Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Ki milyen szexre vágyik , amit sosem mert elmondani

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > talalnivalakit

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


talalnivalakit blogja


Ki milyen szexre vágyik , amit sosem mert elmondani
Az a tapasztalatom , így 60 felett , hogy sok embernek van perverziója , amit talán sosem mer elmondani, amit sosem fog megtenni , de beszélhet róla akkor olyan mintha kiélhette volna .
Azt gondolom nincs olyan , izgató szexuális gondolat , elképzelés , amit bűn lenne agyban átélni és közben akár elélvezni is .
Nekem ilyen több is van és szívesen megosztom , ha van érdeklődés .


Perverzióm 2. #2 2021-08-01 14:30:07
Van biszex hajlamom , ezért voltam sráccal.

Nincs hozzászólás. |

Perverzióm 1. #1 2021-07-31 12:56:48
Szeretek teleélvezett puncit nyalni, de nem akárhogy .
Több éve kedvenc izgatás volt kettönk között, hogy elképzelt történetet mesélt Edit , a fülembe suttogva , miközben simogattam a csiklóját , kis és nagy ajkát , becsúsztatva az ujjam a hüvelyébe . Arra tereltem , hogy azt suttogja nekem , hogy más pasival baszik (fontos , hogy azért tereltem erre , mert tényleg azt akartam , hogy 3-as szexben baszhassam őt ) erről egyenlőre csak mesélt , de nem akarta , hagytam , majd csak történik valami , nemcsak ábrándozás.
Közeledett a 60 szülinapom , művészi fotósorozatot készített, ami jót tett az ismerkedés elkezdésének . Megbeszéltük , hogy neki 52 évesen 35-45 közötti potens pasira van szüksége , regisztráltunk az adult find friender akkor még létező magyar oldalára.
Végül vettünk feltöltős telefont ezt is Edit kezelte és az ismerkedő randevúkat beszélte meg rajta . AZ első választottja Gábor volt , egy 5 csillagos belvárosi hotel bár vezetője , 32 éves . Mivel elfoglalt volt , nem volt elő randi , egyből hozzánk jött .
Edit mindent bedobott fehérneműben , amikor becsöngetett Gábor , rögtön izgalomba jött , éreztem a pinája illatát , ez a világ legizgalmasabb feromonja .    
Én mentem ki Gábort beengedni , egy nagyon csinos srác állt az ajtónkban .
Bevezettem a nappaliba és leültettem , itallal kínáltam és megkértem könnyítsen ruházatán . és levetköztem én is . Edit hallva beszélgetésünket lejött az emeletről , ahogy Gábor meglátta azonnal merev lett a fasza  és odajött Hozzánk , Gábor felállt és csókolózni kezdett Edittel . ami közben Edit kezébe véve Gábor faszát verni kezdte azt . Én a másik oldalára álltam  és a fülébe súgtam csodásan nézel ki és tetszik amit Gábor faszával teszel Imádom ez megtörténhet velem , és rámarkolt az én faszomra is . Szinte egyszerre találkozott Edit folyó pináján * Fiuk nem bírom tovább , menjünk fel az ágyra és elindult az emeletre hátra téve kezét Gábort faszánál fogva .
Azonnal lefeküdt a francia ágyra , és széttárta combjait , mutatva a nedvedző pináját Én álltam és figyeltem mi fog történni Végre nézhetem , hogy szerelmemet megbassza egy hím , előttem (nem titokban el bújva előlem) 
Gábor azonnal fejével rábukott  Edit pinájára , néhány perc múlva Edit sikoltozva elélvezett a pinája nyalásától.
- Gyere Gábor - mondta az orgazmus lecsengése után - basszál meg rendesen - A gumit lent hagytam a nadrágomban - Arra semmi szükség felejtsd el natúr akarom a faszodat a hüvelyemben érezni .
Ahogyan ezt hallottam , abban a pillanatban felrobbant a faszom , régi álmom vált valóra , csodásak voltak .

Gábor 2-szer öntözte meg Edit pináját , majd amikor lefeküdt mellé Edit széttárta a gecis pináját - Gyere nyalj ki , ezt akartad - mondta nekem és én örömmel nyaltam tisztára a feleségem pináját Gábor gecijétől, amit mid lenyeltem .

3 hozzászólás |

[1-2]


A blog RSS feedje.


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba4030BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba123241Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1130Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba810Belvárosi szexmentes csevegő

#mehecske100A MEHECSKE
Ajánlott szobák
#homo_szoba92140Meleg férfiak egymás között

#sexuality100Biszexuális férjek, feleségek
Ajánlott szobák
#hetero_szoba57180Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#white-snake100Tudakozó.. - gyorstalpaló tanfolyam kezdő felhasználóknak!
Ajánlott szobák
#profi_csajok1610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2860Transzszexuális csevegő

#cdbiman50100nem csak női fehérneműt kedvelők ( CD-travi)

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.