Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Ez a nap

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 118

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Ez a nap
#118 2018-02-14 17:32:23
Ez a nap sokakkal ellentétben másért emlékezetes számomra. Valami véget ért, aminek nem szabadott volna véget érni. Mégis megtörtént. És talán pont ezért ezen a napon minden hatványozottabban kúszik elő elmém mélyéből... ;) 

Amikor BDSM történeteket olvasok, vagy ilyen kapcsolatokról hallok, mindig megsajdul a szívem, mert volt benne részem és tudom milyen csodálatos. Amikor BDSM videókat nézek, akkor nem csak a szívem sajdul bele, hanem az egész testem... :pirul: Igen, be kell vallanom hiányzik. A BDSM világa, a kényeztetés, a gyötrés, a teljes odaadás, a birtoklásom, a testi és lelki megsemmisülés és újjászületés... De ez érzelmi kapcsolat nélkül nem megy, számomra elengedhetetlen hozzá. 

Így egyelőre maradnak az emlékek. Amik még ma is kristálytisztán játszódnak le a fejemben újra és újra felidézve, amikor önmagam lehettem kompromisszumok nélkül, amikor átélhettem mindazt, amire addig csak vágytam.

És marad a remény..., hogy egyszer találkozom azzal, akivel pont egymásra vágyunk és vártunk, és akkor újra én lehetek én teljes valómban megalkuvás, kompromisszumok nélkül. ;) :) 


8 hozzászólás |

Hozzászólások

csizmaskandur#118#8 2018-02-21 14:21:00
Pozitív hozzáállás! Szeretem! :)
Nem azon keseregsz, hogy vége - bár biztos jó lett volna ha megmarad ezt kapcsolat -, hanem a szép dolgokat dédelgeted! :) 
Azért én azt javallanám, hogy ne ülj ott a vártoronyban pulóvereket kötögetve, s várva a huszárt, hanem KERESD! :pirul: :vigyor: 
faithless#118#7 2018-02-20 07:56:27
A "B nap".
puncimaci76#118#6 2018-02-19 11:55:50
Legyen így :)
bootslovers#118#5 2018-02-16 15:03:07
 ;) :) 
amerikai-pite#118#4 2018-02-15 22:08:27
Bálint-napon dobni a nődet nagyon stílusos :(
szerelemkereso#118#3 2018-02-15 18:59:59
Én nem szeretem ha vernek. Nem zsenán. Valamiért nem jön be. Már kisgyerekként sem szerettem ha megruháztak.  Inkább szeressenek..és szerethessek ;)  ;) 
esther#118#2 2018-02-14 17:59:22
Teljesüljön!!-ezt kívánom neked! :* 
krampampuna#118#1 2018-02-14 17:45:37
Szia,
Én nem ismerem a BDSM világot, sosem vonzott...de amit írtál, és ahogyan ,az nagyon tetszett...ezért kedveltem az írásodat! Puszi


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1610BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3761Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba810Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba1510Meleg férfiak egymás között

#zso06300wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1310Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1310Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba900Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.