Kirándulás

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 90

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Kirándulás
#90 2021-04-07 03:08:53
Itt a tavasz, ideje kimozdulni. Na nem úgy ám. ;)

Nyolcadik éve vagyok itt lilavárosban, eddig úgy éreztem, annyira nem fontos a dolog, hogy belesüppedjek a netes társkeresés rejtelmeibe, elég nekem ez a közösség, olyan amilyen, hol ilyen hol olyan, de már megszoktam.
Egyébként is azt hallottam mindenfelől, hogy mindenhol ugyanazok az emberek vannak.

Aztán ahogy beköszöntött a tavaszi csend, kicsit körülnéztem a világban.
Volt itt egy blog, ahol végigkísérhettük Leonárdó csetlését-botlását a partnerkeresésben, és végül záró csattanóként a jobbra-balra húzogatóson lelte meg a boldogságát (egy napra legalábbis). Watson is azt mondta, hűmiket talált ott (leginkább kacsaszájú aranyásókat, de az egy másik történet). Sokáig tiltakozott bennem valami makacsság, hogy nem és nem, én márpedig nem állok be a húzogatós birkák táborába, jusztse csakazértse de semmiképp.

Nohát beálltam a sorba a karám előtt. Egy napig legalábbis. :D :napersze: 

Azt mondják, hogy az ember mindent akkor tud megbecsülni, amikor nincs. No persze, mert akkor éles helyzetű összehasonlítás keletkezik, ahol nem elméletben csapkodják a legkényesebb részeddel a csalánt, hanem bizony ott viseled a csapásokat, hogy amiről azt hitted hogy jobb, az a valóságban baromira nem az és kéred vissza a régit.

Kicsit így éreztem magam.

Nem tudom, ezt a marhaságot ki találhatta ki, de ha azt mondjuk eróra hogy húspiac, akkor erre már szavak sincsenek. Hát meg kell mondjam, eró bensőséges pszichológus-dívány homályos fényű hangulatlámpával a húzogatós appokhoz képest. 

No mindegy, feltettem egy friss arcképet smink nélkül, meg egy egész alakos vállalhatóan felöltözöttet sminkkel, hogy látszódjon, embernek is ki tudok nézni ha nagyon muszáj. Kitöltöttem mindent amit lehetett és amit a rendszer felajánlott (magasságot hogy a búbánatban nem kell megadni?!), kihasználtam mind az 500 karaktert a bemutatkozáshoz, aztán csapjunk a lovak közé.

Kitöltetlen adatlap ugrott fel elsőre, de annyira, hogy olyan lapot is lehet csinálni, ahol egy fekete képen csak egy fantázianév szerepel. Se életkor, se város, se semmi, melléírva sem, sehol sem. No őt vajon ki fogja jobbra húzni?  :o  Az égvilágon senki, nem is hinném hogy ezért van itt. Ócska kukkoló. Fujj.

Először bejelöltem a saját korosztályom, ahogy illik. Aztán a 200-adik lap körül, amiken a nagyapámat véltem felfedezni kétszeres szélességben (neki nem volt pocakja, cserébe volt haja), csökkenteni kezdtem a kort. 

45-nél kettévált a mezőny. Nagyapákra és Don Juanokra. Előbbiek az eddig megszokott kopasz, ősz, fogatlan, igénytelen, pocakos, horgászbottal és nagy hallal a kezében. (Vajon hány nő olvadozik egy 20 kilós harcsától, nem tudom máig sem...) Utóbbiak zseléhaj, borosta, kigombolt ing, napszemüveg, olyan laza hogy majd' szétesik, súlyzóval és konditeremmel. Persze hogy komoly kapcsolatot keres. :napersze:  Komoly szándékainál már csak az őszintesége erősebb, már akinek nem lóg ki a méteres lóláb a sokmilliós autó és a tengerpart napsütötte illúziójából. Vajon kinek jön ez be? Nem tudtam meg, mert ment balra. Nem is tudom az a rosszabb ha hazudik vagy ha tényleg ez ő.

A következő csapat az anyukát keresők. Már a profilképe is gyerekekből van. Halló, van itt valaki? Hogy lehet pár éves gyerekek arcképét kitenni ilyen oldalra? Ez komoly?! Én tiltanám. Főleg hogy apuci rejtve marad. Nem, nem szeretnék társkapcsolatot létesíteni egy 10 éven aluli gyerekcsapattal, köszike de inkább balra húzom.

Panaszkodunk erón a virágos tájképes profilképre. No itt is van ám bőséggel, egész virágoskert és világjáró túratájfotó bajnokság. Nos ők a "diszkrétek". Nehogymá' anya megtudja, mer' gyün a sodrófa izibe!!! Sunyi kispályások, némi leesett húscafatért.
 
Nicsak, sztárok dögivel. Van itt Brad Pitt, George Clooney (huhhhh...mindig róla álmodom mégsem tudok örülni, hogy velem van a baj az már tuti), ejjj Leonárdó, megvagy te is... A csúcs akkor is Kim Dzsongun. Itt van, lehet jobbra húzni hogy egyem azt a kockafejét. Igaziból Kisbákonyi Zsombornak hívják, hát tudjuk hogy mindenhol ott vagyunk mi magyarok ahol valami számít, a Kim nyilván művésznév. :D Valahogy mégis balra megy ő is. Bocsi Kim.

Nohát azért sikerült 6 azaz hat képet végül jobbra húznom, csupán azon elv mentén, hogy:
- van szöveges bemutatkozás (még ha az egy idézet is a netről amit gyorsan talált)
- van arckép és testkép
- annyi évesnek látszik amennyi oda van írva
- van haja és foga
- nálam magasabb (és ezt ki is írta - függetlenül attól hogy igaz-e)
- nem szerepel a szövegben a "diszkréció" szó

Ennek úgy ezerből 6 felelt meg. Tök jó, nem? :D

Na lássuk a háremet, izgatottan várakoztam mint pók a hálóban. Szívem a torkomban, pitty-pitty, MATCH!!! 1,2,3...6. Mind visszajelölt! Úsztam a boldogságban. :D No lám lám.
Nézzük meg őket közelebbről. Biztos mindjárt írnak!

Ezt gondoltam 2 óra múlva is. Tik-tak. 3, 4..6.
Már a vacsi is megfőtt, letaroltam vagy 25 pályát a kedvenc játékomban, hopp egy üzenet. Lassan fog az a billentyűzet, jó munkához idő kell.

- Mizu?

Komolyan, 6 óra alatt ennyit sikerült összehozni?  :o  :o 
Gyors keresésbe kezdtem a képernyőn, meg is találtam a kapcsolat bontása gombot, hirtelen felindulásból el is váltam. Asszem rekordot döntöttem, ilyen gyorsan még soha. Nem beszéltük túl a dolgot az már bizti.

Ismét egy üzenet, a következő versenyzőtől.

- Gyönyörű vagy.

Ó de kedves. Biztos most jön a bemutatkozás, várok. De nem. Ez ennyi. Bakker velem van a baj! 
No ebbe azért több energiát akartam beletenni, hátha kicsit motiválni kell.
Feltettem a keresztkérdéseket, mármint hogy mi a foglalkozása, és mik a szándékai - amik egy normális világban a társkereső reglapon alapból kint lennének, főleg hogy van neki kimondottan mező, és az enyém takarosan ki is van töltve az utolsó karakterhelyig. 
És nem, nem az anyagi helyzete miatt érdekelt a foglalkozása, hanem mert vannak olyan foglalkozások, amiket kizárok. Ilyen például a titkosügynök. A titok akkor van biztonságban, ha én nem tudok róla, merthogy nem tudok titkot tartani. Méghozzá azért nem tudok, mert nem is akarok. Akinek rengeteg titka van, az jobb ha elkerül. Közös témák pedig nem ártanak, már ha nem csupán horizontálisan közelítjük meg a kérdést.
Látom, ír. Jujjj de izgi. :D

- Van kedved telefonon beszélni?

Nézek elkerekedett szemekkel. Most nem ment át az üzenetem vagy mi a fax van?! Megismételtem a meglehetősen bonyolult kérdéseimet. Várok.
A Nagy Büdös Semmi.
Sajna ennek is válás lett a vége. Pedig a fotója nem volt rossz. Még haja is van itt-ott, a szívem szakad meg, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet, mégiscsak a párom volt vagy mi.

No de van itt még ahonnan ez jött. :D 
Vagy...

A következő 2 órában a maradék 4 is hasonlóan lemorzsolódott, úgyhogy 6 fős büszke háremtulajdonosból hamar szingli lettem újra.
És ennyiben meg is csömörlöttem a képözöntől, már azt vettem észre hogy nem is nézem, illetve nézem de nem látom, és csak húzom balra a halakat, kocsikat, konditermeket, kutyákat, napszemüvegeket, bukósisakokat, virágokat, búzatáblákat, nevetgélő gyerekeket.

Ha ezt az exem látná, elégedetten hátradőlve röhögne! :merges: 

Azt azért mégsem hagyhatom, szóval akkor cancel. Ideje hazamenni a per pillanat ugyan csendben kongó, de azért mégis sok szép emléket, hangos nevetéseket rejtő városomba. Legalább van hangulata, a faszképes lakóival együtt.

----------------------------------------------

_Epilógus_ :D

Hazajöttem, új üzeneteim vannak, hurrá!
Ohhh, a szívem dobogtatják a szokásos kedves levelek. 

- Van kedved beleülni egy 19 centis faszba? (bele is ugrik az arcomba egyből, semmi cicó)
- Hmmm...most épp nincs, de majd ha lesz, szólok.

- Jenő vagyok. Hogy telik a napod?
- Én meg Pandora vagyok, ahogy látod is amikor kattintasz. Már eltelt, éjszaka van amúgy.

- Szeretnélek órákig nyalni.
- Én meg szeretnék egy hatalmasat aludni. Jól elcsesztem egy napot. :D

Hhhhhhhhhh... Otthon, édes otthon!!! <3 

Jó éjt.

15 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#90#15 2021-04-28 06:57:45
#csizmaskandur: 
No most fején találtad a szöget, szarva közt a tőgyét. :D :D :D
Dolgozom az ügyön. :D :D :D
csizmaskandur#90#14 2021-04-27 15:55:51
#pandora: Cart se ér a lila budoár, ha egy normális pasit sem lehet béle bevonszolni...  :D 
pandora#90#13 2021-04-21 13:37:54
#csizmaskandur: 
Hát lila városban lila budoár dukál. :D
csizmaskandur#90#12 2021-04-21 07:56:07
Úristen  :o Hol van ez a lila budoár?  :D 
pandora#90#11 2021-04-11 20:46:45
#barna72: 
Igen, a 3 azaz három(!) bátor férfi egyikeként, aki mert testet ölteni a nethuszárságon túl. :D :* 

barna72#90#10 2021-04-11 10:30:04
#pandora: "...ha nem a csakszex az élete kizárólagos célja és értelme, még találkozni is szoktam, pont azért, mert engem az ember része is érdekel..."

Na ezért is mentem el tavalyelőtt a "mi kis blogtalinkra".   ;)  :* 
pandora#90#9 2021-04-08 22:49:35
#dreddy: 
Ebben is egyetértünk. Szerintem is az a korrekt, ha visszaír a másik, hogy úgy érzi, nem az vagyok akit keres.
Bár aki a hejjjjjesírásával, vagy otromba bunkó stílussal akaszt ki, annak nem szoktam visszaírni semmit. De aki normális hangnemben, stílusban, és helyesírással ír, beleteszi magát és látszik hogy rászánta az időt, annak igen (Mizuknak nem). 

Sőt, ha nem a csakszex az élete kizárólagos célja és értelme, még találkozni is szoktam, pont azért, mert engem az ember része is érdekel annak aki méltó rá. 
Csakszexesekkel nem találkozom, de ha a levele normális volt, akkor én is normálisan válaszolok hogy nincs értelme időrablásnak, nem én vagyok a megfelelő. :D

Így azt gondolom, hogy maximálisan igazad van. Szerintem aki nem ír vissza egy normális levélre semmit, azzal nem sokat veszítettél. :napersze: 

dreddy#90#8 2021-04-08 17:32:36
#pandora: 

Összességében egyetértek a mondandóddal. Csupán arra szerettem volna rávilágítani, hogy a nők (tisztelet a kivételnek) semmivel sem különbek egy bármilyen társkeresőn mint a pasik.

A bemutatkozásom soha nem volt sértő, bunkó, udvariatlan és soha nem volt szó "durrbele csakszex-ről".
Az anyagi helyzetemmel sosem kérkedtem de nem is panaszkodtam. Nyilván nem én vagyok a "mészároslölö" de egy vacsorára, egy italra azért futja. 
Egy tőlem magasabb nővel én se tudnék mit kezdeni de szerencsére szép nagyra nőttem, ami ki is derül az adatlapomból.
És mindezeket félretéve csak az piszkálja a csőrömet, hogy az emberek még a minimális tiszteletet se adják meg a másiknak. Mert hidd el, hogy nem sértődök meg ha valaki annyit ír vissza, hogy bocsi, mégse rád gondoltam.
Mint ahogy én is visszaírok minden érdeklődőnek mondjuk itt az eron, akkor is ha amúgy agyérgörcsöt kapok a hejjezzsírássától vagy a kinézetétől.
A többiben egyetértünk. :)
pandora#90#7 2021-04-08 16:54:12
#dreddy: 

Azért az, ha egy bemutatkozást követően valaki "szofisztikáltan elküld a francba", nem biztos hogy annak a valakinek róható fel.
Ugyanis a bemutatkozás pont azért nagyon fontos, mert abból fog számára kiderülni, hogy érdekes lehetsz-e. Nem a fotóból.
A nők nem olyan mértékben ugranak a külsőre mint a férfiak. Felkeltheti a figyelmüket, és lehetnek persze kizáró okok (nekem ilyen például ha valaki tőlem alacsonyabb, azzal elképzelhetetlen számomra szexuális kapcsolat), de lényegileg a legtöbb nőnél a külsőleges elvárások nagyon képlékenyek.
Ellenben bizonyos más dolgok nem azok. Ezeket a dolgokat viszont a férfiak titkolják, vagy nem érzik fontosnak.

Egy kapcsolat alapja nem az, hogy valakinek milyen színű a haja. Az viszont sokkal inkább, hogy mivel foglalkozik, mi a szenvedélye, milyen az ízlése, és igen, az is sajna hogy milyen az anyagi helyzete. Ha nekem saját házam van, nem biztos hogy szeretnék egy anyucinál lakó ingyenélő álmodozót. De mit kezdenék egy tőlem két nagyságrenddel feljebb lévővel, aki megvehet kilóra?! Nyilván semmit. :napersze: 
Ha egyetemi végzettségem van, milyen közös témám tud lenni egy vízvezeték szerelővel? Vagy fordítva. Ha én takarítónő vagyok, mit kezdjek egy ügyvéddel?!
Ha éjjeli bagoly vagyok, mit kezdenék azzal aki minden nap hajnalban kel? Ha élek-halok a kultúráért, mit kezdjek azzal, aki konditermekben él?

Úgyhogy nagyonis fontos az a bemutatkozás, ha tetszik a pasiknak, ha nem, a nők ezeket mind megkérdezik, addig semmit sem fognak magukból adni. Merthogy a csakszex olyan szinten nemigen létezik, ahol még közös élmény, időtöltés, beszélgetés sincs, csak durrbele és pá.

Ha a fotóra érdeklődött egy nő, de a bemutatkozás után nincs válasz, akkor lehetséges hogy a külsőd tetszett neki, de a bemutatkozás tartalma már nem tetszett, úgy vélte nem passzolnátok. :(
pandora#90#6 2021-04-08 01:02:48
#waveox: 
Virtuálist a hús-vérért... ;) :P 
waveox#90#5 2021-04-07 20:59:23
#pandora:
Járt utat a járatlanért...
barna72#90#4 2021-04-07 15:07:58
#pandora: :D 

Én majd tíz évvel ezelőtt voltam fenn a tinderen. Két randi lett belőle, ( több tucat matchből). Az egyik folytatása nem rajtam múlt, a másik igen. 

A legjobb az volt, amikor a mostani páromat találtam meg az alkalmazásban, akivel akkor, a közös ismerős jóvoltából,  néhányszor már találkoztunk és kiszemeltem magamnak, legalább egy afférra. :P Kellemes emlék ez mindkettőnknek. :) 
dreddy#90#3 2021-04-07 14:55:18
Én is felmentem erre a jobbra-balra húzogatós csodára. 52 évesen, pimaszul fiatalosan, egy csomó hajjal és foggal, nem elhízva, és még pecázni se szeretek. Értelmesen, ad abszurdum néhol viccesen kitöltöttem mindent. 
Lett is vagy 10 match. Igaz fél év alatt de lett. :D 
Írtam mindegyiknek, normálisan, bemutatkozva. Szerinted?
8 válaszra se méltatott. Nem értem, minek matceltünk?? Egy szofisztikáltan elküldött a francba. Nem értem, minek matcheltünk?? Egy meg unatkozott, vele chateltem egy darabig. Kb. ennyi.
És a másik oldalról is tele kitöltetlen, képtelen lapokkal, tájképekkel, virágokkal, Coelho idézetekkel. Ja meg kacsaszájakkal és instát reklámozókkal.
pandora#90#2 2021-04-07 13:17:44
#barna72: 
Jah!!! Én is ezt mondom. 
Most már világossá vált magam előtt is hogy velem van a baj. :( :sir: 
Nem tudtam a Mizu, a Titkosügynök, a Néma, a Béna, a 19centis, Jenő, ésNyalimester közül választani. Pedig micsoda kínálat! :o 
Affene a kényes mindenemet. :napersze:  :D 
Erre mondja a barátnőm hogy B.E.
barna72#90#1 2021-04-07 13:01:02
Válogatós!  :D  :P  :D 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1611BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3231Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba410Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba1801Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2020Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok600Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba600Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.