LMBTQQIAAP

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 95

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
LMBTQQIAAP
#95 2022-07-23 22:56:04
Nem sorolom fel a betűket, egy betűt emelnék ki:

%"A - Ally - Támogató, szövetséges
A második A egy speciális csoportot, azokat az embereket jelöli, akik támogatják az LMBTQ+ közösséget és céljaikat, de nem sorolják magukat egyik csoportba sem. Egy ideális világban minden ember  ebbe a csoportba tartozna, aki nem a közösség tagja, de ez még egyelőre várat magára, a társadalomnak még dolgozni kell rajta."%

*Rövid verzió:*

Hát rajtunk nem múlott, dolgoztunk rajta. ;) 

*Egy kicsit hosszabban:*

Eddig úgy voltam vele, hogy melegfelvonulás, mi közöm hozzá, nem vagyok meleg. Sőt, még arra sem tudtam nagyon mit mondani, aki azt mondta, oké hogy melegek, de minek ezzel hivalkodni. Olyan távoli dolog volt tőlem, mint a nevadai ufók (amit végül szintén megnéztem). ;)

Tavaly a közelben laktam, ahol gyülekeztek, és fogalmam sem volt, mi van, csak lementem (volna) cigiért, és a gyülekező közepében találtam magam. Ami feltűnt, ezek az emberek jó fejek. Néha furin néznek ki, de nagyon barátságosak és toleránsak. Nem érzem úgy, hogy a gyerekeimet hűde féltenem kellene tőlük. Úgyhogy idén miért is ne. Amúgyis tetszenek a színes dolgok. :D :vigyor: 

Azt is megértettem hogy miért vonulnak. Nem, nem azért hogy hecceljék a heteró embereket. Rengeteg hetero ember volt kinn, és eszük ágában sem volt heccelni, senkinek senkit. Nem politizálok ahogy soha, emberi (kockai) síkon közelítek meg minden kérdést. 
Én úgy látom, csak normális életet szeretnének élni. Hogy el kell túlozni? Ilyen a rugóeffektus. Ha a húzóerő nagy, a feszítőerő is nagy kell legyen, különben az egyik végén marad és nincs egyensúly... :/ 

Egy érdekes jelenségre lettem figyelmes. 
Alig dohányzott valaki a tömegben. Tömegben én sem szoktam, mert bunkóság, minden szabálytól függetlenül. De mentek az órák, gyalogoltunk a 40 fokban a napon, és már szívesen rágyújtottam volna. De mindenhol kordonok, tömeg. Viszonylag a szélére mentem "bűnözni", ahol több hely volt. De aztán ott is betelt. Feszengve próbáltam legalább a feléig eljutni a szálnak, mielőtt el kényszerülök nyomni a közutálat miatt. Már lelki szemeim előtt láttam is a megvető, dühös tekinteteket, és hallani véltem az erőlködő köhécselést, és a pikírt beszólásokat, amik ilyen esetben tettem következményei a való (hetero) világban. Megszégyenítés, piszkálás, cikizés, ledominálás... (ismerős?) a többségi akarat lenyomása a torkomon. 
És mi volt helyette? Csupa barátságos, vidám tekintet, cinkos mosoly. :vigyor: Részemről meglepődés, fellélegzés, jéééé.

És ez egy a sok közül. Említhetném az egymásnak adogatott vizet, naptejet, a büfében a kígyózó sorban a fegyelmezett és barátságos sorban állást, a füvön leülni vágyóknak a nem kezére lépést, nem üdítőfelrúgást, és úgy általában az egymást embernek tekintést. :vigyor: 

Oh, ja...tolerancia. Nem harapjuk le a fejét a másik embernek, mert nem pont olyan mint mi. Ebben vagy abban. Sok mindenben különbözünk, ettől még tisztelhetjük egymást. <3 
Van mit tanulni tőlük, na.  :* 
Szerintem.

9 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#95#7 2022-08-02 19:55:28
#aleksandros: 
Úgy gondolom, hogy aki egyszer is elmegy a "vonulásra", és végigcsinálja, az pontosan meg fogja érteni, hogy miért vonulnak. Akit érdekel, hogy miért, az menjen el egyszer, és utána jöhet a vélemény (akkor már sokkal megalapozottabb).

Vakon nekem is hasonló véleményem volt. De megtettem hogy odamentem. És megváltozott a véleményem. Mert ez nem az, aminek kívülről látszik. Kívülről azt látod, amit bele akarsz látni. Belülről meg azt, ami benne van. :D

A pedofíliának pedig semmi köze a homoszexualitáshoz. A pedofilok perverzek. Ha ismertél már közelről perverz embert (nem azt, aki a perverz szót arra érti hogy nagyétkű, hanem valóban durva és taszító perverziókat kedvelő embert), akkor tudnád, hogy a perverzek elsöprő többsége mindenevő. Mert annyira el van billenve a szexualitásuk, hogy ebben az egyszerű dologban (nemek) minden belefér. A lényeg úgyis tök más. Nem homoszexuális, hanem mindenevő a 90%.
Azokhoz pedig semmi közük, akik ott vonulnak...szerintem ez az összemosás nagyon igazságtalan, mondvacsinált dolog. Amíg ilyesmiktől kell szenvedniük, addig abszolút jogos, hogy vonulnak. Íme egy ok. És még hány másik van, amiben napi szinten vannak büntetve anélkül, hogy bármit is elkövettek volna. :(

aleksandros#95#6 2022-08-01 16:19:28
Lehet a kivételek alapján megítélni egy társadalmi csoportot?
Szerintem pont a "normális" (mi normális?) saját nemükhöz vonzódók (én csak ilyeneket ismerek személyesen) irtóznak ezektől a vonulgatásoktól/vonaglásoktól.

"A Nyílt Társadalom Alapítványok egyik vezetője, Sebastian Köhn azzal büszkélkedett a brit Guardiannak, hogy több férfival is szexuális kapcsolatba lépett a New York-i buzivonuláson, mégis az amerikai kormányt hibáztatja, amiért elkapta a majomhimlőt."

Ja és az elítélt pedofilok 90%-a homoszexuális.

dreddy#95#5 2022-07-31 18:52:35
Akiket én ismerek közülük (nem sok, néhány) ők egytől-egyig értelmes, elfogadó, toleráns, okos, nem harsány, nem tolakodó emberek. Többen művészek. Senkit nem akarnak "megrontani", "átcsábítani". Ezért IS gusztustalan, hogy a kormány összemosta őket mindenféle pedofilokkal, és uszít ellenük. A hétköznapokban nem mondaná meg róluk aki nem ismeri, hogy heterok vagy melegek. Olyannyira, hogy az egyikük olyan jó pasi, hogy az összes nőnek nedves tőle a bugyija:) És mind el akarja csábítani mert nem értik, hogy ez nem döntés vagy választás kérdése.Nagyon tisztelem őket amiért ekkora ellenszélben is meg tudnak maradni embernek.
aleksandros#95#4 2022-07-30 08:32:21
Buzik mindenütt.
Csak remélem, hogy ez a divat is elmúlik egyszer! ;) 
pandora#95#3 2022-07-24 21:20:13
#waveox: 
A zászlócska mellé egy olyan pasi, aki találkozni is mer, nem is tűnik el, és tudja is mit akar. :D
Arnold tök jól menne a ruhám színéhez...de az élőt még jobban szeretem! ;)  :*  :napersze: 

waveox#95#2 2022-07-24 19:17:26
A zászlócska mellé Arnold!
Ha már úgyis szereted a színeset mint említetted volt! :D
waveox#95#1 2022-07-24 11:44:00
Hogy elfogadóbbak?
Naná, hisz ők egy kisebbség, akiknek jelentős érdeke az elfogadás a társadalom egyéb más szereplői részéről.
Dolgozzanak ezért sokat, mutassák meg mit és mennyit képesek adni annak a társadalomnak melyben élnek.
Amúgy elvagyok velük, egyedül a kigyúrt pattanásos hátú bőrsapkásokat, bőrszíjasokat nem kedvelem. Borzasztóan undorítónak találom ahogy egymás seggében turkálnak.
Ellenben kedvelem azokat a fiús lányokat akikről látszik, hogy lánynak készültek, de valami furi isteni fintor okán mégis kukival születtek erre a bús világra.
Ők ok! A szép pofi, a természetes cicik, a rózsaszín segglyuk és a közepes méretű kuki... :)  :P 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3220BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba9580Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba410Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5350Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4050Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok810Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1310Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.