Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Szex tippek és trükkök

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

erocoach


Szex tippek és trükkök
A szexualitáshoz kapcsolódó tippeket, trükköket osszuk meg egymással!
Kérek mindenkit, csak olyat tegyen közzé, amit kipróbált és jónak talált, hasznos vagy élvezetes. Idegen tollakkal ne ékeskedjen senki!


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
erocoach#142021-09-26 13:29:30
Válasz a(z) 13. üzenetre: Szia Fredike, gratulálok. Nekem is sikerült már, nőnél farokkal is, nálam prosztatamasszázzsal, és tényleg sokkal erősebb, hosszan tartóbb az orgazmus.

[ugrás az előzményre]
fredike#132021-09-26 11:32:58
Szia!
A doki által leírt A pont működik, de nekem máshogy sikerült stimulálni. / fiú vagyok/ Ahölgy félig lovaglóban volt rajtam s így egy ujjamat bevezettem kis simogatás után a popsiba. Ott a hüvely és a popsi közötti vékony hártyát, elég mélyen kezdtem ingerelni. A partneremnek rövöd idő alatt több orgazmusa lett úgy hogy remegett a teste.  Utána többször kipróbált dolog, mindig hasonló erdménnyel.  fredike
erocoach#122021-09-26 10:04:20
Az anális orgazmus
Egy amerikai orvos cikke alapján)

Az anális orgazmus pontosan az, aminek hangzik - az anális stimulációval elért orgazmus.
Érintésről, nyalogatásról, ujjal való fogdosásról, behatolásról és még sok másról beszélünk. Ha jó érzés, akkor bármit lehet!

Ki képes rá?
Mindenki! Ha van feneked, és szeretnéd, hogy megérintsenek, a fenékjáték neked való.

Az anális orgazmus ugyanaz, mint a prosztataorgazmus? Néha. A férfiaknak van prosztatájuk, így ezekben az esetekben a popsiorgazmus a prosztata stimulálásából ered.
Ha a közvetlen érintést kedveli, akkor a végbélnyíláson keresztül kell befelé haladnia - körülbelül két hüvelyknyire.

Mi a helyzet az A-folttal? Így működik az anális orgazmus a nők esetében. Az anális behatolás közvetve stimulálja a hüvelyben lévő A pontot. Az A-folt, vagy anterior fornix, mélyen a hüvelyben található - körülbelül 5 vagy 6 hüvelyk mélyen. Ez egy olyan terület, amely tele van erotikusan feltöltött idegvégződésekkel, amelyek képesek nagyon gyorsan nagyon nedvesekké tenni téged.

Milyen érzés? Olyan érzés, mint az élvezet intenzív hullámai, amelyek mélyen a testedben kezdődnek, és a tested többi részén is végigsugároznak. Más szóval: Csodálatos.

Fájni fog egyáltalán? Az első néhány alkalommal a kisebb kellemetlen érzés normális, mivel alkalmazkodik a behatoláshoz. Nem okozhat komoly fájdalmat.

Hogyan kezdjük el? Ha anális játékról van szó, egy kis előkészület segíthet abban, hogy az élmény jobb legyen a vevő és az adakozó számára is.

Ha te vagy a fogadó partner: A legfontosabb, hogy nyugodt és izgatott legyél, különösen, ha ez az első próbálkozásod a popsijátékban.

Íme néhány ötlet és egyéb tipp az induláshoz:
    Kényeztesse magát valami erotikus dologgal. Minél jobban be vagy indulva, annál könnyebb és élvezetesebb lesz a popójáték. Nézz pornót, hallgass meg egy erotikus történetet, vagy csak csukd be a szemed és fantáziálj. Vegyen egy forró fürdőt. Az anális játék előtti forró fürdő segít fellazítani a feszes izmokat és fokozza a véráramlást minden porcikádban. Használd ki a fürdés idejét arra, hogy az erogén zónáidat alaposan átdörzsöld, és mutass egy kis szeretetet a végbélnyílásodnak, miközben megmosakodsz. Gyakorolj egy popsi dugóval. A szexuális játékok segíthetnek abban, hogy ráérezzen az anális játékra, mielőtt a partnerével kísérletezne. Lassan haladjon a dolgokkal, és élvezze az érzést, ahogyan a játék ingerli a fenekét, mielőtt behelyezi. Töltsön fel síkosítót. Az anális játékban nincs olyan, hogy túl sok síkosító. Nem csak a kellemes csúszásról és csúszásról van szó, hanem az anális szex biztonságának fontos része is.

Ha te vagy az adakozó partner:
Neked is hoznod kell a legjobb formádat. Egy kis előkészület segíthet abban, hogy segíts neki az anális orgazmusban: Ápolja a kezét. Vágja és reszelje le a körmeit, hogy elkerülje a kényes bőr felszakadását. A rövid körmök azt is jelentik, hogy a szennyeződéseknek és baktériumoknak kevesebb hely marad a rejtekhelyükön. Ha már a baktériumoknál tartunk, ne felejtsd el alaposan megmosni a kezed, mielőtt bemész. Viselhet latexkesztyűt is. Használjon óvszert. Az óvszer használható a popsijátékon és az ujjakon, valamint a péniszen is. Ha a nyelvét szeretné használni, az óvszert fel is vághatja, és a foggát alternatívájaként használhatja.  Hangolódjon rá a hangulatra. Az előjáték segíthet mindkettőtöket felkészíteni arra, ami következik, és megkönnyítheti a belépést a különleges helyre. A fenék és a végbélnyílás körüli terület érintése, csókolgatása és nyalogatás jó módja annak, hogy beinduljon a buli.

Kipróbálandó technikák
Valószínűleg különböző technikákkal kell majd játszanod, hogy megtaláld, mi működik, de a játék amúgy is fél móka.
Íme néhány mozdulat, amivel kipróbálhatod, akár a nyelvedet, az ujjaidat, a péniszedet, a játékaidat vagy ezek kombinációját használod.

A nyelveddel: Lehet, hogy a nyelved nem képes közvetlenül stimulálni a P-pontot vagy az A-pontot, de az biztos, hogy csodákra képes a perianális terület többi részén és sok más erogén zónában. A nyelved hegyével ingereld az orcákat, mielőtt végigdolgoznád magad közöttük. Forgasd a nyelvedet egy pillanatig a végbélnyílás körül, majd nyomd be a hegyét a nyílásba, ki-be járkálva.

Az ujjaiddal: Lassan vezesse be a bekent ujját a végbélnyílásba, és görbítse felfelé az ujját "gyere ide" mozdulattal. Fokozatosan növelje a mélységet és a sebességet - és ha kívánja, próbálja meg egy második ujj behelyezését. Ha megtaláltad a mélységet és a sebességet, ami jól esik, folytasd a mozdulatot, és hagyd, hogy az élvezet fokozódjon. Belülről vagy kívülről keresse meg az ujjával azt a pontot, amitől "oooh" lesz, és nyomja rá az ujjbegyét, mintha csengetne. Kezdje enyhe nyomással, fokozatosan növelje a nyomást és a sebességet. Dörzsölje az ujjbegyét körkörös mozdulatokkal az A pont vagy a P pont területén. Kezdje lassan körözni a területet, és fokozatosan növelje a tempót a partnere kérésére - vagy az ő óh-jai és áh-jai alapján. Játsszon a nyomással és a sebességgel is, hogy megtalálja a mágikus kombinációt.

A péniszeddel, egy felcsatolható vagy más szexuális játékkal. Nyomás. Több vagy kevesebb nyomás alkalmazása segíthet megtalálni az édes pontot. Mélység. Nincs két egyforma popsi, ezért játssz a mélységgel, hogy kitaláld, milyen mélyre kell menned, hogy eltaláld a megfelelő pontot. Lassan és gyengéden - amíg nem kapod meg az engedélyt, hogy többet csinálj. Belső/külső. Egyes szexjátékok kettős szolgálatot teljesítenek a külső vibrációnak köszönhetően, amely behatolás közben stimulálja a gátat vagy a csiklót. Vásárolhatsz kettős behatolós vibrátort is, hogy egyszerre DP a végbélnyílás és a vagina.

Hogyan építsünk be más stimulációt? Lehet, hogy az anális orgazmus a célod, de ne hagyd, hogy ez megakadályozzon abban, hogy kihasználd az összes többi forró pontot, amit egy test kínál!

Stimulálj egyet vagy többet, hogy kombinált orgazmusra törekedj: Klitorisz. Anális játék közben a csiklónak is mutathatsz némi szeretetet, akár te vagy az adó, akár a fogadó. A kezeddel, ujjaiddal vagy egy játékkal csúsztasd fel-le és oldalra a csikló és a csuklya fölött. Vaginális. Egy ujj vagy játék biztosíthat némi akciót a hüvelybe való behatoláshoz, miközben a popsi kap egy kis szeretetet. Próbáld ki a "gyere ide" mozdulatot, és lehet, hogy a megfoghatatlan G-pontot is eltalálod. Penis. A jó öreg kézimunkázás könnyű kiegészítése az anális játéknak az adó vagy a fogadó számára. Fogd meg a péniszt, és simogasd végig a szár teljes hosszát, fokozva a tempót, ahogy közeledik a csúcspont. Erogén zónák. A testnek tucatnyi potenciálisan élvezetes zónája van, amelyek némi akcióra vágynak. Használd a kezed vagy a játékodat, hogy felfedezd a tested többi részét, elidőzve azokon, amelyeket a legjobban érzel. 

Kipróbálandó pozíciók: A szokásos szexpozíciók bármelyikét seggbaráttá teheted. Íme, hogyan.

Arccal lefelé Ha ezt egyedül csinálod: Feküdj arccal lefelé. Nyújtsd hátra a karodat, és támaszd a hátadra. Az ujjával érintse el a gátját vagy a végbélnyílását. Nyugodtan ingerelje és helyezze be. Ha ezt partnerrel szeretné csinálni: Feküdjön arccal lefelé, karjait tegye oldalra, lábait pedig kissé tegye szét. Ültesse le magát maga mellé a számára legkényelmesebb oldalra. Kérje meg, hogy gyengéden masszírozza meg a végbélnyílását.

Oldalra, egyik lábad a mellkasodhoz Egyedül csinálod: feküdj az oldaladra. Húzd fel a külső lábad a mellkasodhoz. Nyújtsa a kezét a végbélnyílásához. Szánj időt a felfedezésre és a kívánt stimulálásra. Ha ezt partnerrel szeretné csinálni: Feküdjön az oldalára. Hozza a külső lábát a mellkasa felé. Üljön mögéd, hogy elérje a végbélnyílásodat.

Kutyus Ha ezt egyedül akarod csinálni: Négykézlábra. Nyújtsd a karod a lábad közé vagy a hátad köré, hogy elérd a végbélnyílásodat. Masszírozd és hatolj be olyan lassan vagy olyan sürgetően, ahogyan szeretnéd. Ha partnerrel akarod csinálni: Négykézlábra. Térdeljen mögéd, hogy elérje a végbélnyílásodat.

Tehén Egyedül csináld: Stabilizálja a vibrátort, vibrátort vagy más behatoló játékot egy szék vagy más sima felület ülésén. Üljön a székre, vagy óvatosan térdeljen le úgy, hogy a feneke éppen a játék felett lebegjen. Lassan ereszkedjen lefelé, és fokozatosan helyezze be a játékot, amíg meg nem találja azt a mélységet, amelyet a legjobban érez.
Ezt egy partnerrel együtt kell csinálni: Feküdjenek a hátukra. Üljön át rajta - vagy a jól elhelyezett játékán - úgy, hogy a térdei a csípője mindkét oldalán legyenek, a kezei pedig az ágyon vagy a padlón. Engedje le a fenekét, és a csípőjével és a kezeivel szabályozza a mélységet.

Egyéb megfontolandó dolgok A végbélnyílás nem önkenődik. A síkosító elengedhetetlen. Ezt nem tudjuk eléggé hangsúlyozni. Ha anális játékban veszel részt, síkosítót kell használnod.
Enélkül nem csak fájdalmas, de veszélyes is lehet, ha bármit beviszel a fenekedbe. A szilikon- vagy vízalapú síkosító tökéletesen működik, és biztonságosan használható óvszerrel és szexuális játékokkal.

pandora#112021-08-31 00:37:40
Válasz a(z) 10. üzenetre:
Pontosan. :) Nekem sem. Viszont visszatartásról csak a reszelés részben beszélhetünk. A többi részben nem merül fel ilyen probléma. ;) Gondolom nem akkor kell visszatartani, amikor mondjuk megmasszírozza a férfi a nő testét... :)

Szeretkezésről én csak azzal kapcsolatban tudok beszélni, akit szeretek. Szerelem nélkül a szeretkezés szó hamisan cseng. Szeretkezés esetén a hangsúly nem is a technikai részleteken van, hanem az érzelmekkel együtt komplex élmény. Szerelem nélkül talán kifejezőbb a társas maszturbálás, biovibrátor, vagy legjobb esetben kirándulás a saját képzeletünkbe...


[ugrás az előzményre]
erocoach#102021-08-30 15:14:52
Válasz a(z) 7. üzenetre: Számomra a gyorstüzelő az, akinek a párja kevesli az időtartamot. Továbbá nekem a szeretkezés nem csak "reszelésből" áll.

[ugrás az előzményre]
void#92021-08-30 07:47:04
"ha magömlés előtt elszorítod éppen a makk alatt hüvelyk és mutatóujjal elöl-hátul kb. fél percig, elmúlik a magömlési inger, és lehet folytatni"

nekem ez már akkor sem jött be, amikor megértettem, hogy nem feltétlenül tölgyfa alatt kell próbálkozni vele :O
pandora#82021-08-30 01:30:17
Válasz a(z) 6. üzenetre:
Tiszta szerencse, hogy az emberek nem látnak bele a másik fejébe.  :D 

[ugrás az előzményre]
pandora#72021-08-30 01:15:37
Az ördög a részletekben rejlik. Mielőtt célnak állítanánk fel a maratoni önmegtartóztató világcsúcs hetekre növelését, azért talán nem ártana definiálni a gyorstüzelő fogalmát. ;) 

Szerintem ahány ember, annyiféleképp értik. Részemről elég sok csevelyben a barátnőkkel hallgattam a panaszáradatot (vagy vált humor céltáblájává), hogy mennyire nem bírják ha a pasi órákig reszel. 

Én magam is ambivalensen állok ehhez. A hosszú szeretkezéseket igaziból azzal bírom, akibe szerelmes vagyok, nem csupán egy szexpartner. De a szeretkezésbe a simogatástól az orális örömszerzésen át a naplemente nézés közbeni gondolatokig minden beletartozik. :) Ott viszont nem beszélhetünk visszatartásról.
Maga az a rész, ahol bármit is vissza kéne tartani, csak egy része az egésznek. 

Ha pedig a partner csupán szexpartner, nincs érzelem, akkor pláne nincs igény órákra, még naplementenézésre sem. Ügyes és tapasztalt előjátékra, és pár perc végjátékra. Érzelmek nélkül órákig szexelni unalmas és tartalmatlan.

A női hüvely nem smirgli, és nem is bírja órákon keresztül.
Ráadásul a nők sok tekintetben hasonlítanak a férfiakra...vagy elélvezünk percek alatt, vagy soha, ez sokmindentől függ. De nem időtől. 
Többnyire nincs szükségünk (főleg csak az utolsó felvonásból) órákra. ;) 

Mellesleg statisztikákban előkereshető, egyszer olvastam, az átlag néhány (5-15) perc. És normális előjáték után, az bizony reális is. 
antares#62021-08-29 22:43:52
Válasz a(z) 5. üzenetre: Bár nem vagyok gyorstüzelő (mondjuk minden 10. alkalomnál átlagban mégis), én valami nagyon undorító dologra gondolok, pl. egy penészedő kajára. Ilyenkor vagy megállok vagy néhány mp-ig kiveszem és elmúlik az inger  :cigi: 

[ugrás az előzményre]
erocoach#52021-08-29 11:52:04
Gyorstüzelőknek!
Ha úgy érzed, hogy túl gyorsan elsülsz, ezen lehet segíteni:
- hagyd abba a közösülést magömlés előtt, és folytasd nyalással - a partnered nagyon fog örülni, Te pedig egy kicsit megnyugszol;
- ha magömlés előtt elszorítod éppen a makk alatt hüvelyk és mutatóujjal elöl-hátul kb. fél percig, elmúlik a magömlési inger, és lehet folytatni;
- ha magömlés előtt a herék tövénél gyűrűt formálsz a nagy- és mutatóujjadból, erősen húzd le a heréket, eltávolítva a testtől, az eredmény ugyan az.
További gyakorlatokat olvashatsz a blogomban az elnyújtott orgazmusról, annak is az alapja, hogy a magömlést kontrolláljuk. Sok sikert és másfél-két órás szeretkezést (maszturbálást) kívánok, ezek segítségével sikerülni fog Neked is! (tapasztalat)
erocoach#42021-08-28 22:23:36
Egy tipp az anális szex előtti tisztálkodáshoz: előző este 1 szem hashajtó, másnap reggel kakilás után 1,5 L szappanos vízzel beöntés, majd fél óra múlva fél liter tiszta vízzel kitisztítani a végbélből a maradékot. Ezzel a metódussal estig, éjszakáig tiszta marad a végbél.
erocoach#32021-08-28 22:20:32
A sámli azért jó, mert felhúzott térdekkel sokkal könnyebben kicsúszik a széklet, nem kell erőlködni. A mosakodás: a nagyját letörlöm óvatosan, gyengéden papírral, majd erős zuhanysugárral tisztára mosom a végbél környékét. A proktológus szerint a anus legnagyobb ellensége a WC papír.
erocoach#22021-06-26 15:51:05
3, Rendszeres (napi) székürítés. Ezzel volt a legtöbb problémám régen. A megoldás az volt, hogy elhatároztam: reggel, felkelés után legyen! Negyed órával előbbre állítottam az ébresztést, amikor az óra csörgött, bedugtam egy glicerinkúpot, és még 15 percig lustálkodtam. Időben felkelve, a kávé és cigi után már szaladni kellett a mellékesbe. 2-2,5 hét alatt tökéletesen összejött a beidegződés, azóta is (sok-sok év után) felkelés után végzem el a nagydolgom, a lábam alatt sámlival, és utána megmosakszom alulról is. Az aranyeremmel jó tíz év óta nem volt probléma, és áldom a proktológust.
erocoach#12021-06-25 20:15:28
Az anális szex nagy örömforrás lehet mindkét nem számára, ha nem keseríti meg az életünket az aranyér.
Az aranyérről egy neves proktológus tanácsai alapján:
1, Az ánus legnagyobb ellensége a WC papír. A tanácsom: a nagyját letörölni gyengéden WC papírral, majd mosd le a maradékot tiszta (nem szappanos!) vízzel.
2, A végbél anatómiája miatt a legcélszerűbb ürítési testhelyzet a guggolás. Tanács: tegyél a WC csésze elé egy sámlit, arra tedd a lábadat. Sokkal egyszerűbb, gyorsabb az ürítés, és még nyomni sem kell nagyon (hiszen többek között az erős nyomás idézi elő az aranyeret.
Folyt. köv.

[1-14]hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3750BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba138212Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1630Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba920Belvárosi szexmentes csevegő

#mehecske100A MEHECSKE
Ajánlott szobák
#homo_szoba87150Meleg férfiak egymás között

#sexuality100Biszexuális férjek, feleségek
Ajánlott szobák
#hetero_szoba59130Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#white-snake100Tudakozó.. - gyorstalpaló tanfolyam kezdő felhasználóknak!
Ajánlott szobák
#profi_csajok1520Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2850Transzszexuális csevegő

#cdbiman50100nem csak női fehérneműt kedvelők ( CD-travi)

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.