Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Hosszabbítsak-e?

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > uzsli > 5

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


uzsli blogja


Titkos vágyak
Van olyan, amikor valaki nem különösebben vonzó, sőt, kifejezetten nem tetszik neki az, ami a tükörben megjelenik. Vágyai mégis vannak, ehhez pedig partnert kell találnia. Hogyan valósul meg? A saját kis próbálkozásaimról írok, majd meglátom van-e értelme.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Hosszabbítsak-e?
#5 2021-05-16 07:19:14
Lassan lejár az örömpolgárságom és arról kell döntsek, hogy mennyire éri meg egy újabb hosszabbítás.

Ami ebben az oldalban megfogott, az a kamerás kapcsolat lehetősége volt, valamint a célhoz kötött ismerkedés. Mindkettőről szeretnék írni, elsősorban azért, hogy másnak segíthessen elkerülni a csalódásokat. 

A kamerával kapcsolatban alapvetően voltak jó élményeim is, talán főleg ez a lehetőség tartott itt. Azt látom sajnos, hogy csak szerencsém volt a kevés számú jó élménnyel, elég nehéz kifogni. Ezzel nincs bajom, az ember nem várhatja, hogy mindig szerencséje legyen.

Látva, megértve azt, hogy nem lehet mindig szerencsém, háromszor fizettem elő valakiknél, hogy X alkalommal 15-20 percet kaphassak az idejükből. 

Az első alkalommal nem tudtam miről van szó, azt hittem, hogy kölcsönös kamerakapcsolás lesz. Hát nem. Ő kapcsolt kamerát, én meg 15-20 percre nézhettem őt. Ő jó pár más embert is bekapcsolt a műsorba, egyáltalán nem érdekelte a másik fél igénye. Több alkalmat vásároltam, nevezzük bérletnek, de csak az első alkalmat válthattam be. 

Hiába fizettem ki előre a több alkalmat, a további alkalmakat nem kaptam meg. Kétszer megváratott 30 percet. Az első 30 perces várakozás után fel kellett állnom a géptől. A másodiknál a 37. percben untam meg a várakozást. Akkor esett le a tantusz, hogy valószínűleg palira vettek, amit legyünk őszinték, meg is érdemeltem.

Azt is el kell ismernem, hogy az első alkalmat megkaptam. Alapvetően egy vonzó, csinos hölgy meztelen testének egy-egy részletét láthattam. Igaz, hogy amit mutatott, az teljesen hidegen hagyott, de ez más kérdés. A másik két alkalommal én untam rá, talán nem akart átverni. Elfogadtam, hogy X forintot vesztettem, de az én hibám volt.

Akkor azt hittem, hogy szerencsétlenül választottam, így valaki másnál jelentkeztem egy hasonló bérletes lehetőségre. Ott is X forintot kellett előre kifizetnem, az ígéret szerint ezért negyed óra kamerakapcsolást  kaphattam volna. 

Nem kérdeztem rá sok részletre, mivel az első élményből indultam ki. Tehát azt ígérte, hogy nem lesz más bekapcsolva, nem egy műsort kapok, hanem reagál rám, nem egyirányú lesz a kommunikáció.

Az első alkalommal a kamerakapcsolás megtörtént, a hölgy ruhában ült. Közölte, hogy bármilyen ruhadarab eltávolítása róla, az további X forint/darab. Hmmmm... 

Ez igaz, hogy erre pont nem kérdeztem rá, csak az akkor feltárult részletek szerint 15 perces kamerázás egy fedetlen keblű hölggyel 25 ezer forint lett volna, ami nekem már nem érte volna meg.

Át lettem verve? Talán sokan tudják, de van egy réteg Magyarországon, akiknél ez tényleg így működik. Én mindig elkerültem ezt a csoportot, most pechem volt. A kifizetett összegből  forintot sem adott vissza. Ezt ő közölte velem ezen a ruhás kamszexes alkalmon, hiszen ő megjelent, csak nekem nem tetszett amit kínált. OK, lenyeltem, mégha nem is tartottam etikusnak a részéről.

A két rossz élmény után még mindig nem adtam fel. Egy eléggé normálisnak tűnő hölgy ajánlata megtetszett. Minden részletet tisztáztunk, vagyis a megadott időben csak én vagyok a kommunikációs partnere, reagál a kommunikációra, kölcsönösen kapcsolunk kamerát és nem kell fizetni az eltávolított ruhadarabokért, sőt, eleve ruha nélkül vár a megbeszélt időben  a kamera másik oldalán. 
A bizalmam erősítette az is, hogy próbaképpen kamerát kapcsolt, hogy megmutassa magát (amit nem én kértem, nem is akartam, ő ragaszkodott hozzá). Nála is előfizettem, 4 alkalmat vásároltam meg előre.  

Amikor eljött az első alkalom, akkor közölte, hogy ezen a felületen nincs kamera... menjek skype-ra. Nekem sok bajom van a skype-pal, nincs is telepítve a gépemen és nem is áll szándékomban. Patthelyzet alakult ki, mert én nem voltam hajlandó telepíteni, ő meg ezen az oldalon nem volt hajlandó kamerát kapcsolni. 

Nem láttam értelmét ezen vitatkozni, mert ha a másik félnek van egy szilárd véleménye, akkor nem győzködöm, hanem tiszteletben tartom. Ezért közöltem a hölggyel, hogy ebben a kérdésben félreértettük egymást, részemről ez nem fog menni. Ezt ő is így látta, közölte is, hogy akkor az "üzlettől" mindketten elálltunk.

Utána volt egy olyan rossz érzésem, hogy OK, de most kifizettem X ezer forintot és nem kaptam érte semmit? Nem az X ezer forint számít, nem ver a földhöz, csak azért ez nem fair. Így rá is írtam, hogy adtam X ezer forintot neki, de nem kaptam meg a négy alkalmat. Elfogadom, hogy az elsőből léptem vissza, de azt elbuktam a saját hibámból, de mi van a maradék hárommal? Van-e lehetőség bármennyi visszatérítésre?

Az üzenetemre, három napig nem reagált, így a negyedik napon az egyik szobában privátra hívva leírtam neki az előbbi kérdést. Azt válaszolta, hogy én léptem vissza, ő kész lett volna a 4 alkalommal kamera elé ülni. Úgy tekinti, mintha nem lettem volna jelen a 4 alkalommal.

OK, elfogadtam ezt is. Végül is kifizettem egy aránylag komoly összeget, amiért 20 percen át nézhettem premier plánban egy csinos hölgy olyan testrészét, ami nem érdekelt. E mellett kaptam egy "oktatási csomagot", amiből megtudhattam, hogy mire kell rákérdezni előzetesen, hogy ne legyen félreértés.

Persze valahol még mindig nyitott lennék egy negyedik kísérletre. Tehát itt, kamerán, csak ketten, mindketten kamera előtt. Nem kell fizetni levetett ruhákért külön, az ár tartalmazzon mindent. Gondolom érthető mire gondolok. Nekem az sem baj, ha nem kamera előtt ülve, hanem személyesen történik mindez, de ez csak részletkérdés. Azt hiszem, hogy kamera előtti partnert keresve gyorsabban érek célt.

Furcsa, de ennek a lehetősége még itt tart. Ha valaki ezek után azt mondja, hogy hülye vagyok, hát... talán igaza van.

6 hozzászólás |

Hozzászólások

uzsli#5#6 2021-06-21 00:38:51
#cracksam: van olyan helyzet, amikor el tudok menni egy adott helyre. Van olyan is, amikor egyedül vagyok a gép előtt és nem tudok elmenni az adott helyről, hívni nem szeretnék magamhoz senkit, de jó lenne valakivel szexelni. Erre az esetre kerestem partnert kamera elé.

Az más kérdés, hogyha el tudok menni egy helyre szex miatt, akkor miként lesz partnerem (mármint hivatásos vagy más valaki). 
cracksam#5#5 2021-06-20 14:01:10
Szerintem (ha nálad a pénz másodlagos, mint ahogy írod), akkor ne itt keress, hanem prosti hirdető oldalakon. Rengeteg lány vállalja, hogy fotózhatsz, videózhatsz is nála. Producere, rendezője és szereplője lehetsz a saját amatőr pornóvideódnak. Csak ne itt keress hozzá szereplőket.
uzsli#5#4 2021-05-25 01:39:02
#flogiszton: köszönöm :)

Azt becsültem fel rosszul, hogy kb. mire képes a "másik oldal". Van bennem egy olyan eredendő bizalom, hogy ma már az online térben nem mernek trükközni emberek, mert többet ér 4-5 "visszajáró" kliens, mint 10-15 lehúzás. 

Időközben megtudtam, hogy nem ez a vezérlő elv. Aki a lehúzás valamilyen formájára hajt, az eleve nem akar szolgáltatni. Vagyis neki nincs ilyesfajta dilemmája. Neki van egy "szolgáltatása" és keresi az arra nyitott piacot. Ha ezt eleve tudom, máshogy kezelem a helyzetet, de nem ismertem ezt a színteret. 
nincs kép
flogiszton#5#3 2021-05-23 16:03:18
Intelligens, a témához képest dinamikus és őszinte poszt, a végén azzal az értetlenséggel a részemről, ha így vagy képes megnyilvánulni, vajon mit kalibrálsz rosszul? 
A tanulságot leszűrted, nem voltál elég óvatos, túl korai volt...a bizalom.:)
Ez a komfortzóna nem túl komfortos, addig vagy "talán hülye", amíg el nem hiszed, hogy nem vagy az.
uzsli#5#2 2021-05-18 06:54:37
#pandora: köszönöm :)
Amúgy semmi extra dolgot nem kértem vagy akartam. Egyszerűen pénzt akartak lehúzni emberekről, én meg ideális alany voltam ilyenre. Nem érdekel amúgy az, ami náluk maradt, nekem teljesen közömbös annyi pénz, csak a módszer és a szándék lepett meg.
pandora#5#1 2021-05-17 23:51:16
Oh my God! :o  :o  :o 

Hogy mik vannak. Míg a felszín álmos és sima, látszólag egy levél se rezdül Lilavárosban, a felszín alatt meg mik zajlanak!

Eszerint a nők között is vannak bőven, akik unfair módon, mások hülyére vevésével halászgatnak a zavarosban...

Ha elfogadsz egy tanácsot. Illetve kettőt. :)

1. Szerintem ne keverd össze az előfizetést a céloreintáltsággal. Ha rágörcsölsz az eredményre, akkor nem fog sikerülni, bármi is a cél. Vedd lazán. Havi 500 Ft nem az az összeg, hogy hűde beinvesztálás bármibe is.
Mászkálsz, nézelődsz egy kicsit minden nap, ez szórakozás és lehetőség, aztán ha nincs eredmény, nincs. Lehet hogy simán az öledbe potyog egyszer, amikor nem is várod. Ha elvágod a lehetőséget, akkor tuti nem.

2. A helyedben én személyesen akarnám intézni. A programot is, és a fizetést is. Valószínűleg nagyobb eséllyel azt kapnád, amiért odamész. Ha meg nem, akkor semmibe sem kerül.
Aki nem akar személyesen megjelenni, az valószínűleg átvágott volna kamerán is.

Vajon mi lehet az, amit ennyire nem bírtak megtenni? :D Rejtély Lilavárosban. :D
Áh...végre történik valami. :napersze: hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1620BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba4161Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba810Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba210Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba1810Meleg férfiak egymás között

#zso06200wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1820Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1000Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1020Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.