Krampuszok
A naplót írjapandora
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
105
Számodra látható napló bejegyzés
105
következő
összes bejegyzés
előző
Egy vasárnap
Mostanában nagyon sok volt a negatív hangvételű írás, sok nőnél ment ki a biztosíték a férfiak viselkedését illetően.
Ez most Eropolisz egy másik oldaláról szól.

Tegnap Délegyházán voltam, a nudista strandon, egy itteni ismerőssel. Gyönyörű idő volt, sokan voltak. A víz kicsit hideg volt, kevesen voltak elég tökösek az úszáshoz. Ő bátran bement fürdeni, kétszer is. :) Én nem voltam ekkora hős, csak térdig bírtam a vízbe menni. Körbejártuk a területet, söröztünk, kávéztunk, sétáltunk, napoztunk. Közben jókat dumáltunk, sokat nevettünk. Csodálatos nap volt, nagyon jól éreztük magunkat.
De még nincs vége. :)
Este egy másik itteni ismerőssel tollasozni mentem. Nagyon ki bírjuk egymást tikkasztani. :) Halálosan komolyan vesszük a harcot!  :D  És nagyon jól játszik. :) Kábé úgy le szoktunk fáradni, mintha egy hadsereggel szexeltünk volna. 
Utána szaunáztunk is, és úgy eldumáltuk az időt, hogy épphogy sikerült záráskor elhagynunk a helyszínt. Baromi jó volt.

Hulla voltam amikor este hazaértem. Az a kellemes hulla. :)
Mindkét férfit itt ismertem meg. Ha Eropolisz nincs, akkor ez a vasárnap sem lett volna ilyen jó. Ezek a vasárnapok kompenzálják azt a sok bunkóságot, ami néha az emberre zúdul itt, és kompenzálják a sok idiótát akik azt hiszik hogy ez egy punci katalógus.

Vannak azért itt emberek is. Akik normálisak, értelmesek, lazák, emberiek. Pont olyanok, mint az életben. :) Köszönöm nekik ezt a jó napot. <3 
37 hozzászólás
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.