Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Mint kés a vajban... :)

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 130

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Mint kés a vajban... :)
#130 2021-11-21 18:57:19
Találkozol valakivel, aki egy szempillantás felforgatja az életedet, aki kiforgat önmagadból, aki újraírja minden korábbi elképzeléseidet, vágyaidat, aki olyan oldaladat hozza ki, amiről azt sem tudtad, hogy létezik, és mégis azt érzed, hogy most vagy igazán a helyeden, most vagy totálisan önazonos. 
Amikor valaki olyannal hoz össze a jósorsod, akivel fél szavakból is... 
Amikor olyannal találkozol, akivel a szex leírhatatlan magasságokba repít. 
Akivel egyszerűen minden csak működik, szinte magától.
Amikor Ő is ugyanezt éli és érzi veled kapcsolatosan.  
Akkor itt az ideje mindent, de mindent átgondolni, átkonvertálni, amit korábban igaznak gondoltál a BDSM-ről, és önmagadról. 

Még nem tudom a kimentelét, de bárhova is vezet, az út maga is megér mindent!  :pirul:  :) 

2 hozzászólás |

Hozzászólások

ducinyuszi#130#2 2021-11-23 18:30:25
#pandora: Drága vagy!  <3  

Köszönöm az aggodalmad! :) Volt "szerencsém" többször nárcihoz, eggyel éltem együtt, végigéltem minden egyes állomását annak amiről írsz. Egy pedig évekig tartott függésben, mire végül kigyógyultam belőle. Ezért nagyon-nagyon megtanultam mire kell figyelni, sok szakirodalmat olvastam, hallgattam a témában, sok sorstárssal beszélgettem, sőt sok nőt figyelmeztettem már (hozzád hasonlóan  <3 ), aki ilyenbe lépett bele. 

Megéltem többször is love bombingot is, így ez már eleve vörös posztó számomra. :D   Kétségtelen, hogy mint a vadászkopó, úgy figyelek minden jelre. Sok nárcit kiszűrtem már a társkereséseim során, jelenleg ennek nincs jele, sőt! Persze az idő majd mindent eldönt. De óvatos duhaj vagyok, ezért is nem írok még nagy szavakat, mert még nem tartunk ott, nincs love bombing, nincs meseszerűen tökéletes férfi, csupán egy olyan férfi, akivel nagyon-nagyon kompatilibisek vagyunk egymással, és ez pont így jó! 

Az ismerkedéshez idő kell és türelem, majd kiderül, hogy az utunk hova vezet. Egyelőre azt élvezzük, ahol épp tartunk. És ha ennek olyan kimenetele lesz, ami a legideálisabb, akkor valóban nagyon boldogok leszünk. :pirul:  :) 
pandora#130#1 2021-11-22 23:43:16
Amikor találkozol valakivel, aki egy szempillantás felforgatja az életedet, aki kiforgat önmagadból, aki újraírja minden korábbi elképzeléseidet, vágyaidat, aki olyan oldaladat hozza ki, amiről azt sem tudtad, hogy létezik, és mégis azt érzed, hogy most vagy igazán a helyeden...

Amikor valaki olyannal hoz össze a jósorsod, akivel fél szavakból is...

Amikor olyannal találkozol, akivel a szex leírhatatlan magasságokba repít...

Akivel egyszerűen minden csak működik, szinte magától...

Amikor Ő is ugyanezt éli és érzi veled kapcsolatosan (de legalábbis ezt mondja)...

Akkor itt az ideje mindent, de mindent átgondolni...

...mert nem nulla eséllyel egy manipulátorral találkoztál. Ha szerencséd van, nem egy nárcisztikus pszichopatával, akivel épp a kapcsolat első fázisát éled, az elhalmozás (love bombing) időszakot.
Biztos nem ez a szitu, csak annyira beugrott a soraidat olvasva.

Részlet egy pszichológus írásából:
"A megismerkedés csodás lesz, mint a mesében. Fantasztikus. Álomszerű. Tökéletes.
Egy olyan ember, aki issza a szavunkat, minden érdekli, mindent megfigyel, megjegyez (ezeket az információkat kiforgatva később mind ellenünk fogja felhasználni), úgy reagál, ahogy szeretnénk, körülöttünk forog a világa, úgy érezzük, végre egy olyasvalaki, akit igazán mélyen érdeklünk, törődik velünk. Általában az elején a szexben is csodálatos, odaadó, még a gondolatainkat és titkos vágyainkat is kitalálja, de soha nem erőszakos. Megtaláltuk azt akire mindig is vágytunk, megfogtuk az Isten lábát.
A mézeshetek időszaka lehet pár héttől pár hónapig tartó időszak.

Ezt követi a leértékelés időszaka. Ez lehet pár hét, de akár évtizedek(!) is, ha hagyjuk.
A nárcisztikus elkezdi lebontani a személyiségünket, az önbecsülésünket, elkezd módszeresen, manipulatívan, fokozatosan érzelmileg bántalmazni."

Tényleg kívánom hogy ne ez legyen, őszintén kedvellek így ismeretlenül is, ezért kérlek vigyázz magadra. :* 
https://www.eropolis.hu/city/blog/pandora/87/


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1310BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3951Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1020Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba210Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba1810Meleg férfiak egymás között

#zso06200wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1610Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok910Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba920Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.