A VIRTUÁLIS MOBBING ELLENI ÖNVÉDELEM, ÉS A KAMUSOK KISZŰRÉSE

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > barbikiri > 4

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


barbikiri blogja


TABUK, ⭐ STIGMÁK ⭐ SKATULYÁK ⭐ PERVERZ FANTÁZIÁK
⭐ A tolerancia 50 árnyalata, avagy a liberális az új konzervatív! ⭐
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Elterveztem előre ugyan, hogy milyen pszichológiai, szexuálpszichológiai témákról szeretném írásaimat közzétenni, de sajnos közben felmerült egy jóval sürgősebb dolog, amiről muszáj most írni egy pár mondatot.

Ez a téma a virtuális mobbing a frusztált tagoktól, a virtuális önvédelem, illetve a kamusok hatékony kiszűrése.
Szerintem itt nincs olyan tag, aki ne találkozott volna ezen fölöttébb bosszantó jelenségekkel.

Ezen bejegyzésem " ihlető múzsái" azok a gyáva beteg alakok, akiktől durva leveleket kaptam. El nem bírom képzelni, miféle szörnyeteg állhat egy olyan, fotó nélküli profil mögött, aki képes egy magamfajta helyes intelligens jólelkű nőnek ilyet írni, hogy:
"Rohadt kamus perverz fasz"
"Hazug kamus gyökér"
Stb... Ez döbbenetes... Jézusom...

Ha egy kamus perverz lennék, talán blogot vezetek ??? Csoportot, fórumot kezdeményezek ??? Előfizetek ??? 
Ennyire furcsa lenne egyesek számára, hogy egy őszinte, jólelkű, jóhiszemű csinos csaj online ismerkedne, szeretetre vágyik, és ráadásul imádja az erotikát??? Vagy jobb azt hinni, hogy ez biztosan valami átverés? Csak szólok, basszus, hogy NEM !!!

Egészséges életmódom miatt valóban Z generációsnak néz mindenki, elnézést kérek, amiért nem vagyok egy vén szatyor !!!
És igen, zárkózott vagyok, így sem nyilvános helyeken, se munkahelyen nem ismerkedem, így marad a virtuális tér!

Ja, és be fogom bizonyítani, pár kreatív fotóval, hogy ÉN nagyon könnyen evidenssé tudom tenni, hogy valóban az vagyok, akit a fotóimon és adatlapomon látsz.
Ám egy elmeroggyant sehogyse fogja tudni NORMÁLIS INTELLIGENS MEGBÍZHATÓ tagnak kiadni magát!!! Na ez a nemmindegy!!!

Folytköv

4 hozzászólás |

Hozzászólások

szabad#32021-05-13 04:14:56
#pandora: igazad van de azért megkell hagyni hogy em napló bejegyzésnek is igaza van.Évek óta tag vagyok én is és bár tènyleg voltak kellemes ismeretségek is nagyrészt sajnos kamus vagy tettekre már nem kész emberek vannak itt.Arról nem is beszélve hogy pl nekem hiába volt ki írva hogy a magányos pasik hagyjanak békén azért még a mai napig is van aki vagy pénzért leszona vagy megnézne vagy tudod,hasonlók….na ezek azért tényleg eléggé kiámbrándító dolgok az utálkodós üzenetek mellett is !
szabad#22021-05-13 04:14:51
#pandora: igazad van de azért megkell hagyni hogy em napló bejegyzésnek is igaza van.Évek óta tag vagyok én is és bár tènyleg voltak kellemes ismeretségek is nagyrészt sajnos kamus vagy tettekre már nem kész emberek vannak itt.Arról nem is beszélve hogy pl nekem hiába volt ki írva hogy a magányos pasik hagyjanak békén azért még a mai napig is van aki vagy pénzért leszona vagy megnézne vagy tudod,hasonlók….na ezek azért tényleg eléggé kiámbrándító dolgok az utálkodós üzenetek mellett is !
pandora#12021-05-11 05:52:46
Virtuális mobbing mindig is volt, van, és lesz is, hozzátartozik a virtuális világhoz sajnos.

Ettől függetlenül, én elég régóta itt vagyok, számtalan nyilvános blogon és fórumon megnyilvánultam, mindig a legőszintébben, néha egészen polgárpukkasztón is ;) , de nem kaptam soha ilyen durva leveleket. :o 
Ezért talán a helyedben picit elgondolkodnék azon is, hogy vajon mivel provokálok ki az emberekből ilyen reakciókat (és miért ignorálják a többiek a posztokat).

Sok frusztrált ember van valóban errefelé, de nagyon sok normális, kedves, jófej férfi is van itt, ezt biztosan tudom, mert sokat személyesen ismerek közülük. Nekik valószínűleg nem tetszene ez a stílus, és az hogy kizárólag arra a pár bunkóra figyelsz, aki a leghangosabb. Ha arra fecséreled az időd, hogy nekik visszavágj, akkor pont közéjük keveredsz.
A leghatásosabb védekezés a törlés-gomb használata, és nem magadra venni a neked nem tetsző leveleket.

Az őszinteséget pedig leginkább azzal lehet bizonyítani, ha nem tesz fel az ember agyonfilterezett arcképeket, fantázia neveket, mert a legtöbb ember ezeket azonnal kiszúrja, és elgondolkodik rajta, vajon miért volt szükség rá. Teljesen természetes ha valaki itt nem teszi ki az arcát, nem írja ki a nevét. A semmi szerintem őszintébb, mint a torzított valami...

Teljesen érthető, hogy szeretetet, kedvességet, őszinteséget, figyelmet szeretnél. Ezeket viszont nem lehet 3 felkiáltójellel követelni, csak kiérdemelni. Elsősorban azzal, hogy az ember maga is nyújtja ezeket.

Én sokat köszönhetek ennek a társaságnak - még a bunkókat is beleértve, a velem nem egy véleményen lévőket is beleértve, a frusztráltakat is, és azokat is, akiket csak én gondoltam annak. 
Sokat tanultam a világról, önmagamról, empátiáról, és mindazokról a fogalmakról, amiket emlegetsz. Szerintem - ha már beszélgetést emlegetsz, ami kétirányú - ha te is legalább annyi tiszteletet és figyelmet mutatsz mások felé, mint amit elvárnál magad felé, akkor jó eséllyel előbb-utóbb megkapod. :* 


hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3950BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba113130Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba2340Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba700Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba82111Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba75170Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#harmasbarat210A női élvezet 2 férfival - hármas barátság
Ajánlott szobák
#profi_csajok2110Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3940Transzszexuális csevegő
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.