Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Arthur mondja

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > arthur

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


arthur blogja


Arthur mondja
Hétköznapi agymenések szexblognak álcázva


Dom, sub, switch
#1 2021-11-19 15:27:53
Van, aki baszik, és van, akit basznak. Ennyire egyszerű. 

Nem hiszek a dominánsokban. Ahogy a szubmisszívekben sem. Az egész csak egy szimpla keretrendszer. Nem tagadom, hogy lehet helye a dominanciának, ahogyan a szubmisszivitásnak is, csak épp a szabályszerűségüket kérdőjelezem meg. 

Ha a torkod ráhúzom a faszomra, akkor a szabály szerint domináns vagyok. Ha pedig te egy felcsatolhatóval megbaszol, akkor a szabály szerint szubmisszív lettem. De ha a torkod ráhúzom a faszomra, te pedig csuklóig öklözöl közben, akkor ki kicsoda? Mindenki domináns? Vagy mindenki szubmisszív? Mese habbal. 

Sokan annyira túltolják ezt a BDSM témát, hogy már önmaguk paródiájává válnak, csak épp felszabadultan baszni felejtenek el közben. Állítólagos alfák, akik mindenáron bizonyítani akarják fölérendeltségüket - meg alázatos szolgák, akik mindenáron meg akarnak felelni behódoltságuknak. Kibaszott nyomorúságos így szexelni.

Szerintem egyéniségek vagyunk, saját vágyakkal, saját emlékezettel, saját szexualitással és saját gyönyörérzettel, nem pedig kétosztatú lények, akik vagy az egyik, vagy a másik skatulyába illenek. Semmi bajom a BDSM-mel addig, amíg annak kezeljük, ami: egy keretrendszer. De mint minden keretrendszer, ez is korlátok közé szorítja az egyént, idővel pedig szűkössé, dohossá, fojtogatóvá válik. Pedig egyszerűen csak baszni kéne, úgy, ahogy jön. Mennyivel egyszerűbb lenne, mint ez a pózerkedés előre megírt szerepekben, előre leosztott kártyákkal. 

Most valószínűleg sokan csattannak fel, hogy erre is van ám szó, úgy hívják, hogy switch: ő az, aki mindkét szerepet éli. És akkor én nyilván egy switch vagyok. Naná. Meg az angol királynő is én vagyok, nagyon zseniális megfejtés. 

Nem azokat csesztetem, akik TÉNYLEG ebben érzik jól magukat. Azokat nem értem, akik másra is vágynának, mégis ragaszkodnak a szűkös, kinőtt keretrendszerükhöz. Hát nem élvezni akarják a szexet? Akkor meg miért vonják meg maguktól a vágyaikat? A BDSM kódex miatt? Ez van a nagykönyvben, vagy mi? Ne már. 

Van, aki baszik, és van, akit basznak. A szerepek pedig tetszőlegesen felcserélhetők kortól, nemtől és szexuális irányultságtól mentesen. Én csak a baszásban hiszek.

9 hozzászólás |

[1-1]


A blog RSS feedje.


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3020BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba112160Biszexuális vagy, be kell lépned!

#passzivbevalalos101Popsijátékok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1920Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő

#aurora1978100Négyes gabalyodás női bi alapon Pécs
Ajánlott szobák
#homo_szoba8370Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba78110Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012100Tapasztalt

#ant100neccruhát kedvelő nők utáni kutatás :)
Ajánlott szobák
#profi_csajok2140Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2920Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.