Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Farkak

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 111

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Farkak
#111 2017-10-21 17:01:39
Sokszor elgondolkodom, hogy vajon mit akarnak elérni a férfiak azzal, hogy az adatlapjukon csak a farkuk képe szerepel? Számomra ez azt az üzentet hordozza: én ez vagyok, ergo egy farokfej. :D 

Viszont a magam részéről egy emberrel, egy férfival ismerkednék. Akinek van arca. Egy arcot szeretnék hozzákapcsolni a szavaihoz, a gondolataihoz, hogy legyen tartalmuk, súlyuk. 

Azt főként "imádom", amikor megkérdezi, hogy "hogy tetszik"? Húanyám, hát hogy tetszene? Erre milyen normális választ vár bárki is? :o :D 

Ezért érthetetlen számomra, amikor csak a farkát látom. Mire számít? Ettől elalélok? Rögtön elveszítem az eszem és rohanok hozzá? Vagy...? Vagy tényleg ennyire sok a farokfej a világon? :D :D :D 

11 hozzászólás |

Hozzászólások

ducinyuszi#111#11 2017-10-26 14:34:33
*kedvespasii: *

Farok-farok. :D Enyhítő körülmény, hogy látszik valamennyi belőled is. :P :P :P 

Nem tudom, valamiért nem hoz lázba a pasi farka azelőtt, hogy az arcát láttam volna. Oké tudom, hogy én vagyok az elvetemült, de hát ez van. Én már csak ilyen vagyok. :pirul: :D 
kedvespasii#111#10 2017-10-26 09:45:47
És mi van az olyan átmeneti regekkel, mint amilyen én vagyok? Nem _csak_ farokkép, de azért hangsúlyos elem a farok a képen. (Jó, WC és letolt gatya szerencsére nincs.)
Ráadásul pandora felsorolásában sem ismertem magamra...
Kérek egy bölcs megfejtést rám :)
ducinyuszi#111#9 2017-10-23 21:38:42
*barna72: *

Jójó... Azért létezik ám, én már találkoztam ilyen ritkasággal. És tudod, én meg szeretem az egyedi, ritka dolgokat. ;) :D 
barna72#111#8 2017-10-23 10:20:27
#ducinyuszi: Egyensúly egy farok és a "hozzá tartozó" agy között? Duci te miről beszélsz? :vigyor: Fizikai képtelenség! :D 
ducinyuszi#111#7 2017-10-22 11:26:49
Köszi lányok-fiúk, jókat nevettem ezeken a válaszokon. :D :D :D 

Mindig megnézem az egész adatlapot, sőt nem vagyok rest elolvasni sem. Oké fontos testrész a farok, de egy "hangyabokányit" fontosabb az, ami ott fent van, és agynak hívnak. Nekem legalábbis. ;) Oké tudom, hogy agyfétisem van, de én ilyen vagyok. Szóval lehet bármilyen szép-vonzó-kívánatos az a dákó, ha a tulajdonosa meg egy üresfejű valaki. Valahogy jó lenne a kettőt egyensúlyba hozni. Persze tudom, mindig ez a legnehezebb. Fennmaradni a lovon, és egyik oldalra sem leesni... ;) 
food-to-go#111#6 2017-10-22 01:22:05
ugyanígy a kép nélküli, kitöltetlen adatlap se jelent feltétlenül rosszat (bár a dolgunkat megkönnyítené, ha beszédesebb lenne)... szintén saját élmény: 2 szó állt a lapján "könnyű forgószél", és nuku fotó, egyik éjjel nem lévén egyéb dolgom, csetelni kezdtem vele, és magával ragadott a humorával, őszinte könnyedségével, még 3 napig cseteltünk fotó nélkül, aztán küldött.... nem tetszett, de akkor már vonzódtam hozzá, találkoztunk... másfél évig tartott
food-to-go#111#5 2017-10-22 01:17:02
még valami... bár én is hajlamos vagyok a farokképest zsigerből kinyomni, talán érdemes az adatlapot is megnézni, és a kettőt együtt szemlélni, van itt valaki, akinek csak farokfotója van, közben egy hihetetlenül értelmes, gyengéd férfi, aki rengeteget tesz a kapcsolatért
food-to-go#111#4 2017-10-22 01:11:41
hozzáfűzném, hogy a pasik alapvetően imádják mutogatni a dákót, rettentően büszkék rá, mondhatni legnagyobb kincsük, sőt, igen nagy mértékben azonosulnak vele, mondhatni a lényegükké vált :) pusztán a tény, hogy a nők megtekintik, izgatóan hat rájuk, ha meg is dícséred, örökre a szívükbe zárnak, igen egyszerű ez, kérem, tudom, gyermekes
pandora#111#3 2017-10-22 01:02:35
Hogy mit akarnak elérni akiknek farokképük van? Amennyire én - beszélgetések és találkozások alapján - eddig megfejtettem a rejtélyt:

1. Elsőreges, körülnézett, és ezt látta a többinél, kvázi leszűrte hogy itt ez a trendi.

2. TÉNYLEG ennyit gondol beletenni az itteni ismeretségbe. Pszichopata. Ettől még akár tök művelt és okos is lehet, nem biztos hogy bunkó is. De ennyi amit ad és nem több, egy gondolattal sem.

3. Olyan csúnya alakja van hogy ha mutogatja, tuti nulla az érdeklődés. Esetleg a teste tele van bibircsókokkal, szőrös a háta, plöttyedt a mellkasa, cérna a karja, nagy a hasa, nincs nyaka. Emellett talán kopasz és hiányzik pár foga. A farkáról úgy gondolja, az elmegy.

4. Paranoiás. Őt a combjáról vagy a mellbimbójáról is fel lehet ismerni. Aztán az asszony eltöri rajta a sodrófát.

5. Titkos vagy nem is titkos biszex, szóló férfiakat (is) keres. Férfiaknak gyakran ennyi a lényeg amikor férfivel ismerkednek, elegendő ha megmutatják egymásnak a farkukat.

6. Esze ágában sincs találkozni, csak nézelődik és a farkát veri. Így aztán tök mindegy hogy milyen fotója van kinn.

Szumma szummárum, ha valaki kapcsolatot és nem alkalmi légyottot keres, ez egy tuti szűrő. A 2-es és az 5-ös becsapós lehet, ezért direkt jó szerintem, hogy ezen már a nulladik percben bukik.

Annak viszont ellent kell mondjak hogy minden farokkép csúnya lenne. Bár az a letolt gatya+zokni+wc kombó tényleg szörnyű. De van itt az erón 3 farokkép, ami kifejezetten szép. (Hát mondjuk ez nem túl sok 20 ezerhez képest, az való igaz.) :D 
borzaslany#111#2 2017-10-21 20:17:11
HA még egy szép ízléses képe lenne.........de a letolt gatya + zokni kombó megspékelve egy budival......... na az megfizethetetlen látvány :)
Némelyiket én csak sötétbe venném elő olyan csúf és akkor is csak pisilni :) 
barna72#111#1 2017-10-21 19:31:13
Eltaláltad! :vigyor: 
Pontosan arra számít, hogy ettől elveszíted az eszed és rohansz hozzá. Persze, hogy ez lesz, hisz ez egy szexpartner kereső! Vagy nem? 
.
.
.
.
Ja nem. ;) :)


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1810BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba7161Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1220Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba310Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4530Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3530Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok310Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak

#nika100Roma csaj
Ajánlott szobák
#transz_szoba2350Transzszexuális csevegő

#nono-trans100A . Nono-trans / Transzvesztita saját szobája !

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.