetszett a gondolat. Akkoriban még nagyon hívő voltam, de a volt gyülekezetemben csalódtam, mert asszisztált a váláshoz és a kisemmizésemhez. Mindenesetre a dolgot meg szerettem volna beszélni egy másik hívő emberrel, aki nem csak semmiségeket mond.

Az volt a mögöttes gondolatom, hogyha annyira nagyon rossz helyzetben vagyok, hogy már tényleg csak a prostitúció maradt, akkor valakinek most segítenie kellene. Mármint nem pénzzel, hanem állással vagy alkalmi munkával. Nem mellékesen jól képzett valaki voltam (vagyok), csak ugye a hirtelen válás miatt zárultak be előttem az ajtók, ami egy másik sztori.

Ahol akkoriban laktam, három gyülekezet működött. Az egyik az volt, amelyik asszisztált a válásomhoz, így eszembe sem jutott hozzájuk menni. A másik egy katolikus templom volt, hát... Finoman szólva nem szerettem volna egy cölibátusban élő, biztos egzisztenciával rendelkező ember tanácsait hallgatni. Így a harmadik felekezet lelkészéhez jelentkeztem be. Neki meg kellett pályáznia az állását, volt családja, így nagyobb volt benne a bizodalmam.

Amikor eljött az emailben egyeztetett időpont, akkor bementem hozzá. Meglepődött azon, hogy munkakeresés ügyében megyek hozzá. Elmondtam neki, hogy miért őt választottam, de azonnal mentegetni kezdte a katolikus papokat. Szerinte abszolút nem biztos az egzisztenciájuk, csak kívülről gondolok ilyesmit. Akkor még azt éreztem, hogy túl messze vagyunk az ügyemtől, szinte már a távozásom előtti másodpercben voltunk, amikor rákérdezett mi a problémám amiben segíthet.

Aztán elmondtam, hogy milyen gyakorlatom és papírjaim vannak, meg azt is, hogy miért nem vesznek fel sehova. Elmondtam neki azt is, hogy megoldásként maradt a prostitúció, mivel állítólag szeretek másoknak örömöt okozni. Folyamatosan néztem az arcát, melyen az olyan 35-38 éves férfi teljes döbbenetét olvastam le. Azt hiszem nem  számított ilyen kérdéskörre aznap. Már mindegy volt, övé volt a szó.

- Nézd, a prostitúció egy nehéz szakma. Teljesen fel kell adnod magad egy időre és másokért kell létezz. Nincs messze a lelkipásztori munkától, csak éppen teljesen alá kell rendelődj más ember legtitkosabb vágyainak.
- De nekem ez fejben megvan. Örülök annak, ha betekinthetek más legtitkosabb vágyaiba és abban partner lehetek, egyféle utazótárs. Ez nekem egy olyasféle meghitt bizalom, ami nemhogy nem okoz problémát, de örömmel megyek bele.
- Ez az elmélet. Jó kis filozófia, de mi van akkor, ha valaki, már bocsánat a szóért, de a szádba élvez? Érted mire célzok? Más spermája kerül a szádba!
- Nagyon őszinte leszek. Voltak ilyesféle élményeim. Ha valakihez vonzódom, akkor örülök, ha ezt el tudom érni nála. Kifejezetten szeretném, hogy élvezzen a számba, ez az elégedettségének, az örömének a jele.

A kész válaszaim meglepték, de ezeken már gondolkodtam, nem voltak új felvetések. Sőt, mivel jó pár évvel korábban volt pár férfi-férfi szexélményem, engem nemhogy taszított, hanem vonzott az, hogy valaki az én közreműködésemmel juthat gyönyörhöz.

- Látom, hogy agyaltál már ezen. Más viszont az, hogy mindezt olyannal élted meg, akit ismertél, aki tetszett neked. Volt köztetek valamilyen ismerkedés, nem volt idegen személy. A prostitúció az kemény. Köszöntök, megkapod a pénzed, majd egy percen belül már... bocsánat, hogy így mondom, de a fasz a szádban van és szopod... Vagy máshol van benned. Érted ez mit jelent? Soha nem láttad, soha nem ismerted, de egyből benne vagytok a közepében. Menne ez neked? Mert ez a nagy kérdés. Lehet, hogy erre képtelen vagy és nincs is olyan választási lehetőséged amelyben pénzért szexelhetsz.

Valahogy eljutott az agyamig, hogy elképzelhetetlennek tartja a női klienset. Persze, igaza van, nem olyan sok Anna van a világban. Úgyhogy válaszoltam:

- Nincs választásom. Ha nem szeretnék éhen halni, ha nem akarok hajléktalan lenni, akkor valamit tennem kell. Munkát meg nem kapok.
- Azt hiszem nem érzed át azt, hogy az egész dolog mennyire drámaian drasztikus. Képzeld el, hogy felállok, eléd lépek, letolom a nadrágom és azt kérem, hogy elégíts ki a száddal. Mit reagálnál rá?
Azonnal volt válaszom:
- Mondtam, ha enni és lakni szeretnék, de más utat nem látok, akkor ez nem kérdés. Megtenném amire vágynál, örömmel.

Addig azt hittem elméletről van szó, hogy képesnek gondolom-e magam. Erre felállt az előttem lévő fotelből, elém lépett, letolta a nadrágját és ott volt a szemem előtt egy félig meredt f*sz.
- Bocsánat, de kérlek szopj le, adok érte egy ötezrest ha sikerül.

Kicsit meglepett a fordulat, mert nem számítottam ilyenre. Átfutott az agyamon, hogy nemet mondok, mint ilyesmire képtelen ember, hátha ad valami normális munkát. De mi van ha csak megállapítja, hogy erre is képtelen vagyok? Akkor meg azt mondja majd, hogy eleve a hajléktalanságra vagyok elrendelve?
Úgyhogy megfogtam a kezemmel az amúgy szép farkát, becsuktam a szemem és bevettem a számba. Körbenyaltam, szoptam, húzogattam és próbáltam magam valahogy a helyzetre hangolni. Éreztem a számban, hogy egyre keményebb neki, ezek szerint tetszett. Alig két perc után azt vettem észre, hogy a kedvében szeretnék járni, hogy élvezzen el... Tényleg a prostitúcióra vagyok elhívva?

Mindegy, nem akartam ezen gondolkodni, így rá figyeltem. Elég egyértelmű volt, hogy el fog élvezni. Azt hittem meg is történik, de hirtelen kivette a számból és szinte remegve kérte, hogy meztelenül feküdjek le az ágyra, a hasamra. 
Anélkül, hogy megkérdeztem volna mit akar, megtettem amit kért. Azonnal feküdt is rám, farka a popsimhoz ért és fel-le csúszkált. Nem hatolt be, csak dörgölte a fenekemhez. Azt hittem meg fog dugni, de nem tette, mert nagyon hamar a hátamon volt a forró tenger.

Kicsit pihegett, majd letörölt valamivel. Kérte, hogy forduljak meg, mert szeretne engem látni. Megtettem. Elkezdte simogatni a farkam.
-El tudnál élvezni a kezemtől?
De már el is kezdte nekem húzogatni, nem várta a választ. Nedves voltam, hiszen felizgatott az, hogy valakit felizgatok. Egy percen belül elélveztem, majd rám feküdve pihegett tovább. Olyan negyed óra után gurult le és megköszönte a kellemes élményt.

Átadta a pénzt, megmosakodtunk, majd elnézést kért amiért így megtámadott a vágyaival. Mondtam neki, hogy kellemes volt nekem is, nem éreztem támadásnak. Máskor is szívesen segítek rajta.
Na, ekkor kapcsoltam, hogy prostituált lettem, ha tetszik, ha nem.

Utána visszamentünk a tetthelyre, ahol elmondta, hogy zavarban van. Őt felhergelte az, hogy valaki leszopja, mert a felesége nem hajlandó rá, megcsalnia meg nem lenne etikus. Igaz, minden négyszemközti beszélgetés előtt zuhanyzik évek óta, hátha szex lehet. Ezért iszonyatos nagy kísértés voltam neki, amit nem tudott legyőzni magában. Vagyis igen, legyőzte, ezért nem élvezett a számba. Ismét azon kaptam magam, hogy az ő vágyairól beszélgetünk, én gondozom őt, nem ő engem. Ez nem baj, csak hát...

Elmondtam neki, hogy nyugodtan a számba élvezhetett volna, már vártam is. Sőt, már hiányérzetem is van, hogy nem tette meg. Szegény ember... zavarba jött, amit nem akartam. Amikor ezt kimondtam, csörrent a zár és belépett a felesége. Olyan harminc elején járó, kissé konzervatívan öltözködő, de azért nagyon csinos és vonzó nő volt. Ő nem szopik és érinthetetlen a popsija, Legalábbis kukival... Érdekes helyzet volt, de nem mutattam ki semmit. Elgondoltam, hogy milyen vicces vallomás lenne a férjtől:
- Drágám, ma nagy szopási kísértésem volt, de legyőztem. Szopott, szopott, már majdnem a szájába élveztem, de inkább csak a fenekéhez simultam és úgy élveztem el, meg azért kivertem neki. Ugye jól csináltam?
El is mosolyogtam magam, mert eléggé életszerűtlen volt (mellékesen később kerültem olyan helyzetbe amikor ennél durvábbat is hallottam hívő közösség előtt bevallani).

Megköszöntem az idejét, mintha egy tárgyalás végéhez értünk volna és elmentem az épülettől nem messze lévő parkba. Leültem, mert át kellett gondolnom azt, hogy mit és hogy csinálok majd a jövőben.

Így indultam el tehát a pályán.

2 hozzászólás |

Hozzászólások

uzsli#7#2 2021-10-13 23:50:41
#pandora: Köszönöm a visszajelzést! :)
Valóban ez volt bennem amit leírtál. Óriási nagy vívódás volt, semennyire sem tudtam benne eligazodni. Az vitt előre benne, hogy valamit cselekedni kellett, mert kegyetlenül ott volt felettem a teljes lecsúszás veszélye. Ténylegesen is a csodát vártam, de nem nyílt ki másik ajtó, nem történt olyasmi, ami eltérített volna másfele.
pandora#7#1 2021-10-13 22:34:36
Ütős írás.

Nagyon jól tudsz írni. Többet kellene. :)

Még az a kettősség is átjön, hogy jól is esett meg nem is.
Olvasóként is ezt érzem. Nem tudok örülni az örömnek, mert elszomorítanak a körülmények. Lehetett volna egy fülledt, izgalmas élmény, ha a partner és a körülmények nem azok, amik. Így szomorú, és nagyonis életszerű.
Ez a kettősség, látszat, vívódás és álszentség szövi át a jelenlegi világunkat.
Bármilyen szerepet is kapott ebben a történetben a leendő prostituált, mégis úgy érzem, erkölcsileg leginkább vele tudok együttérezni...hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1200BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba4541Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba920Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba210Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba2110Meleg férfiak egymás között

#zso06200wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2020Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1110Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1020Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.