Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Az első anális élmény

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > uzsli > 2

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


uzsli blogja


Titkos vágyak
Van olyan, amikor valaki nem különösebben vonzó, sőt, kifejezetten nem tetszik neki az, ami a tükörben megjelenik. Vágyai mégis vannak, ehhez pedig partnert kell találnia. Hogyan valósul meg? A saját kis próbálkozásaimról írok, majd meglátom van-e értelme.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Az első anális élmény #2 2021-03-07 06:28:36
Akkor már tudtam milyen egy azonos neműnek örömöt okozni, amit egy-egy alkalommal a számmal, de általában a kezemmel nyújtottam másnak. Ez is egy érdekes történet lenne, de majd máskor.

Szóval ott volt bennem, hogy milyen lehet az anális szexet a befogadó oldalon megélni. Addig análist csak nővel éltem meg, ott aktív félként, de nagyon érdekelt a dolog.

Az érdeklődésem az keltette fel, hogy az akkori partnerem (nő) megajándékozott a szülinapomra egy fergeteges szopással. Nem kértem, nem vártam el, ő adta, csak úgy. Miközben dolgozott rajtam, az ujja becsusszant "oda" és annyira felhergelődtem, hogy egy perc sem kellett és elélveztem. 

Volt akkor egy barátom, akivel soha, semmilyen módon nem került szóba, hogy lefekszünk egymással. Nagyon szép felesége volt, akit gyerekkorom óta ismertem, nagyjából mindenki csodálta őt. Ez a barátom volt az, aki később feleségül vette. Ő is Zoli volt.

Zoli és én, a párjainkkal együtt gyakran találkoztunk beszélgetésekre. Jól lehetett látni, hogy egyre többet veszekednek, amibe ugye jobb nem beleszólni. Az elhanzott szurkálódásból már összeállt, hogy Zoli és a párja között nincs nagyon szex, ami miatt Zoli feszült lett.

Amikor felugrottam hozzájuk, csak Zoli volt otthon. Rákérdeztem és elmondta, hogy lebukott azzal, hogy veri magának. A felesége azzal büntette érte, hogy 3 hónapig nem nyúlhat hozzá, amit ő nagyon sérelmezett. Nem akartam igazságot tenni, persze valahol a lelkem mélyén értettem mi bántotta a feleségét, de nem mutattam ki.

Zoli elmondta, hogy annyira ki van éhezve testi szexre, hogy azt el sem hinném. Már férfival is hajlandó lenne, csak dughasson.
- Figyelj, fura ezt így kimondani, de muszáj. Szóval, dugj meg engem, ha szeretnél  mondtam neki óvatosan.

Zoli mosolygott, zavarba jött. Kis bátorítás után már a részleteket ecsetelte. Közben lekerült róla minden és a számban volt a farka, hogy felálljon neki. Elég jól szophattam őt, mert rám is kellett szólnia, hogy mindjárt elélvez és még nem volt bennem.

Azt közölte velem, hogy gumit húz, amit nem szerettem volna, de elfogadtam. Bár sem én, sem ő nem jártunk félre, nem voltunk betegek, valahogy így tartotta "illőnek", ha már nem a feleségét dugja meg... Érthetetlen ellentmondás volt neki is, mert ezen elmosolyogta magát, de a gumi maradt.

Szóval négykézlábra állított az ágyukra, majd a kérésére pucsítottam. Éreztem, hogy az ujjával felviszi rám is a síkosítót, majd óvatosan behatolt. Nagyon kemény volt, ezek szerint felizgattam. Elkezdtett oda-vissza mozogni bennem és valahogy jó volt.

Nekem felállt, tetszett, élveztem. Azonban elkezdett kicsit fájni, valahogy feszített. Talán ő gerjedt be, nem tudom, de kellemetlen volt. Szóltam is neki:
- Vegyük ki, mert kezd fájni.
- Bocsáss meg, de nem tudom, mindjárt elélvezek!

Éreztem, hogy fáj egy picit, de azt is, hogy ő szinte ösztönösen mozog. Dug. Engem. Hú, felborzolta a kedélyeim. Bár tiltakoztam a folytatás ellen, de visszafogtam magam, mert tetszett, hogy én okozom neki az élvezetet. Annyira kellemes volt ez az érzet, hogy elfelejtettem a fájdalmat és a kezemmel magamhoz nyúltam. Észre sem vettem, hogy pillanatokon belül egyszerre élveztünk el!

Kivette, levette a gumit, megtörölte magát és mellém zuhant. Akkor vette észre, hogy az ágyukra élveztem. Sajnos bennem is akkor tudatosodott, nem akartam bajt okozni. Ő már csak nevetett rajta és megköszönte.

Amíg elmentem a fürdőbe, ő ágyat húzott, mosógépbe dobta a "koszos" ágyneműt, majd leltünk egymás mellé a földre. Extázisban volt és zavarban. Át szerette volna beszélni, de megjött a felesége, akivel pár udvarias szót váltottunk, majd elköszöntem tőlük.

Kemény helyzet volt, mert mindig azt hittem, hogy ő és én majd egyszer szexelünk. Ehhez képest megdugott a pasija. Amikor puszit adtam neki az ajtóban (Zoli barátom a szobában maradt), akkor magához ölelt és a fülembe súgta, hogy aggódik a házasságuk miatt, majd beszéljek Zoli fejével. Ez már azonban egy másik történet. 

2 hozzászólás |

Hozzászólások

uzsli#22021-03-13 04:00:01
#i73: köszönöm szépen :)
i73#12021-03-12 17:58:50
Kellemesen írsz...


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2640BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba121191Biszexuális vagy, be kell lépned!

#tanitvany64100Dom/passz
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1630Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba610Belvárosi szexmentes csevegő

#mehecske100A MEHECSKE
Ajánlott szobák
#homo_szoba93100Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba58140Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1110Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1940Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.