Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Agyban megdugni

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 132

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Agyban megdugni
#132 2021-12-28 19:49:09
Elméletben sok férfi tudja, hogy a nőt először agyban kell megdugni. Gyakorlatban csupán pár százalékuk érti, mit is jelent ez valójában, és hogyan kell csinálni. 

„A nő elsődleges erogén zónája az agya, bármit is állít a Cosmopolitan. Ha azt nem tudod felizgatni, akkor a büdös életbe nem kerülsz be a lába közé..."

Mit is jelent ez?
Agyban megdugni, azaz úgy felizgatni gondolatban, hogy csak az a bizonyos férfi járjon az eszében. Hogy vonzódjon hozzá mindennél jobban, vágyjon rá, AKARJA ŐT és CSAK ŐT! Sajnos vannak olyan férfiak, akik ebben a kérdéseben is megmaradtak a 
"lányoknak puncijuk van, a fiúknak meg kukijuk" 
óvodás szinten, azaz nem tesznek mást, csak….

1. Elmesélik, hogy mit csinálnának a nővel. A magam részéről ez totál nem érdekel. Egyrészt ezek mindig teljesen unalmas, semmitmondó, nulla fantáziát bizonyító leírások, amiknél bármelyik erotikus oldalon izgalmasabbat lehet olvasni. Másfelől az igazi férfi nem dumál, hanem amikor helyzet van, akkor teszi amit kell, és úgy, hogy a nő azt érezze, falhoz lett vágva, rongyosra lett dugva, de úgy rendesen, ahogy kell, hogy a végén azt se tudja, mi történt. :P Örök szabály, aki tudja, az nem beszél róla. Aki beszél róla…. Hát azt inkább hagyjuk is. :D

2. Mesedélutánt tartanak, és elmesélik, milyen eszméletlen dolgokat, kalandokat éltek át. Ahhaaaaa álmaikban biztosan. :D Álmaikban sorban állnak értük a nők, és ők nem győzik elhessegetni őket, akkora istenkirályok az ágyban, hogy ahhoz fogható nincs. Nyilván jó erről álmodozni, de ez vajmi ritkán van így valójában. :P

3. A másik véglet, aki nem tud ismerkedni. A szexen kívül nincs semmi, amiről tudna/akarna beszélni. Bármennyi témát felsorolhatsz neki, egyszerűen nem tud rá reagálni, nincs véleményük, nincs semmi sem. Halálosan unalmasak ezek az emberek. Esélyük sincs, hogy agyban megdugjanak egy nőt. 

4. Küldik a farokfotót. Fogalmam sincs mit remél ettől, hiszen a nőt nem fogja ezzel megfogni, viszont cserébe elveszi a kedvét attól, hogy megismerje. Természetesen nem mindegy, hogy milyen az a bizonyos testrész, de nem ismerek olyan nőt, akinek elkezdett volna nedvesedni a puncija attól, hogy meglátta egy idegen férfi farkát, vagy ami még jobb, azt ha ki akarja verni neki camba… 

Ez óvodás szint….

Az a férfi, aki tudja, hogy mit jelent egy nőt agyban megdugni, az sikeres lesz a nőknél. A legfontosabb, hogy ezt a nők sem bánják, mert egy ilyen férfi tudja, hogyan bánjon a nővel, hogy ő akkor is jól érezze magát vele, akkor is királynőnek, különlegesnek érezze magát, ha csak egy kaland, vagy egy futó viszony lesz belőle Mert nyilván nem minden ismerkedésből lesz örök szerelem, élethosszig tartó boldog párkapcsolat. Ezen nincs vita. 

Agyban megdugni... Felizgatni azzal, hogy az illető férfi egy intelligens, érdekes, izgalmas ember és Férfi, aki tudja, hogyan varázsolja el a nőt. Nos nem a fenti módokon, mert azzal csak annyit ér el, hogy a nő még az életről is lejön. :D :D :D 

Van egy rossz hírem: az ismerkedéshez türelem kell és idő és befektetett energia. Nincs ingyen punci azonnalra, bármennyire is fájdalmas ez a férfiak egy részének (jó néha van, hiszen a nagy számok törvénye működik, de azért nem ez a jellemző). Bizony a világ kegyetlen hely, ebből is látszik. :D :P

15 hozzászólás |

Hozzászólások

aleksandros#132#15 2022-01-04 03:48:25
#pandora: 
Még szerencse.
pandora#132#14 2022-01-03 21:18:05
#waveox: 
Javíthatatlan :* 
waveox#132#13 2022-01-02 16:42:24
#barna72:JJavított változat pandora ízlésenek megfeleni próbáló!

Most hogy így lebukott Swarcz (Fekete) Aranka, azonnal az izzófalú teakályha mellett levő szenesvödör felé sandított.
Úgy vélte, időpazarlás volna akárminemű késlekedés, hisz az idő pénz, egyrészt, másrészt Aranka szigorú szabályok keretében élte életét , ez most esetünkben abban fejlik fel, hogyha nem tudja megfelelő mód kitölteni a keresztrejtvényt akkor előveszi a Britannica Hungarica megfelelő kötetét (minden fehér kockát feketére fest)!
A tett halála a... ez most nem jut eszébe, de tenyerét az asztal lapjára teszi, így segítve gyengécske lábainak a felálláshoz.
A mozdulat erőfeszítést igényel, ízületei (belei) hálátlanok mindezért, ezért hangos ropogás (ratatata)... a válasz mindkét térdéből (alfeléből), melynek hangja keveredik a szék lábainak csúszásának csikorgó hangjával.
-Le van ejtve (szarva)!- mondja- miközben érzi, hogy a vágy és a valóság nem mindig jár kéz a kézben!

Még két lépés, és a csillogó Britannica Hungarica (széndarab) egyre elérhetőbbé válik.
 Nem marad más mint lehajolni az értékes zsákmányért... Aranka a cél elérésének boldog pillanatáért sóhajt egyet, és...  
barna72#132#12 2021-12-31 14:28:15
"Aranka szeret rajzolgatni a lap szélére."

Tehát Margó az eredeti neve! 
Hamar rájöttem erre az álnév dologra!  ;)  :D  :D 
waveox#132#11 2021-12-31 10:52:00
#barna72: 
Aranka szeret rajzolgatni a lap szélére.
Leginkább férfialakokat, az általa ideálisnak vélt hímtaggal!
( felkönyököl, tenyerébe fekteti arcán és elutazik a messzi múlt mindig lágyszellős tavaszába)
Ahhoz kell a puha ceruza!
barna72#132#10 2021-12-31 07:44:35
#waveox: Nem túl puha az 5b-s cerka a rejtvényhez? :) 
bunbeviszlek#132#9 2021-12-30 19:35:14
A legtöbb állításotokkal, a tartózkodási negyedemmel kissé diszharmonikus módon, de egyet értek. 
aleksandros#132#8 2021-12-29 23:12:20
#waveox: 
Jöhet még.
 ;) 
waveox#132#7 2021-12-29 20:13:19
#aleksandros:
Ha volt is azt csakis dicséretnek veszem, hisz Fábryhoz hasonlítani valakit, bárkit is, az csakis pozitív kicsengésű lehet, semmi más.
Nem tudom, lehetséges apró véletlen egyezés (kicsi a világ), de erre csak annyit tudok írni, hogyha olvasol még tőlem valami mást is (kicsi, apró, miniatűr arc szmájli) akkor láthatóvá válhat számodra is, hogy nincsen szükségem mankókra.
aleksandros#132#6 2021-12-29 19:36:34
#waveox: 
Kurva jó.

De volt egy kis dezsavű érzésem Fábry Ilonka nénijével.
 :P 
waveox#132#5 2021-12-29 19:27:36
özv. Tóth Lajosné (szül.: Swarcz (ma már Fekete) Aranka épp keresztrejtvényt fejt, a falon hangosan ketyegő kakukkosóra ( a kakukk már rég kihalt belőle) veri monoton ütemét, a nap lemenőben, az ablakon egyre kevesebb fény szűrődik be az aprócska hetedik emeleti lakás konyhájába.
Aranka mozdulna, hogy villanyt kapcsoljon, de pont megakadt a keresztrejtvényben. 
-Pastiche!-morogja bajsza alatt.
-Pastiche- mondja ki még egyszer, mintha ezzel, hogy ismétli, hamarabb megtalálja a megfejtést.
-Hm, hét betű és a negyedik n. 
Rágcsálja a radírvégű 5b-s grafitceruza végét és néz a téli mocskos szürkeségbe.
Nem érti a mai világot, de legfőképp azt nem érti, hogy miért nem érti?
Mintha más nyelven beszélnének ma már az emberek mint az ő idejében.
Ma mindent ezer szóval akarnak elmondani, hallgatja ezeket a maiakat és bizony sokszor kapja magát azon, hogy 3 perc elteltével már azt se tudja miről beszélnek a népek - pedig figyelt piszkosul! 
Csak egy nagy fekete lyukat lát amin ki és be zúdul a levegő, és ettől megrémül.
Az ő idejében még az a mondás járta, hogy: Sok beszédnek sok az alja!
Ma meg csak úgy fecsegnek a népek mindenről, mintha fizetség járna nékik.
A minap pont fültanúja volt itt a házban lakó két fiatalasszony beszédjének. Nem hallgatózott ő, nem szokása.
Azt mondta az egyik, hogy ő azt olvasta az internetten (vagy hogy híjják), hogy ma már a nő agyába kell dugni azt! (jaj, hát mit, hát ami apádnak van!)
Hát én bizony összecsaptam a kezem: Uramatyám!
Szegény Lajosom, ha ezt hallaná!
Jaj, Istenkém!
 Mi leéltünk szép békességben 50 évet egymás mellett - volt szerelmeskedés is bőven ezen évek alatt, de sosem jutott áldott Lajosomnak eszébe, hogy nekem a fejemben kárt csináljon.
Mi csak szerettük egymást, nem volt ott más, csak a tisztelet a másik iránt, neveltük a gyerekeket (két szép fiú, jaj, de nagyon szépek ám), ha úgy adódott lementünk együtt Lajosommal a pincébe fáért ott aztán kicsit - az illem kedvéért - húzódoztam, mígnem Lajos azzal az erős karjával elkapott és szoknyámat föl nem hajtotta. Bugyi nem volt rajtam, tudtam hova megyünk, minek koszoljam.
Oszt volt, hogy fenn a házban is, mikor a fiúk szórakozni mentek.
Nem voltak ezek mindig csillagszórós, ágyúdörgéses események, szerettem Lajosomat, és hát ami neki jó volt nekem is az volt.
Pszt, ha nem mondod el senkinek akkor én elmondok egy olyat amit eddig soha senkinek. 
Kicsi volt a Lajosé, no nem aprócska, de lehetett volna nagyobb is, néha éreztem, hogy jobban esne egy nagyobbacska, de egészében nem volt bajom mert mint mondtam szerettük egymást szerelemmel.

Aranka furcsa ízt érzett a szájában, fogai között apró cafatokat, elsőre azt hitte, hogy az ebédre fogyasztott pulykacomb maradványai azok, de hamar észrevette, hogy az 5b-s grafit ceruzának csak a fele maradt.

Nah, hogy a fene vinné el,hát: utánzat a szó!  
Kijött az: utas
          tímár
          ács
          narratíva
          zacskó
          alakul
          tatu
szavakból.
ducinyuszi#132#4 2021-12-29 09:05:36
#barna72: 
Persze, mindig lehetnek kivételek, ezzel nincs semmi gond! Vannak ilyen megmagyarázhatatlan okból frenetikus élmények, és ennek is megvan a helye az életben. 

Nyilván mint minden kapcsolat, ez is oda-vissza kell, hogy működjön. Ezért rendkívül fontos az ismerkedés, hogy valóban vágyjunk egymásra, kívánjuk egymást. Ehhez pedig nyilván a nőnek is bele kell tennie a maga részét. :) 
aleksandros#132#3 2021-12-29 07:09:05
#barna72: 
Olyan is előfordul, hogy annyira készül és vágyik rá az ember, hogy végül elbassza.
Pedig nem is zsákbamacska, csak annyira a tökéleteset akarja...
 :D 

barna72#132#2 2021-12-28 22:47:56
A nagy számok világa egyszer engem is utolért. Életem legszarabb szexe lett belőle. :( :( :( 

De az este, amikor fél szavakkal, itt a chaten lebeszélünk egy randit egy swinger klubba(!?) és hiába nem a zsánerem a nő, mégis oda vagyok az intellektusáért, a huncut tekintetéért és mosolyáért, az egész estét átbeszélgetem vele és el nem engedem a kezét (pedig bombázók kacsintanak felém a bárpultnál), és még a szex frenetikus vele, mert olyan szinten ráizgulok... Huhh! Máig frenetikus élmény!!!  

A dolog fordítva is igaz: Egy igazi nő a férfit dugja meg agyban, aztán az ágyban. 
aleksandros#132#1 2021-12-28 21:49:21
Szomorú, hogy ezt sokadszorra is le kellett írni.
De falra hányt borsó.


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1610BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3881Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba910Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba1710Meleg férfiak egymás között

#zso06300wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1610Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1310Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1010Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.