Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Hogyan nyílik ki az ember?

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > uzsli > 1

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


uzsli blogja


Titkos vágyak
Van olyan, amikor valaki nem különösebben vonzó, sőt, kifejezetten nem tetszik neki az, ami a tükörben megjelenik. Vágyai mégis vannak, ehhez pedig partnert kell találnia. Hogyan valósul meg? A saját kis próbálkozásaimról írok, majd meglátom van-e értelme.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Hogyan nyílik ki az ember? #1 2021-03-07 06:04:22
Én alapvetően hetero ember vagyok és valahol belül a mai napig is az vagyok. Hogyan jut el oda az ember, hogy végül nem a partner neme lesz számára fontos?

Én alapvetően nem szeretem a hetero/bi/homo kategróiákat, mert értem mi a cél, de szerintem az ember nem így működik. Ismerem az erre vonatkozó elméleteket, de a napi valóságban az ember más. 

Én csak szerettem volna jó szexet. Nem annyira magam miatt, mert nekem van egy olyan belső vágyam, hogy szeretem más örömét figyelni, sőt, szeretek abban közreműködni. A jó szexhez azonban kell valamiféle egymásrahangolódás. Ha ez megvan, sokszorosan nagyobb az esélye annak, hogy mindenkinek jó lesz.

Természetesen férfiként nőkre vadásztam, vagyis nem mindenkire és nem mindegy kire, de ez azért nem volt egyszerű. Belül persze éreztem, hogy bizonyos fiúk is tetszenek, de ők alapvetően lányosak voltak.

Az egyik ilyen fiú egyszer nagyon elkeseredett volt, hogy ő még szűz (17 évesek voltunk, osztálytársak) és elkezdtem a lelkére beszélni, hogy buta dolog ezen keseregni. A beszélgetés során elejtettem neki egy célzást, hogy szívesen felajánlom a testem, amit nevetve elutasított. Azonban vöröslött az arca, egyre furcsábban vette a levegőt, majd két percen belül közölte, hogy felizgatta az ajánlatom.

Akkor már nem voltam szűz, de még csak nővel volt dolgom. Fiúval még nem voltam. Ahogy levett alulról mindent, engem is elfogott a remegés az izgalomtól. Ott volt előttem egy... végül is szexblog... egy fasz. Egy merev fasz, ami rám volt izgulva. Lefektettem őt, azonnal a számba vettem és minden korábbi ábrándomnak megfelelően elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni.

Jól láttam, hogy egyre nagyobb a makk, egyre vörösebb, el fog élvezni. A számmal befedtem és hagytam, hogy minden a számba jöjjön. Gyorsan nyeltem is, amit jól tettem, mert emlékeim szerint ötször kellett nyelnem, hogy a "kitörösét" el tudjam tüntetni. Attól, hogy leszoptam, nekem is merev lett, de tudtam, hogy nem számíthatok viszonzásra. Mégis jó volt.

Kis szótlan pihenés következett, majd megtörte a csendet:
-Ez hihetetlen jó volt - mondta el. Amit persze éreztem, tapasztaltam is.
Pár percen belül elaludt, amíg pedig szundikált, ott nézve a kellemes és pihenő, korábban számba élvező faszt, kivertem magamnak. És jó volt.

Életemben ez volt az első eset, hogy fiúval voltam.

2 hozzászólás |

Hozzászólások

uzsli#22021-04-13 04:14:21
#doitwithme: Köszönöm a visszajelzést! Szívesen :)
doitwithme#12021-04-13 00:31:06
Üdv! A saját nemem felé nyitni kívánó férfiként jó volt olvasni. Köszönöm 


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba710BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3130Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba310Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba300Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba2430Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1312Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok300Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba600Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.