Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Számok 12-10-3-5-2

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 126

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Számok 12-10-3-5-2
#126 2021-09-10 21:32:04
12 éve Eropolison... Most, hogy belegondolok, döbbenetesen sok idő.  :o  Eleinte a vanilla dolgokat kerestem, aztán végülis ennek az oldalnak köszönhető, hogy megtaláltam a BDSM-et és ebben önmagamat, immár 10 éve. 

3 hosszabb kapcsolat. Sok sikertelen randi, de 3 olyan találkozás, amiért megérte itt lenni :pirul: , mert alapvetően megváltoztatta az életem, és bár vége lett, de boldog éveket és sok-sok tapasztalatot adott nekem.  :pirul:  :) 

5 éve regisztráltam újra. Miután vége lett - talán mondhatom - az eddigi legfontosabb, legintenzívebb, legszenvedélyesebb kapcsolatomnak és felépültem belőle. 

2 év, amikor nem voltam itt, mert az élet úgy alakult, hogy még egyszer fel kellett épülnie a lelkemnek. 

És a jelen. :) Újra itt, beszélgetek, ismerkedem, randizom. :P Persze ismét jönnek nem csak a pozitív, hanem természetesen a negatív tapasztalatok is. Újra meg kell küzdenem az érzéssel, hogy ne akarjak lelépni innen néhány "fura" ember miatt. :D :P De nem akarom elfelejteni, hogy a mérlegnek két serpenyője van, és amíg a pozitív felé billen, addig megéri maradni. 

És nem akarom elfelejteni, hogy a BDSM világában az Eropolis azon nagyon kevés oldalak egyike, ahol reális lehetőségem van ismerkedni, társat, párt találni. :)

Tehát maradok. :vigyor: 

**********

Egyik kedvenc versem  ;) 

Weöres Sándor: Ki minek gondol, az vagyok annak...

Ki minek gondol, az vagyok annak…
Mért gondolsz különc rokontalannak?
Jelet látsz gyűlni a homlokomra:
Te vagy magad, ki e jelet vonja.

S vigyázz hogy fénybe vagy árnyba játszik,
Mert fénye-árnya terád sugárzik.
Ítélsz rólam, mint bölcsről, badarról:
Rajtam látsz törvényt sajátmagadról.

Okosnak nézel? Hát bízd magad rám.
Bolondnak nézel? Csörög a sapkám.
Ha lónak gondolsz, hátamra ülhetsz;
Ha oroszlánnak, nem menekülhetsz.

Szemem tavában magadat látod:
Mint tükröd, vagyok leghűbb barátod.

2 hozzászólás |

Hozzászólások

ducinyuszi#126#2 2021-09-12 21:58:37
#pandora: Amit írsz, minden társkereső oldalra jellemző, kivétel nélkül. A BDSM-esekre is! Én megtanultam ezekkel együtt is szeretni ezeket az oldalakat. Az emberek változtak, igen... Sajnálom, hogy nem pörög úgy az élet, mint pár éve. Az tényleg jó volt. De valamiért ezek szerint kifutotta magát. 

Az elmúlt 12 év alatt azt hiszem mondhatom, hogy az összes férfitípussal találkoztam a társkeresőkön. :D Ennek hatalmas előnye, hogy egy ideje már felismerem őket, és nagyívben elkerülöm azt, akit jobb elkerülni. :P 

Persze nekem is voltak rossz tapasztalataim. Voltak olyanok akikről írsz, akiknek belefutottam a hálójába, és rendesen megtépázták a lelkemet, az életemet. Az egyikük nagyon sok évig játszotta velem a húzd meg-ereszd meg játékot. Két éve tudtam végleg lezárni. Elszállt a varázs, mert tettem róla, hogy elszálljon, már nincs rám hatással, mert nem engedem, hogy legyen. 

A ghostingosok, mind az összes egy gerincelen nulla. Szót sem érdemes vesztegetni rájuk, mert annyit nem érnek. :D
Amikor elmész randira, és úgy váltok el, hogy folyt.köv. Aztán a folyt.köv. (hogy középiskolai matektanáromat idézzem  :vigyor: ): néma csend és kriptaszag. Vagy többször találkoztok, látszólag jól alakulnak a dolgok, majd egyszercsak ismét jön a szürke szamár szindróma... :D De ők ÁLLÍTÓLAG Domok. Ahapersze, biztosan a hangok súgták nekik... :D Nem, nem az a baj, ha nem jövünk be egymásnak, ez nyilván benne van a pakliban, hanem hogy a Nagy Domnak (??????????) nincs annyi vér a pucájában, hogy azt mondja: nem téged kereslek! Nem, nincs. Akkor hogyan is akar ő dominálni? Hogyan akar tiszteletet és főként BIZALMAT kivívni bárkinél is? Hogyan várja el, hogy a sub átadja számára az irányítást? Sehogy.... Lelépnek szó nélkül, mert hasfájásuk van, gerincük nincs. 

A Dom legfőbb értéke a szava, a megbízhatósága, ami megalapozza, hogy a sub szó szerint vakon bízzon benne. Ha ez nincs, akkor semmi sincs. Valódi, ízig-vérig domot találni legalább olyan nehéz, mint hasonló kategóriáju subot. 

Már ritkábban futok bele tescósokba. :D Persze azért megesik, csak őket hamar leépítem. Nagyon komoly tanulás volt az elmúlt sok év. Fejlődés. Önismeret, emberismeret. Többet ért, mint az a 7 év pszichológia tanulás. :D Ennek köszönhető, hogy nagyon komoly határokat húztam. Amire persze az a reakció azoktól, akik alulról sem súrolják ezt a bizonyos lécet, hogy túl nagyok az igényem, túl magas a léc. Én meg azt mondom, csak annyira, amit még én is könnyedén megugrok, egy fikarcnyival sem több. Hála nem vagyok társfüggő, kapcsolatfüggő, remekül megvagyok egyedül is, ha épp úgy van :P , ezért nincs bennem semmiféle kényszer, görcs. Nekem nem kell mindenáron "akárki", hanem az az egyetlenegy Valaki, akiért örömmel változtatok a jelenlegi kapcsolati státuszomon. :D 
_____

"*Nem kell mindenáron akárki. Valaki kell!* Egyedül lenni tartást is jelent: tartod magad annyira, hogy csak azért, hogy akárki legyen melletted, inkább nem leszel senkivel. Tudod, nem kell mindenáron útitárs. Ha nincs alkalmas ember, hogy a partnered legyen, inkább menj tovább egyedül. Ne adj engedményeket, ne árusítsd ki a lelked stagnáló, megrekedő, vagy mérgező kapcsolatok kedvéért. Ne add alább a saját kulturális, vagy morális szintednél. Mert a másik ember, bár nem mutatja ki, nagyon is érzi kisebbrendűségét, és ezt úgy kompenzálja, hogy folyamatosan az ő szintjére próbál lehúzni, módszeresen rombolva szilárd önértékelésedet, és egészséges önbizalmad."

(Király Eszter)

pandora#126#1 2021-09-12 20:27:40
A sorokat olvasva én is önvizsgálódtam.

8 éve itt...nagyjából szünet nélkül. 
Nagyon hamar, az első pár hónapban találtam olyat, aki miatt töröltem volna magam (ő volt a Főkrampusz ;) ). Másnap naívan kiírtam, nem keresek senkit, vártam hogy alakul. Valami furcsa volt benne... 
Ő viszont nem írt ki semmit. Aztán megtaláltam még 7 másik regisztrációját, különböző neveken. :D És évekig ment a hullámvasút...

Azóta kicsit fenntartásokkal vagyok az itteni ismeretségeket illetően. :napersze: 

Kapcsolatom a BDSM-mel. Amikor idejöttem, nem sokat tudtam róla. De aztán sokmindent megértettem belőle. Akkoriban érdekes fórumok, beszélgetések voltak itt, nem az volt ami most, hogy kéthetente benéz az ember akkor se nagyon változott semmi. Pörgött az élet! Rengeteg érdekes információ pörgött, és sok érdekes nézőpontot ismerhettünk meg. Most olyan csend van a nyilvános fórumokon, mint egy múzeumban zárás után. Mindenki magával foglalkozik...hát ebből nem sok interakció születik. :(

Az ultrahatározott férfi, aki le tud nyűgözni, és fölém kerekedni...hm...kit nem vonz(ana)? Persze, engem is. :D De nem találkoztam olyannal, csak tescós domokkal. :napersze: 

Először alkalmi érdekes légyottok miatt regisztráltam ide. Olyan fícsörökért, kalandokért, amik kimaradtak az életemből. Aztán rájöttem hogy jobb is hogy kimaradtak, mert egy kalap szamócát érnek. :D Fura amikor valaki egy pillanatban tök közel van, aztán másik pillanatban meg sem ismer. Dehát a fejlődésnek ez is része. ;)

Rátaláltam pár igazán érdekes és vonzó emberre, akikről nagyrészt kiderült, hogy valami nem stimmel velük. Az apróbetűs rész vagy az lett hogy hazudnak valamiben, vagy az hogy hűtlenek, vagy az hogy dühkezelési problémáik vannak, esetleg paranoiás, vagy egyéb lelki sérült. Ha egyik sem, akkor meg potencia problémáik vannak, és nem magukban, hanem a nőkben keresik rá a megoldást... 

Az értékes, kedves, jófej, szeretnivaló, potens emberek pedig külsőre pont nem Adoniszok. :(

Szóval az oldal szexpartner része őszintén szólva olyan nagyon nem jött be, ahogy a párkapcsolati része sem. 

Ami végül bejött, hogy klassz barátokat találtam itt. Barát-barátokat. :D Olyanokat, akikkel bármiről lehet beszélgetni, ítélkezés nélkül, és nagyon jó programokra lehet közösen menni, ahova egy kvázi normális társasággal nem lehetne. Így az itteni társaság az életem részévé vált.
Én ezért vagyok még itt. 

Ha pedig jön egy olyan, aki egymaga mindent visz, hát állok elébe. :D De ha nem jön, akkor is sok jót lehet itt találni. Nyilván rosszat is, de azt az ember megtanulja kikerülni. ;)

Úgyhogy én is maradok.  :vigyor: 


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1810BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba6750Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1530Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4740Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3720Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok300Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak

#nika100Roma csaj
Ajánlott szobák
#transz_szoba2150Transzszexuális csevegő

#nono-trans100A . Nono-trans / Transzvesztita saját szobája !

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.