Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
A kezdetek és a jelen

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 119

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
A kezdetek és a jelen
#119 2018-02-21 22:36:29
Az ember nem attól válik BDSM világ részévé, hogy eldönti, holnaptól az lesz. Elmondom én hogy kezdtem... :)

Mint minden "normális" ember én is a hagyományos szex-szel indítottam. Olyan szerencsém volt, hogy 19 évesen egy olyan férfival hozott össze a sors, aki a tantrikus szeretkezést művelte, és érdeklődött az ESZO iránt is. Így már akkoriban megtapasztaltam az élvezeteknek egy jóval magasabb szintjét. Épp ezért nem is volt egyszerű ezt a későbbiekben überelni bárkinek is. ;)

A házasságom alatt kezdtem rájönni, hogy kedvelek bizonyos fájdalmakat. Nem tudom honnan jött és miért, csak hogy észrevettem, pl. egy fenékre csapás milyen izgató, vagy egy bimbógyörtés hogy fokozza az élvezetemet. Akkor még fogalmam sem volt, hogy ez micsoda. De azt is tudtam, hogy ott lent, puncitájon is valami hiányzik. De fogalmam sem volt, hogy mi? Állandó hiányérzetem volt, és hiába volt nagyon jó a szex, hiába volt orgazmusom, "valami" hiányzott. Csak nem tudtam meghatározni, hogy mi ez a "valami". 

Aztán amikor elváltam, és erre az oldalra jöttem egy blogban olvastam egy írást, hogy mit is jelent subnak és mazonak lenni. Akkor állt össze a kép, hogy "Ez az! Ez vagyok én!" A kezdeti döbbenetet felváltotta a tudásvágy, hogy beleássam magam miért vagyok ilyen, és akkor most hogyan tovább. Tehát olvastam, tanultam és nagyon sokat beszélgettem. Lassan rájöttem, hogy mennyi mindenre vágyom még, mennyi minden izgat.  :pirul: 

És elkezdtem tudatosan a BDSM világban keresgélni. Így mire eljött a nap, hogy megtapasztalhattam a valóságban mindazt, amire vágytam (sőt még többet is), már elég pontosan tisztában voltam a BDSM világgal és annak szabályaival, kifejezéseivel.  ;) 

Ma pedig már nagyon pontosan tudom, mire és kire vágyom.  :) Épp ezért amikor azzal jönnek nekem, hogy "de nekem tetszik a BDSM, taníts meg", akkor ezt mindig visszautasítom. Nem! Akik ebben a játékban játszanak, azoknak ezek a késztetések belülről kell, hogy jöjjenek, különben valóban nem egy életforma, csupán játék. Persze lehet azt is, hiszen lehet BDSM elemekkel színesíteni bárkinek a szexuális életét. De nekem ennél picit több kell. Nekem olyan férfi kell, akinek nem kell megtanítanom, hogyan és mitől lesz dom és szadista, mert tudja. Zsigerből, ahogy én. És aki pont azért, mert annyira erős a késztetése, mert magára talált ebben a világban, megtanulta amit kell ehhez tudni. Mert ha nem így van, akkor soha nem is tudnék ekként tekinteni rá. ;) 

Ma is imádom persze a hagyományos szeretkezést, a tantrát, az ESZO-t, de BDSM nélkül már nem tudom elképzelni az életem. Hozzám tartozik, az énem része. Épp ezért tudom, ha rámtalál a párom, aki hasonlóképpen áll ezekhez a dolgokhoz, akkor nem lesz alkalmunk unatkozni.  :D  :pirul:  

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólásokhirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2620BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba114160Biszexuális vagy, be kell lépned!

#passzivbevalalos101Popsijátékok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1630Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő

#aurora1978100Négyes gabalyodás női bi alapon Pécs
Ajánlott szobák
#homo_szoba8250Meleg férfiak egymás között

#sexuality100Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek
Ajánlott szobák
#hetero_szoba72110Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#ant100neccruhát kedvelő nők utáni kutatás :)
Ajánlott szobák
#profi_csajok2230Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3030Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.