Krampuszok
A naplót írjapandora
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
105
Számodra látható napló bejegyzés
105
következő
összes bejegyzés
előző
Mik vannak :)
 :o  :o  :o 
Mit láttam a neten...csak ámultam. Ez már a XXI. század a javából! ;) :vigyor: 

"Ha mindig is tudni akartad, hány kalóriát égetsz el egy menet alatt és milyen sebességgel szerválsz, eljött a te napod!

Egy állítható méretű okosfarokgyűrűről van szó, ami Bluetooth segítségével kommunikál a szexstatisztikák megosztására is alkalmas telefonos alkalmazással. A löketek sebességét és gyakoriságát is mérő farokgyűrűn emellett egy micro USB csatlakozó is található, ezzel lehet tölteni az eszközt, ha lemerül az akkumulátora.

A már előrendelhető, nagyjából 24.000 forintot kóstáló ketyere ezen kívül az aktusok hosszát, a szexszel elégetett kalóriák számát, a testhőt és a farokkerületet is méri. A kissé intim információmorzsák tárolása alapvetően anonim módon történik a kiegészítő megálmodói szerint, a telefonos alkalmazásnak köszönhetően ugyanakkor dicsekedni is lehet, a magukra éppen különösen büszke férfiak ugyanis meg is oszthatják a barátaikkal, hogyan teljesítenek.

A farokgyűrű ezenkívül bizonyos nemi úton terjedő betegségek, például a szifilisz és a Chlamydia-fertőzés kiszűrésére is alkalmas lesz, és a kipróbált pozíciók között is képes lesz különbséget tenni.

Mivel mással „forradalmasítaná” valaki a viselhető okos eszközök piacát, mint a szegmenst „újradefiniáló” okosfarokgyűrűvel? És hogy mire derülhet fény, ha mégis ellopnák az adataidat? Csak a pontos méreteidre és arra, hogy mennyi ideig bírod. Plusz arra, hogy milyen nemi betegségekkel rendelkezel. Cserébe viszont kiderülhet végre, milyen tolóerővel dolgozol! A hülyének is megéri!"


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420171213191652.png
14 hozzászólás
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.