Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
BDSM a mindennapokban!

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Forum

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

zsoffi


BDSM a mindennapokban!
"A BDSM gyűjtőszó az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés, magyarul „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus” fogalmakat jelöli. Korábban az egyszerűbb szado-mazochizmus (SM) volt az elterjedtebb kifejezése."
/Forrás : Wikipédia/

A BDSM természetesen nem csupán ennyi, inkább egy szerteágazó, színes és izgalmas világ! 
Egy külön világ, amit csak azok értenek, kik megélik, benne élnek. 
Egy külön szubkultúra, mely több ponton is keresztezi egymást más réteg műfajokkal, szubkultúrákkal! 
Számunkra, kik benne élünk természetes, de a külvilág számára ismeretlen, titokzatos, sokszor ijesztő és előítéletektől terhes! 

Ebben a fórumban beszélgetést, akár vitákat /intelligens keretek között/ szeretnék kezdeményezni, olvasni. 
Tapasztalatokat, gondolatokat, vélemény cseréket és vélemények ütközését! 
Annyira ezerarcú a BDSM világa, annyira sötét és mégis fénylően gyönyörű, mint maga a kín, vagy annak az okozója. 
Kinek beállítottsága és vérmérséklete szerint. 

Tehát döntögessük nyugodtan a tabukat, vagy az annak vélt dolgokat. 
Hisz, ami neked természetes, másnak talán tabu, de ha elmondod a véleményed, talán másnál is megnyílnak a tabuk, ledőlnek a korlátok és felszabadultabban beszél a mélyen elásott és "szégyennek hitt" gondolatairól is! 

És talán ezzel a fórummal ez is a célom! :-)

Mert számomra nem valami egzotikus vagy félni való nyavalya a BDSM, hanem a természetes lételemem, a mindennapjaim, az életem része és alkotóeleme.

Zsó

Kijelentem, hogy a moderációs tevékenységemhez szorosan kapcsolódó megnyilvánulásokon kívül mindazon véleményeim, amelyeket Eropolisban a blogokban/fórumokban valamint az oldal egyéb nyilvános és privát felületein megosztok, teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözik és semmilyen tekintetben nem köthetők az Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz!


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
zsoffi#4442020-06-28 18:21:12
Válasz a(z) 443. üzenetre:

Sok más mellett, attól is szép az élet, hogy nem vagyunk egyformák! :) 
A szabadtér, a természet sokakat hív és izgat, de ugye van akiket hidegen hagy, sőt olyan is van, akit kifejezetten taszít! 
Persze én azt mondom, mint minden más, ez is partner függő, hisz egy jó partnerrel minden izgatóbb, minden át kerül egy másik dimenzióba. :)
 
Azt hiszem, ha csak arra tudtál gondolni, hogy milyen kellemes a friss levegő a lában között, akkor ott már valami más is hiányzott... (és ez nem csak erre a szituációra igaz...) 

[ugrás az előzményre]
waveox#4432020-06-28 17:21:30
Az este épp a Duna-part egyik kevésbé látogatott részénél dugnam egy csajt, nem élveztem, talán még untam is, engem speciel az sem izgatott fel,hogy legalább két alkalommal elkerékpározott közelünkben egy középkorú pár.
De ami miatt mégis jó volt az az, amint a késő esti lassan hülő levegő körülölelte frissen borotvált heréimet, ahogy megcsiklandozta combtövemet... ahogy lecsapott a punciba ki-be járó farkam tövére hmmm...

A riadólánc-szerű doppingolók, azok nekem nagyon eröltetettnek, majdhogynem nevetségesnek tünnek. 
Nehezen tudom elképzelni ahogy villognak össze-vissza.
Eszembe juttatta az úttörő éveket, amikor a Ságvári őrs örsvezetője riadót fújt az iskolában és az ott heverésző gyorslábú futár elszaladt a legközelebb lakó kispajtáshoz, hogy beordítson a kiskapun: - Riadó! 
Erre a kettes számú kispajtás felugrott, nagyot kurjantott, és most már ketten futottak a következő kispajtás lakhelyének irányába... stb. stb.

Perverz idők voltak azok!
csakis42#4422020-06-28 17:17:56
Sziasztok!
Lehet, hogy rossz helyre írok, akkor ezért bocs. Van egy párom, akit nagyon szeretek. 
Szeretné, ha ahogy ő mondja kurva lennék és néha elmennék más pasival is, amiről fotót esetleg videót csinálnék és utána részletesen elmesélném. Nem mondom, hogy nem izgatna a dolog. De azért kétségeim vannak. Miért jó ez a pasiknak? 
zsoffi#4412020-06-28 12:49:58
Sziasztok! :)

Itt a jó idő, így sok párt, hölgyet, urat, elfog a „ki a szabadba, a természetbe” ősi érzése! 

És valljuk be, minden egészséges emberben ott motoszkál az erotika, a romantika, a szex gondolata is, a természet lány ölének érintése mellett.
Kinek milyen mértékben, ez persze partner, hangulat, szituáció és vérmérséklet függvénye is.
 
Ezért most néhány gondolatot a szabadtéri szexnek, doggingnak szentelek! :) 

A szabadtéri szexnek főképp két formája elterjedt, ha persze nem számítjuk ide a spontán ránk törő vágyakat, pl, mikor rámászunk a partnerünkre éjszaka a buszmegállóban… vagy szakadó esőben ha behúzódunk egy kapualjba, és ott tör ránk a romantika….vagy….ó, inkább nem is megyek jobban bele. :P :pirul: <3 

Szóval van az a szituáció, mikor mindenképp a szabadban szeretnénk eltölteni egy-két romantikus órácskát, de a lebukásnak még csak a lehetőségét is kizárva. 

(Hozzá tenném, bármennyire is próbálunk elővigyázatosak lenni, mivel köztéren vagyunk, 100% nem zárhatjuk ki, hogy mégis arra téved valaki, láttam én már embereket felbukkanni a leg meglepőbb és biztonságosnak hitt helyen is.) 

Szóval, ha csak kettesben megyünk egy kis lopott órára a partnerünkkel, ezekre a dolgokra nem árt figyelni amit most pár szóban leírok!

Fontos a megfelelő időzítés! Ha a hétvégét választjuk, akkor talán legjobb a vasárnap este, akkor már a turisták is elfáradtak, nem nagyon járkálnak, a magyar dolgozó emberek nagy része pedig otthon pihen, készül a hétfői munkára. Hétköznapokon talán a déli órák a legjobbak, de ez is eléggé kiszámíthatatlan.

Fontos a ruhánk színe is! Ne vegyünk fel rikító vöröset, pinket, sárgát, mivel ezek a színek még távolból nézve is feltűnőek, vonzzák a kíváncsi tekinteteket. (Azért túlzásba sem kell esni, nem kötelező a terepmintás ruci.) 

Bugyi nem kell! Csak bonyodalmat okoz! (Amúgy is izgató, ha nincs, ez már felér egy kisebb előjátékkal.)
 
Nem árt ha hajlékony vagy, lábat a magasba! Vagy mély előrehajlás! Hátrány ha csak fekve, bizonyos pózokban tudsz orgazmushoz jutni, mert itt bizony korlátoltak a lehetőségek! 

Az előjátékra sincs sok lehetőség, ezért inkább készülj például egy kis távirányítású vibrotojással, amit indulás előtt felhelyezel, és a kapcsolót a partnered kezébe nyomod! :pirul: 

És végül ha minden összejött és eljutsz odáig, élvezz csendesen! Ha hangosan sikongatsz, azt könnyen meghallják, akár még félre is érthetik, és a kíváncsi tekinteteken túl, a rendőrautó szirénája is sikítani fog. 

Hát ennyit a partnereddel való lopott kis szabadban töltött romantikázásról! 

Most a doggingról írok pár sort! :P

A dogging, azaz a nyilvános szex imádata a hetvenes években kezdődött. A szó a kutyasétáltatásból eredeztethető, bár pontos adat nincs erről, feltételezhető, hogy a kutyasétáltatás közben látott szexelő emberek, azok kukkolása miatt alakulhatott ki a dogging fogalom. 

A nyugati országokban egyébként nagy hagyománya van, és egyre népszerűbb Magyarországon is. 

Tehát a dogging egy szervezett szabadtéri szex, amit általában a neten meghirdetnek és vagy bárki mehet résztvevőnek, vagy csak nézőnek, kukkolónak, vagy a pontos helyszínt és időpontot csak a kiválasztott résztvevőknek mondják meg! 

Ezt sok BDSM érdeklődésű ember gyakorolja, gyakran a sub nevelése vagy büntetése céljából, vagy csupán a D/S párok kapcsolatának, bizalmának erősítése miatt! 

Ehhez nyilván kell egy bizonyos szintű exhibicionizmus is. 

A helyszínek elég változatosak, lehet a szabadban, erdő mellett, tóparton, de a bátrabbak már a városban is megtalálják a kedvenc helyüket, parkokban, elhagyatott helyeken, autóban. Legkedveltebb helyek a Margit-sziget és a Gellérthegy, Duna part. A doggingolók sajátos módon jelzik a jelenlétüket, autó fényszórójával, mobiltelefon fényével, fényjelzésekkel üzennek egymásnak, hogy a sötét parkokban hol találhatók. (Amennyiben nem csak az előre beavatottak mehetnek.)

Akármilyen izgalmasan hangzik is, ennek a dolognak veszélye is van, az egyik, ha idegennel szexelsz, ami a betegségek vonatkozásában jelent kockázatot, bár, a védekezés szinte kötelező. A másik elrettentő tényező a rendőri közbelépés, ugyanis e tevékenység közszeméremsértésnek minősül, ha a rendőr észreveszi, pénzbírsággal járhat a közösségi szórakozás. 

És még valami, amit jó észben tartani, ha nyilvánosan, elégítjük ki egymást, vagy akár idegenek is benne vannak a játékban, bárki, csinálhat az eseményről képeket, vagy videókat, és ha ez beleegyezésünk nélkül felkerül a netre, az mindenkinek kellemetlen lehet.
Én pont ezért javaslom a kiválasztott és előre értesített jelenlévőkkel való szabadtéri játékokat, mert ott ki lehet kötni a szabályokat, egyebek mellett a fotó és videózás tilalmát is. 

Szóval itt a jó idő, lassan indulhat a buli…. :P :) :pirul: <3 


waveox#4402020-06-27 11:44:08
Válasz a(z) 438. üzenetre:höh! libatollas testfestés! honnan szedsz te ilyeneket?
 nem vagy kicsi se perverz! :D :D :D

[ugrás az előzményre]
waveox#4392020-06-26 19:38:38
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/190798.jpg
A kötél 2.
pandora#4382020-06-24 19:10:57
Válasz a(z) 437. üzenetre:
Már azt hittem, amikor kicsiben láttam, hogy libatoll, fekete testfestékbe mártva. ;)

[ugrás az előzményre]
waveox#4372020-06-24 15:46:58
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/190771.jpg
A szíj 2.
drizzt77#4362020-06-15 07:20:03
Válasz a(z) 433. üzenetre:

Bizony, bizony... ahogyan azt már észrevételeztem, téged nem egyszerű megbüntetni. Talán ha megsimogatják a buksidat, egy "jó kislány" dicsérettel egybekötve, vagy a passziválás, a mérhetetlen közöny? Mindenesetre a "klasszikus" büntiket még élvezed is... bár az is igaz, hogy épp ez a lényeg: az élvezetes büntetés, de büntetés legyen :D
A történet érdekes, tetszett! Hogy honoráljam a kontentet, küldhetsz néhány engedély nélküli fotót... talán meg lesz a "jutalma"... :D

[ugrás az előzményre]
waveox#4352020-06-14 13:34:06
A szíj.
Puhán,lazán, kéjes vonaglással, apró, alig-alig érintésekkel tekeredik a nő nyakára, hirtelen hurkot vet, szíjteste bucskázik egyet a levegőben, csavarodik a vastag bőrszalag -mintha nyikkant is volna egyet-, majd hegyes nyelve az övcsat csillogó kapujába csusszan.
Jónak, közvetlenebbnek, intimebbnek érzi, hogy a hátával érezheti a nő tarkóját borító bőrt, a fül alatt függőlegesen lefutó fejbiccentő izmokat, az állkapocs alatti verőerek kapillárisait, a gége porcait.
 Alig látható, ahogy szíjteste egy szorosabban szorul a nő nyakán, mi észre sem vesszük, de ő már érzi amint a nő tarkója hosszú lomha fájdalom hullámokat küld a homloka felé, érzi a gége benyomódását amitől a szemei előtt apró fehéren izzó pöttyök kezdenek vitustáncot, érzi ahogy agyában a valóság természetes fénye szürke derengéssé kezd válni.
Hopp, picinyke lazítás,  a nő öntudatlan ájulása nem kedvére való
  Fájdalom és félelem! E kettős az oka a minduntalan visszatérő vágyának, vágy az oxitocinra, a dopaminra. 
A nő hónaljában, mellei völgyében egyre duzzattabbak az izzadságcseppek,lassan elindulnak lefelé,  a szíj is melletük folytatja útját.
 Most hirtelen megáll, megemeli lapos szíjtestét, kivág balra és óriásit üt a nő mellbimbójára. A fájdalom elementáris, fehér és robbanásszerű, a bimbó  és udvara izzzó szénből most kivett tűzrózsa.
 Ebben a pillanatban a nő húgyhólyagja megvonaglik, elengedi aranyló tartalmát s egyetlen hullámban kiürül.
A szíj neuronjai között csillagközi ősrobbanás szines pászmái, a világ kidöccen valójából.
Bármennyire is szeretné, de nem bírja tovább, lapos teste rángatózni kezd, vonaglik, tekergőzik, elélvez.
S, hosszú mély csókot nyom a nő combjának belsejére, pisitől nedves bőrére...
pandora#4342020-06-12 19:46:44
Válasz a(z) 433. üzenetre:

A történethez ilyen típusú tapasztalat híján nem tudok mit hozzáfűzni azon kívül hogy tökös csaj vagy, bátor és talpraesett :D

Viszont ráadásul nagyon tehetségesen tudsz írni, lendületesen, olvasmányosan.
Végre van értelme benézni. :D :D


[ugrás az előzményre]
zsoffi#4332020-06-12 16:34:26
Egy régebbi történetem... :P

Gangbang: Én és 14 férfi. :pirul: 

Nem ez volt az első gangbang bulink, aminek a szervezésébe fogtunk, de ez úttal egy nagyobb szabásút terveztünk!
Igen, terveztünk, hiszen az Uram engem is nagyban belevesz a szervezésbe, a meghívottak kiválasztásába, stb.

De kezdem az elején! Mivel a munkám is számítógép előtt zajlik, és azon kívül is sokat vagyok internet előtt, adódik, hogy közben több szexuális tartalmú oldal is meg van nyitva a háttérben, ahol persze férfiak serege próbál ágyba csábítani! Ez mondjuk természetes a részükről.

Az Uram tudja, hogy több szex oldalon jelen vagyok, sőt ez az ő kifejezett elvárása, mivel a gangbang és egyéb bulik résztvevőinek keresése, a bulik meghirdetése rendszerint az én feladatom.

Persze vannak szabályok!

Beszélgethetek, ismerkedhetek, barátkozhatok bárkivel, sőt akár még bizonyos szintig flörtölgethetek is, de az Ő tudta és jelenléte, de minimum a beleegyezése nélkül nem találkozhatok senkivel. Nem küldözgethetek fotókat magamról, az ismerkedés, beszélgetés nem mehet el egy mélyebb, komolyabb irányba.

Nem sűrűn szokott ellenőrizni, tudja, hogy megbízhat bennem, de néha azért bele – bele néz a levelezésekbe. Ekkor is ez történt, és szerencsétlenségemre pont egy olyanba nézett bele, ahol az engedélyét nem kérve, küldtem néhány ártatlan fotót az egyik pasinak.

Ahogy rám nézett, már tudtam, ezt nem jól tettem, nem szabadott volna, de kicsit elkényelmesedem néha. Mivel a normál fotókat legtöbbször megengedi, ezért nem kértem engedélyt pedig azt minden alkalommal meg kell tennem.
Fölém hajolt a maga közel két méterével és száz kilójával, én pedig még annál a 152 centinél is kisebbnek éreztem magam, amekkora vagyok.

Megfogta az állam és mélyen a szemembe nézett, amitől megsemmisült minden akaratom, akaratosságom. Erre egyedül Ő képes.

Azt mondta, nyugodt, kimért, de határozott hangon: „Engedetlen vagy? Ribanc vagy? Hát jó! Annyi fasszal foglak megbaszatni, hogy egy időre elmenjen a kedved a ribancoskodástól. A szabályokat lediktálom. Azokat betartod! Itt és most, elkezded a hirdetések felrakását. Gangbang lesz.”

A szervezés jó két hónapot vett igénybe.

Az én feladatom a hirdetések és a jelentkező férfiak előválogatása volt, ami nagyon sok időt és energiát, de főleg türelmet igényel. Szerencsére ebben már gyakorlott vagyok.
A végső szó, hogy megfelelő e, mindig az Uram döntése.

Még én ezt a részét szerveztem, az Uram lefoglalt, bérelt egy belváros közeli pince stúdiót, ami eredetileg edző és fitnesz teremként üzemelt, volt több öltözőhelység, több zuhanyfülke, szauna és komoly légcserélő rendszere is.
Én közben több mint harminc pasit választottam ki, a legtöbbre az Uram is rábólintott, csak néhányat ejtett ki.
Végül a nagy napra 27 biztos jelentkező maradt, akik megkapták a betartandó szabályokat és 100% vállalták azok betartását!

Uram közben picit átrendezte a helyet, én készítettem be szendvicseket, apró sütit, italokat, kávét, frissítőket.
Természetesen sok – sok síkosítót, és gumit is.

Eljött hát a nap, amit kicsit félelemmel, de mégis izgatottan vártam.

27 jó méretekkel megáldott, fiatal, dominánsabb férfi azért az én ingerküszöbömet is eléggé túllépte.
Alig mertem belegondolni, hogy fogok utána kinézni, mennyire fog lestrapálni ennyi direkt erre az alkalomra készülő kanos pasi.

Azon a szombat délutánon mi már korábban lementünk a helyre az Urammal.
Miután ellenőriztünk mindent, elhelyeztük az enni és innivalókat, Uram rám parancsolt, vetkőzzek meztelenre. Miután megtettem, rádöntött egy padra és a popsimba helyezett egy kisebb plugot, utána elővette a farkát és durván a torkomba nyomta. Nem tagadom, izgató volt a szituáció.

Elérkezett a megbeszélt időpont és a férfiak is érkeztek sorban.

Végül a 27-ből, aki 100%-ra ígérte, 14 érkezett meg.

Én ennek azért valamennyire még örültem is, igaz számítottam is rá.

Az Uram mindenkinek bemutatott, de nem szólított a nevemen, csak a szuka vagy ribanc jelzőket használta.
Az én feladatom volt, egy pohárka itallal, sütivel kínálni a pasikat, és közben úgy mozognom, hogy lássák a popsimban lévő plugot. Egyszóval kicsit hergelnem kellett őket, de nem feltűnően, ez volt az Uram parancsa.

Miután mindezen túl voltunk a pasik is levetkőztek az öltözőkben, volt aki még egy zuhanyt is vett, összegyűltünk a nagyteremben, ahol középen egy párnázott pad volt, és körben a falaknál székek, padok.

Még volt egy feladatom!

El kellett mondanom, hogy büntetésemet töltöm ribanckodás miatt. A büntetésem pedig az, hogy most addig kell használjanak, „rongyosra” baszniuk seggem és pinám, szopatni a számat, hogy egy időre elmenjen a kedvem a további ribanckodástól.

Miután ezt elmondtam, hangos ujjongás közepette nekem estek páran.
A plug hamar kikerült a popsimból és dugtak mindenhol.

Alacsony termetű, vékony lány vagyok, és ezek a fiúk úgy hajlítottak, dobáltak, adtak kézről-kézre, ültettek egyik farokról a másikra, tolták egymás után a számba a farkukat, tettek ide-oda mint valami rongybabát.
Nagyon sokan, nagyon sokszor élveztek rám, a számba, pofoztak, csapkodták a popsim, puncim, cicim, köptek az arcomra, hordtak el mindenféle kurvának.

Ha valaki rám élvezett és nem bírta tovább, leült ivott egy kávét, evett egy szendvicset, pohár bort és jött folytatta tovább a büntetésemet.

Mikor már szinte nem is éreztem a popsim, nunim, sajgott mindenem, lábra sem tudtak állítani, kiterítettek a padra és úgy dugtak tovább.

Többször volt, hogy hárman-négyen voltak bennem egyszerre.
Végül az Uram szólt, hogy lassan vége a bulinak.

Én akkor már nagyon kész voltam. Az elején még sokat élveztem, igazából nem is tudom hányszor, de rengeteg orgazmusom volt, a végére viszont csak tompa zsibbadást éreztem.

Még egy feladatom volt, amit már csak alig tudtam elrebegni a pasiknak.
Megköszöntem, hogy ilyen alapos leckét kaptam tőlük a ribanckodásomért.

Miután mindenki zuhanyozott, rendbe szedte magát és elszállingózott, az Uram engem is zuhany alá tett, és a karjaiban vitt fel a lépcsőn az autóhoz. Hálásan néztem rá.

Hétfőre betegszabadságot kellett jelentenem, mert képtelen lettem volna nyolc órát végig ülni az irodában.
Akkor azt mondtam magamnak, soha többet nem hibázok, nem küldök engedély nélkül képeket, nem akarom ezt az egészet újból átélni.

Ami azt illeti, rá egy hónapra, már ismét küldtem néhány engedély nélküli fotót, és izgatottan figyeltem, hogy az Uram belenéz e a levelezésembe… :P :P :P 
drizzt77#4322020-06-12 07:11:27
"A kötél" után kedvet kaptam barangolni kicsit az emlékeimben. Ugyan nem ennyire "tövises", de a fórum témájába illő. Egy nagyon kellemes élmény a múltból. Egyike azon - nem nagy számú - tapasztalatoknak, amik a BDSM-hez köthetőek. Gondoltam megosztom. A név természetsen nem valós (bár nem hiszem, hogy Ő valaha is ide tévedne...). Kéretik meg nem botránkozni rajta... :)

„Panna!” - Emlékszem, ahogy egy füstös kocsmában felém nyújtotta törékeny kis kezét. A meglepetés egy pillanatra kizökkentett a hazatérést ünneplő barátaim - no meg a másfél literes vodka - bűvköréből. Kijózanodás a másodperc töredéke alatt, felmérés. Csinos - de nem bomba, fiatal – de nem túlzottan, jól öltözött – de semmi kirívó, kedves mosoly – nem erőltetett, szemei értelmet sugároznak – pupillák sem természetellenesen tágak, haja vörös – de nem rikító, fülében zöld toll fülbevaló - különleges. Kellemes összhatás. Nagyon kellemes. Berentzen-t kér… oké, senki sem lehet tökéletes :D Szociálpolitika szakos, utolsó év előtt. Érdekes. Másnap reggel letörtem a mosógép ajtaját. Farmerem zsebében maradt a papírfecni, amire a számát írta!

Szemembe szúr a nap könyörtelen sugara. Feljebb húzom a takarót, oldalra pillantva keresem az órát. Panna a kanapén rajzolgat. Szemei az erkély ablakán át csodálják a fát, amint fény-árnyék pászmák járják fura táncukat ágak-levelek között. Már több mint egy éve költözött hozzám. Itt él. Velem? Mellettem? A gondolat végigborzongott rajtam. Még feljebb húztam a takarót. Próbáltam aludni tovább.

Feszült a munka miatt. Elvárások, megfelelési kényszer, felelősség. Sok ez hirtelen. Péntek van. Lazítsunk! Újra a régi. Mosolyog. Szemei nevetnek, bár az alkohol halvány fátyollal borítja ezt a nevetést, de mégis őszintének érzem. Érzem. Már nem csak az örömét. Az illatát, a bőrének melegét, sóhajának perzselő simogatását. Érzem az ereimben a vér lüktetését. Az izmaim rezdülését. Érzem a vágyat. Hirtelen bosszantani kezd minden. A zene, az emberek, a hely … minden, ami nem Ő!
Szegény taxi beleremeg, ahogyan sietve becsapom az ajtaját. Vállam felett visszanézek. Az idős bácsi rosszalló szóra nyitja a száját, de meggondolja magát. Egy pillanatra találkozik a tekintetünk. Nyel egyet, majd hátranézve tolatni kezd. Kezem Panna derekán. Cseveg valamiről, amit a pultos mondott, de én csak a lépcsőházhoz vezető távolság szokatlan nagyságán morfondírozok magamban. Közelebb is megállhatott volna az a taxi. A liftben magamhoz húzom. Elveszek nyakának ívében, bőrének illatában. Halk zökkenés. Mindig ilyen gyors volt ez a francos lift?
Zuhanyzik. Kinyitom az erkély ablakait. Késő esti nyár összetéveszthetetlen illata. Már nem olyan friss, de kellemes. „Nem mész?” – micsoda kérdés? Nem pazarlom az időt válaszra. 
A fotel előtt fekszik összekuporodva. Mintha zihálna. „Panni jól vagy?” – nincs válasz. „Mit ittál?” – négykézlábra áll. Indulnék a villanykapcsoló felé, de megfogja a lábam. Lehajolok, hogy felsegítsem. Arcom az arca elé ér. Látom a szemeit. Tiszták, és oly gyönyörűen játszik benne a zöld és barna, hogy meg kell álljak gyönyörködni benne egy végtelen pillanatra. Hálát is adok – az amúgy bosszantó – utcai kandelábernek. Felém mozdul. Oldalra fordított ajkai lassan közelítenek. Csókját már várom. Megnyalta az orromat! Összezavarodottan álltam fel süvítő levegővétel mellett, de hirtelen nem találtam szavakat. Hallkan morgott. A fotelt nézte, miközben fejével aprókat felfelé biccentett. Kutya! Döbbent felismerésemet bugyuta kérdés követte. „Üljek le?” – válasz helyett a fotel mellé kúszott. Leültem. A térdemre hajtotta fejét. Odadörgölődött. Vörös haja kellemesen simogatta a lábam. Feje után nyúltam, végigsimítottam egészen a tarkójáig. Ügyesen kicsúszott a tenyeremből. Arca végigsiklott a combomon. Önkéntelen is nagyobb terpesszel igyekeztem több helyet biztosítani ennek a mozdulatnak. Félúton azonban megállt. Érzetem nedves forró nyelvét a combom belső oldalán. Haja már a golyóimat csiklandozta, a meglepetéstől lankadt izgalmam is hirtelen új erőre kapott. Mély levegővételemmel együtt kellemesen megfeszülő izmaim hirtelen összerándultak, amikor apró harapással ért véget az izgalmas élmény. A bent rekedt légtömeg pedig „Mit csinálsz?”-ként tört elő. Erre gyorsan hátrébb mászott négykézláb és dühösen morgott rám. Sőt! Néha egy ugatásra nagyon is emlékeztető „vu”-t is kaptam a leteremtő kérdésemre. Elkezdett lassan körözni a szoba közepén. Néha megállt, elindult valamerre, majd hirtelen vissza. Döbbenten, de ugyanakkor tagadhatatlan izgalommal néztem, mit csinál. Ekkor realizálódott bennem, hogy ma éjjel nem kapom meg Pannát. Helyette, egy gyönyörű kiskutyát kapok. Agyam veszettül kapcsolt üzemi hőfokra. Elemezve, értékelve, következtetve pörögtek a gondolatok, a lehetőségek. Közben a vágy homokként morzsolta az ezerrel pörgő fogaskerekeket. Verbális kimeneti eszközömön kibukott egy szó: „Vuk!” – hirtelen megállt. A morgás abbamaradt, értetlenséget sugárzott a haragoszöld-mélybarna tekintet. „Kicsi vörös Vuk! Én kicsi Vukom!” – magyaráztam, magamnak is az előbbi szót. Valószínűleg benne is megkérdőjeleződött a róka-kutya analógia, az első meglepetés után. Halkabban, és már nem olyan ellenségesen folytatódott a morgás. Lassult a forgás, elmaradtak a hirtelen mozdulatok. Elfogadta. Elfogadtam. Még mindig a fotelban ültem. Agyam zakatolása elenyészett. Immár határozottan élveztem a látványt. Kicsi Vukom mellei (emlői?) hívogatóan ringatóztak minden mozdulatára. Négykézláb mozogva meztelen testének eddig nem látott, vagy meg nem figyelt idomai-ívei izgalmas újdonságként incselkedtek. „Gyere ide kicsi Vuk!” – hívtam magamhoz. Megállt. Pár gyors „lépés” után ismét megállt. Lassan elindult a fotel mellé ért, majd mögé. Vállai (marja?) folyamatosan súrolta a fotelt… Hallkan (kéjesen?) morogva ért a másik oldalra. Kezem a fejét simítja. Ahogy halad tovább, már a nyakán van. Megszorítom. Egy lélegzetvételnyi időre megáll, de ellenáll. Lassan, a fotelhez dörgölődzve megy tovább. Ujjaim begörbítem. Körmeim szinte láthatatlan barázdákat szántanak a lapockái között, végig a gerincén. Érzem, ahogy libabőrös lesz. Megáll, majd lassan hátrafelé mozdul. Élvezi, ahogy ujjaim élvezetes fájdalommal jutalmazzák a mozdulatot. Igen, ez már kéjes morgás. Ismét előre mozdul, de gerince hajlik a fotel elé. Most mi lesz? Még megmarkolom kemény fenekét, de szinte azonnal kicsusszan. Vörös feje már a térdeim között. Nyalogatja a térdeim belső oldalát. Pici köröcskék. Jobb oldal, majd bal. Ismét nagyobb terpesszel adok utat. Halad feljebb. Érzem a nyelvét, ahogy a bőrömhöz ér, a haját, amikor egyik oldalról a másikhoz fordul. Két kezem minden ujja krétafehéren szorítja a fotel karfáit. Már a golyóimat nyalogatja. Ajkait rátapasztja a bőrre, lassan szívja… egyik már az ajkai között van… Megszűnik minden. Már csak az erek lüktetését érzem, a vágy mindent elsöprő erejét! Akarom! Előrébb hajolok, megmarkolom a fenekét, pedig nem azt akarom… csak pár ujjam hegye éri el punciját. Nedves… Amint hozzáértem, szinte azonnal „hátraugrott” – ez persze csak a mozdulat hirtelenségét írja le. Hajszál híján nem csapta fel az államat a fejével. Már megint a mérges morgás…. na neee! Felpattantam a fotelből. Rohamra készen, mint Don Quijote de la Mancha előre szegezett dárdával, bár ezúttal nem a szélmalom volt a rohamcél… :D Már csak azért sem, mert ugye a szélmalmok nem mozognak. Kicsi Vukom azonban igen. Meglepően gyorsan „futott” a szoba sarkához. Szerencsére, a meglepődés elég volt ahhoz, hogy az olthatatlan vágyat kellemes izgalom és érdeklődés váltsa fel. Elindult a folyósó felé. Közben néha bizalmatlanul oldalra (hátra?) fordította a fejét. Hová megy? Megyek utána. A konyhapult előtt megáll. A mosogató felé néz… és kinyújtott nyelvvel liheg. Szomjas? Félúton járt a kezem a pohárért, amikor megállítottam a mozdulatot. Nem lesz jó! Gyümölcsös tálka. Igen ám, de az meg az alsó szekrényben volt, ami előtt meg a kiskutyám lihegett. A „Menj odébb!” – parancsot még megtoldottam egy enyhe legyintéssel a tomporára. Odébb tipegett. A tálkát még le sem tudtam tenni, már a lábamhoz dörgölődzött. Újabb finom hessegetés után letettem elé a vizet. „Igyál!” – és elkezdte lefetyelni. Úgy tűnt, működnek a parancsok! Mellé guggoltam. Végigsimítottam a hátát. Kicsit megremegett. „Maradsz!” – maradt és lefetyelte a vizet tovább. Hmmm… Két ujjammal nagyon lassan elkezdtem simítani az oldalát a csípőtől kezdve felfelé. Pár centiméter után ismét megjelent a libabőr és megállt a lefetyelés. „Igyál!” – engedelmesen folytatta. Tenyerembe fogtam a melleit. Finoman markolásztam, próbálgattam a súlyát, dörzsölgettem a bimbót. Lefetyelt tovább, igaz, lassabban. Bal kezemmel végigsimítottam a fenekét, majd ráhelyeztem a súlyom egy részét. „Ne mozogj!” – szinte megdermedt! Jobb kezem a combja belső oldalán. Nem értem teljesen át, de amiennyit tudtam átfogtam és erősen tartottam. Kihasználva a bőr selymességét lassan felfelé gyúrtam kezem a combján. Ahogy haladtam felfelé, enyhítettem a szorításon, bár fenekét továbbra is nyomtam lefelé, megakadályozva az esetleges szökési kísérletet. Mire elértem a combtövét, már simítássá szelídült a szorítás. Újra kéjes morgás. Tenyerem kinyitottam, már csak mutatóújjam szántotta végig a szeméremajkait. Szinte csatakos volt, nem is nedves! Az ujjam oldalával könnyen simítottam végig fel és le, újra és újra… egyre erősebben nyomva a két dombocska közzé. Apró, ezúttal nem szökésre utaló remegések. Mutatóujjam már a csiklót masszírozza… hüvelykujjam akadály nélkül csusszan a lüktető barlangba. Összeszorítom. Felszisszen, de még jobban rátolja magát az „ollóra”. Percekig így maradunk. Csak nagyon apró, szinte érzékelhetetlen mozdulatokkal izgatom. Remeg. Óóóó igen! Már nagyon akarja! Nem. Még nem! „Igyál!” – és próbál. Mondjuk nekem sem menne, ha közben… Ekkor eszméltem rá, hogy nem egészséges hosszú ideig torna nélkül terhelni bizonyos testrészeket… „Be a szobába!” – azonnal trappolt is vissza a szobába. Mentem utána. Már pucsított, mikor beértem. „Ügyes kicsi Vuk!” – dicsértem. Mögé térdeltem, két kezembe fogtam egy-egy pofiját. Még jobban széthúztam. Annyira lassan hatoltam be, amennyire csak tudtam. Minden egyes pillanatot, minden egy mikroingert érzeni és megélni akartam. Mindenét akartam az én kicsi Vukomnak. Birtokolni ott és akkor. Ez a volt minden és örökké, ott és akkor. Filmszakadás. A reggelre is csak homályosan emlékszem. A szőnyegen ébredtünk. 

Persze a mindent és örökkét semmivé és múlttá foszlatta a kegyetlen idő és mi, gyarló-önző emberek.
pandora#4312020-06-08 17:38:14
Válasz a(z) 430. üzenetre:
Mmmmm... :pirul: 
Várjuk. ;)

[ugrás az előzményre]
waveox#4302020-06-08 16:18:19
Válasz a(z) 429. üzenetre
Hah!
A mindannyiszor emlegetett egy sróf! 
A következő alany (tárgy) egy katonai derékszíj lesz, a hosszabb!

[ugrás az előzményre]
pandora#4292020-06-08 15:29:12
Válasz a(z) 427. üzenetre:
Tetszett, eléggé plasztikus volt. ;)
Ez lehetne egy minisorozat is, mondjuk folytathatnád a bilinccsel. ;) 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#4282020-06-07 18:31:41
Válasz a(z) 427. üzenetre:

Szinte éreztem a szorítást, az apró "töviseket"... :pirul: 

[ugrás az előzményre]
waveox#4272020-06-07 10:34:38
A kötél.
Nem az a fényes, kellemes tapintású, nem, hanem az a sodrott kenderkötél aminek pászmáiból apró vasszilánk hegyű sörték állnak ki, na az!
A kötél, ami tenyered aránylag durvább bőrébe is azonnal beleszúrja tüzes fullánkjait. 
Mit tesz egy ilyen kötél a mell alatti puha bőrrel, a mellkas két oldalával a hátközéppel, ahogy ott hurkot vet és felsiklik a nyakszirtre, hogy onnan a kulcscsont kiemelkedésein lezúdulva a mell völgyében újabb csomót köthessen?
Na mit?
Hát enyhén megtekeredik.
Hátad mögé csusszan, ahol bogot vet csuklóidra, hogy azokat biztonsággal derekadhoz húzhassa.
Innentől érezni igazán ahogy eddig nyugvó tüskéi is mind felizzanak, s a bőr pórusai közé szúrnak.
Hastájékon bukkan most elő, érinti a csípőcsont peremét, átfut az alhas felett, le egészen lábszárközépig, felhúzza azt és odasimítja a combháthoz, átveti magát többször is, minden egyes érintése tűzfolyam a bőrfelszínen, hogy aztán visszatérhessen a derékhoz kötözött csuklókhoz, majd le a másik lábhoz.
Most, hogy saját maga végére is ért, kissé megpihen, majd újrahúzza a bogokat, csomókat.
Kötélteste egyre mélyebb nyomokat hagy az emberbőrben, szélei mellett kifehéredés, alatta egyre sötétebb a vöröses elszíneződés... 
Büszkén emeli föl busa fejét, büszke magára, büszke munkájára!
-Jöhetsz gazdám!
router#4262020-05-23 10:25:58
Válasz a(z) 425. üzenetre:

:D :D :D 

[ugrás az előzményre]
szerelemkereso#4252020-05-23 09:38:47
zsoffika! A mi időnkben még nem voltak ilyen úri huncutságok.Nem kikötöztek  hanem kukoricára térdepeltettek ;) ;) :D Szó szerint orgazmus érzés volt amikor felállhattunk :P 
drizzt77#4242020-05-21 05:59:53
Válasz a(z) 422. üzenetre:
Hirtelen Durex jutott eszembe. Piaci rés megtalálása, sikeres üzletpolitika... persze értem én, miért osztottad meg, de na... :)

[ugrás az előzményre]
router#4232020-05-19 19:31:34
Válasz a(z) 421. üzenetre:

"Aki nem tud összeadni, az ne szorozgasson"

Hazavittem.

[ugrás az előzményre]
zsoffi#4222020-05-19 14:47:04
Egy interjú A BŐRÖS LÁNNYAL: 

 !link:https://www.ohsuli.hu/2020/05/17/a-boros-lany-bordiszmuves-bdsm/?fbclid=IwAR3iS-4TY1zQhb0H-wucfUeGyY6XawH1X5FG-OQpaCoY08QiW0J2T_BqhtI 

:) :) :) 
drizzt77#4212020-05-14 11:31:19
Válasz a(z) 403. üzenetre:
LOL
Manapság nem túl PC az áldozathibáztatás, de ez különösképpen nem érdekel. Megérdemlik. A mass az marad ami a törénelem során mindig is volt. Horda, nyáj, fogyasztó? Ahogy tetszik. A lényeg: irányítható.
A pornó valóban lehet addiktív, de ez szigorúan pszichikai addikció. Aki nem tud összeadni, az ne szorozgasson. Persze, ez nem menti fel magát az ipart, mert ők természetesen tisztában vannak ezekkel a folyamatokkal... csak hát a nagy Profit Isten az egy. Mind felett. Az egyetlen. 

[ugrás az előzményre]
drizzt77#4202020-05-14 11:18:34
Érdekes ez a gyűjtőfogalom. Én az SM-et teljesen külön kezelném. Míg a BD és a DS (de furi, hogy most nem Dark Souls-t jelent :D) egy tőről fakadva a kiszolgáltatottságban (a domináns vagy sub szerep most mindegy) rejlő izgalmak adják a lényegét, addig az SM már sokkal inkább fájdalomközpontú (legyen az fizikai vagy pszichikai). Ez utóbbi nekem nem fér be. Ugyanakkor el tudom fogadni, hogy vannak, akik ebben örömüket lelik (ömmm... a kicsit megharapom, a kicsit jobban megszorítom, a rásuhintok és társaikat én nem tartom SM kategóriának).

Tabu lenne? Nem kellene. Mindennapi életünk része, ez igaz. Ha kicsit jobban belegondolunk, a BDDS mélyen szánt a társadalom szövetébe. Főnök-beosztott, szabályok-törvények-büntetés... ismerősek? Alapvető elemei az emberi társadalmaknak - és az azok működését szabályozó normáknak. Ha már ilyen hierarchikus rendszerben élünk, vajon tabu-e ezt megélni a szexuális életünkben? Nem hiszem. :)

Persze, mint mindenben, ebben is van némi csavar. Veszélyes lehet ez olyan embereknek, akik pszichikailag nem egészségesek és/vagy sérültek, de most tekintsünk el a pszichiátriai esetektől.

Sokan tartják ezt a világot szubkultúrának. Szerintem nem az. Vagy ha igen, akkor a többség is a része. Sállal ágyhoz kötözős, bilincselős vágyak? Kurvának öltözködés és használhatsz? Nem is olyan nagy ritkaságok ezek...

Konkrétan én is nagy örömöm lelem ha nem kell kontrollálnom - az amúgy a társadalmi normák közzé szorított - dominanciámat. Ugyanakkor, rendkívül izgató az is, amikor a partnernek átadom magam és azt tesz velem, amit akar. 

No, amíg el nem felejtem: *zsoffi* öröm látni, hogy nyiltan felvállalod magad és azt, ami a lényed része - akkor is - ha a társadalom többsége szerint "extrém" módon elüt a "normáktól". Adj nekik időt, egy kis gondolkodásra... :)
waveox#4192020-05-09 11:26:43
Egy adatlapon olvastam: Mire jó egy szeg a nyelvedben? (jó nem épp így volt írva, mert a szeg szó helyett a szög szerepelt, de ettől az apróságtól most tekintsünk el, hisz a lényegen mit sem változtat eme apró malőr)
Pillanatra elméláztam mire is gondolhatott a fentebb megjelenített mondat írója, merthogy azért abban megegyezhetünk, hogy nem épp szokványos a kérdés, főleg nem egy olyan adatlapon amelynek tulajdonlója önmagát hetero beállítottságúnak jelöli meg.
Nem sokáig gondolkodtam a válaszon:

Önmagában egy szög a nyelvemben semmire sem jó.
Az csak egy mihaszna vasdarab addig míg nincs kalapács a kezedben, s egy deszkalap a kertedben.
Innentől értelmet nyer a nyelvemben a szeg, innentől móka indul és kacagás!
Selypítve próbálok mondani valamit, de inkább csak lihegek, halántékomon pattanásig dagadnak a lüktető erek, szemeim üregükben pancsoló táncba kezdenek, szemzugomból patak folyik csörgedezve s ér zuhogva lángoló, vértől csatakos nyelvemre.
Erekcióm nagyobb már nem lehet, homlokom bőre simára feszült, hisz kell a bőr odalentre.
Azt hiszem ezért kell egy szeg a nyelvembe!

  
fura#4182020-05-01 08:27:51
Válasz a(z) 409. üzenetre:Besírtam. Kár nem igaz a lényedhez:D De igazán fantáziadús.

[ugrás az előzményre]
waveox#4172020-04-22 18:27:48
azt igénylem, hogy a blogketrecben azt láthassam amit én akarok.

https://www.crazyshit.com/cnt/medias/68696-scaling
perke#4162020-04-19 00:52:51
Válasz a(z) 415. üzenetre:

Örülök a fantáziádnak. :D
Valóban nem tudtam volna velük mit kezdeni :D :D :D 
Karantén ide, karantén oda, nem is éreztem késztetést. 

[ugrás az előzményre]
pandora#4152020-04-18 17:49:33
Válasz a(z) 414. üzenetre:
Azért eme végtelen pazarlás alól találtam számára egy felmentő körülményt. ;) 

Tekintettel arra, hogy élénk fantáziámmal milyen eszközöket képzelek el, és látva a hetero negyedbeli tagságot...hm...szerintem nemigen tudta volna mire használni őket... :napersze: :D 

Hhhhh...én vettem egy Lelo Aliát. :pirul: 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#4142020-04-18 13:52:55
Válasz a(z) 413. üzenetre:

Az más...ilyesmit az ember csak nem tesz el emlékbe. Nem teszi ki a polcra. :D :D :D 

Szomorú, de te nem vásároltál, hanem kidobtál... :cigi: 


[ugrás az előzményre]
perke#4132020-04-18 08:53:09
Válasz a(z) 412. üzenetre:

Tavaly nyár végén szakítottunk, most dobáltam ki 4 db ezt-azt, amiket nálam tárolt :D
Jól esett :) 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#4122020-04-18 07:15:31
 !link:https://24.hu/szorakozas/2020/04/11/koronavirus-szexjatekszerek-eladas-uj-zeland/?fbclid=IwAR1tT0SNnLdp4ZUUAOpAy1YKKDXHh63oniA54C20dCVBSgF0YCxsJv5Qnx0 

"Az emberek úgy érezhették, hogy most, amikor olyan sokat vannak otthon, akkor végre lesz idejük kipróbálni olyan új dolgokat, amiket már régóta akartak."

Bizony, sok minden változik. :P Amúgy nekem mondták ismerősök, hogy ők is vettek ezt-azt, szóval ... 

És ti? :P :P :P 
 
zsoffi#4112020-04-16 18:23:54
Válasz a(z) 410. üzenetre:

Háááát...most csak nézek bután... :napersze: 

[ugrás az előzményre]
mry#4102020-04-16 18:19:04
Válasz a(z) 409. üzenetre:

Tudom én, hogy te FFP3 besorolású bőrmaszkot hordasz... :D 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#4092020-04-16 17:58:35
*EGY KIS VIDÁMSÁG! 

Én, néhány szexmentes "karanténhét", és kijárási korlátozás után: *


1: Eszem 2 száraz kiflit, hogy végre fuldokoljak.

2: Mély-torkozom a fogkefémen.

3: Állok az esőben, csak hogy érezzem, milyen nedvesnek lenni.

4: Elmegyek a Starbucks-ba, hogy valaki végre a nevem kiáltsa.

5: A fogorvos azt mondja, köpjek, de én nyelek.

6: Csak az egyik lábamat borotválom le, hogy ha lefekszem és összesimulnak a lábaim, úgy érezzem, egy férfi fekszik mellettem.

7: Próbálom magam letartóztattatni, hogy valaki végre megbilincseljen.

8: A fodrászom véletlenül meghúzza a hajam, felnyögök és apucinak hívom.

9: Lédús gyümölcsöt eszek, hogy valami spricceljen a számba.

10: Ismét az esőben állok, felnézek és azt mondom, "igen, ez az, baby, az arcomba mindet".

11: Felteszem a telefonom töltőre... szépen lassan dugom bele a kábelt, közben megkérdezem, "Így jó...? Így szereted...?"

12: Leejtem a szappant zuhanyzás közben és magamnak parancsolom, hogy "hajolj le".

13: A kutyaparkban kérdezek egy kutyát, hogy "ki a jó kislány?", megszólalok, hogy "én."

14: Ráguglizom, hogyan szállhat meg egy démon, csak hogy érezzek magamban valamit.

15: Elmegyek templomba, hogy végre térdelhessek.

 :pirul: :pirul: :pirul: :D :D :D 

router#4082020-04-15 21:39:31
Válasz a(z) 407. üzenetre:

Nemcsak megtanulni, gyakorolni. Eltorzítja az ingerküszöböket, elidegenít attól, ami a lényeg, hogy ez egy társas játék, stb.

[ugrás az előzményre]
mry#4072020-04-15 21:19:11
Én azt gondolom, hogy ebben is, mint annyi másban, valahol középtájon van az igazság.

Mint ahogy az alkoholnál is: ha néha megiszol egy pohárkával, vagy -uram bocsá'- időnként kiengeded a gőzt, az nem ugyanaz, mintha minden nap be vagy állva, mint az albán szamár.

A pornó is ilyen szerintem: ha néha megnézel egy-egy filmet abban a témában, ami leginkább izgat, és az beindít, inspirál, az nem baj. Ha viszont pornófilmekből akarod megtanulni, hogy mi a szex (ahogyan a tizenéves korosztály nagyrésze és a felnőtt lakosság "egyszerűbb" része teszi), az már gáz.

Ráadásul hosszú távon egyik sem kielégítő, vagy élvezetes. 
zsoffi#4062020-04-15 20:58:44
Válasz a(z) 405. üzenetre:

Egészségedre!

Náluk azért a nőknek sajnos elég korlátozottak is a jogaik! :( 

Az egy másik kultúra, a nő nem igazán tiltakozhat. :( 

Amúgy pedig sajnos a világ különbözö pontjain mindenhol negatív hatása van a családi életre, párkapcsolatokra, szexuális életre...csak minden felé más formában. :(


[ugrás az előzményre]
mry#4052020-04-15 20:33:50
Most olvastam az egyik vezető hírportálon, hogy Ghánában a nők videoüzenetben kérik az elnököt a karantén feloldására, mert nem bírják a sok szexet.

Reggel sokszor ébrednek arra, hogy a párjuk akcióra kész. Lemegy a reggeli numera, az asszony nekiáll a házimunkának, stb., a ház ura, pedig leül tévé, vagy az internet elé, ahol közösségi oldalakon lóg és - vélhetőleg - pornót néz. Ettől megint kedvet kap, újra elkapja az asszonyt, majd visszaül, és ez így megy tovább... A ghánai nőknek pedig ez már túl sok.

Ez csak egy példa a koronavírus és a pornó összefüggésére.

Jaaaa! Éppen egy pohár bort kortyolgatok. :) Egészségetekre!
zsoffi#4042020-04-15 20:07:53
Válasz a(z) 403. üzenetre:

Érdekes, pontosan leírtad azokat a problémákat amik bennem is megfogalmazódtak, és épp próbáltam csokorba szedni a fejemben! :D 

Minden esetre, nagyon ügyes illető ül annak a bizonyos portálnak a marketinges székében! Vagy inkább tapasztalt pornó fogyasztó... :D 

A másik a cigi és pia. 
Talán az sem véletlen, hogy első körben a nemzeti dohányboltoknak sem kellett 15 órakor bezárnia. :( Jajj, de ez már politika, abba pedig nem szeretnék bele menni... Maradjunk csak meg a pornónál... :D

Szóval várom a véleményeket! :) 
[ugrás az előzményre]
pandora#4032020-04-15 17:54:31
Válasz a(z) 402. üzenetre:
Szerintem sokkal több pornót fogyaszt most a társadalom, és szerintem ez az egyik nagyon káros társadalmi következménye a bezártságnak a sok egyéb mellett. :(

A pornó addiktív. Ha most a járványnak az lenne a következménye, hogy az emberek sorozatosan rágyújtanak, akkor utána száz év lenne mire oda szorítanának vissza a dohányzást, ahol most van.

Sajnos az alkohol életszerűbb. Azt olvastam, sokkal több alkohol fogy a járvány kezdete óta. Pedig aki rászokik, az nem fogja letenni utána azonnal. :(

A pornó is ilyen. Mire lehetne élő partnerrel, addig az erre az addikcióra hajlamos ember (nem mindenki az!) már átrendezte az ízlését, és az ingerküszöbe felemelkedett. Egy normál női test, vagy normál szituáció már nem váltja ki belőle azokat a reakciókat, amiket a pornó. Jönnek a kudarcok, amire megint jön a pornó. Jó kis bűvös kör.

Valószínűleg ez az egyik ok, amiért megéri ingyenessé tenni a tartalmaikat. Lesz ebből később rengeteg fizetős ügyfél. :napersze: 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#4022020-04-15 14:19:06
Hmmm... azért megdöbbentő, hogy a pornóipar mennyire találékony, és azonnal reagál mindenre! :)

Kezdve ott, hogy az egyik oldal ingyenessé tette a prémium tartalmait, hogy az otthon maradtak az extra szolgáltatásokat is élvezhessék. 
Persze ez nagy üzlet nekik, szerintem nem is vitás.

Folytatva ott, hogy először még csak maszkos, gumikesztyűs pornó videók jelentek meg, de már az egész extrém BDSM vírusos videók is hódítanak! 

Orvos vizsgál egy coronás beteget, aztán persze a gumikesztyűs kéz már mindenhol "lázat mér", stb. :P 

Nem tudom ez kit izgat szexuálisan, de én inkább visszataszítónak tartom! :( 

Nektek mi a véleményetek a pornóipar ilyen fajta reakciójára? 

Kíváncsi lennék, ki hogyan látja ezt! És amúgy arra is, hogy most tényleg több pornót fogyasztunk? :P 

Elárulom, én az elején még inkább pont, hogy kevesebb időt töltöttem szex és pornó oldalakon, de most, hogy már túl vagyunk a kezdeti sokkon, egyre többet... :P :D 
zsoffi#4012020-04-14 20:46:06
Válasz a(z) 400. üzenetre:

Pedig sok és sok fajta témában van itt fórum és blog is. :) 

Ide tudsz írni általad érdekes témákat, vagy olvasgatni az eddigieket, van bőven, több oldalnyi. 

Tudsz a fórumozóktól kérdezni, vagy mások véleményére reagálni, stb. 

Ez a fórum nem egy személyes blog, nem rólam szól, szóval személyes dolgokat itt nem beszélek meg senkivel. :) 

Érezd itt jól magad és kellemes fórumozást... :) 

[ugrás az előzményre]
mojo53#4002020-04-14 20:33:06
Válasz a(z) 399. üzenetre:az az igazság neked akartam írni ,de ismerkedem hogy kell, bár a BDSM ben ,eropolison tobb mint 10 éve vagyok és erről nem is tudtam! Ha gondolod folytathatjuk!

[ugrás az előzményre]
zsoffi#3992020-04-14 20:06:18
Válasz a(z) 398. üzenetre:

Szia! 
Igaz nem tudom, kinek szólt a köszönés, hiszen ez egy fórum, sok emberrel és témával. :) 


[ugrás az előzményre]
mojo53#3982020-04-14 17:48:27
szia
perke#3972020-04-13 15:29:43
Válasz a(z) 396. üzenetre:

Pedig szeretném, ha bele mennél. :) 

Így van, nem zörög :D
Kifejezetten igaznak gondolom :D :D

[ugrás az előzményre]
zsoffi#3962020-04-13 15:26:18
Válasz a(z) 395. üzenetre:

A "természet lágy öle" a másik kedvenc témaköröm, de ebbe most nem mennék bele... :P 

A másik dolog pedig...ha így hallottad, bizonyára van benne igazság, hiszen már rég tudjuk: nem zörög a haraszt... :P :D 


[ugrás az előzményre]
perke#3952020-04-13 15:22:18
Válasz a(z) 394. üzenetre:

“ Nem vagyunk egyformák és ez így van jól! :-) 
Én azt gondolom, hosszú távon sekélyessé válik az a kapcsolat, ahol nincs kisérletezés”

Ebben teljesen egyetértünk. Mind a két állításban :)

Szeretek kísérletezni, és szoktam is. Inkább más irányban kísérletezem. A fotózás, a természet lágy öle is rejt izgalmat, varázslatot. Persze, nem csak papás-mamás, romantikás együttlét van, néha kell a “falhoz csapós” dugás is. Azt olvastam valahol, hogy minden férfinak kell, hogy néha állatiasan, rendesen megdugja, ad absurdum megbassza a párját. Illetve a nőnek is van rá igénye, szüksége, mert ezek kellenek a mindennapi egészséghez. :D 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#3942020-04-13 15:11:52
Válasz a(z) 393. üzenetre:

Nem vagyunk egyformák és ez így van jól! :) 
Én azt gondolom, hosszú távon sekélyessé válik az a kapcsolat, ahol nincs kisérletezés, ahol "csak" szeretkezni szeretne az egyik fél. 

Néha "őrültnek" kell lenni még egy vanilla kapcsolatban is. :) 

Kavargó színek kellenek, hörgés és sikolyok, fortyogó illatok. Borzongás. Élet. :) 

[ugrás az előzményre]
perke#3932020-04-13 15:03:01
Válasz a(z) 392. üzenetre:

Köszönöm a gondolatokat, infót :) 

Sosem jutott eszembe eddig. Nem tudom elképzelni, hogy ez nekem vagy a partneremnek izgalmas lehet. 

Pár évvel ezelőtt volt valaki, akivel jól indultak a dolgok, aztán az első alkalommal azt kérte, harapjam meg a mellbimbóját, majd (szerintem) egy komolyat bele csípett az enyémbe. 

Ott vége lett az estének és a bimbózó kapcsolatnak is. Egyszerűen nem tudtam folytatni, mert kattogott az agyam, és fájt, amit csinált. 

Ezzel együtt 100%-ban elfogadom, ha valakinek ez örömforrás. :)

[ugrás az előzményre]
zsoffi#3922020-04-13 14:55:53
Válasz a(z) 391. üzenetre:

Nem jól közelítesz a bdsm témájához, de ez nem a te hibád, sajnos ez egy általánosan elterjedt sztereotípia, hogy BDSM = ERŐSZAK. :( 

Holott ez csak a felszín, a látszat! 

A bdsm pont, hogy a kölcsönösségről, az összhangról, a másik tiszteletéről és bizalmáról szól. 

Nem csak a sub tiszteli a domot, a dom ugyan úgy (ha nem jobban) tiszteli a subot. 

De visszatérve az önfojtáshoz, azt azért tartom veszélyesnek, mert ha bármi történik (fulladás, eszméletvesztés, szívroham), nincs ott a dom, aki azonnal tudna segíteni, közbeavatkozni. 

Ezzel szemben egy D/S játékban a fokozatokat előre megbeszélik, a határokat ismerik, van menekülőszó, vagy menekülőjel tehát teljesen biztonságos. 

Izgalmas egy olyan játék, ahol a subot a nyakánál fogva a falhoz vagy ágyra szorítják, például akár egy erőszakoló támadót eljátszva... vagy nylon zsákot szorítanak az arcára, húznak a fejére, és úgy "rabolják" el, "erőszakolják" meg" ... :P 

Hmmm... te még nem gondoltál soha egy ilyen szituba, szerepjátékba? :P 


[ugrás az előzményre]
perke#3912020-04-13 10:35:15
Válasz a(z) 390. üzenetre:

Biztosan azért nem tudom elképzelni, mert teljesen járatlan vagyok a témában, és számomra nem létezik az erőszaknak annyira enyhe formája, ami elfogadható lenne...

Mégis...
Ezt hogy kell elképzelni? :)

“ Szóval én ezerszer is átgondolnám a hipoxifília gyakorlását, és inkább maradnék a párommal egy izgi kis fojtós szerepjátéknál... ”

[ugrás az előzményre]
zsoffi#3902020-04-13 04:45:45
Válasz a(z) 389. üzenetre:

Igen, az ijesztő is. 
A légzés kontrollnak millió változata ismert, ez az egyik legdurvább szerintem is.
Ráadásul nem is a WAVEOX által említett hipoxifília, ami ugye "önfojtást"-fojtogatást takar! 

Egy finom "fojtogatás" ugye sokszor még egy vanilla kapcsolatba is belefér, nem is gondolják a párok, hogy ezt meddig lehet fokozni... :o 

Én minden esetre nagyon veszélyesnek tartom, hiszen az oxigén hiány miatt a vérben valóban megemelkedik a szén-dioxid szint és jön a bódulat, ami fokozza az aktus izgalmi szintjét, viszont ha nincs jelen egy partner és bekövetkezik az eszmélet vesztés, akkor akár fulladásos halál is lehet a vége, vagy egy szívroham! 

Szóval én ezerszer is átgondolnám a hipoxifília gyakorlását, és inkább maradnék a párommal egy izgi kis fojtós szerepjátéknál... :P :) 


[ugrás az előzményre]
pandora#3892020-04-12 23:32:10
Válasz a(z) 388. üzenetre:
A BDSM pont erről szól. Olyan bizalomról, ami már a normális felett áll.

Mondjuk az a filmrészlet nekem nagyon ijesztő volt. :o 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#3882020-04-12 20:45:26
Válasz a(z) 387. üzenetre:

Hát nem tudom...
Ha nincs jelen egy olyan személy akiben 1000 százalék megbízol, és kontrollál, akkor nem mondható biztonságosnak... 
Szerintem... 


[ugrás az előzményre]
waveox#3872020-04-12 17:43:04
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/189631.png
Válasz a(z) 385. üzenetre:
ez így biztonságos.


[ugrás az előzményre]
waveox#3862020-04-12 17:31:08
Válasz a(z) 385. üzenetre:
egy ilyen azért birizgálja a fantáziámat.
https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/orgazmus-GieHbo$tJKmNEJyyT


[ugrás az előzményre]
zsoffi#3852020-04-12 09:19:40
Válasz a(z) 384. üzenetre:

Hmmm...szerintem elég kevés embert érint, habár fura, hogy például David Carradine színész, és az INXS-énekes Michael Hutchins kapcsán is lehetett erről hallani. 

Én momentán azt kedvelem ha (finoman azért) más csinálja... :P :D 


[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-480] [481-540] [541-564]hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3121BDSM - extrém szexualitás

#dom10100dom10
Ajánlott szobák
#biszex_szoba125171Biszexuális vagy, be kell lépned!

#fredi50100Sopron - Győr-Szombathely kke.
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1720Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba810Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba9170Meleg férfiak egymás között

#sexuality110Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek

#sanya84100Szopnék Cegléden
Ajánlott szobák
#hetero_szoba66140Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#akos2120100diughatunk?
Ajánlott szobák
#profi_csajok2020Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik400Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba5030Transzszexuális csevegő

#nono-trans100A . Nono-trans / Transzvesztita saját szobája !

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.