Nyári szexkalandozás COVID után (és előtt...)

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Nyári szexkalandozás COVID után (és előtt...)

A koronavírus taktikai visszavonulót fújt, és bár kissé macska-egér játéknak tűnik, amit az emberiséggel művel, örülhetünk, hogy lélegzethez juthattunk pont a nyárra.

Reméljük, a karanténes-maradjotthonos-negyereközelebb hónapok alatti személyes kapcsolatok felfüggesztése alatt sem tétlenkedtetek és a sok-sok virtuális kapcsolatépítés most termőre fordul és a befektetett "munkát" siker koronázza!

Legyen ez egyéjszakás vagy egynyári kaland, egy biztos: a forróságtól áthevült színpompás, ingergazdag Természet felpezsdíti a véreteket és az ágyban is "nagytermészetűvé" tesz benneteket ;-)

Na, nemcsak szó szerint az ágyban!

Mennyivel izgalmasabb egy szabadtéri helyszín, az a bizonyos lágy öl (ami a helyszíntől függően sokszor egyáltalán nem lágy :D ), esetleg olyan hely, ahol mások is megláthatnak, persze természetesen csakis "véletlenül"? ;-)

Neked milyen szaftos, necces, akár cikis történeteid vannak ebben a témában? Amikor fiatalabb korodban, amikor még a legyet is röptében a diszkó előtt, alatt, után nem számított, hogy hol, mikor, néha az sem, hogy kivel? Ami miatt ma már esetleg fogod a fejed mosolyogva vagy magadon elhűlve? Vagy tavaly nyáron a tengerparton éjjel? Amit nem biztos, hogy elmesélnél a kandalló mellett az onokáknak? :)

Egyáltalán, könnyebb nyáron ismerkedni?
Egyszerűbb ilyenkor "szexhez jutni", ha csak ez a cél?
Ha igen, mi az, ami nyáron jobban beindít? A lengébb öltözék? A láthatóbb izmok, idomok? Vagy konzervatívabb vagy és ezeket pont közönségesnek találod?
Felpezsdíti a párkapcsolatodat vagy inkább vadidegen nyaralók hoznak lázba?
Könnyebb ilyenkor más párokkal spontán összejönni egy nyaralóhelyen (már akit ez érdekel)?

Ezekre és hasonló kérdésekre keressük a válaszokat, szólj hozzá Te is, minden történet érdekes, nemcsak az orális szex az Ibizára tartó repülőgép WC-jében a kapitánnyal! :)

Ragadj billentyűzetet és hajrá! Várjuk hozzászólásodat a témához!

Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
gapefan#212020-10-26 16:34:34
A hölgyet itt ismertem meg. Chatelni kezdtünk, majd egy másik alkalmazást használva folytattuk. Beszélgettünk vágyainkról, vágyairól. Mindenképpen szerette volna kipróbálni, milyen mikor egy kézfej elmerül a lucskos puncijában. Mondtam, hogy semmi akadálya, tegyünk egy próbát, de előtte mindenképpen szeretném ha a másik kedvencemet, a popsinyalást alkalmazhatnám rajta. Nem volt ellenére. Megbeszéltük a helyet, időt. Megadta a címet, ő pedig tisztán illatosan, hason fekve fog várni az ágyon. Megérkeztem hozzá, és ahogy megbeszéltük, az instrukciók alapján megkerestem azt a popsit. Köszönös után, nyelvem máris ott volt, ahol lennie kellett, a popsijában. Izgató volt nekem is, és ahogy utána mesélte neki is. Ha jobban belegondolok, előbb nyaltam ki a popsiját, mint ahogy élőben láttam volna az arcát :)
pandora#42020-07-26 10:58:56
Amikor regisztráltam ide, elkezdtem egy naplót írni. Egy 2013 augusztusi bejegyzés. Ide illik, mert nem csak szabadban történt, hanem itteni partnerrel. ;)

"Egy kis esti csetelés, egyszer csak ismerős bukkan fel a privire hívó kérések között. Ő az aki fiatal, aranyosan fogalmaz, és irtó dögös fotója van... majdnem megbántam hogy megírtam neki már nem keresek, és elköszöntem. Persze most láthatja hogy valamiért mégis itt vagyok.

Felveszem. 

Továbbra is aranyos, tényleg fiatal, abban a jó értelemben, amikor még lelkes de átlátszó egy pasi. Az átlátszóság nem számít mert amire nekem kell, az nem követeli meg hogy életre-halálra komoly legyen, sőt. Ne legyen komoly, csak annyit akarjon mint én. De azt akarja legalább annyira mint én... Úgy tűnik, akarja, mert amint megtudja hogy nem eszik olyan forrón a kását hogy én már itt nem akarok senkit semmire, egész pályás letámadást indít.

Van egy bakancslistás vágyam, hogy valaki egyszer mögém lopakodik a sötétben - ismeretlen persze -, és hátulról becsúsztatja...szó nélkül. Semmi agyonbeszélés meg körítés ;) 
Erről már cseteltünk, felveti hogy mi lenne ha... ezzel azonnal el is indítja a fülemben a bogarat. Megfog, fiatalsága ellenére. Mi van ha élőben hidegen hagyom? Szerinte az kizárt. Azt gondolom, nahát mégse olyan rossz hogy a huszonévesek egy fuvallatra is harcra készek. Ebben is van vonzó, legfeljebb nem illik annak találni.

Lebeszéljük a részleteket, mikor ha nem most rögtön. Alig egy óra múlva találkozunk, a hajamról megismer, abban maradunk, éjfélkor a Duna partján, a sétányon, nekitámaszkodok a korlátnak, hosszú szőke hajamról és hogy topban és szoknyában leszek, meg fog ismerni. Csak lopakodjon mögém...

Kilépünk a priviből. Bezárom a böngészőt, nem kapcsolom ki a gépet. Gyors fürdés, öltözés. Átlapolós szoknya bugyi nélkül, rövid nyári top, felkötözős saru, kibontott haj. Szolid smink, indulás. 

Szégyen vagy nem, felizgat a gondolat. Gyorsan leérek a partra, elmegyek a megbeszélt helyig, a sétányhoz. Sehol senki. Jó kihalt minden, én meg még telefonszámot se adtam. Mi van ha nem jön? Közben éjfél elmúlt, sétálok egy kicsit, majd leülök egy padra hogy gyors e-mailt küldjek neki. Épphogy elküldtem, látom hogy valaki elment mellettem a járdán. Talán... nagyot dobban a szívem... vajon én miről ismerem fel? Mi van ha most egy vadidegen lopakodik mögém, én meg hagyom?! Nyugi. :napersze: 

Odasétálok a korláthoz, ahol a legsötétebb és legkihaltabb. Nekitámaszkodok, hátravetem a fejem, a hajam a fenekemhez csapódik, néhány tincs megcirógatja meztelen derekam. Fülelek hátrafelé, megfordulás nélkül, mint a macska.

Valaki közeledik... mögém lép... átkarolja a derekam. Nagyon izgalmas, nem látom csak érzem. Iszonyú izgató érzés. Hozzám ér a mellkasa, kezével széthúzza a szoknyám. Megmarkolom a korlátot, erősen. Érzem ahogy a lábam közé becsúszik. Merev, jólesően kőkemény, és gumi van a farkán. Kihomorítok. Nem vacakol, egy határozott mozdulattal becsúsztatja. Könnyen bemegy, eléggé felizgultam a szituációra. Ráfog a csípőmre. Én meg a korlátra. Közben ahogy homorítok, fejem éppen a vállgödrébe simul, bele is hajtom. Kezével végigsimít mindkét mellemen. Egyben vagyunk.

Először csak lassan kóstolgatjuk a mozdulatot, aztán erőteljesen megfog a csípőmnél, én hátranyomom a fenekem, minél jobban hatoljon belém. Az élmény gyors és nagyon intenzív. A lélegzetem elakad, nem tudok csendben maradni, de igyekszem. A szokatlan szituáció rá is hasonló hatással van, mert érzem hogy egyre keményebb és keményebb, nagyobb és nagyobb, majd magára szorít. Ő sem tud teljesen csendben maradni.

Különleges pillanat ami bevésődik örökre. Nem hunytam be a szemem, fejem hátrahajtva, csípőm az ágyékába tolva, kihomorítok, hátulról átöleli a derekam, és nézem a Duna fodrozódó vizén visszatükröződő csillagokat, hallgatom a hullámok csobbanását.

Még mindig fogalmam sincs róla ki van a hátam mögött, egy nick mindössze meg pár e-mail, de csodásan érzem magam. Csak a kíváncsiság. 

Megfordulok. Tényleg fiatal. Magas, izmos, sötét haj, majdnem kopasz, meleg szemek, rajongó tekintet. Mosolyog és átkarolja a derekam, puszit lehel a nyakamba. Jó átölelni. Jó hozzábújni. A többi meg kit érdekel."

nincs kép
semaj#32020-07-26 10:10:39
Pár hete történt. Egy mellék úton mentem a kocsival, mikor láttam hogy egy csaj integet egy lerobbant kocsi mellett. Megáltam és segítséget ajánlottam. Felnyitotta a motorháztetőt, amikor is láttam hogy nincs rajta bugyi. Neki is feltünt hogy figyelem mivel dagadt a dákom a puncija láttán. Csak egy gyertya pipa volt leesve, ezt helyre tettem. Mondta hogy menjek utána. Befordult egy erdős részre. Kiszáltam. Nem sokat tétlenkedet. Kikapta a dagadó dákom, és keményen szopni kezdte. Aztán én felraktam a motorháztetőre és ujaztam és közben nyaltam a behatolás rá kész punciját. Nyögve kérte hogy dugjam meg keményen. Betoltam neki a kemény dákot. Spricelt az élvezetől a puncija, és ágaskodtak közbe a gyönyörű mellei. Keféltem ahogy bírtam. Végül egyszere élveztük el. Úgy váltunk el, hogy reméli hogy legközelebb is én javítom a kocsiját.. 
szilvi#22020-07-25 23:14:44
Hmm ez a történet réges rég vagy kb 11 éve nyáron történt meg. Akkori életem párja egy cseppet prűd volt és szexben hát sok mindenre Én vettem rá, több de valljuk be inkább kevesebb sikerrel mint amit az alábbi történetben le is írok :D 

Már régóta pedzegettem neki milyen jó lenne a természet lágy ölén szeretni egymást. Mondjuk kb folyamatosan rágtam érte a fülét, nézd milyen szép az idő, madárdal, napsütés, lenne alkalmas hely is s milyen jó és izgalmas lenne stb. stb. Na egyszer csak beadta a derekát, tudta addig úgyse hagyom békén- Akkoriban egy kis faluban éltünk dimbes dombos erdős környezetben. Olyan dél körül volt az idő mondtam neki fogjunk egy pokrócot meg egy palack vizet s mehetünk is :pirul: Mondja már berakta a kocsiba, hát Én előtte egy kis romantikus sétát terveztem, de mindegy így is örültem hogy kötélnek állt. Felmentünk a közelben lévő domb tetejére néha már azt néztem az autó el se tud menni olyan helyekre vitt hiába mondtam , parkoljunk le , sétáljunk, vagy jó már itt is , nem hallgatott rám csak mentünk. Na végre mikor már kocsival végképp nem lehetett tovább menni mondta na itt jó lesz. Na de húzta a történéseket, mi lesz ha meglátnak minket stb . Azért nézelődni kezdtünk, a szép tájat s lassan kezdett megnyugodni, meg némi simogatás után kezdett kedvet is kapni. Kinéztem egy szép füves részt ami egy nagy fa alatt volt árnyékban. Mondom hozd azt a pokrócot, ment a csomagtartóhoz matat benne hozta a pokrócot, odamentünk a kinézett helyhez csodás volt a célnak ideális volt . Leterítettük a pokrócot  ment a csókcsata a simogatás Én már vetkőztem volna meg Öt is vetkőztettem volna, de folyamatosan mint egy radar: Mondtam nyugi senki nem jön. Elfeküdtünk a pokrócon, mire teljesen levetkőztünk volna mondja várjak egy kicsit, megy vissza a kocsihoz vagy 50 méterre volt látom hozott egy lepedőt, na nehogy már a csoré pokrócon legyen szex :D Na jó lepedő ráteríti a pokrócra, na folytatjuk tovább megy a simi stb kezd felizgatni erre várj megint üget a kocsihoz nézem félmeztelen mi van már megint erre látom hoz egy rendes nagypárnát meg egy paplant :D :D Erre kicsit leesett az állam ágyat nem hozott :D Na mindegy, lepedő le pokrócra paplan terít arra lepedő hogy puhább legyen, folyt köv lassan lekerült rólam a ruha , de róla épp csak a gatya meg a nadrág más minden rajta :D Nagy nehezen eljutottunk odáig  hogy behatolás nem mozdultunk párat mindig megállt  felállt szétnézett nem e jön valaki mindezt álló fasszal poloba cipőbe szerintetek :D Na volt amikor elment 4-5 méterre is leselkedni hogy nem e jön valaki :D :D Majd vissza folytasd tovább, mindig mikorra belemelegedtem volna igazán a kedves fülelés vagy felugrálás mondanom se kell senki nem járt arra bolond lett volna .. A végén annyira berágtam a sokadik leskelődésénél, hogy mondtam hagyjuk a picsába az egészet, ennek nincs értelme lehet erre játszott a fene se tudja . Hát ennyi volt ez a történet :)
router#12020-07-25 19:37:06
Én egyre emlékszem, de az majdnem 30 éve volt. Egy naturista strandon (Csillaghegyen) a bokrok mögött.
Szép volt, jó volt, tán igaz se volt :)
A rekonstruáláshoz jelentkezőket várok. :D
A helyszín azonosságához nem ragaszkodom :-D
gapefan#212020-10-26 16:34:34
A hölgyet itt ismertem meg. Chatelni kezdtünk, majd egy másik alkalmazást használva folytattuk. Beszélgettünk vágyainkról, vágyairól. Mindenképpen szerette volna kipróbálni, milyen mikor egy kézfej elmerül a lucskos puncijában. Mondtam, hogy semmi akadálya, tegyünk egy próbát, de előtte mindenképpen szeretném ha a másik kedvencemet, a popsinyalást alkalmazhatnám rajta. Nem volt ellenére. Megbeszéltük a helyet, időt. Megadta a címet, ő pedig tisztán illatosan, hason fekve fog várni az ágyon. Megérkeztem hozzá, és ahogy megbeszéltük, az instrukciók alapján megkerestem azt a popsit. Köszönös után, nyelvem máris ott volt, ahol lennie kellett, a popsijában. Izgató volt nekem is, és ahogy utána mesélte neki is. Ha jobban belegondolok, előbb nyaltam ki a popsiját, mint ahogy élőben láttam volna az arcát :)
pandora#202020-08-02 13:08:54
Válasz a(z) 19. üzenetre:
Hát igyekezni kéne mert lassan vége a nyárnak, és mínuszokban azért a szabad levegő nem az igazi. ;)

[ugrás az előzményre]
a2xb2#192020-08-02 06:55:30
Ej Pandi! Mikor pipálunk ki arról a bakancs listáról valami jóóóótt???!!!
perke#182020-07-30 11:28:23
Válasz a(z) 17. üzenetre:

Sűrű lesz az augusztus... minden napra új élmény... :D :D :D 

[ugrás az előzményre]
pandora#172020-07-29 23:46:18
Válasz a(z) 15. üzenetre:
A lista hosszú, a nyár meg olyan rövid :(
Szerencsére még van belőle hátra egy hónap. ;)

[ugrás az előzményre]
lord-soth#162020-07-29 13:12:52
Válasz a(z) 4. üzenetre:ez még olvasva is izgalmas! :)

[ugrás az előzményre]
perke#152020-07-28 02:13:38
Válasz a(z) 14. üzenetre:
Mesélj, mi van a listán! :) hátha van átfedés :D

[ugrás az előzményre]
pandora#142020-07-27 23:10:55
Válasz a(z) 13. üzenetre:
Á, ugyanazt kétszer, amikor még olyan sok tétel van a bakancslistán?! ;)


[ugrás az előzményre]
perke#132020-07-26 21:23:30
Válasz a(z) 4. üzenetre:

Nagyon jól írsz Pandi. Az embernek kedve kerekedik elmenni a Duna-partra, hátha most is van ott egy szőke a korlátnak támaszkodva, meglepetésre vá(r/gy)va. :D :D :D 

[ugrás az előzményre]
pandora#122020-07-26 19:16:53
Válasz a(z) 10. üzenetre:
Szerintem azon az egy sztorin kívül (#3) nem volt itt több kamu. :D
Hm...és ezt még te magad is tudod, csak miért ne csipkelődj. :D :napersze: 


[ugrás az előzményre]
pandora#112020-07-26 19:09:03
Válasz a(z) 9. üzenetre:
És az osztás kettővelt mi alapján lehet alkotni (ismeretlenül) ?! :D

A személyes IRL szerepléshez a nagy szájon kívül még egyéb képességek is szükségeltetnek. Úgy mint bátorság (r), úgymint vonzó és empatikus stílus (p) :napersze: 
Véleményt alkotni pedig csak úgy lehet igazán, ha már hitelességről beszélünk. :D :D


[ugrás az előzményre]
router#102020-07-26 17:58:58
Válasz a(z) 3. üzenetre:

Ha már kamu sztorit írsz, legalább dolgozd ki jobban... Mutatják pedig itt a jó példát... :)

[ugrás az előzményre]
palacsintaxx#92020-07-26 17:55:00
Válasz a(z) 8. üzenetre:velemenT csak olvasas utan lehet alkotni ejnye :D 

[ugrás az előzményre]
pandora#82020-07-26 16:49:00
Válasz a(z) 7. üzenetre:
Te dolgod hogy mit csinálsz vele.
Felőlem el sem kell olvasnod. :D

[ugrás az előzményre]
palacsintaxx#72020-07-26 13:26:17
Válasz a(z) 6. üzenetre:azért a bejegyzéseid tartalmát mindig (valós vagy valótlan) osztom kettővel :) ha rólad van szó

[ugrás az előzményre]
pandora#62020-07-26 13:20:16
Válasz a(z) 5. üzenetre:
Nem láttál még sötétbarna hajú férfit, aki szinte tüske rövidségű frizurát hord, ami a feje tetején is csak pár centi, alatta meg csak néhány mm? :o :o :o 

Szerintem elég sokaknak ilyen a haja, főleg nyáron.

Számítottam némi kötekedésre, de nem ilyen gyengére... :napersze: 


[ugrás az előzményre]
palacsintaxx#52020-07-26 13:08:30
hát nem is tudom mit mondhatnék a sorokat olvasva. 

" sötét haj, majdnem kopasz" érdekes lehet :D 
pandora#42020-07-26 10:58:56
Amikor regisztráltam ide, elkezdtem egy naplót írni. Egy 2013 augusztusi bejegyzés. Ide illik, mert nem csak szabadban történt, hanem itteni partnerrel. ;)

"Egy kis esti csetelés, egyszer csak ismerős bukkan fel a privire hívó kérések között. Ő az aki fiatal, aranyosan fogalmaz, és irtó dögös fotója van... majdnem megbántam hogy megírtam neki már nem keresek, és elköszöntem. Persze most láthatja hogy valamiért mégis itt vagyok.

Felveszem. 

Továbbra is aranyos, tényleg fiatal, abban a jó értelemben, amikor még lelkes de átlátszó egy pasi. Az átlátszóság nem számít mert amire nekem kell, az nem követeli meg hogy életre-halálra komoly legyen, sőt. Ne legyen komoly, csak annyit akarjon mint én. De azt akarja legalább annyira mint én... Úgy tűnik, akarja, mert amint megtudja hogy nem eszik olyan forrón a kását hogy én már itt nem akarok senkit semmire, egész pályás letámadást indít.

Van egy bakancslistás vágyam, hogy valaki egyszer mögém lopakodik a sötétben - ismeretlen persze -, és hátulról becsúsztatja...szó nélkül. Semmi agyonbeszélés meg körítés ;) 
Erről már cseteltünk, felveti hogy mi lenne ha... ezzel azonnal el is indítja a fülemben a bogarat. Megfog, fiatalsága ellenére. Mi van ha élőben hidegen hagyom? Szerinte az kizárt. Azt gondolom, nahát mégse olyan rossz hogy a huszonévesek egy fuvallatra is harcra készek. Ebben is van vonzó, legfeljebb nem illik annak találni.

Lebeszéljük a részleteket, mikor ha nem most rögtön. Alig egy óra múlva találkozunk, a hajamról megismer, abban maradunk, éjfélkor a Duna partján, a sétányon, nekitámaszkodok a korlátnak, hosszú szőke hajamról és hogy topban és szoknyában leszek, meg fog ismerni. Csak lopakodjon mögém...

Kilépünk a priviből. Bezárom a böngészőt, nem kapcsolom ki a gépet. Gyors fürdés, öltözés. Átlapolós szoknya bugyi nélkül, rövid nyári top, felkötözős saru, kibontott haj. Szolid smink, indulás. 

Szégyen vagy nem, felizgat a gondolat. Gyorsan leérek a partra, elmegyek a megbeszélt helyig, a sétányhoz. Sehol senki. Jó kihalt minden, én meg még telefonszámot se adtam. Mi van ha nem jön? Közben éjfél elmúlt, sétálok egy kicsit, majd leülök egy padra hogy gyors e-mailt küldjek neki. Épphogy elküldtem, látom hogy valaki elment mellettem a járdán. Talán... nagyot dobban a szívem... vajon én miről ismerem fel? Mi van ha most egy vadidegen lopakodik mögém, én meg hagyom?! Nyugi. :napersze: 

Odasétálok a korláthoz, ahol a legsötétebb és legkihaltabb. Nekitámaszkodok, hátravetem a fejem, a hajam a fenekemhez csapódik, néhány tincs megcirógatja meztelen derekam. Fülelek hátrafelé, megfordulás nélkül, mint a macska.

Valaki közeledik... mögém lép... átkarolja a derekam. Nagyon izgalmas, nem látom csak érzem. Iszonyú izgató érzés. Hozzám ér a mellkasa, kezével széthúzza a szoknyám. Megmarkolom a korlátot, erősen. Érzem ahogy a lábam közé becsúszik. Merev, jólesően kőkemény, és gumi van a farkán. Kihomorítok. Nem vacakol, egy határozott mozdulattal becsúsztatja. Könnyen bemegy, eléggé felizgultam a szituációra. Ráfog a csípőmre. Én meg a korlátra. Közben ahogy homorítok, fejem éppen a vállgödrébe simul, bele is hajtom. Kezével végigsimít mindkét mellemen. Egyben vagyunk.

Először csak lassan kóstolgatjuk a mozdulatot, aztán erőteljesen megfog a csípőmnél, én hátranyomom a fenekem, minél jobban hatoljon belém. Az élmény gyors és nagyon intenzív. A lélegzetem elakad, nem tudok csendben maradni, de igyekszem. A szokatlan szituáció rá is hasonló hatással van, mert érzem hogy egyre keményebb és keményebb, nagyobb és nagyobb, majd magára szorít. Ő sem tud teljesen csendben maradni.

Különleges pillanat ami bevésődik örökre. Nem hunytam be a szemem, fejem hátrahajtva, csípőm az ágyékába tolva, kihomorítok, hátulról átöleli a derekam, és nézem a Duna fodrozódó vizén visszatükröződő csillagokat, hallgatom a hullámok csobbanását.

Még mindig fogalmam sincs róla ki van a hátam mögött, egy nick mindössze meg pár e-mail, de csodásan érzem magam. Csak a kíváncsiság. 

Megfordulok. Tényleg fiatal. Magas, izmos, sötét haj, majdnem kopasz, meleg szemek, rajongó tekintet. Mosolyog és átkarolja a derekam, puszit lehel a nyakamba. Jó átölelni. Jó hozzábújni. A többi meg kit érdekel."

nincs kép
semaj#32020-07-26 10:10:39
Pár hete történt. Egy mellék úton mentem a kocsival, mikor láttam hogy egy csaj integet egy lerobbant kocsi mellett. Megáltam és segítséget ajánlottam. Felnyitotta a motorháztetőt, amikor is láttam hogy nincs rajta bugyi. Neki is feltünt hogy figyelem mivel dagadt a dákom a puncija láttán. Csak egy gyertya pipa volt leesve, ezt helyre tettem. Mondta hogy menjek utána. Befordult egy erdős részre. Kiszáltam. Nem sokat tétlenkedet. Kikapta a dagadó dákom, és keményen szopni kezdte. Aztán én felraktam a motorháztetőre és ujaztam és közben nyaltam a behatolás rá kész punciját. Nyögve kérte hogy dugjam meg keményen. Betoltam neki a kemény dákot. Spricelt az élvezetől a puncija, és ágaskodtak közbe a gyönyörű mellei. Keféltem ahogy bírtam. Végül egyszere élveztük el. Úgy váltunk el, hogy reméli hogy legközelebb is én javítom a kocsiját.. 
szilvi#22020-07-25 23:14:44
Hmm ez a történet réges rég vagy kb 11 éve nyáron történt meg. Akkori életem párja egy cseppet prűd volt és szexben hát sok mindenre Én vettem rá, több de valljuk be inkább kevesebb sikerrel mint amit az alábbi történetben le is írok :D 

Már régóta pedzegettem neki milyen jó lenne a természet lágy ölén szeretni egymást. Mondjuk kb folyamatosan rágtam érte a fülét, nézd milyen szép az idő, madárdal, napsütés, lenne alkalmas hely is s milyen jó és izgalmas lenne stb. stb. Na egyszer csak beadta a derekát, tudta addig úgyse hagyom békén- Akkoriban egy kis faluban éltünk dimbes dombos erdős környezetben. Olyan dél körül volt az idő mondtam neki fogjunk egy pokrócot meg egy palack vizet s mehetünk is :pirul: Mondja már berakta a kocsiba, hát Én előtte egy kis romantikus sétát terveztem, de mindegy így is örültem hogy kötélnek állt. Felmentünk a közelben lévő domb tetejére néha már azt néztem az autó el se tud menni olyan helyekre vitt hiába mondtam , parkoljunk le , sétáljunk, vagy jó már itt is , nem hallgatott rám csak mentünk. Na végre mikor már kocsival végképp nem lehetett tovább menni mondta na itt jó lesz. Na de húzta a történéseket, mi lesz ha meglátnak minket stb . Azért nézelődni kezdtünk, a szép tájat s lassan kezdett megnyugodni, meg némi simogatás után kezdett kedvet is kapni. Kinéztem egy szép füves részt ami egy nagy fa alatt volt árnyékban. Mondom hozd azt a pokrócot, ment a csomagtartóhoz matat benne hozta a pokrócot, odamentünk a kinézett helyhez csodás volt a célnak ideális volt . Leterítettük a pokrócot  ment a csókcsata a simogatás Én már vetkőztem volna meg Öt is vetkőztettem volna, de folyamatosan mint egy radar: Mondtam nyugi senki nem jön. Elfeküdtünk a pokrócon, mire teljesen levetkőztünk volna mondja várjak egy kicsit, megy vissza a kocsihoz vagy 50 méterre volt látom hozott egy lepedőt, na nehogy már a csoré pokrócon legyen szex :D Na jó lepedő ráteríti a pokrócra, na folytatjuk tovább megy a simi stb kezd felizgatni erre várj megint üget a kocsihoz nézem félmeztelen mi van már megint erre látom hoz egy rendes nagypárnát meg egy paplant :D :D Erre kicsit leesett az állam ágyat nem hozott :D Na mindegy, lepedő le pokrócra paplan terít arra lepedő hogy puhább legyen, folyt köv lassan lekerült rólam a ruha , de róla épp csak a gatya meg a nadrág más minden rajta :D Nagy nehezen eljutottunk odáig  hogy behatolás nem mozdultunk párat mindig megállt  felállt szétnézett nem e jön valaki mindezt álló fasszal poloba cipőbe szerintetek :D Na volt amikor elment 4-5 méterre is leselkedni hogy nem e jön valaki :D :D Majd vissza folytasd tovább, mindig mikorra belemelegedtem volna igazán a kedves fülelés vagy felugrálás mondanom se kell senki nem járt arra bolond lett volna .. A végén annyira berágtam a sokadik leskelődésénél, hogy mondtam hagyjuk a picsába az egészet, ennek nincs értelme lehet erre játszott a fene se tudja . Hát ennyi volt ez a történet :)
router#12020-07-25 19:37:06
Én egyre emlékszem, de az majdnem 30 éve volt. Egy naturista strandon (Csillaghegyen) a bokrok mögött.
Szép volt, jó volt, tán igaz se volt :)
A rekonstruáláshoz jelentkezőket várok. :D
A helyszín azonosságához nem ragaszkodom :-D

[1-21]hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3530BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba97150Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1840Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba310Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba7071Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba65150Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#harmasbarat100A női élvezet 2 férfival - hármas barátság
Ajánlott szobák
#profi_csajok2020Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3280Transzszexuális csevegő
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.