Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Lepj meg!

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 112

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Lepj meg!
#112 2017-11-11 20:50:24
Utoljára több mint 3 éve esett meg, hogy A Férfi meglepett. Hogy már az első levélválásnál tudtam, Ő más. És ebből egy csodálatos történet kerekedett... 

Most megint ezt keresem. Ezt az érzést, ezt a Férfit, aki más. Tudom, hogy az ilyen Férfi ritka kincs. De amikor egyszer megjártad azokat a magasságokat, amiket én, már nem tudod lejjebb adni. Ha egyszer a szíved, a lelked, tested, minden sejted lángolt a kezei között, akkor nem elég már kevesebb.

A tüzet keresem. Azt a Férfit, akivel megélhetjük a lángolást. És időnként elgondolkodom, hogy vajon felmelegszik-e még a testem a langyosnál forróbbra???

Remélem... :pirul: 

28 hozzászólás |

Hozzászólások

megindito#112#28 2017-11-28 08:20:00
#esther: egy ilyen pasi nem _gondol_ semmit
nobody#112#27 2017-11-15 10:07:42
Bezzeg a mi időnkben... :D 
ducinyuszi#112#26 2017-11-14 17:00:36
*esther: *

Köszönöm! <3 

Láttam, hogy a színvonal merre tart. Valóban sajnos érezhetően lefelé. Nem ok nélkül vagyok itt jóval kevesebbet, és írok kevesebbet. 

Végülis nem arról szól a történet, hogy ez az egyetlen lehetséges hely. Hanem arról, hogy ez is egy lehetséges hely a többi között. És az is tény, hogy mindig is az agyhalottak voltak többségben, csak most megborultak az arányok, az ő irányukba. ;) Talán szerencsém van, talán már belémfáradtak :D :D :D , de egyre kevesebben keresnek meg közülük. Azt hiszem az is benne van ebben, hogy nagyon jól kiismertem már őket. ;) 

Szóval drága barátném, nem sietek sehova. Időnként nekem is elegem lesz, ezért például a nyári szünet, amikor szinte alig voltam itt, kifejezetten jót tett. Azóta meg van elég dolgom ahhoz, hogy ne ezen az oldalon járjon 24/24-ben az agyam. Ha van időm felnézek, ha van értelmes ember vagy téma, beszélgetek, aztán megyek a dolgomra. 

Ezért is írtam a bemutatkozómban: Aki akar megtalál. Aki érdekel, azzal találkozni fogok. A többieket pedig úgysem nekem teremtették. :* 
ducinyuszi#112#25 2017-11-14 16:51:35
*nobody*: 

Te drága ember, hol sírtam? Mutimegmáááán lécci, lécci, lécci! :* :D :pirul: 
tomgatsby#112#24 2017-11-14 13:43:19
#esther: Megjött a válasz az oldal üzemeltetőitől, írtam róla egy blogbejegyzést :D
nobody#112#23 2017-11-14 11:16:34
Az igaz, hogy tét nélkül sokkal könnyebb osztani az észt. :cigi: 
esther#112#22 2017-11-14 09:43:05
#ducinyuszi: 

Igen, igen a te optimizmusod töretlen. Igazad is van. <3 
Csak én úgy vettem észre, hogy mostanában jócskán esett a színvonal a pár évvel ezelőttihez képest. A sok sikertelen próbálkozás, kudarc, igénytelenség után kiregiznek azok, akik beleunnak, belefásulnak.
Bár lehet nobadynak van igaza, és csendben nézelődnek, nem hallatják hangjukat, akik a gyöngyszemüket keresik. De többségben még az én levelem írója típusú ember van, sajnos.
esther#112#21 2017-11-14 09:33:23
#nobody: 

Akkor ne óvassá’ blogot, ha ennyire unalmas témák vannak. :P 
Látod, ez van, amikor nem jön át valami..Előfordul itt mostanában jócskán. :/ 

Megjegyzem, ez a téma sokkal inkább idevaló, mint képek belinkelése innen-onnan, receptcsere, :D bemásolt cikkek, amik tucatjával szembejönnek veled a neten, böngészés közben.

Az elmúlt napokban sokkal fajsúlyosabb témák is szóba jöttek, de pár emberen kívül - mindig ugyanazok a grafománok – senki nem szólt hozzá. 
Ilyen volt pl a zaklatás, a megítélés az öltözködés alapján, az oldal működésének színvonalassá, és biztonságosabbá tétele. Sorolhatnám még. És ezekre is pár ember reagál.
De ha cikizni ,meg beszóni' kell, akkor azok is előjönnek, akiknek lételeme a kötözködés. Nyilván kell a napi (bunkóság)betevőjük. De ez most nem fontos.

*Lényeg a lényeg, igenis kerüljön ki/vissza a ketrecbe színvonalas tartalom, érdeklődésre számot tartó téma, igényesség. *
Végleges kitiltás a trágárkodás és a politizálás miatt legyen.
Szerintem.

nobody#112#20 2017-11-14 08:36:14
#food-to-go: Kivételek mindkét oldalon vannak. :* 
food-to-go#112#19 2017-11-14 03:56:34
#nobody: siránkozik a faszom :D én is aranyat mosok a folyóban, ducinak igaza van, sosem tudni, itt, vagy máshol, de az biztos, hogy mi nem tukmáljuk az elképzelésünket olyanra, aki teljesen mást keres itt, mint mi, és nem kezdjük hintáztatni sem azzal, hogy egymást keressük, szerintem ezért a sok mérgelődés
nobody#112#18 2017-11-13 22:16:14
Úgy látszik nem voltam elég érthető. 
Ha itt minden nő tisztában van azzal, hogy milyen pasik vannak itt, ill. ha tudjátok, hogy 1:100000 az esély egy általatok normálisnak tartott megtalálására, akkor miért siránkoztok ezen állandóan. 
Kurvára unalmas.
nobody#112#17 2017-11-13 22:05:18
#ducinyuszi: 
Irónia! Volt :D :D :D !
ducinyuszi#112#16 2017-11-13 19:50:12
*esther*: 

Drága Barátném! Miután az előző "ilyen Férfi" is itt talált rám, nem olyan reménytelen ez. Csak türelem kell hozzá. Drágakő a legváratlanabb helyeken felbukkanhat. Talán itt, talán máshol... Majd kiderül. ;) :* 
ducinyuszi#112#15 2017-11-13 19:44:33
*nobody: *

Tedd meg a kedvemért, hogy ezt az unalomig ismételt közhelyet, hogy ez milyen oldal, nem ismételgeted, ok? :pirul: Annyira de annyira nem jelent semmit sem. Miután MINDEN oldalon ami társkeresésről szól ugyanazok az emberek forognak körbe-körbe-körbe. Tök mindegy milyen céllal született valaha az az oldal. Ma már mindegyiket ellepték azok, akik a netet Ingyen Punci Azonnalra Katalógusnak tekintik. 

És hogy miért itt? Leírom újra, bár kb. már húszadszor, de mindegy. :D Nos egy hagyományos társkeresőn elég furcsán venné ki magát, ha azzal indítanék, hogy BDSM. :D :D :D Szóval itt (is), a többit meg meglátjuk. De azért mert itt, még nem kellene taplónak, igénytelennek lenni egy pasinak sem. Nem kéne a nőket ingyen kurvának tekinteni, akik szerintük csak azért vannak itt, hogy széttárt lábakkal, csöpögő puncival (álmukban :D :D :D ) várják azokat, akiknek az összes eszük a farkukban van. Akármilyen oldal is ez, a nők akkor is nők, és akkor is elvárnak bizonyos dolgokat, a többségük akkor sem fogja ezek nélkül szétdobni a lábát csak úgy, mert egy pasi ráírt. Ez ellen lehet ágálni, de egyszerűbb elfogadni, mert ahogy mondani szokták, "A nőkkel jóban kell lenni, mert minden punci náluk van." :* :P 

És még valami... A lángolást nem csak a szívben kell érezni. A BDSM pont azért csodálatos, mert ott a test is lángol és porrá ég, majd főnix madárként születik újjá. És igen, az aki ennél kevesebbet ad, az engem már nem érdekel. ;) 

Mindenkinek szíve joga azt keresni, amit akar bármelyik oldalon. Soha nem bántottam ezért senkit sem. Azonban nekem ugyanolyan jogom van azt keresni, akit-amit én akarok. Soha nem tudhatja senki sem, hogy épp kivel fut össze. Ennyire egyszerű. Élni és élni hagyni. ;) 
pandora#112#14 2017-11-13 19:01:00
#tomgatsby: 
Jujjjjjjjjjjj...kísérted a sorsod? :D :vigyor: 
tomgatsby#112#13 2017-11-13 15:53:56
#esther: Húúú, most annyira lenne ötletem, hogy ki az, akit érdekelhet ez a pasi, de ha leírnám, hogy szende96-ra gondolok tuti, hogy kitiltanának!
pandora#112#12 2017-11-13 15:27:23
#esther: 
Igen, én is erről beszélek. :) És sajna ez a regisztráltak fele. :/ 

Erre nem azt mondanám hogy elköteleződés nélküli szexet keres, hanem azt hogy elvesztette a realitásérzékét.
esther#112#11 2017-11-13 15:24:18
#pandora: 

Íme, erről beszélek, ezt a levelet tegnap kaptam.
Ha szabályellenes,hogy bemásoltam, akkor törlöm.

*"szia kapcsolatot keresek ha lehet tartost persze nemegy ézakást remérem nem járok ugy mid a sáska remérem tőbrevágyol tőbet szeretnél [:-<b>] ha vankedved és kisidőd persze ha teis godolod sziveset taliznák veled ot miden más [na persze!] ha látnákegymás ha benevagy és szeretnél megismerni csak ralytadál miden [;-)] [:-</b>] remélem kapok választ [:-<b>] sokszeretetel "*

Mit gondol egy ilyen pasi? Hogy egy szinten vagyunk??? 

A való életben nem hogy megszólítani, rám nézni sem merne...igaz az esélytelenek nyugalmával bármit lehet nem??
pandora#112#10 2017-11-13 15:02:57
#nobody: 
Nem feltétlenül azzal van a probléma, hogy ha valaki elköteleződés nélküli szexet akar, hanem azzal, hogy az itt lévő férfiak többsége egyszerű ingyenes puncikatalógusnak tekinti az oldalt, és trágárul, igénytelenül, az alapvető tisztelet megadása nélkül próbál lyukhoz jutni (szándékosan fogalmaztam így mert sokaknál sajnos ez a helyzet). És mindezt úgy, hogy -
 ahogyan esther is megfogalmazta - azt hiszi az ölébe potyognak olyanok, akik nem az ő ligájában fociznak.

Az elköteleződés nélküli szex és az ingyenkurva azonnalra között nagyon nagy a szakadék. Annyira nagy, hogy a többség nem is tudja átugrani. Aki át tudja ugrani, az talál is. ;)

esther#112#9 2017-11-13 14:51:00
#nobody: 


" itt miért unalmas, fantáziátlan, és nem vonzó férfiak vannak többségben?"

Azért mert az a képzetük,hogy itt az előnytelenebb külső ( belső) is labdába rúg, na és nem kell különösebb energiát befektetni egy kis szex érdekében.Nem kell megszólítani, szembenézve kontaktust teremteni..stb, stb 
( mekkora téveszme!)

A tökéleteseknek nincs szüksége ilyen oldalra, mert lazán ismerkednek a való életben.
Aki itt van, az "zakkant". Khmm..én is. :napersze: 
nobody#112#8 2017-11-13 08:14:21
 :vigyor: A tüzet meg kell gyújtani. Folyamatosan táplálni kell, és szítani, hogy igazán lángoló legyen és ne csak pislákoljon.
Nem szeretnék senkit megbántani, de azon ti nők elgondolkodtatok már, hogy *itt* miért unalmas, fantáziátlan, és nem vonzó férfiak vannak többségben?
Nem lehet, hogy a többiek is sokan vannak, de ők már mással, másutt lángolnak, és eszükben sincs ilyen oldalakon elbaszni az időt? Vagy akik itt vannak, ők is a tökéleteset keresik, és aki nem tűnik annak, annál csak félgőzzel próbálkoznak? Esetleg nem is akarnak többet mint elköteleződés nélküli szexet? (Mert ugye, mint tudjuk ez egy szexpartner kereső. :D :D :D )
szenvedely69#112#7 2017-11-12 13:05:22
#barna72: :D :D :D 
esther#112#6 2017-11-12 12:12:06
Nyuszi drága!
Kétségeim vannak, hogy ez a Férfi polison fellelhető.. :/ 
Addig is javaslom a forralt bort..jaaaaaaaaa, száraz november van, vagy mi szösz. :P ;) 
barna72#112#5 2017-11-12 11:15:51
Ismerek egy fickót, aki a napnál fűtő... :D 
egyvagyok#112#4 2017-11-12 09:15:44
Ninca ebben semmi furcsaság, a kommunikációs kézség kihalóban van.
ducinyuszi#112#3 2017-11-12 08:07:21
Amikor egy nap tucatszor halljuk ugyanazokat a mondatokat, amikor már tudjuk, melyik kérdés, melyik mondat várható és arra milyen reakció.... Áh ez nemegyerebe. Semmi eredetiség, semmi egyéniség, semmi valódi gondolat, csak (ahogy pandora is mondja) a "semmi jónak nem vagyok az elrontója" kategória. :D Pedig vannak igazgyöngyök, bár tény, hogy ahogy az igazgyöngy is ritka, úgy az ilyen Férfi is az. ;) 
pandora#112#2 2017-11-11 23:03:34
#tomgatsby: 
Hát igen...a pasik többsége nincs igazán felkészülve egy komolyabb megmérettetésre, ahol nem elég a "semmi jónak nem vagyok elrontója". ;)
tomgatsby#112#1 2017-11-11 21:34:43
Ehhez persze egyik pasi sem mer hozzászólni :)


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2310BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba7250Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1410Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba610Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4850Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4420Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak

#nika100Roma csaj
Ajánlott szobák
#transz_szoba2770Transzszexuális csevegő

#nono-trans100A . Nono-trans / Transzvesztita saját szobája !

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.